Header

Kategori

helloou!
Förra veckan hände inte så mycket, var ledig från jobb torsdag-söndag och på onsdagen och torsdagen hade jag skola på kvällen. På onsdagen gick vi igenom schemat och lite annat och sedan på torsdagen gick vi igenom itslearning. Har använt det tidigare kanske en gång men vi har aldrig gått igenom hur man använder det. Efter skolan var jag och träffade vänner.
På fredagen hände inget extra och på lördagen var det meningen att jag skulle va kusk men efter att ja suttit hos J och N i någon timme så åkte jag upp mot kimito tillbaka och åkte hem och satt på mig lite bättre kläder för att möta upp några vänner i Grillen och därifrån åkte vi till Pargas och lyssnade på Jukkapoika. Hade en kul kväll med L&I även om man inte minns så mycket 😂 På söndagen mådde man sii sådär. åt morgonmål och klädde på mig och sedan åkte vi till syster för att kolla på bilder från deras resa. påvägen hem blev det hesburger😍 gick tidigt och sova igår och försov mig lite men sånt händer. Är just nu på jobb och slutar kanske runt 5 tiden sen kanske färga håret 😊
Har inget mer att säga så vi hörs någon annan dag igen 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kategori

Hej!
Skrev i förra inlägget att jag skulle upp till vasa men det blev lite ändrade planer. Är just nu på jobb och passar på att blogga medan R leker 😊 ikväll blir det kanske utgång.
Nästa vecka jobb hela veckan och Onsdag och Torsdag kväll blir det skolbänken som gäller.
har inte nåt speciellt att skriva nu eftersom det inte ha hänt nåt extra men tänkte bara skriva några rader 😊

Ha en bra helg! 😊

Likes

Comments

Här har det varit tyst en tid igen.
Beklagar för det.
Jobbar varje dag 9-17 och efter det hem,äta och ibland ut och träffa vänner.
Helgarna sitter jag oftast bakom ratten.
Har inte hänt så mycket extra förutom att jag har sökt in till skola.
Kommer studera till Receptionist och det är vuxenutbildning så det betyder att det inte är så mycket att sitta i skolan utan mera uppgifter hemifrån.
Så kommer fortsätta jobba tills jag skall på praktik.
Mer om det har jag inte nu att berätta.
Igår bestämde jag att 6.10 hoppar jag på tåget och åker upp till Vasa för att träffa Anna och några andra vänner ❤️
Såå taggad!
Något annat har jag inte att berätta.
Så kommer någon bild istället

Likes

Comments

Här ekar det tomt igen.
Men har en del nytt att berätta!
Förra vecka lördag var jag sista dagen i Café Vivan
eftersom jag hittade ett annat långvarigt jobb.
Var och träffade de som jag skulle jobba hos och vi kom snabbt överens och jag hann bara hem så meddelade jag att jag gärna tar jobbet.
Jobbar hos en familj här på Kimitoön och är barnvakt till 2 underbara barn❤️ efter en tid kommer jag också börja vara mera i stallet och hjälpa till och rida ut osv. Men mina arbetsuppgifter är att se efter F medan R är i dagis och sedan hämtar jag R och då brukar vi hitta på lite ett och annat medan F sover.
Gå på promenader, hälsa på fåren/lammen, kolla då J rider eller leker inomhus osv.
Började på måndagen och då åkte jag med J's man efter R från dagis eftersom jag kommer att hämta henne så gott som varje dag.
Från ca 9-11 satt jag, J och hennes kompis ute och chillade i solen medan F sovde i vagnen och sedan gick vi till ladun för att prova skjuta duvor osv på en simulator. Och det var faktist kul!
Lite före 2 satte jag F i bilen för att köra till dagis och hämta R. Då vi kom hem så låg vi en stund i soffan eftersom hon just hade vaknat. Gick efter en stund och kolla på de nyfödda lammen som hade kommit på morgonen.
Ca 16 fick jag sluta då J hade ridit färdigt.
Detta är som ett drömjobb för mig! Älskar barn och hästar så det är ju helt perfekt. Kommer ju även åka med J på tävlingar på helgar och det kommer bli super kul.
Men nu skall jag gå och lägga mig så man är redo för en ny dag imoron!
Kommer försöka blogga några gånger i veckan men lovar inget.
Ha de bra! 😊

Likes

Comments

Hej! Det var en tid sen senast.
Har för det mesta jobbat ca 9,5 timme varje dag men har nu haft 5 dagar ledigt men efter det blev jag sjukskriven.
Var i helgen över till åland för att överraska Sara med två andra vänner. Vi hade planerat det i kanske 3 veckor och haft kontakt med hennes mamma osv. På torsdag kväll badade vi balja med bror och hans kompisar och på fredagen var det väckning kl 06.00 och fixade mig för att sedan starta iväg och plocka upp bror och hans 2 vänner som också kom med till åland. Mötte upp Anna och Fia vid hamnen och så körde vi till bil-check in. Tog med bilen över för vi skulle endå en bit från mariehamn centrum. Då vi var iland på åland så körde vi raka vägen till Maxinge där Sara jobbar och överraskade henne. Hennes reaktion var bäst!
Efter en liten stund kom hennes mamma och tog över och vi gick över till en restaurang och åt lunch. Efter det hoppade i alla in i bilen och körde iväg till Sara för att fixa oss och åt även middag före vi åkte iväg till stan. Satte där och hade det kul och drack lite och pratade före vi gick till Kino för att köpa stämpel till efterfesten. Då vi hade köpt demså gick vi till rockoff området och lyssnade på John de Sohn. efter det gick vi till Kino på efterfest och nångång 3 tiden åkte vi iväg.
Följande morgon var lite trög, på eftermiddagen började vi fixa oss och käkade middag före vi åkte iväg på förfest till Saras kompis. Satt där en stund och sedan gick vi in till stan. Spelade Jag har aldrig tillika vi gick och det var riktit kul.
Lyssnade på Vigiland & Hoffmaestro och de var båda så otroligt bra!
Sedan blev det igen efterfest på Kino.
Kommer inte nästan ihåg något efter att vi gick in till Kino.
På söndagen packade vi ihop och sånt för att sedan åka till båten.
Båtresan hem var ganska slö. Bror och hans kompisar tog hytt så vi alla var där och chillade.
På vägen hem börja jag känna att halsen var sjuk och på kvällen brast värsta flunssan ut.
Fick sjukledigt 3 dagar så hoppas jag blir fort frisk nu.
Likes

Comments