Jag har en känsla av att 2018 kommer bli ett kanon år.

Dock har det startat på både bästa och sämsta sätt haha. Liam älsklingen fick magsjuka i söndagsnatt och kräktes var tionde minut i nästan 4 timmar. Bara tjockt slem på slutet, så stackarn blev alldeles röd när han kräktes för det var väl svårt att få upp.

Så tråkigt att jag varit så dålig på att uppdatera. Hade varit roligt att kunna gå tillbaka och titta på Liams utveckling. Förstå att han fyller 2 år om 11 dagar! Galet.

Orden flödar på honom. Han säger numera 3 eller fler ord sammansatt. Pratar alltså i meningar. Hur galet är inte det. Så himla gulligt är det, och frustrerande när man inte förstår. Han var ju nyss en liten liten bebis. Vad hände med tiden?

Julen 2017 vs Julen 2016!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet. När man borde vara som lyckligast så är man inte det. Min älskade son. Mitt liv. Han gör mig så glad. Samtidigt som jag känner mig så tom sedan 3 vekor tillbaka. Sommaren är slut och även värmen. Det känns. Trodde tabletterna hade gjort någonting gott mot min värk, men tydligen kanske det bara var värmen. Det börjar göra riktigt ont igen och idag är verkligen en sådan dag. 6 grader imorse gjorde inte gott för mina leder. Känner för att sälja tabletterna åt helvete. Äter tydligen maxdos helt i onödan. Känner för att tröstäta och göra absolut ingenting. Men jag går på diet sedan 3 veckor tillbaka. -5kg än så tänker inte förstöra det. Alla äckliga tabletter gjorde 18 kg plus på vågen. 18!

Så just nu känns allt som en motgång. Men snart ska jag hämta min älskling på förskolan. Kanske livet känns lite bättre då.

Likes

Comments

så.trött.på.livet.

Likes

Comments

Liams första jul. jag är så tacksam att jag har sån fin familj, finaste sambon och världens bästa lilla kille. Oj så bortskämd han är redan haha. Och om mindre än 1 månad fyller han 1. Sjukt.

Julaftonsmorgonen började mindre bra. sov 3 timmar totalt på natten för jag vaknade med sån smärta. Tack och lov fick jag må ganska bra resten av kvällen sen och sov även på dagen när Liam sov.
Tråkigt att man ska känna sig sämst för att man inte klarar av det som är tänkt. Alla dessa tankar jag har på nätterna när jag inte kan sova. Tack och lov för Liam. Annars hade jag inte överlevt detta..

Likes

Comments

En sån där deppig morgon. Sen många år tillbaka har jag inte kunnat sova på vänster sida. Pga smärtan i benet. Har legat halvt på sidan/magen. Tydligen kan jag inte det nu heller längre. Har märkt att jag fått så ont i axeln när jag legat så. Inatt har jag legat på armen och smärtan är hemsk. Å de enda jag har att ta är paraflex som känns som nå sockerpiller. Så numera får jag tydligen sova på rygg. Skönt. Tänk att jag för några år sedan inte visste hur jag skulle kunna leva livet ut med kronisk smärta i benet. Tänk om jag hade vetat att det bara skulle bli värre..

Likes

Comments

Julen har på senare år inte varit någonting speciellt för mig. Men i år ser jag fram emot det så mycket. Jag njuter av tiden nu innan. Pynta och slå in paket. Älskar att se högen växa under granen. Även fast han är för liten för att förstå så tycker jag att det är så roligt. Vill köpa hur mycket som helst och skämma bort honom. Bästa som finns ju.

Tiden springer iväg. Igår upptäckte jag att Liam har en tand på G. Först magsjuka i 1 vecka och nu det. Är helt slut. Huvudvärken är påtaglig så ska krypa till sängs. L är på hockey och jag ser på serier. Egentid när den är som bäst. Men nu känner jag att sömnen behöver mig mer haha. Godnatt!

Likes

Comments

Det känns som att enda gången jag kikar in här är när jag mår dåligt. Och måste skriva av mig. Idag är en sån dag.

Jag är trött. Slut. Och har ont. Ont i magen, svanken, huvudet och lite extra ont i benet. knaprar citodon som en knarkare men det struntar dom tydligen i på kvinnokliniken. Ibland undrar jag om det är den som ger mig huvudvärk. Egentligen borde jag sova nu. När Liam äntligen har somnat. Ändå gör jag inte det. För mycket tankar. För mycket känslor.

Ibland kommer dumma tankar upp. Då tackar jag mig sambo att han finns där och kan peppa. Men nu är han inte hemma. Så har ingen att gråta ut hos.

Började gråta när jag nattade Liam och han trodde nog jag skrattade för han började skratta. Älskade unge vad jag älskar dig, men ibland orkar jag inte. Orkar inte vara en bra mamma när jag inte ens orkar mig själv. Orkar inte ständigt vara glad. Tålamodet tappas alldeles för lätt. Önskar över allt annat att det inte var så här.

Likes

Comments

Igår var en kass dag. Var less på det mesta. det var skönt att gå och lägga sig och sova för kvällen. Dagen började bra. Men Liam vägrade sova vid 10 när han brukar. han somnade 12. Min mage värker. Humöret är i botten. Är helt slut. Fyfan.

Var på bvc idag i alla fall. Första gången sedan 5 månader. Imorgon är han 8. väger numera 9910g och är 71.5 lång. Fick godkänt i baken på de andra kontrollerna.

Ringde kvinnokliniken halv 9. telefontiden öppnar 8. men tiderna var slut. vilket skämt. Fyfan så tungt livet är nu. vill bara få må bra!!!!

Likes

Comments

Fan så piss jag mår. I kroppen, i huvudet. Behöver inte mer belastning från omvärlden  just nu. Ibland vill jag ta Liam och bara va han och jag. En stund, få va i fred, slippa andras problem. Min älskade son tur att du får mig att orka!

Likes

Comments

Jag älskar livet som mammaledig. jag älskar att vara med min son. Men det gör mig så ledsen att jag inte har full ork. Att den förbannade smärtan ska ta så mycket energi och förstöra allt i sin väg. Efter att jag slutat amma har ledvärk blivit mycket bättre även fast den kommer och går varje dag. Stoppade in en spiral förra fredagen och har blödig samt haft konstant mensvärk sen dess. Ibland gör den mindre ont, ibland riktigt ont. dessutom äter jag dubbla tabletter minipiller just nu. och allt påverkar mig. Mitt humör är sämre, tålamodet är noll och livslusten inte på topp. Just nu känns det mesta hopplöst. Det som gör mik dag är Liam leenden och skratt. Då orkar jag lite mer. Nej fyfan för de här och den här jävla sjukdomen!

Likes

Comments