Header

Hejhopp!

I helgen fick jag ÄNTLIGEN träffa Emil igen. Han var sjuk förra helgen så det blev inte av att vi träffades. Men i fredags begav jag mig mot Braås för att mysa sönder! Vi har hunnit göra ganska mycket dessa dagar så tiden har bara flugit förbi! (såklart, när man inte träffats på länge så försvinner tiden man har tillsammans)

Igår pluggade jag så fingrarna glödde, och idag har jag inte kommit igång helt 100 än. Har skrivit några meningar. Men trots mitt pluggflow igår så ligger jag liiiite efter på så sätt att jag inte är helt klar med gårdagens uppgift, men däremot är jag klar med punkt 3, som ska göras idag, så ah. Kanske inte är så mycket i ofas.

Verkar på vädret som att det blir att sitta ute en stund idag med och plugga. Så fruktansvärt skönt att ha den möjligheten att plugga hemifrån så man kan se ut hur man vill, göra vad man vill och ändå lära sig saker.

Ha en superdag i vårsolen nu alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Insåg att ni typ inte fått bilder på mig sen jag klippt lugg???

Hej på er!

Idag tänkte jag det var dags för en liten uppdatering då jag ligger väldigt bra till i plugget (yay!) Blev nästan klar med dagens to-do igår, så det känns svinskönt! Ska läsa ett kapitel och skriva lite källkritik till mina källor, men annars är jag klar för dagen.

Det hela går framåt iallafall. Första uppgiften var supersvår och är väl fortfarande inte helt 100% nöjd med den så får väl sitta och fila lite på den idag, och sedan ska jag nog göra så mycket som det går av morgondagens grejer också. Diagnosen öppnades idag och sedan ska jag bara skicka in veckans uppgift och påbörja den första examinationsuppgiften imorgon. Det känns skitbra att jag redan gjort 1/3 av plugget och hunnit vara på intervju för vikarieförmedlingen i veckan också, så jag förhoppningsvis kan börja jobba då den 10 när jag är med plugget!

Efter att varit på zonterapi igår insåg jag även att jag verkligen måste ta tag i min kost. Reagerade jättestarkt på zonerna som indikerar mage och tarmar, och terapeuten gav då tips att äta mycket frön, så det började jag med idag. Ska även försöka få i mig mer frukt och grönsaker och dra ner på kolhydrater. Då tror hon min mage mår som bäst, så det är bara att börja.

Till frukost idag gjorde jag iallafall en mangosmoothie bestående av fryst mango, lite juice, grekisk yoghurt och citronkoncentrat. Sedan smällde jag i linfrö, chiafrö och solroskärnor. Gott. Blev lite tuggmotstånd då med, så det var tipptopp! Så det lär väl vara min frukost nu när jag har all tid i världen på mig att äta frukost, smoothie med frön i.

Ha en underbar torsdag i vårsolen nu hörni!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag skulle jag egentligen satt in en hormonspiral, men på grund av orsaker så gick det inte så jag får vänta till nästa mens. Så istället för att ligga i mensvärk så var jag och Stella ute på baksidan och fotade lite. Hon är en riktig posare när det kommer till kritan minsann!

Hoppas ni alla får en bra kväll!

Hejs!

Likes

Comments

Hej på er alla som undrat och tänkt på mig under dagen!

Jag lever. Fick lugnande och har därför minnesluckor från själva undersökningen och kommer inte ihåg mer än att jag klöktes några gånger och rapade när de sprutade in luft. Sedan låg jag på uppvaket och tog det lugnt.

Mår helt suveränt och kunde äta direkt när jag kom hem då bedövningen släppte under tiden jag rusade av mig. Låg deckad i soffan en timme, men sedan dess har det vart tipptopp! Det bästa av allt? De hittade ett fel. Så skönt verkligen, så jag tror inte ni förstår!

Senare ringde jag umo som sa, p-piller får du absolut inte fortsätta med. Kom hit imorgon så pratar vi om en lösning som kan funka. Så om någon av er läsare har eller har använt p-stav eller spiral mottages erfarenheter gärna! För det är nog dem två det står mellan!

Hoppas ni har en fortsatt fin kväll, det ska jag nämligen ha med chokladbollstårta för att fira att jag överlevde idag och för att jag har namnsdag!

Likes

Comments

Yes, jag har sånt flyt, allting rullar på och går min väg. Det hinner jag tänka innan det sköljer en våg över mig. När allt gick min väg är det klart att något ska gå emot.

