VÅR & SOMMAR

Började 8:15 imorse och 10:15 fick jag sluta, stannade kvar en stund till & skrev ut en uppgift & sen for jag hem.
Hälsade på lillasyster på skolan, jobbigt för henne så fick prata igen det som hänt & sen gick hon glatt och åt lunch. Hihih söt är hon 😘

Just nu är jag med Jonte & hans kompisar.
Jag är sjukt trött, men aja..
Hoppas på att min moster kommer upp hit ikväll, men flygen samarbetar inte.

Vad gör alla ikväll? Är det samhällsfesten som lockar?
Jag ska umgås med Jonte, vet inte exakt vad vi gör.
Märks väl.
🤔 han är så besatt av bilen sen han skaffa körkort, hehe ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att vara svartsjuk, det är en sjukdom du inte kan bota med medicin.

Det finns en människa som kan göra något åt det, det är DU själv. Du måste våga lita på människan du älskar, det är svårt med tillit men det byggs upp med tiden. Alla är mer eller mindre svartsjuka, vissa erkänner det inte för redan där kan det skapa problem. Vissa klarar inte ens av att leva tillsammans med någon som är svartsjuk & ingen kan det förstöra så mycket. Ibland kan svartsjukan få dig att säga saker du inte menar, göra saker du inte vill göra men svartsjukan talar om för dig vad du ska göra och varför. Det är så hemskt att läsa om de som är så svartsjuka att det inte ens låter sin pojkvän eller flickvän gå ut och ha roligt med kompisar. Jag är själv svartsjuk, men skulle aldrig kunna säga ifrån och sätta gränser. Att låta sin partner gå ut och ha kul, träffa kompisar och kanske gå ut på krogen det blir ju en lärdom för dig som lider av svartsjuka. Då tränas du upp och inser att inget hände och skulle något hända så är det hennes/hans fel. Då var det inte äkta kärlek. Att vara otrogen är allt mer vanligt även ifrån kvinnornas sida, att vara med någon annan när man får spendera varje dag med den man älskar... Det går inte ihop i mitt huvud, för då älskar man inte personen. Jag vet folk som är otrogen för att ta sig ur förhållanden utan att behöva förklara sig... Det är vidrigt och så förbannat falskt spel, jag hör ofta att killar bara leker fram och tillbaka. Tjejerna är minst lika spelvänliga själv och bjuder in till match. Jag blir förtvivlad, tappar man känslorna.. Jamen öppna käften och säg det då? JA DU KOMMER ATT SÅRA DIN PARTNER?! Men hur skulle du själv reagera om han/hon först var otrogen och sen lämnar dig..? Bättre att få hela sanningen direkt annars blir det bara jobbigt och rykten skapas och sprids. Sedan får man svårt att lita på nästa människa om man ens törs släppa in någon ny människa i sitt liv igen. Kvällstankar

Likes

Comments

VÅR & SOMMAR

Likes

Comments

VÅR & SOMMAR

Nu är jag påväg hem ifrån sjukhuset.. blev en väldigt lång dag där.
Skulle dit och kolla upp min blodkärlssjukdom, men efter ett tag säger läkaren "men du hostar så mycket Marina, det måste vi kolla upp. Det är nog en infektion i kroppen"
Mycket frågetecken & panik då jag ser att över 30 st prover ska tas, jag ska på lungröntgen & vissa prover ska skickas till Umeå.. jaha?!
😳

Röntgen & prover ?
Röntgen visade ingenting, de anar en luftburen lunginflammation & hon ställde sig frågande till varför jag hade fått hostmedicin utskriven, som dämpar hostan.. så slemmet måste upp?
Ingen ny medicin utan bara hosta så slemmet kommer upp.

" Ge det lite tid så kommer du må bra snart Marina"
Yes, sagt & gjort! Bara fortsätta försöka bli frisk.
Nu ska jag hem & plugga. Vila och bara ta det lugnt.
Imorgon blir det skola igen
😊

Likes

Comments

VÅR & SOMMAR

Stressad skolan..
Läraren tycker att jag ska göra omprov för att kanske nå ett B.. jag har så mycket annat att tänka på. Jag är nöjd med mitt C.

Ständigt trött :(
Jag är alltid trött, alltså verkligen jämt. Vill bara stanna kvar i sängen & sova. Tänk va skönt att få slippa skolan och bara sova!!

Idag ska vi på någon föreläsning.. helt ok. Har ganska sega lektioner idag.. egentligen är det roliga lektioner men jag är trött, less och inte alls på humör.

Ni vet sådana människor som klagar & skäller så fort dom får chansen .. jag avskyr er!
Puss hej

Likes

Comments

VÅR & SOMMAR

Åh, min dator kraschade idag!!
Kunde inte spara mitt arbete som skulle lämnas in via webbplatsen heller ..
gick till Teknikern, så dom hade datorn i 1,5 timme & skulle försöka ordna problemet... dom hade inte gjort något alls.. men datorn fungerar (ett tag till).. tycker inte att en dator ska krascha efter 2 månader? 😬

Imorse såg jag iallafall första clownen, haha usch!!!
Den var vid Lövsta-dagis och sprang sedan in i skogen & försvann. Såg den på långt håll & satt på bussen så hann ej få bild på den.
Men det lutar åt att leta efter dom ikväll, lite kul måste man väl få ha?
😂😰

Just nu ligger jag i sängen med Jonte. ❤️
Jag har så sjukt ont i magen.. vet inte vad det är. Men det går nog över snart, hoppas jag!! 😋
VAD VILL NI LÄSA? HJÄLP MIIIG

Likes

Comments

VÅR & SOMMAR

Varje rubrik och varje inlägg man ser på Facebook och Instagram handlar om dessa idioter som inte har nå vettigare för sig än att skrämma livet ur människor..
Jag börjar bli sjukt less på det, vafan. Ska man inte ens kunna sova längre för att man läser att dom gått in i hus, knackat på dörrar/fönster osv.

Godmorgon, jag ligger fortfarande i sängen med en sovande pojkvän. ❤️
Idag har vi en sjukt seg dag.. jag orkar verkligen inte!!
Matte, information & kommunikation, engelska (föreläsning) och idrott.. slutar 16:15. Men då får jag åka hem till mitt hjärta igen. Så får se det positiva i slutet av dagen 🙈

Har för tillfället inte så mycket plugg, har gjort klart det mesta. Det är väl nästa fredag som vi ska ha prov. Annars är det väldigt lugnt just nu, känns det som.
Ska bara planera en redovisning på en bok, kan inte vara så svårt ;-)
Nu ska jag kliva upp och göra mig i ordning, puss hej

Likes

Comments