Fast... Nej. "Förlåt" (varför skulle man be om ursäkt egentligen) för den brutalt dåliga uppdateringen. Gissar på att det är några få som gillar att hålla sig uppdaterade om mitt normalt tråkiga liv då det ändå är några stycken som klickar sig in här trots att de aldrig får se något nytt. Får väl säga som det är helt enkelt, att inspirationen och motivationen för att blogga långsamt men säkert brinner ut. Kan ju alltid hoppas att den kommer tillbaka, för såhär kan det ju vara i perioder. Frågan är om det är min grej det här med att blogga, det känns inte så längre iallafall. Men kan nog knåpa ihop några inlägg ändå trots allt, det är ju ändå kul att ha sin lilla dagbok typ. 

De senaste dagarna har varit strålande fina, förutom någon dag sedan då det åskade och dundrade och regnet stod som spö i backen. Vid det tillfället var jag även utomhus vilket var ganska läskigt just då, kunde ju inte ta sig hem försten det hade lugnat ner sig lite grann. Men på tal om annat, så har dagen spenderats utomhus i stort sett hela dagen. Cyklat cirka två mil sammanlagt fram och tillbaka till en sjö, höll på att avlida av många anledningar kändes det som, där värme och dålig kondition är på topp två av orsakerna. Riktigt härligt att bada tho, när man väl lyckats komma i vattnet så vill man istället knappt gå upp. Hoppas innerligt att vädret håller i sig på topp, så blir det en fin resterande sommar. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

CommentsDetta är definitivt min favoritsminkning nu i sommar. Brukar inte sminka mig mer "naket" bara för att det är sommar, antingen kör jag en full sminkning eller ingen alls, haha. Älskar kall rosa mot varm lila, brun och lite persikofärgade toner, det framhäver det gröna i mina ögon och är för övrigt smickrande färger som de flesta passar i. Nudefärgade läppar till det är fint, antingen åt det bruna eller rosa hållet tycker jag. En annan klassiker som sällan kan gå fel är ju varma bruna färger och brons på ögonlocken. 

Likes

Comments

Denna dagen har sprungit iväg, hunnit göra en del men det är ändå alldeles för lite. Efter mitt möte i Vårgårda så var jag och pappa och fikade hos min syster, glass och jordgubbar! Gott, mysigt och trevligt. Ska försöka klämma in energi till att träna nu någonstans på kvällskvisten. Hade jag varit en hurtig person så hade jag tagit en tur i det fina vädret, men nu är jag ju inte en sådan person dock. Sommaren får gärna bjuda på mer värme och sol, det bugar och bockar jag för.

Likes

Comments

Hade tråkigt, klippte lugg (och toppar). Mitt hår är rätt flottigt just nu så min lugg ligger åt alla håll och kanter. Är rätt så sugen på att färga håret svart dessutom, men jag skulle väl säkert ångra mig som vanligt. Duschen ropar på mig nu, dumma allergi som gör att allt känns äckligt och jobbigt. 


Likes

Comments

Igår hade vi lite kompisar över hos moi, riktigt trevligt! Sommar, öl, bra väder, bra umgänge och sena nätter kan väl nästan aldrig bli dåligt! Skulle kunnat bjuda på fler bilder om det inte vore så att hälften är på mig (inga selfies tho) när jag lever upp till mitt fulla (fula) jag, haha.

Idag är jag så slö så jag knappt finner ord för det, ätit mig mätt på godis och kikat på Breaking Bad, lyssnat på åskan och haft en ultimat latisdag, och det ska jag fortsätta med resten utav kvällen också dessutom. Känns lite som att min hjärna är på sparläge just nu då detta blogginlägget till och med var lite utmattande att försöka knåpa ihop, puh...

Likes

Comments

Känslan när mobilen ibland tar bättre bilder än systemkameran alltså. Iallafall när man vill få fram tydligare färger på sitt smink.


Likes

Comments

Hej hopp, hade egentligen ett möte i Vårgårda vid 14.00 men det fick jag ringa och ändra då tågen givetvis skulle få för sig att sluta fungera som de ska just idag. Känns lite typiskt sådär, för nu vet jag ju inte vad jag ska hitta på idag istället. Mitt rum ser för jävligt ut så det kanske man skulle ta och göra någonting åt. Jag är väldigt pedant och noggrann med det mesta... Men när kommer till att hålla saker rent, så är jag motsatsen. När jag var liten hoppades jag ju på att det var något som skulle växa bort när åldern steg, när man är vuxen så skulle man ju börja bry sig om sådant och ta mer ansvar. Guess what, det är tydligen inte så. När jag väl städar vill jag dock ha det så rent som det bara går, för det ska vara allt eller inget, helst inget mellanting. 

