View tracker

Det känns som att enda gången jag kikar in här är när jag mår dåligt. Och måste skriva av mig. Idag är en sån dag.

Jag är trött. Slut. Och har ont. Ont i magen, svanken, huvudet och lite extra ont i benet. knaprar citodon som en knarkare men det struntar dom tydligen i på kvinnokliniken. Ibland undrar jag om det är den som ger mig huvudvärk. Egentligen borde jag sova nu. När Liam äntligen har somnat. Ändå gör jag inte det. För mycket tankar. För mycket känslor.

Ibland kommer dumma tankar upp. Då tackar jag mig sambo att han finns där och kan peppa. Men nu är han inte hemma. Så har ingen att gråta ut hos.

Började gråta när jag nattade Liam och han trodde nog jag skrattade för han började skratta. Älskade unge vad jag älskar dig, men ibland orkar jag inte. Orkar inte vara en bra mamma när jag inte ens orkar mig själv. Orkar inte ständigt vara glad. Tålamodet tappas alldeles för lätt. Önskar över allt annat att det inte var så här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår var en kass dag. Var less på det mesta. det var skönt att gå och lägga sig och sova för kvällen. Dagen började bra. Men Liam vägrade sova vid 10 när han brukar. han somnade 12. Min mage värker. Humöret är i botten. Är helt slut. Fyfan.

Var på bvc idag i alla fall. Första gången sedan 5 månader. Imorgon är han 8. väger numera 9910g och är 71.5 lång. Fick godkänt i baken på de andra kontrollerna.

Ringde kvinnokliniken halv 9. telefontiden öppnar 8. men tiderna var slut. vilket skämt. Fyfan så tungt livet är nu. vill bara få må bra!!!!

Likes

Comments

View tracker

Fan så piss jag mår. I kroppen, i huvudet. Behöver inte mer belastning från omvärlden  just nu. Ibland vill jag ta Liam och bara va han och jag. En stund, få va i fred, slippa andras problem. Min älskade son tur att du får mig att orka!

Likes

Comments

Jag älskar livet som mammaledig. jag älskar att vara med min son. Men det gör mig så ledsen att jag inte har full ork. Att den förbannade smärtan ska ta så mycket energi och förstöra allt i sin väg. Efter att jag slutat amma har ledvärk blivit mycket bättre även fast den kommer och går varje dag. Stoppade in en spiral förra fredagen och har blödig samt haft konstant mensvärk sen dess. Ibland gör den mindre ont, ibland riktigt ont. dessutom äter jag dubbla tabletter minipiller just nu. och allt påverkar mig. Mitt humör är sämre, tålamodet är noll och livslusten inte på topp. Just nu känns det mesta hopplöst. Det som gör mik dag är Liam leenden och skratt. Då orkar jag lite mer. Nej fyfan för de här och den här jävla sjukdomen!

Likes

Comments

Det är inte ofta jag skriver något här vilket är synd då jag älskar att gå tillbaka och titta. Det har hänt massor sedan sist och kanske ska jag ta mig tid idag att skriva lite när han sover.

inatt såg det ut som ovan. jag gick på toa vid halv 4 samtidigt som Liam flyttade upp i vår säng. När jag kom tillbaka hade han tagit över min kudde haha, kände mig inte så välkommen :)

Likes

Comments

Imorgon är det dags för mitt första läkarbesök sen typ mars 2015. Dessutom med en ny läkare då min förra slutat. Har egentligen inga förväntningar, hade typ förträngt det. Men måste, för just nu är det inte mycket som är roligt.

Även fast jag är helt slut av minimal sömn på nätterna är det ändå min lilla älskling som får mig att orka. Utan honom hade jag gett upp för längesen.

Likes

Comments

​Har blivit lite småfrälst i trä. Och svart. Jag som aldrig skulle ha svarta möbler igen. Men nu är det för vitt. Visst det ser superfräscht och ljust ut. Men myskänslan? Den finns inte. Har sagt åt L att bygga mig ett matbord med träskiva och svarta ben. Tror det skulle bli perfa. Men har inte hittat en bra skiva att ha ovanpå än. 

Likes

Comments

​Den 31/7 satt denna lilla pojk hela själv utan att stödja sig på armarna. Sitta och stödja sig med hjälp av armarna har han gjort ett tag, men denna dag släppte han helt. Och länge satt han och viftade med armarna i luften.. 6 månader och 11 dagar gammal. Nu sitter han utan problem, förutom om det är någon leksak som är på sidan som han gärna vill ha, då tippar han och han har inte riktigt förstått det här med att ta emot sig med armarna haha. Snacka om att man är stolt för alla små framsteg dom gör dom små liven. 

Just nu ligger han å sussar. Bara för att jag ville att han skulle vakna så vi kan åka och göra något sover han extra gott. Varför är det alltid så? haha. 

Ska åka iväg en sväng till EM, blomsterlandet, babyproffsen, kanske något mer roligt ställe. Så sugen på att göra om. 

L har köpt en kap och gersåg, så ger honom massa nya uppdrag hela tiden haha. Tur han tycker det är roligt i alla fall. 

Likes

Comments

Uppdateringen är snål. Tiden finns inte. Vi har massor av projekt på g här hemma, så när Liam sover är det jobb som gäller.

Skulle behöva skriva av mig lite ibland. Men det blir aldrig av. Vet inte varför egentligen, men det skulle vara skönt att ventilera.

Likes

Comments

Bilderna är dock nya, alltså när han är 5 månader.. 

Var på Bvc besöket 64 lång och vägde 7215, eller om det var 7250, skit samma.
Äter på allting. Allting stoppas i munnen. Börjar även tugga på saker, istället för att bara suga.
Fick börja med smakisar och han tycker att det är så gott och säger namnam efter varje sked haha. Rullar för fulla muggar och gillar numera att ligga på mage som han hatade förut.
Sitter med stöd utan problem, alltså om man håller honom runt magen eller under armarna. Är stadig på benen och kan stå om man håller i honom.
Blir galen för att han inte tar sig någonstans när han ligger på mage.
Sträcker sig och får tag i saker även när han ligger på mage.
Sover sämre. Vaknar med 2,5-3 timmars mellanrum hela natten och vill helst kliva upp mellan 5-5:30. Sover i vagnen på dagarna.
Ler väldigt mycket men det kommer inte lika mycket skratt och tjut längre.
I slutet av fyra månader börjar han visa sig lite blyg för främmande människor.
Klöser sig inte lika mycket längre. Börjar få lite mer hår som är sååå ljust.
Fick sin första matstol från Ikea som han sitter i ibland. Sitter även i gåstolen ibland men inga långa stunder. Äter mest på sakerna frampå den.
Favoritleksaken är Sophie the giraff som han har i munnen mest hela tiden. 

Bästa han vet är att vara naken och tycker inte om att klä på sig, då blir han sur. 

Så svårt att komma ihåg såhär i efterhand, har väl missat så mycket menmen.

Likes

Comments