På sista tiden har det hänt mycket roliga saker!! Om jag ska börja skriva om det nu kommer jag aldrig ta slut, därför ska jag låta bilder berätta för er! Gn, ses någon annan gång! <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Jag började min dag med frisk luft, man känner sig levande och en del av denna världen. Så jag åt min frukost i balkongen och sen städade jag lite hemma innan jag får till mitt jobb hos ungomsorg. Efter jobbet var Hilja-Maja hemma hos mig i en timme. Hon fick smaka på en afrikansk rätt. Till den gav hon 3,5/5, så det var inte så illa för första gång intryck. Sen såg vi på en video på hur man kan vara mer piggare. De gav bra tips som att sova från 8-7 timmar, sitt inte på mobilen en timme innan sömndags, träna och vara ute på dagen alltså när det ljust ute.

Vid halv fem får jag jag till gränsvallen. Lille brorsan hade match idag och jag var där och tittar på. Tyvärr så förlorade de med många mål, men jag tycker ändå att han gjorde det bra. På vägen hem mött jag Sondos, vi skulle handlar tillsammans. Men innan det fikade vi i ikea, det var mysigt!

Och just nu sitter jag på min säng och ska göra en läxa inom biologin :( Sov gott alla! <333

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Ännu en dag där jag lever. Jag har inte nämnt tidigare att nu volontär arbetar jag. Idag var min första arbetsdag och det gick faktiskt bra. Så här i min stan har det öppnat en second hand butik. Personalen är volontärer och pengarna som kommer in av kunder går överallt. Det går mest till fattiga människor som behöver stöd inom vård, skola och liknade necessary saker. Kom gärna förbi du kanske hitta något för dig. För mig känns det bra att jobba där, liksom allt för bättre liv och samhälle.

Idag var jag även ute på promenad. Jag frös hela vägen, men det var ändå skönt att vara ute och andas kalla luft. Mer idag har inte hänt, hoppas ni har det trevligt!  


Likes

Comments

Tja tja bloggen! Min dag började med att jag vaknade 50min innan min första lektion, så jag hann inte äta frukost, men jag var inte heller hungrig ända till lunchen. Jag är faktiskt dålig på att äta frukost, men jag försöker äta bättre, nu mest när man är tillbaka till skolan.

Jag slutade tidigt från skola, det är faktiskt skönt med korta fredagar. Efter skolan får jag med mina vänner till Ikea och andra affärer här i stan. Och vid halv två träffade jag en annan kompis som jag inte har möt på länge. Vi bara sätt i en timme och pratade om massa, det var mysigt!

Vid 16-tiden var jag hemma igen och en timmar senare kom en *gäst hem till oss. Jag tycker inte om att kalla den får gäst så jag ska säga en släkt eftersom den har en väldigt bra kontakt med oss (jag vet inte hur jag ska förklara men jag tycker om denna person). Föresten jag åt bara vegetariska mat på hela dagen idag. I skolan åt jag vegetariska alternativet som vanligt, hihi. Och när jag kom hem lagade jag min egen mat som var också veg-mat. 

För ungefär en timme sen kom jag in i huset efter jag var ute. Först skulle vi bara kast skräp på återvinning område, men det var för fint väder för att kom in igen. Så vi cyklade lite på stan och vid stranden. Det är hur vackert som helst på kvällarna. Men nu är jag väldigt trött, så good natt på er!

Likes

Comments

Tja tja bloggen och godkväll på er! Idag spenderade jag många timmar åt ungdomsrådet. Jag var på station och träffade de andra från ungdomsrådet, vi omgick och har haft ett kort föreläsning via skype. Vi har även fixat biljetter till En av Sveriges ungdomsråd träffar, nu är jag jätte taggad att resa igen och spendera många många timmar med bästa människor.

Nu ska jag leka med lego och vänta på ett samtal från en främmande person, hihi.
Senare i kväll ska träna och läsa lite. Hoppas på bättre väder till imorgon, Ses!

Likes

Comments

Tja tja bloggen, aktiv igen yey! Just nu  lyssnar jag på en låt som jag verkligen älskar, den är inte någon ny låt. Det är bara en arabiska låt som är väldigt romantisk. Hon som sjunger den heter Elisa, älskar henne röst men även henne.

Jag minns verkligen inte vad gjorde idag, det var en lång dag kan jag säga. Jag startade min dag med kaffe iallafall.

Så det jag gjorde dag, alltså det jag minns! Att jag har fixat lite grejer åt ungdomsrådet inför morgon dagen. Jag har städat, hjälpt till i köket, handlat med mamma och titta på tv men även läst mycket av boken, det var bra gjort av mig. Om jag ska berätta om hur ofta jag tittar på tv så är det väldigt väldigt sällan. Oftast är min föräldra som sätter igång den, men idag var det jag det var iallafall mysigt att sitta framför den.

