Header

Hej fina ni!

Idag är det Onsdag och det betyder nytt inlägg. I helgen så tog vi ner min studsmatta, och jag kan säga att det inte är det roligaste, jag har en oval studsmatta som är 5,2 meter på längden, inte så komplicerad att ta ner men fortfarande så är det lite jobb! jag har länkat studsmattan där nere om ni är intresserade.

https://www.jumpking.se/shop/studsmattor/oval-studsmatta/ovalpod-17/

Idag så var jag ute och tog lite bilder, en bild fick åka upp på instagram, jag tycker att det är super kul att ta bilder, och redigera dom, så jag tänkte att ni skulle få se.

Den stickade tröjan jag har på mig är från lager 157 och är verkligen ett så bra köp. den kostade 150 kr, den är perfekt bara till ett par jeans med fungerar även till kostymbyxor, jag skulle rekommendera att köpa den här stickade tröjan om du är ute efter en tröja som är skön och även inte för varm. fanns i andra färger, Länkad där nere.

https://www.lager157.com/artikel/tr%C3%B6ja-cabby

Byxorna köpte jag i somras och alltså jag älskar dom verkligen, dom går ganska högt upp i midjan men de är inget som man stör sig på. Dom här byxorna med en blus eller en helt vanlig vit tröja är så snyggt, inte för dyra och sitter väldigt bra, även dom är länkade där nere!

http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/nederdelar/jeans/high-waist-jeans/leah-slim-mom-jeans/prod782935642.html

Jag har även smycken på mig, dom syns inte så jätte mycket men jag vill fortfarande ta med dom.

Så jag har en klocka på mig som kommer från Molly Sandens egna kollektion som hon gjort tillsammans med guldfynd, jag gillar verkligen hennes kollektion. Jag har även ett armband och några ringar från henne, rekommenderar även om ni vill ge stöd till Diabetesfonden, köper du ett smycke från Mollys kollektion så går 25 kronor till forskning för diabetes.

Jag har även en ring som kommer ifrån Efva Attling, ja det ända jag egentligen kan säga om ringen är att jag gillar den super mycket och den passar till allt jag har på mig. länkar den där nere om ni är intresserade!

https://www.efvaattling.se/sv/artiklar/clouds-ring-2.html

Jag har även örhängen på mig, jag gillar dom verkligen, dom är inte för stora men dom syns ändå.. jag gillar att dom ser ut som att någon har knutigt ihop dom, jag vet inte hur mycket dom kostar eftersom jag fick dom i present av en kompis, men jag vet att dom är från SNÖ, så om ni är intresserade av dom så finns dom nog på någon av deras butiker eller på någon butik som dom säljer SNÖ smycken.

Fråga: Vilken är din favorit låt just nu?

Min favorit låt just nu är Tired med Alan Walker.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni!
Så mitt första inlägg handlade om mig, så nu tänkte jag att jag skulle berätta hur jag kommer uppdatera och vad jag kommer göra veckorna framöver!

Jag hade planerat att jag lägger upp nya inlägg på Måndagar, Onsdagar och fredagar. På helgerna så kan de bli ett eller annat inlägg oxå. Till jul så kommer jag uppdatera mer än vanlig! För lite inspiration, bakning och annat kul!!

Nästa helg så åker jag antagligen upp till Luleå, bara över helgen!
vecka 40 så kommer jag åka till Stockholm för att mysa och shoppa!
vecka 41 drar jag till Luleå igen men då tar jag flyg!
Så jag har lite planerat för veckorna som kommer.
Jag ser fram emot att dela med mig av mina "mini resor"
Bilder kommer också upp på bloggen såklart!

Fråga: lyssnar du på någon podcast just nu?
Ja, jag lyssnar just nu på Therese & Zäta! Dom två är så himla roliga att lyssna på alltså! Rekommenderar om du inte har gjort de än! Finns att lyssna på Apples egna podcaster app!
Hoppas du får en mysig eftermiddag! / Elin

Likes

Comments

Hej fina ni!

Mitt första inlägg måste bli att jag berättar om vem jag är, så jag tänkte svara på lite frågor.

Vad heter du?

Jag heter Elin.

hur gammal är du?

jag är 15, fyller 11 augusti.

favorit sport?

Jag gillar verkligen att simma, har även intresse av gymnastik.

har du syskon?

Ja, jag har en storebror.

favorit serie?

Just nu kollar jag inte på någon serie, men jag har kollat på skam och modern family, två serier som jag rekommenderar om ni inte har sätt dom än!

favorit ämne i skolan?

Mina två favorit ämnen i skolan måste bli matte och svenska.

favorit färg?

jag skulle säga vit, svart och mörk blå. väldigt vanliga färger.

Hur ser en vanlig dag ut i ditt liv?

Okej, min väckarklocka ringer 06.30, men jag skulle säga att jag går upp runt 06.45, jag klär på mig, sminkar mig, fixar håret, äter frukost och åker till skolan. Efter en vanlig skoldag så kommer jag hem runt 15, käkar en macka, och antingen så drar jag på träning eller så åker jag och tränar mina små gymnaster, har jag inget bokat för eftermiddagen så blir det plugg.
Likes

Comments