​Godaften d'damer!

Jeg er blevet helt vild med guldsmykker! Det har jo længe været en trend, så jeg er nok lidt bagud, men jeg har virkelig fået smag for de gyldne smykker, som giver et outfit noget mere varme og samtidig også et lidt mere "trendy" touch, end de klassiske sølvsmykker.

Problemet, for mig i hvert fald, er at jeg i flere år/altid har gået med sølvsmykker - jeg tror ikke jeg ejer ét eneste stykke guldsmykke! Og jeg bryder mig altså ikke om at blande sølv og guld - i enkelte tilfælde synes jeg det kan se godt ud, men generelt er det ikke noget for mig. Derfor har jeg ovenfor fundet nogle super billige alternativer, som kan bruges til at starte en "samling" af guldsmykker. Så kan man jo løbende ønske og købe sig nogle dyrere og mere kvalitetsfulde smykker.

Selv er jeg ret vild med uret øverst til venstre, armbåndet i midten tl højre og øreringene i midten til venstre.

Har I nogle favoritter af disse smykker? Og hvad er I mest til - sølv eller guld?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Godaften d' damer.

Jeg vil her til aften dele nogle tanker om det nye år. Jeg tror det er sundt at sætte mål for sig selv og danne sig et overblik over hvad man egentligt ønsker sig og godt kunne tænke sig skete/var anderledes - på den måde at det også nemmere at nå disse mål.

For ikke at stille for store krav til mig selv, så har jeg fem mål, som er mine "primære" nytårsforsæt.

1. Tage flere billeder og udvikle mig fotografisk
Jeg elsker at tage billeder, og jeg ville gerne gøre det mere. Jeg støder dog ofte ind i det "problem", at jeg mangler idéer og ikke føler at jeg har nogle motiver. Jeg vil derfor blive bedre til bare at tage billeder af hvad som helst (så at sige), fordi jeg nyder det! Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at efterbehandle billeder, og derfor har jeg overvejet at melde mig til noget kursus i eksempelvis Lightroom.

2. Kom igang med at læse
Jeg vil rigtig gerne i gang med at studere! Derfor har jeg det som mål - dette burde jeg dog nemt kunne opnå. Jeg vil rigtig gerne læse statskundskab, og derfor er jeg villig til at flytte til Aarhus for at kunne studere dette. Det er noget af et spring for mig, men jeg ved at det vil gøre mig glad.

3. Kom i form!
Klichéen over dem alle! Men 2018 skal blive året, hvor jeg kommer i form. Som jeg har nævnt tidligere, så rider jeg rigtig meget. Jeg vil dog gerne udvikle mig i udholdenhed, og derfor vil jeg gerne i gang med at løbe. Jeg vil følge et løbeprogram, så det ikke føles som dødens pølse at skulle i gang, fordi det simpelthen er for hårdt, men som noget der lykkes. Jeg tænker at melde mig til et løb (måske kvindeløbet?) for at have det som motivation. Jeg har ingen ambitioner om at skulle løbe halve eller hele maraton, men hvis jeg bare kunne slippe for tanken "åh nej", hver gang løb bliver involveret, så ville jeg være glad.

4. Kom i gang med min virksomhed
Hvad I sikkert (helt sikker faktisk) ikke ved, så ejer jeg faktisk en lille virksomhed. I forbindelse med min ridning, laver jeg specialfremstillet udstyr til hesten. Jeg har allerede halvdelen af varerne, men jeg mangler nogle flere, og mit mål er derfor at få sat skub i min virksomhed. Den skal ikke gøre mig millionær, men jeg ville elske at udvikle den og se den vokse stille og roligt. Det handler egentligt bare om at jeg skal springe ud i det, så dét er endnu et mål.

5. Vær mere udenfor
En anden ting I ikke vidste om mig er, at jeg er FDF'er ("Ej, er du spejder?" - ja, det er jeg), og jeg elsker simpelthen friluftsliv og at være udenfor. Dette vil jeg gerne dyrke noget mere, da jeg simpelthen ikke får gjort det nok. Jeg vil derfor gerne være bedre til at trække i vandrestøvlerne og fjallräven-bukserne, og så være udenfor i den dejlige danske natur.


