View tracker

utveckling

Ida har börjat gå mer än hon kryper dom sista dagarna. Då inser jag hur stor hon faktiskt är och hur himla duktig hon är. Hon är ju inte ens 11 månader och går så fint och försiktigt fram. Jag blir iallafall otroligt stolt över henne och hennes utvekling. Det blir nog alla

När började era att gå mer än att krypa?

Likes

Comments

2017, Vardagen

Har hunnit med en del idag faktiskt. Städat och grejat samt haft besök av Mamma & Pappa.
Vi planerar lite inför Idas 1-års kalas och bestämt tema för dagen till ära nu. Blir spännande att se när det blir sen tycker jag. Planera kalas är så himla roligt men ännu roligare när det är till ens egna lilla hjärta
💕 Så roligt också att samlas så många för min prinsessa och hennes första kalas också. Det är speciellt

Förövrigt så ska vi snart smacka upp lite hyllor & diverse annat i Idas rum också. Är tomt på väggarna än sålänge men det börjar på att bli ett komplett rum snart i alla fall. Spännande!

Blir nog en tidig kväll för oss alla tre idag. Vi är alla ganska trötta och slut. Sen börjar en ny vecka med nya saker. Vi ska på kyrkis bland annat och sen blir det träff med både E & O samt en tröff med L-M & A
En bra vecka att se fram emot :)

Likes

Comments

back in the days

Tror alla tänker tillbaka på hur det var när man själv var barn och hur förändrat det är. Man ser ofta meningar som börjar "När jag var barn så gjorde man" och så vidare. Dock brukar det vara för att påpeka hur mycket bättre det var på den "gamla goda tiden" och hur dåligt allt är för barn som växer upp nu. Men helt ärligt så tror jag barnen har det minst lika bra idag trots att tv finns, trots att mobiltelefoner och plattor tar allt mer plats. Jag är också säker på att barnen idag lär sig mer och på ett lättare sätt eftersom informationen finns så mycket mer tillgänglig än tidigare.

Men så tänker jag tillbaka och kommer på flera av dom där materiella tingen som satt sina spår på ett eller annat sätt. Tror många i samma ålder som mig minns dom :)

Skattkista, glassen som var en riktig succe för oss. När man ätit upp glassen så fanns även en liten liten överraskning i den. Minns ni?
Jag älskade den!

Bananer i Pyjamas, som vi tittade på varje morgon!
B1 &B2 tillsammans med alla dom andra vännerna. Oslagbart!

Någon mer som minns dessa häften man hade i skolan? Jag har faktiskt mina kvar haha.

Också väldigt populära, dom kanske finns kvar?

Vad är eran Nostalgi sak från barndomen? Berätta i kommentarerna :)

Likes

Comments

2017, Barn, kärleken

Blev en tidig start på Söndagen för mig, så oassar på att gå igenom internet lite för att se vad jag har missat medans jag kan.

Då var söndagen här & vi tänkte kanske gå ut och leka lite i snön beroende på hur kallt det är senare idag. Inge roligt om det är för kallt för någon av oss.

Ska tvätta min åkpåse och lite annat också så den hålls fräsch & fin
😍 Jag älskar min rosa vagn, den passar mig/oss perfekt!

Vad har ni för planer denna Söndag?

Likes

Comments

Barn

Spännande att se bilderna sen hur dom blev, Ida var verkligen exemplarisk och jag är så stolt över mitt lilla hjärta
När fotograferingen var klar så blev det lite bus med Alfred. Dom klickade verkligen helt. Både jag & Lisso tyckte det var mysigt så vi har bokat in en ny olaydejt till veckan! Jätte trevligt verkligen.


Håller på med revbensspjäll i min crockpot och vi möblerar om lite (som vanligt).
Ida sover så sött

Likes

Comments

Barn, Vardagen

Då kom fredagen & vi tog en promenad för att handla lite som behövdes hemma. Hittade dock lite som kanske inte var så fullt nödvändigt men så fint så det fick följa med hem också. Var ju halva rea priset så blev inte många kronor.
En halsduk för 10kr
En rosa keps för 15kr
En vit mössa med rosett 10kr
Badleksak med ljud & paddling för 25kr
Serveringsset i plast 15kr
Super bra priset tyckte jag, är ju inga pengar alls!

