Förra veckan var jag hos läkare för jag orkade inte med huvudvärken och yrsel längre. Han var väldigt djupgående och han sa åt mig att jag såg väldigt ledsen ut och frågade hur jag mådde. Jag försökte dölja men han såg. Sådana läkare gillar jag.

Idag kom domen på posten. Jag har ingen vitaminbrist 👍 det tackar jag verkligen för.

Däremot stod det klinisk misstanke om spänningshuvudvärk med stela muskler. I samband med stress. Och det kan stämma. Så jag är skickad till sjukgymnast som ska gå vidare med detta. Tackar för att de lyssnade oavsett vad det är.

Han sa åt mig det är viktigt att jag får sova samt att jag slutar stressa och ta på mig för mycket. Annars kommer jag snart vara utbränd och sjukskriven, vilket jag inte vill. Jag börjar gå ditåt åt det hållet nämligen.
Hade många tecken på att jag måste varva ner både kroppen och hjärnan.

Han har rätt. Jag har inte lyssnat på kroppens signaler alls. Jag har trängt undan de och se var jag är idag.

Spänningshuvudvärk är något jag hatar. För jag blir verkligen matt av det. Blir så stel i nacken och ut mot axlarna och blir så oerhört trött av det.

Väntar även på en remiss (från annat ställe där vi var med sonen) för samtalskontakt hos kurator. Så kanske jag får rätt på allt. Tror jag kan behöva det efter vad jag gått igenom sista året. Inget fel att prata med någon utomstående känner jag. Alla kan vi behöva prata av oss om vårt innersta med. Sen bli av med denna förbaskade ångest som är mycket jobbrelaterad i nuläget.

Tack till er två som lyssnade, som såg bakom mitt dolda skal och som inte bara talade om att rycka på axlarna och gå vidare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hur blir man av med världens ångest? Känslorna av panik som spritter runt i kroppen just nu. Som även gör det svårt för mig att somna.

Jag vet självklart att denna ångest kommer minska när jag trotsar det ångesten kommer från. Men samtidigt är det faktiskt jobbigt. Att så pass innan känna av det. Kunde det inte bara kommit kvällen innan eller så.

Nåja jag ska inte klaga. Det kunde varit värre. Men jag hatar ångest, känslorna den avger och hur den kan (i värsta fall) orsaka panik.

Idag har jag fått spendera dagen tillsammans med sonen och sedan åkte vi med en runda med pojkvännen ❤ sonen var så glad för att åka buss, så lugn och väldigt kramgo. Jätteduktig trots det var långt för honom. Han var nöjd efteråt 😍 det var roligt att se.

Jag behöver vara med personer som jag tycker om/älskar, som får mig att må bra och som vill vara med mig med utan krav. Mår bäst då. Och jag är super glad och tacksam att jag har sådana personer i mitt liv 💕 en del träffar jag mer än andra men ni vet vilka ni är.

Usch nu ska jag göra ett nytt försök med försöka sova. Sonen var uppe länge ikväll men till slut somnade han. Och det vill denna mamman också göra.

Så godnatt på er 😪

Likes

Comments

Jag Längtar!


Sista dagen i #jagutmaning av Johanna :)

Det jag just nu längtar till kan jag inte uttala mig om i bloggen. Inte riktigt ännu i alla fall. Annars längtar jag tills måendet är helt på topp, jag får tillbaka samma energi som tidigare i år och när allt bara känns toppen! Jag är på god väg dit känner jag, har nog bara en liten bit kvar. Det är vad jag mest längtar till. Och något jag är uppväxt med är att vill man ha något får man också kämpa för det.


Tack för en trevlig utmaning. Jag älskar utmaningar och är så glad när jag blir utmanad eller är med på utmaningar!

Likes

Comments


De senaste dagarna har jag haft lite tankar och funderingar.

Ska jag gå tillbaka? Behövs jag? Är jag uppskattad för min roll jag gör?

Bryr någon sig? Kommer det någonsin bli bra igen?


Ja det är som sagt lite funderingar kring min återvändo. Känner lite ångest över att det är så snart. För jag vet ärligt talat inte om jag vill igen. Det känns faktiskt lite ledsamt att jag ens känner som jag gör, men jag är ärlig. Jag känner mig ledsen att det har behövt gå så här långt.

