Jag vet inte om jag vill fortsätta blogga längre, ifall jag verkligen tycker det är lika roligt att blogga som jag tyckte det var förut. Jag vet inte. Jag tar en paus, kanske i bara några dagar, kanske föralltid. Vi hörs, eller inte, det återstår helt enkelt att se.

Likes

Comments

Aa ni ser ju rubriken ↑↑.
Jag behöver helt enkelt en paus, och jag vet att jag har pauser hela tiden o så, men det är för både er och min skull. Ifall jag inte skulle ta en paus så skulle uppdateringen suga och inläggen som väl kommer vara pisstråkiga.

Men denna paus håller förhoppningsvis bara på till på lördag om pausen inte blir förlängd. Men hare bra så hörs vi på lördag❤️


Gammal bild, men jag bjuder på den ändå😉.

Likes

Comments

Några av dessa saker är inte så snygga, men dom är välbehövliga.

Tränset ska jag ta bort nosgrimman på o sedan även köpa nått bra bett och fint pannband. Men det kostar en del😁

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har varit vaken sen lite innan 7, jag tror ni fattar hur jag känner mig utan en emoji, haha. Vi har nyss haft morgonfodring och nu sitter vi i bilen på väg till Islandshäst SM. Det är en bit o åka men det är förhoppningsvis värt det.

Jag o Eyja❤️. Hon är hästen som jag kommer älska och sakna till den dag då jag tar mitt sista andetag. Hon kommer alltid att vara min drömhäst.

Likes

Comments

Hejsan!

Idag var som sagt jag & min kompis L i stallet. Vi var där mellan 15:00 - 20:15. Emellan fodringarna red vi som sagt ut, jag på Drifa och hon på Julia. Det var första gången jag red ut på Drifa och hon var otroligt cool eller vad man ska säga, hon hoppade inte till för "läskiga" saker oså utan brydde sig inte ett dugg. Hon var även otroligt fin i galoppen, jag trodde att hon skulle vara stark o sticka iväg, men jag hade fel. Hon var pigg men lyssnade på mig och hon kändes även otroligt fräsh i galoppen.

Det var även första gången som L red Julia och hon gillade henne starkt.


Nu får ni äntligen en bild på mig och Drifa. Visst är hon söt?❤️

Likes

Comments

Hej! Idag har jag både eftermiddagsfodring och kvällsfodring. Så att lite innan 15 åker jag och min kompis L till stallet. Vi tar båda fordringarna och rider emellan fodringarna. Vi ska rida en långuteritt, jag på Drifa och hon på Julia. Det blir första gången jag rider ut på Drifa, ska bli kul att se hur hon beter sig, och även om L gillar Julia eller inte. Vi hörs förhoppningsvis ganska sent ikväll, om jag hinner. Annars så hörs vi imorgon.

Likes

Comments

Hello! Idag har jag varit med I. Vi gick och köpte mini munkar, varsin donut, varsin dricka och liiittee godis. Sedan hade vi picknick och och spelade även kort. Efter det gick vi hem till I. Vad har ni gjort idag då?

Bild på donutsen som vi köpte. Fina men inte alls goda. Kan bero på att jag inte gillar donuts, haha. Men ville smaka om dessa var goda, tyckte tyvärr inte det, haha.

Likes

Comments