Helgen vi alla längtat efter har nu varit. Och den var såå bra. Alltid så hemskt efteråt när man vet att det är ett år kvar, men sen är det ju även Musikens makt också där Tjuvjakt spelar, hoppas på drag. Juste!!!! Självaste Zacke reppade ju hemstaden LÅ och hade spelning här, så jävla tung är han. Och vilket jävla drag. Åhhh!!!

Har träffat massa härligt folk och är uppladdad med positiv energi nu förhoppningsvis, nu taggar vi upp för nästa år ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag: burit två lass med toapapper, haft rast i ca två timmar, ätit Max, haft rast i fyra timmar och suttit i utbildning med RFSU. Japp. Det är mitt jobb.

Därefter kom jag hem och planen var väl EVENTUELLT att gymma, men känns inte kul att ens ta sig dit i spöregn. Behöver även tamponger pretty bad alltså men det är ju det här regnet... Hur jag löser det är en fråga. Slocknade iallafall i sängen efter jobbet i en timme och har käkat efter det, men vad mer har man åstadkommit? Inget. Och orkar ej städa. Haha vafan, känns inte så bra det här

Klocka från märket arton95

Likes

Comments

Blev ju förflyttad från det pissiga parkarbetet till att arbeta för hamnfestivalen, (arbetar typ inne på ett hotell och allt????). Kunde inte vara skönare. Började 10 och slutade 15:30, skulle sluta 17:00???? Älskar. Dagen flöt på riktigt snabbt, lätt arbete och mycket vila.

Funderar eventuellt på gymmet men vet inte riktigt. Är lite trött. Ska nog snart ut på prommis med min kisse tror jag, kanske lite podd i lurarna. Myyys

Likes

Comments

HELG, TRÄNING

SOMMAR!!!!!!!!! Så då har jag fått ur mig det. Fast svensk sommar då. För hela nästa vecka är det skitväder verkar det som haha... vafan.

Haft en superskön dag i solen och bara pressat sönder. I fem timmar. Det gav färg kan jag säga. Röd färg. Haha fyfan. Sista två timmarna kom Samuel och låg med mig och solade. Han hade med sig glass och två noccos till mig, HUR BRA???? Drog i mig nya nocco kaffe som smakar skit, haha eftersom att jag hatar kaffe då. Men den hade en blaskig vattenkonsistens också, inte så najs. Kanske bara jag som tycker så? Sen drog jag iallafall ett benpass på gymmet och ligger nu och myser med katten.

Vill ni seriöst höra mig snacka om sånt här bullshit eller finns det ett intressant ämne kanske att snacka om???? Let me know

Likes

Comments

Väckte Samuel 07:30 (vi somnade 22) och så låg vi kvar och myste i närmare två timmar innan han åkte iväg och tränade. Jättehärlig dag idag som jag tog ej riktigt startade förens klockan ett, men då drog jag ut och pressade i solen. Hade nästan tänkt prioritera ett träningspass men nä, behöver sol. Så jag lyssnade på P3 as usual, "Södermannen" som så många pratat om. Hemsk historia för alla utsatta kvinnor.

Nu är Samuel tillbaka och vi har stått på händer på gräsmattan och doppat fötterna här nedanför vid vattnet sedan dess haha. Ikväll ska vi nog hitta på något mysigt.

Likes

Comments

29 juli (inlägget publicerades tydligen aldrig, så det är lite gammalt)

Hur kul ser det här ut???? Aa precis, nja. Är inne på åttonde dagen av 15, antar att det är positivt. Det som gör lite ont i mig är att vi först jobbade 1 minut från mitt hus och nu förflyttar vi oss lite längre bort och antingen idag eller imorgon ska vi ännu lite längre bort. Härligt!!!!!

Igår efter jobbet kom jag hem och började känna av illamående och huvudvärk som förvärrades till något jag tror är migrän?? Har två gånger tidigare haft riktigt stora problem med detta, speciellt en gång. Då låg jag med en blöt handduk över ansiktet i ett svart rum och låg blickstilla för att om jag rörde mig en ynka millimeter så kändes det som en jordbävning i mitt huvud. Hur som helst då, så igår la det av efter typ fyra timmar så mamma skjutsade mig till Max där vi hämtade lite käk till mig, välförtjänt.

Nu väntar jobb, hööörrsss

Likes

Comments

TRÄNING

Första gympasset på helt klart över en månad. Så jäkla sjukt att jag inte tagit tag i det??? När jag väl skulle ta tag i det så skadade jag handen så kunde ej hålla i tunga saker och när det sedan läkte så blev jag sjuk. Hur underbart? Med lite rinnig näsa och lätt hosta så drog jag fan på gymmet, HÄRLIGT är ordet. Skolkade lite lätt (OBS bara lite lätt) från jobbet.

5 min uppvärmning crosstrainer

Benpress 10x4 (medelvikt)

Jumping squats 10x4 på "låg bänk"

Squats med stor hantel 12x3 (medelvikt)

Ryggups för rumpan m. lätt vikt 10x4

Squats med två små hantlar på axlar 10x3

Försökte köra ett lättare pass så jag kan köra ett benpass gärna redan på söndag


Likes

Comments

Imorgon blir det GYM-COMEBACK!!!!! Tacka fan för det. Min nya favoritmening föressten "tacka fan för det". Härlig mening. Hur som haver: imorgon gör jag comeback på gymmet vilket ska bli skönt. Blir självklart rumpa men inte med allt för tunga vikter, blir lätt att man får en rejäl träningsvärk efter en nystart och då tar det så lång tid innan man kan köra nästa benpass.

Har äntligen även fått tid att tvätta underkläder och träningskläder. Varför jag säger det vet jag ej. Brist på annat. Godnatt hahaha

Likes

Comments

Vet inte vad det är med Anna men har fastnat för hennes Instagram stenhårt. Det är bara så jäkla peppande att se hennes flöde, vill bara och gymma på dirren och har inte känt den känslan på länge. Dessvärre är jag fortfarande förkyld (det har hållt i sig i snart två veckor... jäklar nu kom jag på att det var så mycket)

Tips tips tips!!! @annastaalnacke på instagram

Likes

Comments

Så jäkla fina färger, och för att inte tala om PRISET??? 199kr på rea får du denna palett för. Fan vad det lät som ett samarbete? Men måste seriöst bara tipsa denna, tvåhundra spänn och du har en palett med massa snygga färger. Tänkte köpa Anastasias "Modern renaissance" men såg denna och tur jag köpte den, annars hade det blivit dyrt.

Du hittar den HÄR

Likes

Comments