View tracker

Tja Tja bloggen! Hur mår ni? För jag mår fint, Ahmduallah! Sensate tiden har jag varit och handlat mycket, haha. Ni vet, jul klappar och sånt. I år kommer jag för första gången ha DIY presenter. Det kommer säkert blir roligt och fixa till dem.

Som tidigare nämnt så jobbar jag i Second hand här hoppis. Förra veckan hade alla personalen, styrelsen och volontärer varit på Julbord som Second Hand bjud på. Jag måste säga det var en av de bästa händelserna som har hänt mig i år. Det var så trevligt och härligt. Det var även väldig god mat. När jag skulle hem, önskade jag att detta ska hända flera gånger.

Nu i veckan hade ett universitet från finska sidan kommit till vår skolan, gav information om deras utbildning och varför man borde välja att läsa hos de. Det var rätt coolt och lyssna, men inte så länge. Tanken på att man kan få en utländska examen från sin kommun är rätt coolt. Endaste problemet är ju att dem har det väldigt begränsade utbildning, så det bli tyvärr inte denna universitet för mig.


Mina God Natt På Er Och Till Nästa Gång Ha Det Bäst! <333Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

När jag var liten tyckte jag om att upptäcka saker, små saker. Att förstår hur allt är uppbyggd ger mig känsla av att jag är smart! Nu när jag går andra året gymnasiet så läser jag biologi, det är intressant! Det kräver mycket av mig eftersom språket är fortfarande ett stort hinder. Men för ett tag sen en vän till på mig Facebook berättade om att hon vill upptäck en medicin för cancer. Idag känner mig 10 åringen Salsabil som vill upptäcka allt och förstå allt. Därför vill jag inte att språket ska var ett hinder som stoppar mig från att nå mina drömmar. Om ni vill något gör det idag. Vill ni veta varför? Det för att vi kommer att dö och vi kan inte kontrollera döden eller tiden. Gör det nu innan det bli försent mina vänner..God natt på er<33

Likes

Comments

View tracker

Jag vet riktigt inte vart ifrån jag ska börja allt är konstigt och komplicerat. Trump vann valet i USA är helt sinnessjuk! Vad är för fel på människor, vad är det för fel på mig och dig! Tiden går fort så jag kommer ihåg förra året bättre än igår... Barnarbete, fattigdom, människor på flykt och gissar vad över 7 miljarder människor finns i den här lilla Världen. Alla vill ha det bra. nej nej vi vill ha det bäst. Men livet är orättvist mina kära vänner... <3 Gn på er hoppas imorgon när ni vaknar bidra den här världen med någon bra.

Likes

Comments

Tja bloggen! Det var ett tag sen jag skrev något. Det beror på att jag försöker sitta igång med skolan, men såklart var jag upptagen med annat. Livet nu känns svårt och tufft. Jag försöker gå igenom det och vara stark. Men det allra mesta som ger mig styrka är mina vänner och min familje som ser att jag går igenom svåra tider och stöder mig. Så mycket kärlek du ger kommer du att få tillbaka! Ha det bra så ses vi snart hoppas jag.

Likes

Comments

På sista tiden har det hänt mycket roliga saker!! Om jag ska börja skriva om det nu kommer jag aldrig ta slut, därför ska jag låta bilder berätta för er! Gn, ses någon annan gång! <33

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Jag började min dag med frisk luft, man känner sig levande och en del av denna världen. Så jag åt min frukost i balkongen och sen städade jag lite hemma innan jag får till mitt jobb hos ungomsorg. Efter jobbet var Hilja-Maja hemma hos mig i en timme. Hon fick smaka på en afrikansk rätt. Till den gav hon 3,5/5, så det var inte så illa för första gång intryck. Sen såg vi på en video på hur man kan vara mer piggare. De gav bra tips som att sova från 8-7 timmar, sitt inte på mobilen en timme innan sömndags, träna och vara ute på dagen alltså när det ljust ute.

