Så himla god choklad! Du måste ju i och för sig sälja din själ för den (kostar 40 kr cirka????) men det är en sådan där choklad man får ta en liten bit av och njuta av lääänge, dels för att den är ganska maffig enligt mig och sen så är den ju snordyr. Ifall ni vill testa en god vegochoklad så tipsar jag om den iallafall, godaste jag har ätit hittills då jag är såå trött på vanlig mörk choklad! Kevin däremot tyckte den smakade lite surt och beskt, men det är ju basically mörk choklad med kokosmjölk så ja är man inte ett stort fan av kombinationen av kokos och smaken av lite mörk choklad (fast jag tycker att den smakar mer som mjölkchoklad) så kanske man inte tycker om denna, jag själv tycker inte den smakar för beskt iallafall. Try it!

För övrigt så, HEJ! Det var ett bra tag sedan jag faktiskt SKREV något här i min lilla bortglömda blogg. Jag kommer och går lite som jag vill i denna bloggen, men ibland är det skönt att bara ha en plats där man kan skriva lite skit om man vill, jag är inte en sådan där person som gör 30 statusuppdateringar på facebook varje dag om hur jag mår och vad jag gör, så då är ju det tur att man har en blogg att vända sig till. Men ja, jag tänkte egentligen bara säga hej och visa att jag fortfarande är här även om jag aldrig uppdaterar längre, och som vanligt så ska jag försöka bli bättre på det framöver. Vad skulle ni vilja se mer av i min blogg? Vill ni se mer smink eller mer vardag liksom? Föredrar ni att bara kika på bilder eller tycker ni om att läsa långa texter? Tell me!

Likes

Comments


Jag har faktiskt inte sminkat mig så mycket det senaste, och när jag väl har gjort det så har jag känt för något fräscht och naturligt. Jag har nog faktiskt inte använt foundation på flera veckor, det senaste har jag föredragit en mer lätt och naturlig bas (troligtvis pga sommar och värme) så jag har bara använt concealer när jag känt för att använda smink. Concealer, lite puder, highlighter, bronzer och lite rouge. Bryn, lätt markerade ögon och bara mascara på ögonen. Superfint och fräscht, vilket är det jag föredrar ibland. MEN dock så är jag definitivt en "full glam makeup" tjej, men det är väl inte bara jag som föredrar mindre smink under sommaren?

Likes

Comments