Nåja, det blir väl bra i slutändan oavsett vad mitt beslut kommer att vara. För jag har faktiskt inte bestämt mig riktigt än. För 1.5 vecka sedan var jag bestämd, men nu vet jag inte om jag vill gå tillbaka igen! Känns inte så lockande för mig. Det verkar ju ändå inte vara någon som bryr sig oavsett vilket jag gör!

Super trött och ska sova nu. Inte kunnat komma till ro ikväll. Men nu känns det rätt ok i kroppen så ska försöka få lite sömn! Godnatt

Likes

Comments

Ytterligare en skön och solig 🌞 dag och vilken start på veckan. Här är vi inga badkrukor så idag tog jag årets första dopp 👙
Det var kallt till en början men sen var det faktiskt skönt. Så lätt jag kommer bada där fler gånger. Sonen har badat två gånger, han tog premiärdoppet i fredags.

Sista lediga dagarna att få vara hemma och återhämta mig. Men jag undrar om jag vill tillbaka. Är jag saknad? Behövs jag mer? Och är jag uppskattad att jag finns där? Känner mig mer bortglömd och som att det är skönt jag håller mig borta 😧 jobbig känsla men den går över.

Åh många fler sommardagar tack att spendera  och se framemot 😗 älskar sommaren och snart semester.

Likes

Comments

Jag mår bäst


Jag mår allra bäst när jag får vara mig själv, få göra saker som jag mår bra av, slippa stress och krav, få vara tillsammans med sonen, med personer som får mig att må bra, ett jobb jag trivs med, med fina kollegor och jag mår allra bäst när jag lever livet.

För jag mår bäst när jag upplever att jag får ut det jag kan av livet.


#jagutmaning av Johanna

Likes

Comments

... lite grillning igår i härligt sommarväder med sol ☀ . Blev lite gott gott och en stund tillsammans med vänner och våra pojkar.

Lite tjiv och bråk på det men ändå varit helt okej och gått bra igår. Känns helt okej för mig.


Var helt slut när jag kom hem. Slängde mig i soffan direkt efter att sonen hade somnat. Kollade lite på film och bara kopplade av. Energin var nere i skosulorna kändes det som.

Dessutom mår jag bra av att få vara ute, slippa kraven som finns runtomkring annars och bara vara liksom. Det känns skönt.

En ny vecka har nu startat. Och under denna veckan är det lite som sker samt att jag ska tillbaka till jobb igen. Det ska bli intressant. Allt går om man bara vill. Jag ger inte upp!

Likes

Comments

Jag blir glad ...


Här krävs det inte mycket för att göra denna tös glad. Det största jag blir glad av är faktiskt att jag får ha tak över huvudet och mat på bordet. Att jag får se min son utvecklas och uppfostra honom till en stark individ.

Sen finns där självklart annat som jag också blir glad för/av. Se neråt.

Jag blir glad av/när:

👩 får vara mig själv och göra sådant jag mår bra av

👱 att få vara mamma till världens bästa son

🌟 få ha nära vänner att umgås med

💏 vara någons flickvän

🌟 vara en bra kollega för någon

☀ när sommaren är hos oss och man kan njuta av härliga dagar och avsluta med mysiga sommarkvällar

🌸 att jag får ha en någorlunda hälsa och bara få leva livet


#jagutmaning av Johanna

Likes

Comments

Återigen #jagutmaning av Johanna :)

Idag är det - Jag fick!

Det tog mig lite tid innan jag kom på hur jag skulle använda mig av "Jag fick"

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för jag kan rabbla upp så mycket med vad jag fick att jag inte orkar skriva ner allt.

Men jag fick världens bästa son 💕 en son som jag gör allt för, som alltid kommer i första hand och oavsett hur han är, vad han gör så älskar jag honom oändligt ❤

Likes

Comments

Idag är det - Jag behöver! 


Har någon kunnat undgå att jag behöver LEDIGHET!
Att få vara hemma, få göra det jag mår bra av, vara mig själv och framförallt lägga jobbet åt sidan.
Det är precis det jag gör men det är svårt att koppla av och bara vara.

Jag behöver det jag har i livet just nu.
Min oerhört fina son, underbara pojkvän, fina vänner och bara slippa alla måsten, krav och press.

Behöver en ordentlig PAUS!
Kommer inte kunna få den pausen på en vecka tyvärr. Hade behövt längre tid än så för återhämta mig helt.

Likes

Comments