Dette var mine nytårsfortsæt. Jeg tror at det er vigtigt at lave en realistisk plan og nogle delmål for hvert enkelt mål, for at de skal kunne lykkes.
Har I noget/nogle mål for 2018? Eller synes I at nytårsforsæt er noget pjat?

Likes

Comments

Øverst til venstre // Øverst til højre // Nederst til venstre // Nederst til højre


Åh, hvor jeg kunne bruge timer på pinterest - der er simpelthen så meget inspiration!

Jeg har her fundet fire DIY's til jer, som jeg selv vil prøve kræfter med - jeg er faktisk i gang med guirlanderne af julestjerner, de sidste mange aftner har jeg flettet julestjerner, haha. Hvis jeg får tid i weekenden, tror jeg også at jeg vil et smut i skoven og finde nogle grankogler. Weekenden er dog tæt pakket med julegaveindkøb og bagning af julekager.


God dag til jer!

Likes

Comments

Hej De' Damer!

Jeg har i dag været til eksamen i mundtlig matematik, og det gik heldigvis RIGTIG godt, så nu kan jeg endelig slappe af. Jeg har de sidste 8 uger hævet matematik til B-niveau, så jeg kan søge mit drømmestudie til sommer. Jeg er absolut ikke fan af matematik, så at jeg nu endelig har færdiggjort det, og samtidig med et rigtig godt resultat, gør mig både glad og stolt. Jeg kan nu endelig slappe af og komme i rigtig julestemning, uden at have dårlig samvittighed.

Samtidig kan jeg nu også lægge mere tid i bloggen hér - jeg har slet ikke kunne tillade mig selv at lave andet end matematik, så derfor har jeg forsømt den lidt.

MEN! I dag har jeg lavet en lille collage til jer, med to outfits som jeg VIRKELIG gerne ville have på! Det ene er lidt mere dressy end det andet, men begge outfits ville fint kunne dresses op eller ned. Kjolen med et par støvler (chelseaboots måske?) og et par strømpebukser, og bukserne ville se skidegodt ud sammen med et par støvler eller stiletter.

Jeg kan godt se at jeg lige skal øve mig lidt i det med at lave collager - særligt det at fritlægge synes jeg var lidt svært - så I kommer sikkert til at få en masse collager, fordi jeg sidder og øver mig lidt, haha.


Nyder I juledagene? Og har I en favorit blandt ovenstående items? Kjolen og loafersne (hedder det dét i flertal? haha) måtte gerne stå i min garderobe.

Likes

Comments

1/ Tom Dixon Etch lysestage 2/ Skindhandsker 3/Skuldertaske fra Markberg 4/Hovedtelefoner fra B&O 5/ Royal Copenhagen vase og termekrus 6/ Øreringe fra Maanesten 7/ Bøger


Godaften de' damer!

Jeg udgiver hermed et indlæg med nogle af mine ønsker denne jul - listen er længere end denne ;) Men jeg har samlet noget af det jeg ønsker mig mest, og som jeg tænker kunne give inspiration til jer.


Det første jeg ønsker mig er en lysestage fra Tom Dixon. Denne ønsker jeg mig særligt, men denne er en blandt andre indretningsønsker. Jeg ønsker mig blandt andet også glas fra Lyngby, en Kählervase samt et fad til mine smykker og andet nips.

Det næste ønske er et par lækre skindhandsker. Dét er bare lækkert! Det er ikke noget jeg lige selv gider at bruge penge på, men det ville være den lækreste gave.

Jeg ønsker mig også en skuldertaske, ikke nogen speciel, men denne fra Markberg er bare flot! Jeg har fået en eller anden idé med at skulle have en rød taske, det bliver jeg nødt til at få fat i. Den skal have den størrelse, hvor man lige kan have pung, nøgler og et par solbriller i - ikke meget større, ikke meget mindre.

