View tracker

Tillslut blev det ändå en as bra fredag! Fick träffa mina favorit, Dennis, Fabbe, Will, Erik, Jocke, Wille, Isaac, Joel och Albin. Har haft en sjukt bra kväll med alla dessa underbara människor! Vi skrattade, lekte, snackade om allt möjligt! Men nu har jag cyklat hem och ligger i sängen och lyssnar på musik och kollar på youtube. Pappa jobbar sent så är ensam hemma en bra tag till.. Segt men skönt för min syrra sover hos en kompis så har rummet för mig själv!😻 aja ha de så bra så hörs vi. Puss.😽

  • Allmänt
  • 19 readers

Likes

Comments

Idag har jag vart på stan med världens bästa Greta! Vi hade de så mysigt! Shoppade dock bara två saker en mascara från Loréal Paris och ett linne från hm, älskar de båda as mycket! Nu har jag kommit hem duschat smörjt in mig med brun utan sol och ska strax sova. Så ha de gött. Puss.

  • Allmänt
  • 20 readers

Likes

Comments

​tröja från hm 

Jeans från Gina 

Kunde inte länka idag men hoppas de går bra ändå. Puss.

  • 20 readers

Likes

Comments

Japp kort skoldag idag slutar nu! Jippi!
Har bara haft Nationella Prov idag i so.. Vi fick ämnet samhällskunskap vilken va både bra och dåligt. Nu ska jag bara vänta på Greta sen ska vi kolla om hon också kan sluta nu så vi kan dra ner på stan redan nu. Hoppas ni också haft en riktigt bra skoldag! Puss.

Likes

Comments

Klänning 1 Här / klänning 2 Här / klänning 3 Här

Snart är det dags för studenten! Woop woop
Och även dags att hitta en klänning till de. Jag själv slutar ju bara nian men skulle ändå vilja ha alla dessa tre, så sjukt fina! Allihopa kommer från Madlady!

  • Mode
  • 21 readers

Likes

Comments

Igår kväll smörjde jag in mig med denna nya brun utan sol lotion från Dove. Jag köpte min på Ica maxi för bara 40kr vilket den verkligen är värd! I början när jag smörjde in mig hände inget de tog faktiskt hela natten innan man märkte någon skillnad, den fungerar. Men, jag märkte att man måste smörja ganska mycket för att man ska kunna ske större brun skillnad i hyn. Jag ser en liten skillnad på benen men framförallt mina händer är bruna, eftersom jag använde mina händer för att smörja in kroppen. Händerna är faktiskt fint bruna även fast jag inte använde handske. Jag märker att vid skavsår på fötter eller sår på händerna så blir man lite extra brun men för mig är det inte något som syns.
Jag tycker verkligen denna brun utan sol lotion fungerar och den är verkligen värd priset på bara 40kr!!
Jag kommer använda denna flera gånger men har även tänkt att köpa in fler brun utan sol som jag kan testa och göra recensioner på :)
Här kommer för och efter bilderna!

Bilden längst till vänster är INNAN Dove dermaspa summer revived.

Bilden i mitten är EFTER Dove dermaspa summer revived.

Bilden längst till höger är EFTER Dove dermaspa summer revived fast på handen.

Likes

Comments

Japp.. Söndagsångesten är grov. Usch hatar att veta att nästa dag är måndag! Hatar måndagar.
Dock imorgon ska jag ner på stan med min bästa vääään Greta! Det ska bli sååå kul! Så vi ska shoppa och kolla runt lite. Sen efter det på kvällen ska jag åka och handla mat med pappa eftersom imorgon blir det pappa vecka. Nu ikväll har jag även smörjt in mig med en ny brun utan sol som jag nu testar o tänkte göra en recension på framöver så det ska bli jätte kul!
Det kommer även bilder!
Hoppas ni nu sover gott. Puss.

Likes

Comments

Äntligen har jag startat en blogg som fungerar!
Så nu kör vi en nystart! Jag heter Emma Andersson, är 15 år och är bosatt i Stockholm. Jag älskar kläder, smink, skönhet med mera. Jag kommer skriva mycket om det men även min vardag, mitt privatliv och mycket mer!
Detta var bara en mycket liten introduktion av mig. Vad tycker ni jag borde skriva om? Puss.

  • Om mig
  • 28 readers

Likes

Comments