View tracker
View tracker
View tracker


Alltså... Har vloggat idag, men det är absolut den tråkigaste vloggen jag spelat in cirka någonsin, så jag vill faktiskt inte ens dela med mig av den haha... Men (!!) Jag tänker lägga upp en annan video så ni behöver inte bli besvikna! Istället kan ni förvänta er en "no mirror makeup challenge" imorgon på min kanal som jag tror ni kommer tycka om, den var väldigt rolig att göra iallafall! Så håll utkik här och på min kanal imorgon 18:00. Nu ska jag fortsätta med redigeringen av morgondagens video och dricka lite glögg, ska bannemig ta mig upp i tid imorgon så jag kan filma min första vlogg för denna månaden imorgon istället, imorgon ska den bli bra, punkt slut. Puss!

Likes

Comments


Imorgon kommer min vlogmas börja! Videon som kommer upp imorgon blir dock ingen vlogg, utan en sminkvideo. Jag kommer försöka vlogga så mycket jag kan fram tills den 23 december, men jag ska försöka klämma in några vanliga videos också på dagar då jag inte vill/kan vlogga.

Jag tycker att det ska bli jättekul, älskar att göra videos och jag vill introducera fler vloggar till min kanal, så vlogmas är ett alldeles perfekt tillfälle att göra det på. Vad för typ av videos föredrar ni att titta på? Själv är jag ju en sminkfantast, vilket inte är en hemlighet. Men om jag ska vara helt ärlig så är nog vloggar det jag tycker är allra roligast att titta på, kanske för att jag är så otroligt intresserad av smink så kan det lätt bli FÖR mycket smink ibland om jag själv enbart skulle titta på sminkvideos, ni förstår säkert.

Jag kommer dock ihåg när mitt sminkintresse började ta fart på riktigt, det var bland annat genom att jag spenderade timmar på youtube varje dag och tittade på sminkvideos. Men som sagt, ifall någon utav er blir chockade över att det kommer komma så många videos på min kanal nu kommande månaden så vet ni iallafall varför, och ifall ni inte tycker om vloggar så... ja, det var ju synd. Haha. Det kommer nämligen krylla av vloggar på youtube nu misstänker jag, inte enbart på min kanal.

Så glöm inte att hålla utkik här och på min kanal nu framöver, och ifall ni inte redan prenumererar på min kanal så skulle jag bli superglad ifall ni började göra det då det motiverar mig väldigt mycket med att fortsätta med mitt kreativa intresse. Puss!

Likes

Comments

Beställde en "colour refresh" från Maria Nila, passade på när jag fick en rabattkod i min glossybox! Sparade faktiskt 50 kronor, haha. Var bara tvungen att ta bilder på den fina lådan, det anlände i ett så fint paket med rosa papper och allt. Det där lilla extra som gör en glad! Till och med plasthandskar till färgen kom med i en söt liten förpackning som ni ser på bilden. Så fint!

Ska testa denna färginpackning nästa gång jag tvättar håret, återkommer då med mina åsikter!

Likes

Comments

Gjorde en liten spontan vlogg i Tisdags som jag laddade upp idag!

Likes

Comments