Idag var vi på hellasgården i älta ungefär med min skola, fyfan vad det var jobbigt. Dom tvingade oss gå en promenad på 5 kilometer för att sedan gå och spela brännboll... är helt jävla trött i benen...

Puss...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 96 readers

Likes

Comments

Va inte dessa naglar sjuuukt snygga??

Jag är så sugen på att fixa nya naglar snart men ja måste få ihop pengar asså jag får ju mitt studiebidrag på 1050kr men de räcker ju inte så jävla långt så ja måste börja spara pengar igen.. vilket är sjukt segt

Puss

  • 175 readers

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag äntligen framme hos mormor med kusinerna! Ska bli så sjukt mys att bara får va borta från all stress i Stockholm och bara kunna ta det lugnt ett tag. Kommer dock sakna bby som fan!

Puss!

  • 176 readers

Likes

Comments

Här var mitt hår nästan svart!! Vilket jag älskade!! Nu tycker jag att mitt hår har blivit ljusare och skulle sjukt gärna vilja göra det mörkare igen men är osäker.

Vad tycker ni är snyggt, ljust eller mörkt?

Puss

  • 184 readers

Likes

Comments

Denna jacka alltså!!

Denna bild är från Linn Ahlborgs instagram, hon länkar en sida som säljer denna men vet någon annan om den är billigare nån annan stans? Hör av er till mig på snap/insta direkt!

👻 emzz-andersson

📸 emzzandersson

  • 195 readers

Likes

Comments

Vardag

Hej alla!

Sorry för sjukt dålig uppdatering men hoppas de är okej!

Den senaste veckan i skolan (alltså vecka 14) hade vi dansredovisning/dansföreställning vilket alltid är lika kul! Min klass dansade modern/nutida, improvisation, balett och jazz! Vi hade så sjukt kul!

Bilden ovan är på mig och Matilda när vi drog till liljeholmsgallerian på nån håltimme, super mys!

Men nu har i alla fall jag påsklov bitcheees!

Puss på er!

  • Vardag
  • 195 readers

Likes

Comments

Allmänt

Bara jag som hatar måndagar?

Även fast måndagar ändå är en bra skoldag o vårt schema är ganska bra så blir ändå alltid måndagar träliga och tråkiga för min del.

Jag började dagen med dans träning då vi hade yoga och repade vår koreografi som vi ska framföra på terminsredovisningen på onsdag och torsdag. Sen hade vi historia där vår lärare höll en föreläsning om folkmordet i Rwanda som vi kommer få skriva en 6 sidig uppsatts på framöver.. tagga!!.... sen hade vi lunch då de va pasta (ändå helt ok) sen hade vi matte vilket alltid suger bajs, jag gör nästan aldrig nått på dom lektionerna :) sen efter att vi slutat drog jag och Matilda till stan där jag köpte fladdriga byxor och en grön tröja till terminsredovisningen då vi har klädkoder. Sen åkte jag hem och nu ligger jag här i sängen och kollar på det okända hihi!

Vad har ni gjort idag?, och hur har er dag vart?

Puss :)

Likes

Comments

Allmänt

Hej!!

Igår kväll, alltså lördag den 1a April så hade vi tjej mys hemma hos Greta! Det var jag, Henrietta, Wilma och Greta som var där. Vi skulle fira greta som fyller år på tisdag! Det var super duper mysigt.

Innan dess hade jag vart hos Michael hela dagen jag sov hos han från fredag till lördag och så hade vi en seg dag hemma hos honom tills jag skulle dra hem för att köpa present till Greta och även fixa iordning mig. Så mycket mer hände inte den dagen.

Puss :)

Likes

Comments