Header

Dag 7 av 30

Jag är en sån person som typ aldrig har väska. Har bara väska till och från skolan och då skulle jag säga att något jag alltid har med mig i den är en vattenflaska och mensskydd. Jag började för snart ett år sen med mini-piller istället för p-piller och min mens har sedan dess varit borta, vad jag trott iallafall. Men någon gång då och då finns risken att den dyker upp och då är det bra att vara utrustad! Har på drygt 1 år haft mens två gånger, så det är ju lite glassigt liv faktiskt. Saknar absolut inte att ha det en gång i månaden! Handkräm är jag också duktig på att ta med mig nu för tiden när jag fick några miniförpackningar (typ resestorlek, eller som jag kallar dem, handväskstorlek) av Emils ena syster nu vid jul.

Men när jag inte ska till skolan och har väska då? Vad har jag alltid med mig då, utspritt i mina jackor? LÄPPSYL. Det absolut bästa läppbalsamet jag har köpt är Maria Åkerbergs Lip Balm Vanilla, åh så mycket kärlek! Torra, svidande och nariga läppar är borta på bara några timmar! Det kostar 99kr och kanske verkar som mycket pengar för ett läppbalsam, men det är superdrygt och så värt sina pengar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dag 6 av 30

Bjuder på en gammal blåbärshavregrynsgrötsbild!

Jag har alltid varit en frukostmänniska som älskar frukost och inte skulle kunna tänka mig en dag utan det. På senare tid har dock mina hungerskänslor försvunnit och det är långt ifrån ofta som jag känner mig hungrig. Just nu skulle jag säga att havregrynsgröt av alla dess slag är favoriten, men älskar också en typisk hotellfrukost med massa frukter, juice osv. Favoritfrukosten pendlar lite till och från och ibland är det smoothies som härskar, men som sagt är det havregrynsgröt som är favoriten just nu, och hälla i lite frysta blåbär strax innan den är klar är ju bara helt fantastiskt!

Likes

Comments

Dag 5 av 30

Bilder i kronologisk ordning. 190117 || 021117 || 110118

För det första så sminkar och fixar jag mig typ aldrig samtidigt som jag inte är nöjd med hur jag ser ut, vilket leder till att jag typ aldrig tar bilder på mig själv.. Bilden ni fick dag 1 är osminkad och typ den enda bilden som är tagen på mig på senare tid.. Så ni får de tre senaste osminkade bilderna på mig, för man vill ju ha en hyfsat ny ju, och slänger in en gammal med bara för nostalgi.

Så till min hudvård. Jag har blivit så otroligt lat på senaste tiden och i och med min otroliga konstanta trötthet så vill jag bara komma i säng snabbt på kvällarna, så jag glömmer liksom bort min hud. Men jag använder iallafall Maria Åkerberg, bästa bästa. Om jag nu sminkar mig och har foundation på mig på kvällen så börjar jag med Precleansing Oil Gentle, för att få bort det värsta av sminket innan rengöringen. Rengör sedan med Olive Cleansing, tar ca 2 ärtor och smörjer in i ansiktet. Kan också hända ibland att jag tar min Foreo Luna Mini, men blivit otroligt slarvig med det. Torkar/sköljer av med en svamp, beror på hur man ser det och torkar sedan ansiktet med en separat liten handduk, som bara är till för ansiktet. Sprayar sedan Flower Freshener i hela ansiktet och borstar tänderna under tiden den får torka. När tänderna är rena tar jag Eye Cream innan jag avslutar med Face Lotion Moist eller Coldpressed Jojoba Oil.

DONE!

Likes

Comments

Dag 4 av 30

Kan säga att jag fick kolla bankappen för detta inlägg... Vad klassas som ett inköp? Antingen är det en laddning till busskortet, mitt gymkort eller tillägg till Sims 4.. men tror väl att mitt gymkort är det som kommer först och som klassas som inköp. Detta köp ångrar jag inte någonstans. Känns verkligen så bra att vara igång med träningen igen och har nog aldrig haft mer motivation att fortsätta än vad jag har just nu! Har bara gymmat i 1,5 vecka i och för sig, men det känns faktiskt väldigt lovande! Ser så mycket fram emot att orka mer, bli starkare, men framför allt att bli mer nöjd med min kropp!

Likes

Comments

Dag 3 av 30

Dags för dag 3 och ja herregud.. Vågar jag ens?

När jag började blogga, tror året var mellan 2010-2012, var mitt mål att bli känd.. Ni hör ju. Hur gammal var jag? 14-15 år och hade som mål att bli framgångsrik och känd med min blogg. Senare blev den för att släkt som man inte pratar med och uppdaterar skulle ha lite koll på en, men nu är det mest kul att se tillbaka. Delar alla mina inlägg automatiskt på facebook och får ju upp sånna minnen där och kikar alltid in på gamla inlägg. Det blir lite som en dagbok att titta tillbaka på. Inte mycket krångligare än så. Sen tycker jag det är fantastiskt roligt att fota, skriva och dela med mig av det. Speciellt med tanke på responsen man börjat få! Superkul!

