Hej! Hoppas att ni alla har haft en jättebra dag idag! Det har jag, för ca 1 timma sedan så åkte jag och mamma till hööks och köpte kavaj, handskar, pannband och ett schabrak till Obelix. Läntar nu tills dressyr tävlingen nästa vecka. Sjukt taggad! Ha en fortsatt bra dag, ska snart på utvecklingssamtal, tröök, men vi ses!❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott, för det har jag. Så man kan väl säga att jag missade månen totalt. Det va ju röd måne i natt, men jag gick upp halv två på natten och den var ju försenad tills ca elva minuter över fyra. Och då så sov jag ju. Så ja, jag missade den. Om det är någon utav er som har sett den så kommentera där nere i kommentars fältet. Ska till skolan snart så ska byta om och förberädda mig innan jag och min kompis ,Wilma, åker ner till skolan. I alla fall, därför hinner jag inte blogga så länge och inlägget blev väldigt kort, men ska försöka blogga då jag kommer hem, innan stallet. Ha en bra dag och vi ses.

Puss och kram

Likes

Comments

​Hej! Vill ni att jag ska börja med Youtube? I alla fall, vad vill n se av mig där??? Hoppas att ni har en fortsatt jättebra dag så hörs vi sedan i kväll då jag kommer att berätta vad jag har gjort idag (blogg) så vi ses. Snälla, tipsa även folk om min blogg, vid 20 läsare så blir det en massa smink eller ridtips!

Puss på er!

Likes

Comments

Hej! Välkommen till min blogg. Detta är det första inlägget på min blogg och jag hoppas att ni kommer att gilla den!

/ Kramis Linnea

Likes

Comments