Alla åt tacos denna fredag (som vanligt) men det gjorde ju vi i Onsdags så vi körde på korv & bröd med mos istället. Könde inte alls för att laga mat. Ida äter makaroner & korv. Hon tyckte det var roligt.

I helgen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.

Dock funderar jag på att sätta lösenord på bloggen framöver så ni vet om det sker så ni som brukar följa mig kan fråga isf om lösenordet på facebook bara. Känns som det kan bli dags att göra det men har inte riktigt kommit till något beslut ännu.

Jag har läst på lite mer om babblarna och jag förstår nu mer syftet med det. Ida avskydde det när hon var mindre men som sagt hon tycker om det nu på ett annat sätt. Det & prinsessan den första

Hon får titta på det då & då precis som alla andra barnen. Hon dansar ju tillsammans med dom :)

Likes

Comments

Vardagen

Super fin mysrock från Cubus som Ida fått idag!
Vilket fint vårmode Cubus har fått in btw, om ni missat det så måste ni kolla in det
💕

Likes

Comments

Barn, barnvagn, Vardagen

Snart fyller denna lilla människa ett helt år. Det är så sjukt! Tänk ett helt år redan!
Jag är alltid ute i god tid med allt som har med planeringar att göra så vi gjorde en facebook grupp med inbjudning till Idas 1års kalas där vi bjöd in dom som går att bjuda via facebook. Andra blir sms/mail till som inte är aktiva på facebook. Ska bli så roligt!

För övrigt idag så har det varit full fart med massor känns det som. Min mamma kom hit och vi promenerade till affären och tillbaka, gjorde tacos och sen kom pappa hit också på middag.
Under dagen idag så fick jag leverans på barnkläder också så nu har Ida en helt ny garderob när det är dags för nya storlekar! Så fina kläder och även vårjacka & en ny fleece jacka fick bli som tillskott när våren kommer. Det är trots allt ganska snart!

Någon mer som älskar barnkläder som läser min blogg? :)

Btw så tyckte Ida om tacos också! Hon älskar det mesta som serveras till middagen! Så det är ganska lätt för oss.

Vagnen klarade btw av tung snö och även snödrivor som vi va tvunga att ta oss över då jag ville gå på otrafikerad väg. Var lite tungt men nog gick det riktigt bra.

Vi hjälpte även en äldre man som hade problem med sin super söta hundvalp som hade smitit ut. Så lekfull och ville inte bli kopplad. Så vi alla fick fint traska in i hans hus så hunden skulle följa med oss in. Han var så tacksam för hjälpen. Vi var bara glada att vi kunde hjälpa honom. Den hunden hade mycket energi


Nu tar vi kvällen här hemma!
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter :)

Likes

Comments

Vardagen

Vi lagar lite mat (kyckling) i crockpoten samt myser & har oss. Idag har vi faktiskt ingenting för oss sådär som är speciellt. Mest lek & bus som står på schemat.

Ida älskar alla sina böcker så mycket och tar alltid någon och sätter sig och bläddrar. Det tycker hon om.

Som jag skrev tidigare så kommer min mamma imorgon och hälsar på samt så kommer pappa efter jobbet så ska vi alla äta lite tillsammans. Ser ut som vi siktar på tacos men vi får se

Likes

Comments

Klänning från Åhlens, så fin då själva "kjol"delen är vid och är en sån snurrklänning. Strumpbyxor från Åhlens och strumpor från Ica
Vi kör även en lite toffs så inte luggen stör i synfältet. Så sött enligt mig.

Imorgon får jag besök av finaste mamma/mormor

Vi ska ha jätte mysigt med massa lek i Idas nya rum bland annat och sen kanske äta något gott tillsammans. Var ett tag sen nu
💕

Likes

Comments