Jag har faktiskt inte sminkat mig så mycket det senaste, och när jag väl har gjort det så har jag känt för något fräscht och naturligt. Jag har nog faktiskt inte använt foundation på flera veckor, det senaste har jag föredragit en mer lätt och naturlig bas (troligtvis pga sommar och värme) så jag har bara använt concealer när jag känt för att använda smink. Concealer, lite puder, highlighter, bronzer och lite rouge. Bryn, lätt markerade ögon och bara mascara på ögonen. Superfint och fräscht, vilket är det jag föredrar ibland. MEN dock så är jag definitivt en "full glam makeup" tjej, men det är väl inte bara jag som föredrar mindre smink under sommaren?

Likes

Comments


Heeeej på er! Det var inte igår jag skrev här senast och jag ber om ursäkt för det. Jag har dock haft det rätt fullt upp i och med att vi har flyttat och så. Hoppas ni har det bra, det har iallafall jag i vår nya lya. Det känns dock fortfarande rätt konstigt och inte riktigt som "hemma" än eftersom det är flyttlådor överallt och vi inte riktigt fått ordning på hur vi vill ha det, men sådant där tar ju sin lilla tid minst sagt. Så mycket saker som vi måste fixa och dona med, typ skaffa lite nya möbler och inreda så att det känns som vårat hem, just nu är det liksom ganska kalt och stelt vilket inte alls är konstigt i och med att vi flyttade in i Söndags. Dessutom så är det första gången för mig som jag flyttar, alltså så flyttade jag från mitt barndomshem och byn som jag bott i hela mitt liv. Så ja, det känns annorlunda minst sagt. Men jag börjar vänja mig mer och mer för varje minut, och jag är så otroligt glad över denna lägenheten.

Likes

Comments

Wet n Wild megalast liquid catsuit

Yas, idag fick jag äntligen hem dessa liquid lipsticksen från Wet n Wild som jag beställde från beautyjoint för några veckor sedan! Det är iallafall deras nya "megalast liquid catsuit" som helt enkelt är ett flytande läppstift. Jag har hunnit testa de lite snabbt en gång tidigare idag då jag var så exalterad och var tvungen att testa de på en gång när jag fick dem, och jag måste säga att mitt första intryck är att de verkar riktigt bra! De är som sagt från Wet n Wild, och är alltså väldigt prisvärda eftersom det märket är ett budgetmärke (som jag för övrigt tycker om). På beautyjoint kostar de 4.99 dollar styck, vilket motsvarar ungefär 43 kronor. Dessutom så är de helt veganska (har veganmärkning OCH cruelty-free märkning på förpackningen) vilket är såklart helt fantastiskt!

1. Noodie Patootie 2. Flame of the game 3. Goth Topic 4. Rebel Rose

Jag klickade hem fyra stycken olika färger, Noodie Patootie är en väldigt ljus, kall nudefärg som jag föll för när jag såg några på youtube som hade det på sig, jag tror att den passar bäst till ljusare hudtoner och jag kommer nog använda den mycket när jag har sotade ögon och inte vill ha för mycket fokus på mina läppar. Flame of the game är en rödorange nyans som kommer vara så sjukt snygg i sommar, en väldigt färgstark och poppig nyans. Sedan har vi färgen Goth Topic som är en väldigt mörk nyans, ganska unik tycker jag då den drar mycket åt lila men ändå är mörkbrun men ser nästintill svart ut på läpparna, en riktigt snygg vampig färg! Rebel Rose är en den mest "naturliga" av alla dessa nyanser då den är en neutral rosa färg, väldigt "dusty pink" som passar bra som ett vardagsläppstift eller till de flesta sminkningar. Tror jag kommer använda det väldigt ofta!


Jag har som sagt hittills enbart hunnit swatcha de på min arm och testat de en gång på läpparna när jag i övrigt var helt osminkad. Mitt första intryck är att de inte har någon speciell doft, luktar lite "kemikalie" aktigt, men det är inte en otrevlig doft men de luktar heller inte godis som vissa liquid lipsticks gör. Jag tycker att alla nyanser applicerades väldigt jämnt och fint och mitt första intryck är att de verkar väldigt pigmenterade! Färgen "Goth Topic" som är en mörkaste nyansen av de jag har var den som jag fick jobba lite extra med då den inte var lika lätt att applicera för att den blev lite fläckig på vissa ställen, men absolut ingenting som var irriterande eller katastrofalt och slutresultatet blev jättefint. De torkar helt matt och de torkar rätt så snabbt, och eftersom jag tog bort de i stort sett direkt efter jag applicerat det så vet jag inte någonting om hållbarheten än, förutom att de var rätt svåra att få bort från läpparna och verkar då alltså ha rätt bra hållbarhet. Det ska dock testas imorgon i en video tänkte jag! Jag tog tyvärr inga bilder på när jag hade de på mig idag, men det kan jag fixa till er imorgon om ni vill, så håll utkik här på bloggen imorgon!

Likes

Comments


Hola! Hoppas att allt är bra med er, här är det iallafall superbra i det underbara vädret. De senaste dagarna har ju varit helt amazing, och jag har försökt spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Vi har gått långa promenader i skogarna med hundarna och sådant mysigt. Kvällen igår spenderades i kvällssolen (och inomhus) med kalla öl och gott sällskap, och trots det är jag inte ens bakfull och annat jävligt, wohoo. Mår så jäkla bra nu när sommaren bara närmar sig med stormsteg, jag är definitivt en person som lever för sommaren. Yes, jag må älska jul och allt därtill men allt man egentligen längtar till är ju sol och värme. Right?

Dessutom så har jag en del att se fram emot nu i månaden, då jag och Kevin flyttar till vår alldeles egna första lägenhet om några veckor. LYCKA. Vi flyttar dessutom ifrån Ljung, och destinationen är Falköping faktiskt! Ska bli spännande att bo någon annanstans än i Herrljunga kommun, och att ÄNTLIGEN ha sitt eget och bara allt därtill. Sedan är det mycket skoj som händer utöver det. Så ja, jag vågar faktiskt säga att jag mår väldigt bra just nu. Man ska ju leva i nuet, embrace the moment så att säga. Tänk att saker händer faktiskt här och NU.

Likes

Comments