Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag ääälskar duochrome ögonskuggor, de ger så mycket liv till en sminkning! Den ni ser på mitt ögonlock kommer från Wet 'n Wild (det som skimrar blått/brunt), det är en skugga som finns i deras "Comfort Zone" palett. Rekommenderar den paletten starkt, den kostar runt 89 kr (!!) och man får då 8 stycken väldigt fina skuggor. Min favorit är duochrome skuggan, obviously. Skulle lätt betala mycket mer för enbart den skuggan haha. 


Likes

Comments

At the moment så sitter jag i fåtöljen framför teven och slötittar på idol samtidigt som jag scrollar genom mitt flöde på instagram, eller ja.. Det var vad jag gjorde fram tills nu, för nu är idol på teven slut och jag fick ett spontanryck och bestämde mig för att skriva ett litet blogginlägg.

Jag har blivit så dålig på det här med att blogga, jag vet typ inte hur man skriver längre? Det kanske är ett tecken på att jag egentligen borde börja blogga oftare så jag inte glömmer av helt hur man formulerar sig i text och hur man håller sig till den röda tråden.

I vilket fall... Nu ska jag kolla på videos på youtube och försöka få inspiration till att filma egna videos. Det var över en månad sedan jag la upp något på min egna kanal.. Skäms lite.. Grejen är att jag har jääättemycket idéer på vad jag kan filma, men jag får aldrig tummen ur och gör det. Såå, det ska jag försöka ta tag i nu. Har ni några motivationstips?

Likes

Comments

Hej folket, du där. Hur står det till? Jag sitter för tillfället och funderar och funderar som vanligt. Jag mår även lite illa, men det är inte så relevant egentligen. Jag vet inte riktigt varför jag mår illa, men det kan vara på grund av att jag måste lära mig att inte äta goda pastarätter sent på kvällarna när jag inte ätit på flera timmar innan dess. På tal om äta så måste jag ställa in ketchupen som står här bredvid mig och stressar mig. Stavas det bredvid eller brevid?

Whatever. Strax tänkte jag gå och lägga mig iallafall, imorgon ska jag upp tidigt för jag ska iväg och träna eftersom jag börjat med något som kallas för aktiv hälsa. Eller ja alltså, det är inte något som jag hittat på och gör på egen hand utan det är faktiskt ett riktigt "program" eller vad sjutton man ska kalla det som heter så, som är till för människor som inte kan arbeta av olika anledningar. Låter ju superlöjligt liksom hur gammal är jag, 12? Men det är faktiskt helt okej, iallafall just nu.

Ser ni förresten att jag plockat ut min piercing i läppen? Kände att det var kanske dags nu, den var fin och så och jag trivdes med den men den var ett helvete varje gång jag skulle använda läppstift eller läppglans, ni kan ju tänka er själva. Alltså det är sådan sjuk befrielse utan den. Sorry alltså, men smink går före allt. Jag kände dessutom att den eran var över.

Godnatt.

Likes

Comments