Första hästen ut igår var Julia. Jag red ut på henne. Hon kändes så otroligt fräsch! Framme för skänkeln, ren i gångarterna, lyhörd, ja allt var toppen. Han inte fått den känslan på henne på ganska länge nu då hon har känts ganska "tråkig" och "omotiverad", men igår var hon sååå duktig! Stor guldstjärna till Julle!

Näst ut var Gigya, och det gick bra även med henne. Det går så sjukt bra med Gigya just nu, och hon gör ständigt nya framsteg, och utvecklas verkligen. Gillar henne bara mer o mer för varje gång jag rider henne, tyvärr :(. Kommer bli jobbigt att släppa taget om henne sen :(.

Sist ut för dagen var Drifa, henne red jag i paddocken. Och det gick bara skit. Inga kommentarer.

3 favoriter i 1 bild

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hej!
Förlåt! Har verkligen inte hunnit uppdatera, har typ inte ens haft 1 min över.

Iallafall. Gårdagens kadriljträning gick väl bra. Jag red Teddy. Vi har tävling redan på måndag, och vi skulle egentligen behöva några gånger till på oss att träna. Men aja, det är bara o göra det bästa av situationen.

Imorse vaknade jag 07:00, för att sedan fodra alla hästar på gården 08:00. Därefter red jag Drifa, hon skrittades bara ut. Och sedan var jag duktig och putsade sadeln *klapp på axeln*.

Nu ska jag plugga innför prov, o göra lite andra tråkiga måsten.

Ett inlägg om gårdagens ridpass på hästisarna kommer, snart :).

Gammal bild på mig & Teddsan, fina häst <333

Likes

Comments

Fullt ös medvetslös, så har min dag sett ut.

Vaknade, fixade mig snabbt, åt lunch (Donken), drog till stallet, red 3 hästar, & sedan snabbt hem & slänga på mig andra ridkläder, och åka vidare till stallet där jag varje fredag rider lektion nu, och där är jag just nu. 

Efter det ska jag hem, äta, duscha, och sen ska jag väl kolla på någon film eller så (om jag inte måste göra läxor). Imorgon ska jag upp 07:00, för att sedan åka till stallet och fodra alla hästar, samt rida.
Fullt ös medvetslös, som sagt ;).
Men jag älskar mitt liv och att jag är lyckligt lottad att kunna rida såpass ofta samt såpass många olika hästar som jag faktiskt gör. Stort tack till stallägaren som låter mig rida hennes fina hästar, samt mina ridlärare som bidrar till min utveckling. Och ett jättestort tack till mina föräldrar som alltid ställer upp med skjuts och hjälp <3.

Likes

Comments

Godmorgon hörni!
Vaknade typ 10. Behövde ta igen några timmars sömn, då jag inte sovit speciellt mycket denna vecka, så valde att skita i läxorna nu på morgonen, och istället sova. Min kropp behöver det, och det märker man på den, tydligt, trots att jag förnekar det och kör på.

Ca 11:30 kommer pappa hem med Donken, bääästaa. O efter det skjutsar han mig till stallet. Gigya, Julia & Drifa ska ridas.

Likes

Comments

Hej hej!
Dagens två glosförhör gick toppen, och sista lektionen för dagen var som sagt ridprofil. Det var hoppning idag, och jag hade Booster. Han är seg och allmänt tråkig att rida enligt mig, ingen favorit. Det gick väl helt okej idag, men jag får ingen bra känsla på honom, oavsett vad.

Nu tar jag ledigt från skolan i 4 dagar, då vi imorgon har studiedag. Hur skönt? Osen är vi ju även lediga på måndag pågrund av att det är första maj.

Vi hörs imorgon!

Tbt till sportlovet i Trysil

Likes

Comments

Godmorgon!
Hörni förlåt för att jag inte uppdaterat de två senaste dagarna. Har helt enkelt haft fullt upp, och därför inte hunnit med att blogga.

Dagen ser ut som så att jag alldeles strax beger mig till skolan. Första lektionen är spanska, och vi ska ha ett läxförhör.
På eftermiddagen har vi även ett läxförhör i engelska.

Efter engelskan är det profil, vilket även är sista lektionen för dagen :).

Likes

Comments

Hej hej.
Jag är nu hemma från stallet. Lektionen för Johan gick bra, det gick bättre än förra gången jag red för honom. Vi fokuserade mycket på formen, vilket är något vi behöver träna vidare på. Hon brukar dock ha en bättre form i vanliga fall än vad hon hade idag, så ja. Men jag är nöjd med Drifa, fina fina häst <3.

Därefter ställde jag Eyja på bandet. Ställde henne på bandet då jag inte ville rida henne också, eftersom jag känner mig lite små krasslig, och har ingen lust att bli sjuk.

Likes

Comments