View tracker

http://emzilla.blogg.se

 

För er som vill fortsätta följa min blogg! 

Ni får gärna lägga till min nya på bloglovin också :) 

Puss & Kram! 

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Det är bra att människor är nyfikna ibland. 
Likes

Comments

Kommer ni ihåg? Hade typ glömt av denna låten, ultimata partylåten ju! Haha, sjukt gammal men fortfarande så bra! 


Likes

Commentshttp://www.aftonbladet.se/nyheter/article15627176.ab

 

Händelsen är inte ny, men alla har väl inte sett den ändå.. Det hade inte jag iallafall. 
Alltså, rätt ironiskt men samtidigt så hemskt! Hur kan man begå ett sådant misstag? De borde inte få vara poliser! 

Likes

Comments

Varför är det inte så? 

 

 


Likes

Comments


Såhär såg jag ut i Fredags! Ingen utklädnad för mig icke!August Burns Red på scen :))) 

I Fredags så var jag och Kevin i Göteborg på konsert! Riktigt trevligt :) Såg Veil of Maya, the devil wears prada och August Burns Red som är på bilden ovan!  ABR hade vi sett innan för cirka ett år sedan, men det var kul att se dem igen! 
Sen när vi åkte hem så drog vi direkt på halloween fest, var dock inte utklädd som sagt, heho. 

Blö, orkar inte skriva mer.. Känner att det bara blir svammel av allt ihop typ, haha.. Är trött! Ska knäppa en bärs nu (hahah, hatar att säga så) och vara social med min käre pojkvän. 

Likes

Comments

Två duschkrämer som doftar Mango & Passionsfrukt, ett läppbalsam, en foundation, ett läppglans i färgen "Rödbränd jord", en nattkräm och ett solpuder som ser orange ut på bilden, men som är ljusbrunt och skimrigt i verkligheten. 
 

Yves Rocher

Älskar deras smink, det är smink av naturen och det är icke djurtestat och massa positivt! Har även alltid gillat deras smink och har haft määngder därifrån genom tiderna.

 

Likes

Comments

Det har varit lite dålig uppdatering på mig, och så kan det bli ibland och det lär väl bli det då och då. Man har ju inte alltid något att berätta eller dela med sig utav! Idag har jag iallafall varit på vårdcentralen och tagit lite prover och kollat lite grejer och så. Känns som att vi inte kommer någon vart med varför jag mår som jag gör då det enda rådet jag får är att sluta röka, röra på mig och ta huvdusvärkstablett. Jahapp, det visste jag ju inte redan. Men hur lätt är det att börja träna när man alltid är småsjuk, trött och yr? Fast nu ska jag börja träna ändå, och se om jag mår bättre. Får helt enkelt hitta kraft någonstans, även om den inte finns. Sluta röka ska jag göra också, det är ju dock lättare sagt än gjort. Får en klump i halsen bara av tanken, fyfan. Så jävla dum i huvudet är man att man börjar röka, förstöra sitt liv sådär. 

Hoppas fan att det inte är något allvarligt med mig bara, känns ju inte så trevligt att tänka liksom TÄNK OM och så vet jag inte bara för att de inte kollat på mig ordentligt. De kan väl inte klargöra en diagnos genom att ställa frågor? Ändå så är jag yr alldeles för ofta, har huvudvärk och massa andra "små" saker som är fruktansvärt jobbigt. Jävligt tråkigt när ingen verkar ta mig seriöst, och säger att om det bli värre så ska jag höra av mig igen. Jahapp, ska jag gå och vänta på att jag är på väg att dö för att de ska ta mig seriöst eller? Nä, men ni fattar. Man får väl anta att det inte är något allvarligt, men orolig är man ju och man hade ju hoppats på att de faktiskt kunde kolla ordentligt så jag vet helt säkert istället för att oroa mig. 

 


Likes

Comments