Åh vad jag förbereder mig för lite långledigt och en ledig HELG 😍 vilket jag inte haft på hela året 🙈 men skönt ska det bli och massor med tid med sonen min ❤ längtar! En dag kvar sen några dagars ledighet. Och en vecka mindre innan flytten bär av. Känns märkligt men samtidigt jätteskönt och spännande!

Men nu ska jag krypa ner i sängen under varmt täcke, stänga öronen för byggställningen skrämmande ljud i blåsten. Godnatt 😴

Likes

Comments

Nu närmar sig februari sitt slut och Mars kommer ta över och jag har lite förfrågningar, någon som vill haka på?

🌟 Söker någon som vill göra ett länkbyte med text och bild?

🌟 Söker någon som vill göra ett samarbete under Mars månad som innehåller både text och bild?


Då jag vill förberedd så vore jag tacksam för snabbt svar!
Hör gärna av er om förslag på samarbeten med!

Vore toppen och vore super roligt för jag älskar utmaningar, samarbeten och extra krydda i bloggen med spännande samtalsämnen!

Skicka en kommentar, privat meddelande eller släng iväg ett mail (finns i informationen) och skriv då gärna vilken typ av samarbete du kan tänka dig med JUST MIG!

Ser framemot att få höra av någon (håller tummarna ✊)

Likes

Comments

Nu kanske det blir lättare för sonen att ta papper när han behöver torka sig, typ med kladdiga händer eller runt munnen. Att ta papper från hushållsrullen är inte alltid lätt. Ibland åker mer papper av än vad som behövs för han inte kan dra av pappret.

Med denna kan han enkelt ta ett papper, som är lagom stort och det är en "servett" åt gången. Det är mycket bättre än halva rullen ska åka ut 👍

Tipsar den till småbarnsförälder som snabbt behöver tillgång för en bit papper utan krångel med hushållspapper 😚

Köpte denna på Ica Maxi. Den står bland toalett/hushållspapper (SERLA) Den säljs separat och kostar typ 40 kr tillsammans. Värt det!

Likes

Comments

Åh detta stämmer ju så bra 😘 men sen samtidigt så kan det ibland vara svårt att "bara bli av med" någon som faktiskt hade gjort livet bättre med att ta klivet ut ur det omedelbart utan att vända om igen! Så då får man ta vara på de som faktiskt gjort livet bättre med att de klev in i det och stannar kvar 💗

Likes

Comments

Vet ni vad jag kommer avsky länge nu framöver? Byggställningar!
Alltså vilket natt, glad sonen inte sovit hemma (men han hade nog sovit igenom ändå). Det blåste upp igår kväll och inatt vid 00.40 vaknar jag av dunder och brak, kras och vind. Något ramla, något gick sönder men mina fönster har klarat sig 👍 i sovrummet lät byggställningen jättemycket utanför medan det var tyst i vardagsrummet. Nej jag kommer inte sakna den där ställningen utan kommer tycka det är skönt när jag har flyttat 👍 bara längtar nu! 

Så jag är lite trött idag, hade svårt att somna om för oväsen utanför. Nåja, snart slänga in en maskin tvätt sedan hämta sonen 🌸

Likes

Comments

Idag är jag helt slut. Det är jag verkligen. Men det är jag alltid första eftermiddagen/kvällen efter att ha jobbat kväll. Nu blir det inte jobbhelg förrän om två veckor 👍 det känns gött.

Ikväll blev det däremot inte lagad mat hemma. Har dessutom inte sonen hemma idag så det spelade ingen roll. Lagar annars mat när han är hemma.

Testade på att äta med pinnar och det är ju minsann inte lätt. Jag höll visserligen pinnarna på mitt eget lilla vis men nog allt var det svårt trots det.

Lyckas ni äta med pinnar?

Jag kommer nog aldrig lära mig på rätt sätt, vet inte heller om jag känner för att lära mig heller. Men det är roligt att få testa på känner jag!

Nej jag måste nog gå in och lägga mig. Ska upp tidigt för att tvätta och köra för att hämta sonen. Så det är nog bäst med några timmars sömn känner jag!

Likes

Comments

Förlåt


Jag ber verkligen så hemskt mycket om ursäkt. Jag som verkligen håller igång har inte orkat. Det har varit mycket att tänka på, mycket som varit och en hektisk helg. Så min ork har inte varit på topp! Så jag fick lägga bloggen åt sidan! Jag brukar ha tidsinställda inlägg att bjuda på men denna gången funka det inte. Nåja, bättre sent än aldrig må ni tro. Så det kommer ett litet inlägg nu..

Ibland blir det bara så...

Likes

Comments

Dessa fantastiska myssockor köpte jag i början på 2013 (herregud vad många år sedan) men använde de knappt. De fanns på fötterna dagen då jag sattes igång, dagen innan själva förlossningen. Den satte spår och jag kunde inte ha sockorna så jag la undan de och började använda igen förra året. Löjligt värre men så var det, de hade minnen med sig.

Nu älskar jag att springa runt i de hemma 😘 de är perfekta och jättesköna. Dessa är mina egna men jag fick ett par av min vän med. Älskar myssockor och mysa med haha!

Har ni något som verkligen är favorit hos er?

Likes

Comments

Alltså denna fredag, kan den bara försvinna rakt av! Den har varit så långt ifrån på min sida som den kan. Katastrof! Inte alls bra någonstans. Nja kanske inte riktigt så. Att fått ha fredagsmys med sonen var guld värt 💕 att få den där promenaden och bara prata allmänt och en stöttande omtanke på jobbet när jag blev jätteledsen. Usch det har varit en halvbra dag men helgen kan ju bara bli bättre. Är dock jobb och utan sonen men jag har fina kollegor runt om mig 🌸

Saknar!

Imorgon är en ny dag, då glömmer jag denna dag och blickar framåt. Tar lärdom, rannsakar och gör inte om samma misstag igen! Ibland måste jag öppna ögonen för att kunna se!

Likes

Comments