Ikväll blir det soffhäng och jobba mot mina mål för detta år. Det är så härligt att kunna jobba från soffan. Jag kan samtidigt titta på en av mina favorit serie - Good Witch, är en helt underbar och mysig drama med lite magi, jag får känslan av att det handlar mycket om Law of attraction, Attraktionslagen på svenska, toppen serie iallafall. Jag blir väldigt inspirerad av den, motiverad till och med. så för er som gillar drama look look.

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har ni inte sett Maze Runner 1 och 2 så är är det en perfekt söndag att att ligga och titta på dessa filmer innan 3an kommer ut.

Just nu läser jag böckerna också, är inne på andra boken och jag måste säga att fast jag har sett filmerna så är böckerna också väldigt bra, mer detaljer och en lite annorlunda story men helheten är desamma. Bara älskar älskar både filmerna och böckerna!

Sista filmen kommer ut på bio här i Sverige den 26 Januari, premiären here I come !!

#mazerunner

Likes

Comments

From my very first day as an entrepreneur, I've felt the only mission worth pursuing in business is to make people's lives better.

Jag har ett 8-5 jobb just nu men vid sidan av det strävar jag efter att bli fri från det fängelse jag känner att jag lever idag. Jag sliter 8 timmar varje dag, månad efter månad, år efter år. För att sedan få en liten lön som spenderas på räkningar, hyra och mat. 5 veckors semester om jag har tur. förhoppningsvis har man sparat tillräckligt för att kunna resa utomlands 1 vecka under sommarn. När jag kommer hem igen börjar allt om igen och är på precis samma ställe som tidigare.

Jobba 8 timmar, betala räkningar, spara, resa 1 vecka, jobba 8 timmar, betala räkningar spara, resa 1 vecka. Jag säger bara ett ord - EKORRHJUL! är det bara jag eller är det fler som känner som jag?

Vi är på autopilot, vi är så inpräglade i våra rutiner att vi glömmer vad som är viktigt - Vi bör leva livet, inte bara överleva livet.

Vi kan när som helst bli av med jobbet av olika anledningar, bara där förlorar vi direkt vår inkomstkälla, tryggheten allt vi kämpat för.

Som jag sa i början - jag har ett 8-5 jobb idag men vid sidan av skapar jag mig en trygghet med hjälp av ett helt fantastiskt affärskoncept.

Mitt jobb har inte bara gett mig möjligheten till att styra mina arbetstider, det har gett mig möjlighet att inse att mina drömmar och mål som var så omöjliga har plötsligt blivit fullt möjliga att uppnå!

Resa, välja mina tider, slippa jobba ett traditionellt jobb, att hjälpa andra skapa sig en stabil /extra inkomst, förbättra andras hälsa och min egen. Det bästa av allt, tillsammans skapa en ljusare framtid med underbara nya människor.
Likes

Comments

Om du fick möjligheten att få en av din miljoner drömmar att gå i uppfyllelse, vilken skulle du välja?

Tänk efter ordentligt!

Vem vet, detta kanske väcker ett litet drömfrö inom dig som bestämmer sig för att börja växa 😄

Skriv gärna en kommentar så kan vi alla bli inspirerade och fulla av motivation ♡

#inspiredreams

Likes

Comments

sedan 2013 har jag haft det tufft vad gäller min pappas självmord. Det har varit en resa av tuffa tider, mycket tårar, ilska, vilsenhet, övergivenhet och svek men trots alla känslorna jag gick igenom lärde jag mig mycket. Jag insåg hur viktigt det är att tänka på vad som är viktigt. Att vi verkligen måste ta vara på tiden vi har.

Min pappa var min bästa vän. Han hade mycket glädje och kärlek i sig under min uppväxt men han bar också på ett stort mörker och förde en kamp mot sig själv – en kamp som han till slut förlorade.

Så i början på detta år beställde jag detta fina halsband som en påminnelse och minne om hur långt jag kommit och resan jag gjorde för att komma dit jag är idag, framsidan är första bilden och baksidan är andra bilden.

Jag kommer alltid att känna sorg och ha tuffa perioder men idag har jag bättre kontroll över mina känslor och tankar, att acceptera och förlåta rensar själen och gjort mig till en bättre omtänksam människa.

- Jag förlåter dig pappa för det sista valet du kände att du var tvungen att göra.

Jag förlåter dig för att du valde bort ditt liv.

Likes

Comments

Vi firar 2 år som Ambassadörer wooohooo!

Under två år har jag och min underbara Gustaf kämpat med att ge näringsrik mat till svältande barn i Malawi samtidigt som vi hjälper till att bygga upp deras infrastruktur så att dom så småningom kan stå på egna ben.

Det är så roligt att se hur många det är som vill vara med och göra en skillnad i världen. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

dessa matpaket är speciellt framtagen för undernärda barn och det är så underbart att 1 matpaket är tillräckligt för ett barn att få en varm och näringsrik måltid varje dag i en hel månad. Vill du också vara med och göra skillnad?

för bara 198kr/månad (ca 7 kr om dagen) kan du hjälpa att säkra ett barns framtid. Skriv gärna tlll mig om du vill veta mer om detta fantastiska initiativ.

Jag tror ärligt att vi alla är här för at hjälpa varandra,. ALLA har rätt till näringsrik mat oavsett vart vi bor! Så imorgon när du står i kön på Starbucks, tänk till en extra gång innan du ger dina 30kr eller vad det kan kosta för din kaffe/te.

Vi kan rädda liv, det handlar bara om vilja och prioriteringar.

#beaforceforgood

Likes

Comments

idag blir det att sitta och dagdrömma. Det är ju planeringsdag på jobbet så det blir ett perfekt tillfälle att sitta och drömma sig bort. Planera inför året, tänka på ställen jag vill resa, kanske till och med tänka lite på hur jag vill ha mitt bröllop, visst det är en tid dit med det är aldrig fel att börja tidigt nu när jag har en ring på fingret 😍

För att uppnå ett mål i livet måste du visualisera framgången;, om du kan se dig själv lyckas så kommer du också att göra det

Har ni någon gång dagdrömt, visualiserat så djupt att du kan se ett helt scenario nästan som en film spelas upp i huvudet? att du ser minsta detalj, dofter, känslor, vad som sägs och händer så att till och med hjärtat börjar så lite snabbare av spänning, glädje eller sorg? Det är äkta visualisering! Den bästa av de bästa, ja om det handlar om en dröm/mål av positivt slag. Inte så roligt att kunna visualisera något negativt.... den energin kommer oftast slå tillbaka på en..

Det är ju roligare att dagdrömma/visualisera något man strävar mot, en dröm man kämpar för att gå i uppfyllelse. Ha mening i dina dagdrömmar, och träna varje dag på visualisering!!

"Visualization is Daydreaming with a purpose"

Likes

Comments

Just nu sitter vi i bilen hem från Linköping. Det är så mycket kallare här i Sverige än vad det var i Amsterdam men det är underbart att kunna se solen igen, känns som att jag inte har sett den på hela vintern.

Tips på vad man kan göra för roligt under en bilresa? 😄

Vad gör alla under denna soliga men kyliga söndag? Börjar ni får den "efterlängtade" söndagsångesten 😎

Likes

Comments

Hur ska man hinna sova när det är så mycket liv att leva 😄❤ Hem från Amsterdam igår, idag bilresa och fest.

Idag blir det bilresa till Linköping och fantastisk släktmiddag med bubbel, härligt sällskap och positiv energi!

Tid att vara trött har jag inte just nu

Likes

Comments