Jag har mått så bra nu. Vetat att jag kommer få jobba inom det jag vill om bara någon vecka efter ca ett år av slungades mellan jobb man trivts sådär halvbra på. Jag har planen klar.

En läkare eller sköterska ringde idag. Det blir gastroskopi imorgon. Helt oförberedd men med vetskapen av att de kommer droga ner mig med lugnande känns allt bättre. Det kan ju leda till något gott. Jag kan ju få svar på magen, som jag väntat på i 16 år. Rädd och ledsen efter samtalet tar jag mig ändå igenom dagen. Fram till klockan slår 19.

Andra migränanfallet inom loppet av 5 dagar. Med aura. Båda anfallen. Det blinkar, flimmrar och gör så jag inte kan se, men på två olika ögon. Barnmorskans ord ekar i bakhuvudet "får du migrän med aura igen slutar du med p-pillerna direkt". Den enda medicinen i mitt liv som faktiskt gjort någon verkan, den får jag inte äta längre? Ska ringa och prata med dem imorgon, och hoppas på att ett under ska ske.

Klockan är nu halv 10, oron inför imorgon stiger samtidigt som det känns som att imorgon är vilken dag som helst. Att veta att jag nu inte får äta på kanske 14 timmar gör inte saken bättre. Jag känner magkramperna och blodsockerfallet som kommer bli. Imorgon kommer jag må skit. om 12 timmar ligger jag på en brits med en tjock slang nerkörd i halsen, full på lugnande i hopp om att de ska hitta något.

Förhoppningsvis är det värt det.

Likes

Comments

Hej på er!

Sista veckan på Åhléns avslutades på bästa sätt; med biljetter till David Batra i höst med andra halvan och sedan mys hos honom i helgen. Var kalas för Emils mamma och moster i lördags eftermiddag, och vem kommer och ger mig en blomma för att jag fyllt år? Jo, Emils mormor och morfar. Bästa, blev så glad verkligen. Förutom kalaset har vi inte gjort så mycket mer än att tvätta två bilar.

Nu i veckan börjar jag (förhoppningsvis) plugga, om tekniken vill mig väg. Och sen kommer även Stella-bebisen hem! Åh vad jag längtar!

Hoppas ni haft en tipptopp helg!

Likes

Comments

Hejhopp!

Det känns verkligen så sjukt att jag går in på sista veckan på Åhléns imorgon. Nästa vecka börjar jag plugga, så jag kan jobba med det jag verkligen vill.

Mamma och jag var på Centrum för vuxnas lärande idag och pratade med studievägledare igen då jag förra veckan fick hem mitt antagningsbesked för samhällskunskapen och den är på 3 månader istället för 3 veckor som jag fattat det som, så idag gjorde vi en ny ansökan till NTI-skolan istället så jag ska plugga på distans i 3 veckor istället. Så nu är även ansökan till vikariepoolen inskickad då jag, när jag kom hem, hade fått papperna från Polisen som behövs.

Känns så jäkla skönt att de var så bemötande på Centralen, och att hon jag pratade med var där så hon kunde maila administrationen så min ansökan handläggs snabbare!

Imorgon fyller jag 20 så mamma och jag har bakat kladdkaka med center i till jobbet imorgon, och nu ska jag väl sätta mig och planera upp hur jag ska plugga för att lyckas! Plugga 6 timmar i sträck för att man fastnade i en serie dagen innan är ju ingen höjdare, så jag gör upp ett schema istället!

Ha det bäst!

Likes

Comments

 • han jag älskar

  " Hejhopp! I helgen fick jag ÄNTLIGEN träffa Emil igen. Han var sjuk förra helgen så det blev inte a…"

 • plugget

  " Insåg att ni typ inte fått bilder på mig sen jag klippt lugg??? Hej på er! Idag tänkte jag det var…"

 • fluffisen

  " Hej på er! Idag skulle jag egentligen satt in en hormonspiral, men på grund av orsaker så gick det…"

 • gastroskopi

  " Hej på er alla som undrat och tänkt på mig under dagen! Jag lever. Fick lugnande och har därför mi…"

 • att man aldrig ska få må bra

  " Yes, jag har sånt flyt, allting rullar på och går min väg. Det hinner jag tänka innan det sköljer …"

 • helgen

  " Hej på er! Sista veckan på Åhléns avslutades på bästa sätt; med biljetter till David Batra i höst …"