Postad i: Vardag?

Det var väldigt länge sen och egentligen vet jag inte riktigt vad som hände. Men tänkte berätta lite kort om hur det har gått under tiden jag har varit borta. Inte mycket att säga egentligen mer än att det är väldigt mycket plugg och ångest över gymnasiearbet. Att går sista året gymnasiet är tufft kanske inte lika tufft som i tvåan men att det känns att det krävs betydligt mer nu. Prestationen jag lägger på mig själv kan jag inte ens nå. Lägger orealistiska förväntningar på mig själv som jag vet jag inte borde lägga på mig egentligen men vad kan jag göra jag gör inget för att ens försöka uppnå mina mål.

Skolan kanske inte går så bra men det är helt tvärtom på jobbet. Där känner jag mig säker, ja det finns fortfarande förväntningar som jag lägger på mig själv men det är förväntningar som jag vet att jag kan nå. Det är ingenting jag vet jag inte klarar för att jobba är det som jag är gjort för. Inte rå plugga saker och ting jag inte ens kommer använda mig av i min vardagliga liv.

Bortse från plugg och jobb så har allt annat bar flytet på som det ska. Många av mina vänner har fyllt år och även fått körkortet och kan inte ens beskriva hur stolt jag är över mina vänner.


Jag ska i alla fall försöka vara mer aktiv här så vänta du bara.

/

S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Makeup

Igår var jag i Malmö med några vänner. Vi åkte alltså till Emporia och såklart var jag tvungen att gå in till Sephora. Jag köpte 2 saker därifrån.

TooFaced Peach Ögonskuggs palett, allt jag kan säga på det här palatten är att den är så himla vacker och den luktar persikor vilket jag älskar. Inte konstigt med att peach står på produkten. Sista grejen jag köpte var en foundation. Förra året köpte jag Benefit Hello Flawless och den är jätte bra men kände att jag ville ha en billigare variant. Så jag testade Sephoras egen 10 timmar medium täckande foundation. Har ännu inte provat den men när jag tjejen i butiken testade foundationen på mig verka den ändå jätte bra.

För ni som undrar hur mycket det kostade så kostar:

Too Faced Peach Palett kostade 450 kr

Sephora 10 Timmars medium täckande foundation 165 kr

Puss

S

Likes

Comments

Postad i: Opinions/Rant

Jag vill ha spänning. Inte alltid men någon gång du vet? Jag vill känna viktigt. Att jag betyder något. Betyder något för någon. Det gör jag kanske redan. Men vill känna det någon gång. Jag vill känna mig uppskattad. Jag vill att man tar i det lilla extra. Det ska inte vara alltid. Inte ens per månad. Bara någon gång. Så man vet liksom, hur mycket man betyder för en. Bara en gång vill jag känna mig viktigt. En gång.

Likes

Comments

Postad i: Vardag?

Det var ett tag sen, jag vet. Har haft mycket faktisk. Det här månad kan jag nog säga har varit den tuffaste. Min mest hatade månad faktisk. Innan älskade jag December, men nu? Inte längre eller ja, jag håller på förlora kärleken för den som jag en gång hade. December VAR min mest älskade månad. Varför? Jo, för att jag fyller år och att det är jul precis intill varandra. Att se snö på marken och om inte snö så är det regn. Att bara somna till ljudet av vattnet som slår mot min fönsterruta. Men nu i år hatar jag det.

Jag hoppas att eran jul har varit fantastisk. Det enda bra jul jag hade var när firade den med min killes familj. Vi körde julklappsleken vilket jag aldrig har gjort förr. Men resten av mitt jul har varit ren kasst. Hade iallafall min bästavän med mig med det mesta vilket jag är så oerhört tacksam över.

Men de sista dagarna tills det nya året kommer bli så jävla bra känner jag. Imorgon är det alltså min och min fina killes tre årsdag. Galet tycker jag. Sen ska jag fira nyårs afton med honom också sen blir det jobb på den först dag av det nya året. Vilket är ändå skönt.

Jag är så taggad för nyår för jag vill bara att 2016 ska ta slut och jag kan börja om och försöka göra det jag vill och försöka vara glad. Hoppas ni kommer ha det bra!


Puss?

S

Likes

Comments

Postad i: Vardag?

Jag vet inte hur jag ska känna längre. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Jag vet inte om jag förtjänar att känna mig glad ens. Amen klart jag gör eller hur? Men det känns inte som det. Jag är glad när jag är med andra men så fort jag är hemma så rasar den glädjen ner på nått sätt. Jag vet ju varför men känns inte lämplig att skriva det här. Det enda levande sak som få mig att må bättre i sånna situationer är Cognac, vet verkligen inte vad jag ska göra utan honom. Jag vet inte vad jag ska göra utan den typen av kärlek man kan bara få av en hund.

Det är mycket nu i skolan att jag känner att jag snart i klara av det- Jag får skylla mig själv med att jag inte gör det jag ska men det är svårt att göra det man ska när man känner som man gör så fort man kommer hem. Istället tittar jag serie med att det sänker ner allt som är omkring mig och då känns det som att det är bara jag i rummet.

Vad ska jag göra annars? Jag kan inte koncentrera mig men jag kan inte koncentrera mig på skolan heller? Jag vet inte längre. Jag vet inget.

Likes

Comments

Postad i: Vardag?

Hellu!

Idag har varit fullt med tårar och glädje. Fick träffa Miranda efter att inte träffa henne på länge och började min första dag på det nya jobbet. Jobbet var kul men jag var ganska nervös men vem blir inte det på sin första dag. Det var mycket nytt förstås och det var ganska svårt att få in all information men ja man lär sig efter ett tag, det gör alla. Idag har jag varit glad och det är ganska ovanligt med att jag kan blir väldigt lätt irriterad m.m, men idag, idag har det varit bra.

Just nu sitter jag hemma och tittar Z Nation vilken är så jävla bra och rekommenderar den stark. Jag hoppas ni har haft det lika super som jag har och godnatt!


// S

Likes

Comments

Postad i: Vardag?

Hej, jag ska inte börja min blogg med att skriva att jag ska börja med en och varför jag ska börja med det heller för varför ska ni behöva veta det liksom?
Lite varning bara. ALLA mina inlägg kommer innehålla grammatisk fel med att jag förmodligen inte kan det helt enkelt.

Idag har man varit i skolan (chockande!!). Nu mot slutet av höst terminen börjar det blir väldigt stressigt med att man får så himla många inlämningar och prov som ska göras precis samtidigt som alla andras vilket ger mig ganska mycket ångest med det är mitt eget fel egentligen med att jag är så omotiverad och lat, istället så äter jag och kollar serier vilket hjälper inte situationen egentligen. Men vem tycker inte om serier? Det är så lugnande (ibland).

På tal om serier. Jag har så många serier på min lista så att det inte är normalt längre. Kan lätt säga att jag kollar på ungefär 10 + olika serier. Man kan nog säga att jag är beroende nu. På grund av alla dessa serier så har jag inte direkt pluggat vilket jag bör göra egentligen med att jag ligger efter i två uppgifter redan förmodligen 3, vem vet? vem vet jag gör ens? Inte jag själv vet.

Nu ska jag äta bort min känslor hare!

// S

Likes

Comments