Är lite kluven kring det där med att videoblogga (på tal om något heelt annat) för på ett sätt så hade det varit kul att göra det. Ibland känns det som att saker man vill ha sagt flyter på bättre när man pratar än när man skriver, visserligen älskar jag att skriva och föredrar nog det. Men det känns som man inte alltid får fram det man vill ha sagt i en text. Jag är nog lite för mesig för att videoblogga dock, då jag tänker på alla som kommer kolla och sitta och skratta åt mig och skämta åt det när vi ses typ, eller alla elaka kommentarer man kommer få stå ut med från alla anonyma troll som finns här, som uppenbarligen är rätt dumma i huvudet egentligen. Men ja, what the heck. Vem bryr sig egentligen? Det är ju inte mig det är fel på om de finner det så otroligt roligt att se någon prata på internet, eller tycker om att vara elak, eller hur? Men jag får se hur det blir med det helt enkelt, hade dock varit kul att testa på. 


Likes

Comments

Ingen kan väl ha missat att på bara ett dygn så har denna grupp på facebook slagit igenom med väldigt många likes. Och de får bara fler och fler just denna sekund, och det skulle inte förvåna mig för fem öre om de gick om F! på bara någon vecka. För vad är inte mer typiskt än att ett oseriöst "politiskt parti" ska gå om något som faktiskt är viktigt och gör skillnad? Mer dumhet åt folket, ja hurra!

Jag tycker iallafall absolut att nästa stora grej borde vara R! (rikas initiativ) eller varför inte V! (vitas initiativ). För de är ju också väldigt utsatta, förtryckta grupper i samhället, likt männen såklart! De rika, vita männen behöver ju absolut ta för sig lite mer, de har ju inte allt än. De KAN ju också vara förtryckta, trots allt! Det måste vara jobbigt att bli sedd som stor och stark, och ha mest makt i samhället och världen. Men då är det iallafall tur att vi redan har F! för de män och kvinnor som faktiskt på RIKTIGT är trötta på att leva upp till sjuka könsroller i samhället och att leva i ett patriarkat, så ni som faktiskt vill bli sedda som individer kan ju vända er till F! istället.  


"Det finns ju faktiskt bra män, snälla män som jag!"

Ja, kära vän. Tur är väl det att det hopp om mänskligheten kvar, att det faktiskt finns godhjärtade människor. Önskar också att det fanns fler godhjärtade människor med något innanför pannbenet också, det vore det ultimata! För faktum är att fakta och statistik på våldtäkter, kvinnovåld och andra kvinnorättsfrågor existerar fortfarande, och ser väldigt illa ut runt här i världen, och det spelar då ingen roll om DU är snäll, om du själv inte är villig att sätta stopp på det. Jag skyller ALDRIG på dig, du snälla man att det är ditt fel för att du är man. Jag skyller på patriarkatet och könsroller, där kvinnan är "svag" och mannen är aggressiv och stark, och människor undermedvetet utnyttjar detta till deras fördel. Så bra, att ni INTE hatar feminister och inte har något emot F!

Det kanske också är därför ni tycker att absolut största fokuset borde ligga på att göra det bättre för de som redan har det lite bättre i samhället? Och fortsätta bidra till ett skevt samhälle där könsroller spelar större roll än vad vi är som individer? Det är även ganska ironiskt hur många som helst plötsligt älskar detta, men ogillar F! som praktiskt taget istället står för kvinnliga rättigheter istället för mäns, och det säger ju en hel del. Och att ni dessutom inte har ett partiprogram "än" (om ni någonsin kommer ha det) och människor fortfarande berömmer er. Wow, imponerad! Ni har ju trots allt en fin omslagsbild där ni tycker att människan ska ta plats, och inte könen. Och det håller jag absolut med om! Igår på eran sida lät det dock inte likadant då den inte hade lika många likes och människor kunde se vad ni egentligen tycker, då var det synd om er män som inte fick avsugningar av era kvinnor när ni trots allt också hade hjälpt till i hemmet, på huset och gjord tunga "manliga" saker. Fast det är ju klart, det hade ju inte sålt lika mycket om ni lät det stå kvar, så ni förskönade texten lite grann. Påminner mycket om andra politiska partier, dåliga sådana. 

Behöver jag säga ens nämna något?.... *Sigh*


Sist men inte minst, en goding som kan sammanfatta M! otroligt bra. Bildkälla: http://flickvansmaterialet.blogg.se/

Likes

Comments