är segt. För X antal månader sedan fick jag reda på att jag har cellförändringar. Det ledde till att jag genomgick en "lätt" operation för ca 3 veckor sedan, för att kunna ta reda på om allting är lugnt eller om de behövs en större operation. Nu går jag runt med jobbiga fjärilar i mage och väntar på provsvar. Förstår inte hur de ska behöva ta så lång tid att få fram svar, hinner ju få ett par magsår i den här takten 😊.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hösten är här på riktigt och jag älskar de! Att mysa ner sig i soffan under en filt med en kopp te är bland de bästa som finns. 

Helgen spenderades med att inhandla födelsedagspresent åt min mamma som snart fyller år samt titta på när sambon körde gräsklipparrace (japp ni läste rätt gräsklipparrace). Som om jag inte blir"mobbad" nog på jobbet om att jag bor på landet :)...

Likes

Comments

Nästa lopp bokat.

12 November skall jag och brorsan testspringa Mud Run i Göteborg. Det kommer bli kallt och lerigt och hur kul som helst. Håller tummar och tår att jag får va frisk fram över så jag har ork att få igång träningen på riktigt igen.


Just de var ju på ett evenemang på Design Only som dom anordnade ihop med Hanna Graaf för att fira att dom fått in hennes kollektion i butiken. Riktigt fina kläder och Hanna är till och med vackrare i verkligheten än på bild. Rolig kväll som slutade med en helt okej Goodiebag (som ni ser ovan)

Likes

Comments

YAY då var den gjord, Tjejklassikern 2016 blev klar i och med Rosa bandet loppet (fd Tjej Lidingöloppet) den 25/9. Med en två veckor lång och envis förkylning i kroppen var inte förutsättningarna dom bästa men jag var inte villig att ge upp klassikern på grund av en sådan sak :). Jag tog mig runt den väldigt backiga milen och fick min medalj runt halsen. Nöjd som fan! :)

Just de jag var ju i Stockholm för första gången i mitt liv tack vare Lidingöloppet med :) har haft en riktigt rolig helg tillsammans med Catrin i den stora staden. Vi har ätit och druckit gott och firat min Tjejklassiker ordentligt.

Likes

Comments

På de här med att hinna med bloggen. Men men ibland kommer jag på att den finns :). Förra helgen var jag i Halmstad och sprang Prinsens minne på 5 km och fick den finaste medaljen på länge :), svårt att se på bilden men den var stor och tung :).


​I måndags skulle jag och kompisen Sandra kicka igång en 20 veckor lång komma i vår livsform period. Men med min vanliga tur drog jag dagen efter Prinsens minne på mig världens segast förkylning så jag har inte kunnat träna nått alls vilket SUGER! Den sitter fortfarande i vilket gör att jag inte kan stå på startlinjen till Midnattsloppet ikväll vilket också SUGER! Jag är inte bitter hehehe. Men men kan inte göra så mycket annat än försöka låta kroppen läka och sen köra på till 110 % när den är fit for fight :).

Likes

Comments

Då var tre fjärdedelar av Tjejklassikern 2016 avklarade. I helgen som var så simmade jag och Catrin Vansbro Tjejsim. Jag är relativt nöjd med min tid som blev 26 minuter och min placering blev 728 av 3155, så de känns helt okej :). Nu återstår bara Lidingöloppet i September sen är Tjejklassikern i hamn.


Innan och efter Vansbro så spenderade vi ett par dagar i Sälen (Tandådalen/ Lindvallen närmare bestämt). Vi hade jätte mysigt och Joline var jätte nöjd trotts att vi inte hittade Valle :). Vi besökte Fäboden och klappade djuren (Joline blev sparkad av en kalv, de är typ de enda hon pratar om :) ). Sen hann vi med en tur i Trollskogen och en sväng till Experium.

Likes

Comments

Jag vann ju som sagt STC:s midsommarjakt nyligen och idag fick jag mail om att jag vunnit en startplats till Midnattsloppet i Göteborg via #kexchokladrunning :). Det känns toppen, behöver verkligen en kick i rumpan för att snöra på mig skorna och ge mig ut för att springa (har sämst kondition av alla på hela jorden vilket gör att jag tycker det är tråkigt som f*n). Men nu jäklar skall här springas ett par dagar i veckan, de kommer inte bli långt och de kommer inte gå fort i början, men i Augusti är det jag som skall springa den där milen utan att gå en meter så de så!


Likes

Comments

Japp jag erkänner jag har helt glömt bort bloggen en stund. De har varit fullt upp med annat. Jag har hunnit med att cykla Tjejvättern sen vi sist hördes vid. Så nu är det bara tjejvansbro (som sker nästa helg) och Tjejlidingöloppet i September sen är Tjejklassikern i hamn. Sen får vi se om det blir halva eller hela klasseikern nästa år :).


Jag lyckades för övrigt vinna 1:a pris i STC:s "Midsommarjakt" i Lilla Edet :). Priset var 1 PT timma DUO så jag skall allt dra med mig min tjejklassiker kompanjon Catrin nån gång efter semestern på ett pass tänkte jag.


​Skall försöka bättra mig med uppdateringarna i fortsättningen :).

Likes

Comments

Har inte hunnit med att blogga de senaste har hänt för mycket helt enkelt :)

Jag har börjat jobba igen och Andreas är hemma med barnen. Än så länge känns de toppen. Apropå jobbet så var vi på en liten kick-off med min avdelning och vi körde 5-kamp och efter de åt vi magiskt god mat på Miss Sophie grill. Natten spenderade jag på Clarion Hotell Post och sov en stock. Måste erkänna att de var riktigt skönt att få sova själv en natt utan snarkande sambo (jo Andreas du snarkar ibland) eller hostande,  hungriga barn). Sen är ju det allra bästa med att sova på hotell, HOTELLFRUKOST!!! 

Kommande vecka blir det inte mindre än 2 nätter på hotell, men denna gången tillsammans med familjen i Danmark! 

Likes

Comments

I lördags var det dags att fira min 30års dag ordentligt. Kvällen började hemma hos oss med lite välkomstdrink, mingel och paketöppning. Därefter begav vi oss till bowlinghallen där vi käkade hamburgare med olika tillbehör samt tårta (lyckades blåsa ut alla 30 ljusen på en gång). Sen var det dags att bowla, leka lite lekar och bara ha de riktigt kul. Jag är supernöjd med min kväll och vill bara tacka samtliga som var med och gjorde kvällen helt fantastisk. Ps Tack för alla fina presenter :) Ds.


Likes

Comments