Min blogghistoria började faktiskt är på Nouw om jag inte minns helt fel, fast på den tiden hette det Nattstad.

Till sist vill jag bara tacka alla som läser bloggen, superkul att ni kikar in! Blir ju lite mer mening i det, även om det mest är för mig själv, så ska man ju inte sticka under stolen att det är kul med folk som läser.

Likes

Comments

Slängde ihop en bild med ett väldigt givande citat jag hittade, inlägget till ära.

Jag har ganska många rädslor faktiskt, några lite djupare och större än andra. Varnar därmed för långt och triggande inlägg.

Min absolut största rädsla är att förlora Emil. Att det ska ta slut eller att det ska hända honom något som gör att det inte är vi längre. Jag har aldrig känt så här stark rädsla över något innan tror jag inte. Citerar Therese Lindgren: "När man har någonting så kan man också förlora det." Ostigt osv men sånt är livet.

Nästa rädsla skulle jag säga är döden. Inte nödvändigtvis att jag ska dö, vilket jag också är rädd för, då jag är ung och har hela livet och allt spännande det bär med sig framför mig. Jag är också rädd för att folk i min närhet ska dö. Det blev värre med farmors cancer som tillslut ledde till döden och har sedan dess bara växt.

Att misslyckas. Usch, får ångest bara av ordet. Det är också en väldigt stor rädsla. Jag går som på nålar för att inte såra någon, lyckas med tentor och lyckas som flickvän. Ni ska veta hur många gånger jag gråtit mig till sömns för jag tycker jag är en dåligt flickvän, att jag har misslyckats. Pratade med kuratorn om detta och hon sa "när vet man att man misslyckats då? Man kan inte vara perfekt hela tiden, och det är okej att misslyckas ibland. Det gör inte så mycket." Jag har haft detta i tankarna länge och insett att det gör inte så mycket på min tidslinje om jag misslyckas med en tenta. Det syns inte i min historik, den där meningen som var lite olämplig som jag sa den dagen jag var 15. Det kommer inte betyda något när jag är 65 år och lever livet till fullo (pensionärslivet verkar vara det som bjuder på flest äventyr). Men någonstans långt bort jagar det mig. Jag är hellre tyst än att uttala mig för jag är rädd att folk ska tycka illa om mig, och då har jag misslyckats.

Att inte kunna få barn. Jag har länge drömt om barn och bebisbubblan, men det har aldrig blivit så jobbigt och så mycket längtan som när jag träffade Emil, drömpappan till mina barn. Aldrig har längtan efter en egen knodd varit så stor. Antalet drömmar jag drömt och barnvagnar man sett, och tänkt "en dag...". Men tänk om det inte blir så? Tänk om jag inte kan få barn? Jag vet att folk svälter och att det finns värre saker i världen så ni behöver inte hata mig, men detta skulle verkligen vara en mardröm.

Spindlar. Sist, men inte minst.. Vet inte vad det är, för jag är en elefant i förhållande till dem, men sättet de rör sig och deras opålitlighet är nog det värsta. Vaknade med en spindel som var stor som min handflata (som är ca 1dm), ca lika långt från mitt ansikte en gång. Sedan dess har jag inte kunnat se en 8-benare större än en lillfingernagel utan att blir svag i knäna och börja svettas.

Likes

Comments

Ja då var det dags att köra igång denna 30 dagars blogglista som jag hittat. Jag har i skrivande stund förberett och tidsinställt inlägg för 7 dagar, för att jag vet att annars kommer denna lista aldrig komma ut om jag skulle sitta varje dag och skriva ett inlägg för varje dag!

1. Jag fyller 21 i mars!
2. Jag pluggar till det drömmigaste jobbet: förskollärare.
3. Jag älskar att städa och ha det rent och fint.
4. Min största längtan just nu är en egen lägenhet.
5. Jag är utbildad makeup artist men sminkar mig i princip aldrig!

Likes

Comments

Vad jag alltid har i min väska

" Dag 7 av 30 Jag är en sån person som typ aldrig har väska. Har bara väska till och från skolan och då skulle jag säga att något jag alltid…"

Min favoritfrukost

" Dag 6 av 30 Bjuder på en gammal blåbärshavregrynsgrötsbild! Jag har alltid varit en frukostmänniska som älskar frukost och inte skulle kun…"

Bild på mig osminkad samt min hudvård

" Dag 5 av 30 Bilder i kronologisk ordning. 190117 || 021117 || 110118 För det första så sminkar och fixar jag mig typ aldrig samtidigt som …"

Mitt senaste inköp

" Dag 4 av 30 Kan säga att jag fick kolla bankappen för detta inlägg... Vad klassas som ett inköp? Antingen är det en laddning till busskort…"

Varför jag började blogga

" Dag 3 av 30 Dags för dag 3 och ja herregud.. Vågar jag ens? När jag började blogga, tror året var mellan 2010-2012, var mitt mål att bli k…"

Dag 2 - Mina rädslor

" Slängde ihop en bild med ett väldigt givande citat jag hittade, inlägget till ära. Jag har ganska många rädslor faktiskt, några lite djupa…"