Tja tja bloggen! Hur mår ni? Jag är rätt sjuk nu. Jag har ont i halsen, huvudet, magen och till det jag har dålig balans. I princip hela min familje är sjuk. Det började med mina föräldrar och sen sprida det sig i vårt söta familje. Ärligt. All runt om oss firade jul medan vi blev attackerade av förkylningen. Tyvärr så åt vi inget vi hade ingen lust till mat. Idag iaf mår vi bättre, men de senaste dagarna var ett riktigt h"lv"t".

Jag längtar väldigt mycket till söndag 00:00. Det kommer att vara min första gång jag firar det i stan. De senaste åren var vi bara hemma och såg på fireworks från fönstret, men några gånger gick vi faktiskt ut på gården och såg det. Men i år blir det LIVE, haha!

Igår var faktiskt en special dag! Men min mor tog hennes första exam till en utbildning. Jag är stolt över dig mamma. Min mor gick inte skolan. Hennes uppgifter var gränsande på att sköta hemmet. MEN NU ÄR HON EN UNDERSKÖTERSKA!! Jag är den lyckligaste dotter, ska du mamma veta! <3

Aja, nu ska jag kanske äta något, fast jag inte ha lust. Ha det bra min vänner<3333

Likes

Comments

Denna månad har många barn blivit födda. Min granne som bor framför min dörr har fött barn. Min moster har fött barn. Min kompis har fött barn. Min grannes kompis har fött barn. En ung dam som jag var på hennes bröllop förra sommar har fött barm. Min kompis har en inneboende hos henne, och hon har också fött barn nyligen. Två familj kompisar har fött barn. Alltså wow jag har aldrig varit med en sån situation tidigare.

Min lille bror vill alltid vara en hjälte, han tittar mycket på spindelman, och Batman. Han ville ha superkrafter som att elda upp eller kunna flyga. Jag vet, han är söt. Jag och lille brorsan brukar se på skräp runt om i  stan.  Ibland blockar vi uppe de ibland inte. Men vi slänger aldrig. Och för några dagar sedan så min bror hittade en plastpåse på maken, han blockade upp den och och slängde den vid närmsta skräpkorg. Efter det sa han, jag vet vad jag är. "JAG ÄR SUPERHJÄLTE VÄLGÖRENHET SOM RÄDDAR VÄRLDEN".

Mycket annat har hänt på senaste tiden, med mer återkommer jag senare i veckan! Gn och sov gott alla <33

Likes

Comments

Tja Tja bloggen! Hur mår ni? För jag mår fint, Ahmduallah! Sensate tiden har jag varit och handlat mycket, haha. Ni vet, jul klappar och sånt. I år kommer jag för första gången ha DIY presenter. Det kommer säkert blir roligt och fixa till dem.

Som tidigare nämnt så jobbar jag på Second hand här i hoppis. Förra veckan hade alla personalen, styrelsen och volontärer varit på Julbord som Second Hand bjud på. Jag måste säga det var en av de bästa händelserna som har hänt mig i år. Det var så trevligt och härligt. Det var även väldig god mat. När jag skulle hem, önskade jag att detta ska hända flera gånger.

Nu i veckan hade ett universitet från finska sidan kommit till vår skolan, gav information om deras utbildning och varför man borde välja att läsa hos de. Det var rätt coolt att lyssna, men inte så länge. Tanken på att man kan få en utländska examen från ett annat är rätt coolt. Endaste problemet är ju att dem har det väldigt begränsade utbildning, så det bli tyvärr inte detta universitet för mig.


 God Natt På Er Och Till Nästa Gång Ha Det Bäst! <333Likes

Comments