View tracker

Jag fyller 22 imon ! förstår inte vart tiden tar vägen ! känns som det va igår jag fyllde 15. men det va 7 år sedan.. shit!! men mitt liv har förändrats så mycket detta året så detta kanske är mitt år :) o sen en annan grej som känns sjukt med att jag fyller 22 är  att jag är den andra av oss syskon som blir det. för tyvärr så dog ju 2 av mina bröder innan dom blev 22.Andreas skulle fylla 20 o Daniel hade fyllt 21. så det är bara jag och Hubbe som har fått uppleva det än så länge :)

Likes

Comments

Har en "fusk" dag idag,har tränat o grejer men fuskar med maten idag. för jag va så otroligt trött på o äta grönsaker  hela tiden så idag när mamma sa att hon skulle göra stuvade makaroner o korv till hennes sambo och hans son. så bad jag henne göra det till mig med fast helt glutenfrit då så klart. för jag är ju glutenintolerant :) 

o det va så gott!! hahaha

Likes

Comments

ligger i sängen nu och tänkte skriva lite innan jag somnar,för jag är jätte trött :)
Jag jobbade igår så har ont i varenda muskel i kroppen just nu:P men har varit så underbart väder dom senaste dagarna,och man känner verkligen att det är vår.. nu längtar jag bara till sommaren så man åka till havet o bada och bara njuta av livet :)

Likes

Comments

Är inne i en period där jag nästan bara mår bra och det är underbart!:) visst det har varit  mycket motgångar nu,men har hänt så mycket bra grejer också!
Och efter o ha skällt lite på läkarna så börjar det äntligen hända grejer med min medicin,men dom har fortfarande inte hittat rätt dos för mig. Men den dosen jag har på levaxinet är ändå 10 gånger bättre nu än det va förra året :) så är inte lika trött och sång längre, o nu är det bara o hitta rätt dos,sen ska jag få hjälp med vikt nedgång så att jag kan få barn i framtiden,för just nu är det nästan omöjligt.

Likes

Comments

Då är det dax för påsk igen nu då..                 usch gillar inte högtider alls längre.slutade gilla det för så där 6år sedan för vi är så få kvar nu.. visst jag har min bror o hans barn och mammas sambos familj nu men det är inte samma sak som när mina bröder och morfar levde för man känner hela tiden att något fattas..

Likes

Comments

Kan inte fatta att det är 12år sedan du försvann! Sen du valde o ta ditt liv älskade storebror. usch känns fortfarande som igår när jag tänker på sista gånger jag såg dig.du log ihoprullad i soffan o sov med ett leende på läpparna när jag skulle till skolan. tänk va jag ångrar att jag inte väckte dig och så heejdå innan jag gick. eller att jag stannade hemma,då kanske du hade varit här idag..
usch blir ledsen bara jag tänker på det,hoppas du har det bra med änglarna i himlen älskade Andreas !

Likes

Comments

det va längesen jag skrev något nu,men sånt. är livet och det har hänt såå mycket sen sist jag skrev men tänkte .. börja uppdatera er igen :)
och jag tänkte bjuda på en av mina nya favorit låtar :)

Likes

Comments

Heej fredag idag och jag sitter på tåget på väg till skolan,börjar 8 och slutar 3 idag rätt gött o sluta hyfsat tidigt idag. Fast jag ska inte göra något speciellt idag ändå utan blir nog mest o mysa och plugga för jag har ett stort prov på måndag och sen har jag ingen lust o gå ut eller något sånt för jag är alldeles för trött. Känns som att jag är ständigt trött för att varken min kropp eller hjärna har vant sig vid o gå upp tidigt och gå i skolan,men jag trivs hur bra som helst och jag har underbara lärare o klasskompisar så man tar ju sig igenom dagarna hur fort som helst.


Jaja tänkte bara skriva lite här:) är i Sandared nu så är snart i Borås :)
Just det tänkte slänga in bilder på ett linne jag har gjort i skolan och sen lite andra random saker i från skolan :)

  • 493 readers

Likes

Comments

Har inte skrivit något här på jätte jätte länge men tänkte uppdatera er på vad som händer i mitt liv just nu,jag pluggar nu igen :) trivs som fisken i vattnet och detta är verkligen en av dom bästa grejerna jag har gjort :) jag pluggar textil och design i Borås :)

  • 495 readers

Likes

Comments

Fick äntligen brevet jag har väntat så länge på!
Fick det i onsdags o jag började gråta av lycka när jag läste va det stod i det!:)
Tänker inte skriva vad det handlar om för jag har personer som läser min blogg som gör allt för o förstöra mitt liv..så tyvärr kan jag inte skriva allt här.. Men det jag kan säga är att om några månader förändras mitt liv helt o jag längtar nåt så otroligt !:)

Likes

Comments