Jag väntar på att gör sista bön för idag och sen träna lite mage och ryggen och absoult ska jag avsluta dagen med att läsa från boken den är så spännande, hihihi.

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Det var några dagar sen jag skrev en inlägg på bloggen, men några dagar var jätte tråkiga så det var inget att skrev om och andra dagar hade jag bara glömt, hahaha.

Det som hände på sistone är att jag fick träffa Ekram efter en jätte lång process, alltså ni förstår inte hur många gånger vi försökte träffas men det gick inte. Det var en mysig dag iallafall. Samma dag tidigare var och jag syran på max, det var länge sen jag var där faktiskt. Sen var det även lite sommarjobb och sånt. Idag var en rolig dag, det är ju mammas födelsedag. Jag och min syskon ville fira henne så vi fixade en tårta. Jag kan säga att vi inte kom överens så lätt, långa diskussioner om vad det ska finnas på tårtan, men till slut kom vi fram till att varje en ska välja en sak som ska läggas på den och så funkade våra kombination bättre.

Nu ska jag gå och smaka på tårta, hoppas mama gilla den💖Godnatt på er!

Likes

Comments

Tjena bloggen! Alltså vilken dag, det bara regnar och regnar och även åska under dag. Det känns som att man blev vann, inte längre rädd av det. Jag hade det jätte tråkigt idag, så jag försökte kom på saker som roliga att göra. Då tänkte jag moblerar om rumet som jag delar med syran. Jag började verkligen och har bara lite kvar att fixa, men det får jag fixa imon.

Någon under dagen får jag med mamma till Kommun huset, hon skulle bara för information om något och jag fick följa med. Faktiskt så önskar jag med ett konto i kommun huset, det skulle vara väldigt häftigt och få jobbar där😆. Efter våran besök hos kommun huset kom jag på något, eftersom jag inte ville gå hem, hahaha. Jag får till banken och försäkring och frågar de massa frågor. Det är roligt, att man ha möjlighet att lära sig om olika saker på olika sätt.

Idag såg jag även "Duma mig" med lille brorsan. Jag hade inte sett den tidigare, men jag tycker att den var rolig, barnslig och vädlig gul, hahaha.

Mer har inte hänt, just nu väntar jag på att göra sista bönen, sen kanske ska jag sova om jag inte börjar läsa en bok eller prata med vänner.😊

Dagens bild är mat jag åt idag😁

Likes

Comments

Tjena bloggen! Vet ni när man har en så fin dröm så att man inte ville vakna, det hade jag inatt. Jag önskade att den aldrig tog slut, men så kan det inte går till.
Jag vaknade med ont i magen, därför blev det inte mycket av denna dag. Jag åt två gånger glass. Jag var även ute i kring två timmar, jag får med mamma och handla. Vi gick först till Rusta och sen till Ica Maxi. Resten av dag var jag bara hemma vilar och diskar diska😑. Hoppas att imorgon blir bättre än idag. Godnatt!

En bild från en bättre dag!

Likes

Comments

Hej Alla Där! Jag mår super bra idag, hoppas det gör ni också. Alltså idag är första augusti jag fattar inte att så många månader har gått av detta fantastiska året. Jag började min dag med ett pass ute i Riekkola, det kändes som att var endas jag i skogen. Jag cyklade, joggade, gick och körde några armhävningar och situps. Det känns jätte bra att jag tränade idag, det behöver min kropp. Sen efter passet får jag hem och åt lunch med pappa och Fares, till maten drack jag vatten med citron, det är jätte gott! Vid ett-tiden får jag och Fares en svang till biblioteket och sen till banken. Sen får jag hem igen och diskade i kring två timmar, fattar ej hur det kan ta så länge. Iallafall efter det var det middag dags. Jag skulle träffa Ekram idag kväll, men vi lyckades inte vara ute, men vi satsar till imorgon. För er som inte vet DET ÄE EKRAMS FÖDELSEDAG, SÄG GRATTIS ÅT HENNE!

För några timmar sen var jag och läser om psykolog, haha helt besatt av det. Och för tillfället titta jag på en serie och samtidigt hjälper mamma med en grej. Serien heter Stranger Things, det är typ av skräck, drama och thriller. Den är bara åtta avsnitt, men riktigt bra. Om ni har stark hjärta kan jag rekommendera er att se den!


Aja, nu för jag fortsätter min dag, så hörs vi väl imorgon. Godnatt! <333 Och Ekram blir inte arg på mig, jag bara älskar dig extra när det är din födelsedag <333

Likes

Comments