​Hej alla bloggare! Det var ett tag sen I KNOW THAT. Men sen är bättre än aldrig. Många saker är har hänt på senaste tiden. Jag var på besök hos Migrationsverket, Jag var på ett dopp, en släkt dog och mm. Det händer liksom saker hela tiden, för tiden stannar inte vid ett tillfällig. 

Idag åkte jag med skolan till Nolia Karriär mässa i Piteå. Det var roligt! Jag träffade gammal kompisar som jag inte har sett på flera år. Jag fick ta reda på mer information vad gäller universitet. LINDA PIRA var på plats, woow vad coolt! Det var rätt trevligt och få se på henne för första gången! 

Nu några timmar senare mår jag inte så bra. Stressen och ångest om min framtid börjar går runt i min hjärna. Jag försöker inte tänka på det, men jag känner endast att jag vill gråta. Det är sorgligt att jämföra mig själv med de jag anser hade bättre än mig. Medans många andra människor omkring mig, har inte ens möjligheten som jag har idag. 

Mer har jag inte att säga. Hej Hej! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Hur mår ni? Jag är rätt sjuk nu. Jag har ont i halsen, huvudet, magen och till det jag har dålig balans. I princip hela min familje är sjuk. Det började med mina föräldrar och sen sprida det sig i vårt söta familje. Ärligt. All runt om oss firade jul medan vi blev attackerade av förkylningen. Tyvärr så åt vi inget vi hade ingen lust till mat. Idag iaf mår vi bättre, men de senaste dagarna var ett riktigt h"lv"t".

Jag längtar väldigt mycket till söndag 00:00. Det kommer att vara min första gång jag firar det i stan. De senaste åren var vi bara hemma och såg på fireworks från fönstret, men några gånger gick vi faktiskt ut på gården och såg det. Men i år blir det LIVE, haha!

Igår var faktiskt en special dag! Men min mor tog hennes första exam. Jag är stolt över dig mamma. Min mor gick inte skolan. Hennes uppgifter var begränsande på att sköta hemmet. MEN NU ÄR HON EN UNDERSKÖTERSKA!! Jag är den lyckligaste dotter! <3

Aja, nu ska jag kanske äta något, fast jag inte ha lust. Ha det bra min vänner<3333

Likes

Comments

Denna månad har många barn blivit födda. Min granne som bor framför min dörr har fött barn. Min moster har fött barn. Min kompis har fött barn. Min grannes kompis har fött barn. En ung dam som jag var på hennes bröllop förra sommar har fött barm. Min kompis har en inneboende hos henne, och hon har också fött barn nyligen. Två familj kompisar har fött barn. Alltså wow jag har aldrig varit med en sån situation tidigare.

Min lille bror vill alltid vara en hjälte, han tittar mycket på spindelman, och Batman. Han ville ha superkrafter som att elda upp eller kunna flyga. Jag vet, han är söt. Jag och lille brorsan brukar se på skräp runt om i  stan.  Ibland blockar vi uppe de ibland inte. Men vi slänger aldrig. Och för några dagar sedan så min bror hittade en plastpåse på maken, han blockade upp den och och slängde den vid närmsta skräpkorg. Efter det sa han, jag vet vad jag är. "JAG ÄR SUPERHJÄLTE VÄLGÖRENHET SOM RÄDDAR VÄRLDEN".

Mycket annat har hänt på senaste tiden, med mer återkommer jag senare i veckan! Gn och sov gott alla <33

Likes

Comments