Alltså jag är helt kär i mina naglar! Är otroligt nöjd med hur Laura fixade de, sjukt duktig är hon!
//E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Igår var det dags för att besöka alla släktingar innan vi åker iväg till kusten... Såklart hann vi inte med alla hehe det får bli en del 2 släktbesök när vi kommer tillbaka till Garesnica. Sa även hejdå till A & T igår.
Soliga hälsningar
//E

Likes

Comments

​Tjena! Magen kurrar som en motorsåg just nu. Kroater älskar att ordna fester, det spelar ingen roll om man ska fira något eller inte,. Min familj blev bjudna på fest/middag i en stad som ligger ungefär cirka 100 km från vår stad. En liten och mysig stad. 

//E 

Likes

Comments

shulululu! Idag var jag med min familj hos farmor och åt lunch där hehe farmor ( eller baba som vi kallar henne) fick spel på Lina, min kusin, som verkligen insisterade på att köpa hallongodis i affären. såklart hade baba rätt när hon sa till Lina att inte köpa de för hon kommer inte äta upp de. när vi kom tillbaka från affären , låg 20 minuter senare ,hallongodisen överallt på marken i babas trädgård.... Välkommen till familjen Mihalic! 

ha det bäst i test, tjingeling :** <33

//E


Likes

Comments

​nejmen tjena! bättre sent än aldrig hehe jag vet inte riktigt vad jag ska berätta, tycker trots allt att bilderna säger vad jag har hittat på idag. På bilden längst upp till höger ser ni mig med min kusin lina,

sov gott, <333 :***

//E

Likes

Comments

​ohoohoo tjena :* Träffade Antonia innan idag och åt lunch med henne, sedan drog vi till fasters cafe och fikade men blev övergiven tillsist Då hon var tvungen att åka hem. Jag stannade kvar en Stund för att Snacka med C

Ha det bra, tjingeling! :*

//E

Likes

Comments