Derudover har jeg længe ønsket mig et par gode hørebøffer, og jeg har virkelig set mig lun på disse fra B&O. Jeg synes tit hovedtelefoner kan se lidt klodsede og nogle gange lidt for plastik-agtige ud - men disse! GOSH, jeg må eje dem! Så nu håber jeg at nogle forbarmer sig, og giver mig den i julegave ;)

Jeg ønsker mig simpelthen ALT fra Royal Copenhagen! Krus, tallerkner, skåle, fade, vaser - ALT! Jeg ønsker mig dog særligt termokrus og denne vase.

Der er altid smykker på min ønskeseddel. Det er ligesom noget jeg ikke er så god til at købe selv, særligt smykker af en bedre kvalitet. I år ønsker jeg mig særligt øreringe

Til sidst, så ønsker jeg mig bøger. Jeg får egentligt ikke læst så meget, som jeg gerne ville (nytårsforsæt måske?), men jeg elsker at have bøger og få bøger. Bøger kan være overraskende dyre, så jeg er ikke så god til selv at købe dem. Udover disse to, så ønsker jeg mig også Harry Potter-bøgerne på engelsk - ja, jeg er lidt af en harry potter-pige, jeg er en sucker for det univers.


Jeg håber at dette kunne være til inspiration for jer :-) Lad mig endelig høre hvis I har noget, der står højt på listen i år!

Likes

Comments

Jeg tænkte at det var passende med et lille "lær mig at kende"-agtigt indlæg. Derfor får I hermed 10 facts om mig, som i (med stor sikkerhed) ikke vidste:

1. Jeg har redet siden jeg var 10 år gammel, og gør det stadig.

2. Jeg kan ikke fordrage tomater eller lakrids

3. Jeg har været på efterskole i Jylland, og drømmer en gang i mellem om at flytte tilbage permanent.

4. Jeg er hundemenneske, og jeg forstår ikke helt katte.

5. Jeg elsker at tage billeder, uanset hvad det er af.

6. I forbindelse med nummer 5 kan jeg sige, at jeg hader at være foran kameraet.

7. I maj var jeg 1 måned i Sydafrika, hvilket var mit livs rejse og jeg ville hellere end gerne gøre det igen.

8. Alle siger de er afhængige af online-shopping - jeg køber MEGET sjældent på nettet, fordi jeg er for doven til at hente pakker og synes det er irriterende at man ikke har sin vare med det samme.

9. Jeg ELSKER jul! Og jeg er så excited over at det er december på fredag - så er det mere lovligt at høre julemusik - ikke at jeg ikke gør det alligevel....

10. Jeg elsker kaffe og har arbejdet som barista hos Baresso og Espresso House. Derfor er jeg nok også lidt nørdet omkring kaffe og synes det er fedt at smage de forskellige noter i forskellige kaffer.


Det var så lidt om mig - må jeg høre lidt om jer? Jeg ville elske at høre en fun-fact om jer

Likes

Comments

Hej med dig, og velkommen til min blog! Jeg er super glad for at have dig her :-)

Jeg tænker at jeg lige vil give en kort introduktion:
Mit navn er Mathilde, jeg er 21 år gammel og kommer fra Nordsjælland. Jeg er lige nu i gang med mit andet sabbatår, så jeg arbejder, arbejder, arbejder.

Så, hvad er denne blog? En fashionblog? Beautyblog? Har jeg en eller anden mega sej og nørdet interesse, som jeg vil dele med jer andre? Måske..
Som bloggens titel siger, så er dette endnu en blog - endnu en blog om livsstil, beauty, fashion - hvad der nu rør sig i min verden. Jeg vil dele opskrifter, tutorials på forskellige DIY-projekter, mine tips og tricks til at overkomme hverdagens udfordringer og alt muligt andet.

Så er dette bare endnu en blog på internettet? Ja, det er det nok - jeg håber dog alligevel at du vil læse med! :-)

Likes

Comments