Skall ha 30 mg äggvita i urinen och hade 500 när jag var hos gyn i onsdags. Åkte direkt till akuten i tisdags efter att jag fått bruna flytningar men visade att det var urinvägsinfektionen som nått njurarna. På onsdagen fick jag ett ultraljud i alla fall som visade att bebis mådde bra och sen skrev de ut penicillin som jag nu har ätit i fem dagar. Mår jätte bra och fattar inte att jag kunde bli så dålig utan att märka det.

Alla tecken som jag märkt kopplade jag till graviditet symptom och situationen på jobbet. Trötthet, illamående, huvudvärk, stickningar, toabehov och förstoppningar.

Glad att det är över i alla fall och att allt gått bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Första snön är äntligen här och det innebar också första sragrundan med Hero för i år ❤️Vi tog en tur runt hela kvarteret i fullsatt och med sonen där bak i pulka. Hero var glad men märktes tydligt att vi inte arbetar med draget under sommarhalvåret..😂😂

Duktig var han i alla fall.

Jag fick rotat fram mina termobyxor som inte går att knäppa runt magen. Har gått ut med det för alla nu då det inte går att dölja längre. ❤️

Översta bilden är tagen i v 5 och nedersta nu i v 15

Likes

Comments

Fick detta av min fina kollega nu när jag ska sluta ❤️. Skall bli jätte skönt samtidigt som man lämnar många Goa människor bakom sig ❤️ Förhoppningsvis lyckas vi ses även utanför jobb i fortsättningen.

Likes

Comments

Skulle egentligen vart iväg tidigare i veckan och gjort fransar men fick veta att tjejen som jag skulle till hade både hästar, hundar och katter. Då jag är jätte allergisk och dessutom gravid (så tar inga allergimediciner) blev det inget annat än att avboka och köra engångs fransar istället. Funkar ju det med men inte alls samma sak. Får glädja mig med att det sliter mindre på mina egna fransar.

Likes

Comments

Finns det stunder då man kan känna att det där sista andetaget inte går att ta. Sista gången som blickarna möts. Sista gången som man säger det. Som man byter ord och hör rösten. Accepterar man det någonsin... eller fortsätter man i ständig tanke att man på något sätt finns kvar. Att det blir nya farväl på en annan plats och i en annan tid.

Likes

Comments

Älskar denna serien. Kollat cirka fyra avsnitt tre kvällar i rad nu. Även walking dead har ju börjat igen och nån gång är det väl dags för game of thrones med. Men just nu är "lie to me" grym. Förr tittade jag mycket på criminal minds och greys anatomy.

Någon annan som har bra tips på serier?

Likes

Comments

Otroligt lycklig idag ❤️❤️❤️ trots detta känns huvudet alldeles Weird och tjockt på något sätt. Tror det är all stress jag känner den sista tiden som liksom lättade nu med beskedet. Imorgon skall jag lämna in uppsägningspappret men har redan informerat chefen i samband med att jag fick beskedet.

Känns jätte bra samtidigt som det så klart känns konstigt. Men jag är redo ❤️

Sambon hade gjort fattiga riddare sen när jag kom hem från jobbet ❤️❤️ sonen tyckte inte det var jätte gott men smakade i alla fall 😉😂

Likes

Comments

Känns som om det är jätte länge sen trots att det bara gått någon månad sedan jag testade positivt på stickan och lade av med träningen. Två månader mellan bilderna med mage och arm. Hade hittat en bra balans mellan träning och vardag även om jag borde fått in mer vardags träning.

Skall bli intressant att se hur lång tid det tar för kroppen att orka tillbaka sedan efter graviditeten. Om jag minns rätt så var jag rätt slut ganska länge efter första sonen. Viktigaste är att lyssna in och inte försöka skynda tänker jag.

Likes

Comments