Godmorgon!
Torsdag idag, dagen innan midsommar. Vad är era midsommarplaner? Jag och min familj ska fira midsommar på en ö ute med båten. Dem har midsommarfirande på den ön samt att flera vi känner kommer hänga där över midsommar, så vi drar ut dit. Vi åker faktiskt ut dit redan idag eftermiddag, osen så stannar vi där tills på lördag.

Jag är just nu på väg till stallet. Vi hörs senare! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag i stallet reds Julia & Drifa. Jag valde att låta Gigya vila idag.

Först ut var Drifa, henne red jag i paddocken. Hon var pigg, vilket gjorde att hon lätt "sprang ifrån arbetet" när jag lite lätt la till skänkeln. Men formen var fin i båda varven i skritten. Tölten kändes också hyfsat bra, men avsaktningarna sööög. Avsaktningarna som satt så bra igår :(, aja bara o kämpa på och jobba vidare.

Efter det red jag som sagt Julia. Jag red ut på henne tillsammans med en annan tjej, o fy vad pigg och stark Julia blev. Hon var lite väl taggad och hade liiite mycket överskottsenergi antar jag, hehe.

Likes

Comments

Hello!
Efter att ha kommit hem från stallet så bar det iväg på kaninhoppningsträning med Mojje. Han var lite seg och lat, men han har vart ganska slö hela dagen. Ibland har han sånna dagar, och idag var en sådan :).

Nu sitter vi i bilen på väg hem från träningen. Väl hemma ska jag väl äta middag oså.

Ett inlägg om dagens ridpass på hästarna kommer snart upp!

Likes

Comments

Goodmorning!
Tisdag idag.
Jag har precis vaknat och ska nu på morgonen fixa lite saker innan jag drar till stallet kring 12 tiden. Gigya, Julia & Drifa ska ridas. Jag rider nog ut på alla förutom Drifa idag, det är iaf planen :).

Vädret verkar även se bra ut idag, härligt.

Att inte ens behöva tänka på skolan är såå skönt, då kan jag verkligen lägga ner all min tid på hästarna. Feels good!

Likes

Comments

Guuud, är helt slut. Det har varit en fullpackad dag.
Efter att jag vart i stallet så träffade jag som sagt en vän. Vi åt sushi, gick runt på stan, och tog en promenad. Vi skrattade, pratade och bara umgicks. Jättetrevligt! <33

Nu ska jag sätta på nått att kolla på o bara ta det lugnt. Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

På förmiddagen åkte jag som sagt till stallet. Jag red Drifa, Julia & Gigya.

Först ut var Gigya. Henne valde jag att rida i paddocken. Det tog mig säkert 15 min (utan att överdriva) att komma upp på hennes rygg, men när jag väl kommit upp så gick det jätte bra. Jag red henne mycket på en stor volt i båda varven, och det gick galant. Jag är mycket nöjd, guldstjärna till henne, ja iaf om man bortser från att det tog mig 15 min att hoppa upp på henne ://.

Näst ut var Drifa. Även Drifa reds i paddocken. Det vart ett ganska "basic pass". I skritten var hon jättefin i vänster varv, i höger varv vart hon mycket mer osamarbetsvillig och "jobbig". I tölten gick det bäst i höger varv, inget konstigt då vi har ganska svårt för tölt i vänster varv. Tölt i vänster varv är helt klart något vi behöver jobba vidare med, men vi kämpar på och jag vägrar ge upp! Denna ponny och jag ska gå långt, så är det bara. Jag kommer inte ge upp, punkt.

Sist ut för dagen var Julia aka Julle. Jag red ut på henne, det vart en ganska kort och lugn runda. Hon kändes helt ok <3.

Likes

Comments

Hello!
Kl. 1 inatt var vi åter hemma i Sverige, skönt. Imorse gick jag upp 07:30.
Jag är nu klar i stallet och ska nu snabbt hem och byta om, för att sedan möta upp en kompis på stan.

Det är även fint väder här! Kan det bli bättre?

Likes

Comments