Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Mhmmm ja denna kreationen är ganska lik en annan ögonsminkning som jag skapade för ett bra tag sen, men tyckte jag ändå kan publicera denna looken eftersom de trots allt har sina olikheter och sååå. Föredrar ni att se mer "vardagliga/användbara" sminkningar eller typ sådana här som är mer kreativa/färgglada etc? Tell me!

Likes

Comments


Så himla god choklad! Du måste ju i och för sig sälja din själ för den (kostar 40 kr cirka????) men det är en sådan där choklad man får ta en liten bit av och njuta av lääänge, dels för att den är ganska maffig enligt mig och sen så är den ju snordyr. Ifall ni vill testa en god vegochoklad så tipsar jag om den iallafall, godaste jag har ätit hittills då jag är såå trött på vanlig mörk choklad! Kevin däremot tyckte den smakade lite surt och beskt, men det är ju basically mörk choklad med kokosmjölk så ja är man inte ett stort fan av kombinationen av kokos och smaken av lite mörk choklad (fast jag tycker att den smakar mer som mjölkchoklad) så kanske man inte tycker om denna, jag själv tycker inte den smakar för beskt iallafall. Try it!

För övrigt så, HEJ! Det var ett bra tag sedan jag faktiskt SKREV något här i min lilla bortglömda blogg. Jag kommer och går lite som jag vill i denna bloggen, men ibland är det skönt att bara ha en plats där man kan skriva lite skit om man vill, jag är inte en sådan där person som gör 30 statusuppdateringar på facebook varje dag om hur jag mår och vad jag gör, så då är ju det tur att man har en blogg att vända sig till. Men ja, jag tänkte egentligen bara säga hej och visa att jag fortfarande är här även om jag aldrig uppdaterar längre, och som vanligt så ska jag försöka bli bättre på det framöver. Vad skulle ni vilja se mer av i min blogg? Vill ni se mer smink eller mer vardag liksom? Föredrar ni att bara kika på bilder eller tycker ni om att läsa långa texter? Tell me!

Likes

Comments