Vid halv fem får jag jag till gränsvallen. Lille brorsan hade match idag och jag var där och tittar på. Tyvärr så förlorade de med många mål, men jag tycker ändå att han gjorde det bra. På vägen hem mött jag Sondos, vi skulle handlar tillsammans. Men innan det fikade vi i ikea, det var mysigt!

Och just nu sitter jag på min säng och ska göra en läxa inom biologin :( Sov gott alla! <333

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Ännu en dag där jag lever. Jag har inte nämnt tidigare att nu volontär arbetar jag. Idag var min första arbetsdag och det gick faktiskt bra. Så här i min stan har det öppnat en second hand butik. Personalen är volontärer och pengarna som kommer in av kunder går överallt. Det går mest till fattiga människor som behöver stöd inom vård, skola och liknade necessary saker. Kom gärna förbi du kanske hitta något för dig. För mig känns det bra att jobba där, liksom allt för bättre liv och samhälle.

Idag var jag även ute på promenad. Jag frös hela vägen, men det var ändå skönt att vara ute och andas kalla luft. Mer idag har inte hänt, hoppas ni har det trevligt!  


Likes

Comments

Tja tja bloggen! Min dag började med att jag vaknade 50min innan min första lektion, så jag hann inte äta frukost, men jag var inte heller hungrig ända till lunchen. Jag är faktiskt dålig på att äta frukost, men jag försöker äta bättre, nu mest när man är tillbaka till skolan.

Jag slutade tidigt från skola, det är faktiskt skönt med korta fredagar. Efter skolan får jag med mina vänner till Ikea och andra affärer här i stan. Och vid halv två träffade jag en annan kompis som jag inte har möt på länge. Vi bara sätt i en timme och pratade om massa, det var mysigt!

Vid 16-tiden var jag hemma igen och en timmar senare kom en *gäst hem till oss. Jag tycker inte om att kalla den får gäst så jag ska säga en släkt eftersom den har en väldigt bra kontakt med oss (jag vet inte hur jag ska förklara men jag tycker om denna person). Föresten jag åt bara vegetariska mat på hela dagen idag. I skolan åt jag vegetariska alternativet som vanligt, hihi. Och när jag kom hem lagade jag min egen mat som var också veg-mat. 

För ungefär en timme sen kom jag in i huset efter jag var ute. Först skulle vi bara kast skräp på återvinning område, men det var för fint väder för att kom in igen. Så vi cyklade lite på stan och vid stranden. Det är hur vackert som helst på kvällarna. Men nu är jag väldigt trött, så good natt på er!

Likes

Comments

Tja tja bloggen och godkväll på er! Idag spenderade jag många timmar åt ungdomsrådet. Jag var på station och träffade de andra från ungdomsrådet, vi omgick och har haft ett kort föreläsning via skype. Vi har även fixat biljetter till En av Sveriges ungdomsråd träffar, nu är jag jätte taggad att resa igen och spendera många många timmar med bästa människor.

Nu ska jag leka med lego och vänta på ett samtal från en främmande person, hihi.
Senare i kväll ska träna och läsa lite. Hoppas på bättre väder till imorgon, Ses!

Likes

Comments

Tja tja bloggen, aktiv igen yey! Just nu  lyssnar jag på en låt som jag verkligen älskar, den är inte någon ny låt. Det är bara en arabiska låt som är väldigt romantisk. Hon som sjunger den heter Elisa, älskar henne röst men även henne.

Jag minns verkligen inte vad gjorde idag, det var en lång dag kan jag säga. Jag startade min dag med kaffe iallafall.

Så det jag gjorde dag, alltså det jag minns! Att jag har fixat lite grejer åt ungdomsrådet inför morgon dagen. Jag har städat, hjälpt till i köket, handlat med mamma och titta på tv men även läst mycket av boken, det var bra gjort av mig. Om jag ska berätta om hur ofta jag tittar på tv så är det väldigt väldigt sällan. Oftast är min föräldra som sätter igång den, men idag var det jag det var iallafall mysigt att sitta framför den.

Jag väntar på att gör sista bön för idag och sen träna lite mage och ryggen och absoult ska jag avsluta dagen med att läsa från boken den är så spännande, hihihi.

Likes

Comments