Har noll motivation till bloggen nu, för vet om att alla inlägg kommer vara samma och det känns så jäkla boring. Kan komma tillbaka om tre dagar, kan vara någon vecka. Det kan jag kanske inte riktigt säga, har tyvärr inget facit. But i'll be back, promise😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

TIPS, HELG, MODE

Hade en liten photoshoot igår men blev inte alls som tänkt. Fotade för arton95.se och deras roséguldklocka. Skitsnygg klocka som förtjänade bättre bilder :-(

Idag blir det stan med Samuel, måste hitta nya skor, nya byxor, trosor och smink. Ja men typ allt då. Vi lär se vad jag får med mig hem

Likes

Comments

TRÄNING, VARDAG

Klämde fan ur mig ytterligare ett pass. Vilket flyt jag har fått till igen. Var tänkt att köra rygg men fick slut på idéer så jag kompletterade med lite armar också.

Imorgon blir det plugg plugg och åter plugg med Philip på biblioteket. Kanske får med mig lite pommes från maxen också, vore schysst. NO behövs göras klart, helst lite matte och gärna engelska. Gärna alla ämnen skulle jag våga påstå höhö. (Använder höhö alldeles för ofta)

Måste börja sätta igång med att bocka av lite på min bucketlist. Kan dela med mig av den någon dag framöver, kanske vore det kul? I don't knooow.

Likes

Comments

MOVITATION/INSPIRATION, TRÄNING

Välkomnade ett benpass på gymmet kring 16-tiden och under den tiden har jag hunnit köra:

5 min uppvärmning på crosstrainer
Benpress 10x4, 100kg, (ökar aldrig, men ökade idag)
Breda squats med kettlebells, 10x4 (NY)
Bakåtsparkar, 10x3
Squats med skivstång, 10x4
Pull-troughs, 10x5 (NY)
Squats med hantel, 10x3

Skönt pass. Jävligt skönt var det att öka så benen skakade som asplöv i benpressen. Alltså varför har jag inte ökat tidigare???? Alla dessa frågor utan svar. Vill börja maxa mina pass mycket mer. Jaaajaa... nu ska jag väl kanske slå på lite Prison Break, käka lite glass och mysa med världens bästa kisse - Bubben. Finaste namnet. Haha gav jävligt många namnförslag när vi skaffade honom, typ Henry men när jag sa Bubben på skoj.... Juste, behöver även plugga men vem behöver inte det? Hm. Ja jag kan inte lova att det kommer ske höhö, men helst.

Likes

Comments

TRÄNING

Idag ska jag tagga upp för ett grymt jävla benpass har jag bestämt mig för. Måste börja öka på vikten i mina squats osv, för jag har som lagt det åt sidan. Har inte ökat på så länge och det är något jag gör väldigt fel i. Så nu ska TAGGEN på och sedan drar jag igång med ett fett benpass.

PWO (pre-workout) på det är munkar och Festis. Höhö. Nä ska självklart äta lunch och klunka i mig vatten innan passet men påväg hem från Samuel blev det lite gotta, för det är ju ändå söndag. Lite deppigt är det ju faktiskt. Haglar gör det också. Luleå, what a nice city.

Likes

Comments

Haha vadå sällan jag tränar armar eller rygg???? Nu ska jag komma igång med det. Tänkte jag höhö. Jag körde:

5 min uppvärmning på crosstrainer

Bicepscurl 10x4

Latsdrag 10x4

Ryggups med vikt 10x4

Stående rodd 10x4

Bicepscurls med hantlar 10x3 (som sista press, därav endast 3 set)

Nu är jag hemkommen och har fått i mig föda men bör börja hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Skräll att det förmodligen blir att åka till Samuel, men orkar seriöst inte se en jävla film till iallafall haha. Ärligt. Vi ska hitta på något annars får det vara känner jag.Likes

Comments

Godmorgon, godmorgon! Hör fåglar sjunga glatt... nä inte det? Nä okej.

Jag och Sampish startade morgonen med plättar, dock utan sylt men det går helt klart ned oavsett. Socker funkar också höhö. Vi käkade de framför prison break, för Samuel är typ på den nya säsongen och jag är på säsong 1 hihi. Samuel ska snart och träna så kanske ska jag också det, behöver verkligen köra lite armar/rygg. ENORMT länge sen.

Ikväll får vi se vad jag hittar pååååå, höressss

Likes

Comments

Jävlar i helvete vad bra väder det varit idag. Så jävla varmt, alltså sommarvarmt. I live. Skippade Morgonpasset och körde ett pass efter skolan istället, blev benpress, squats med skivstång, ryggups och squats med hantel. Måste börja variera mig nu alltså men det är mina favvisar. Sedan käkade jag grillpremiär med la familia och är nu hos Samuel. Vi får se vad vi hittar på, probably not that much. Men hoppas fortfarande på det.

Likes

Comments

TIPS, TRÄNING

SPYYYYYR I MIN MUNNEN... den här propuden är fan förfärligt äcklig. Dock köpte pappa hem den så var tvungen att klunka den men den är inte god kan jag lova. Dock tycker Samuel det så smaken är väl som baken.

Likes

Comments

Någon gång lär man pressa in ett magpass så det fick bli idag. Körde så gott det gick men fick mer och mer huvudont och började må mer och mer illa ju mer jag körde haha. Fyfan hatar sånt. Vet dock att jag druckit för lite idag så jag får skylla mig själv. Imorgon; ingenting annat än LEGDAYYYYY

Likes

Comments