Vardag

Mår betydligt bättre idag. Även fast vädret är katastrof, det skiftar mer än mina humörsvängningar! Haha och då är det illa, de vet alla som känner mig 😂

Har inte ens hunnit äta än, jag sitter med Isabelle på väg till Uppsala. Jag både älskar och hatar Uppsala, men Uppsala lärde mig växa och komma från förflutet så därför finns kärleken kvar för förorterna.
Jag är inte på väg dit för inget såklart, utan det är ett försök att fixa legitimation för ingen station i Stockholm har drop in ju! Värdelöst ändå för Stockholm ska ha tillgång till allt. Men men..

Håll tummarna för mig att de går fixa nu idag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon.
Hoppas ni aknar på ett bättre sätt. Somnade om efter ett tag. Gick och handlade massor gott, lite sommarkänsla över hela frukosten som bestod av mackor med Nutella jordgubbar och melon vid sidan av. 
Jag är beroende av vattenmelon och mango på sommaren, varför? för det är så galet uppfriskande och vattnigt.

Förövrigt så ligger jag med migrän, S är här men hämtar pizza just nu. Så gott och mysigt 😍

Likes

Comments

Vardag

När man i Örebro, sådär fast. Någon som vet hur man tränar sina impulser?!😃

Ska köpa något att äta åtminstone.
Finns inte mycket säga, just nu. Mår faktiskt inte alls bra, men kommer inte gå ut med mitt privatliv officiellt.

Likes

Comments

Min midsommar...

Jag tror faktiskt det är bra att jag tog mig ut ändå idag. Vädret var inte alls på min sida, men jag är glad ändå för jag har bra folk runt mig. Egentligen är midsommar inget speciellt för mig eftersom jag varken dricker alkohol eller är ett fan av fest.

Åt buffé med kinamat. Massor olika maträtter i vällingby med Andre. Träffade såklart massor jag känner där.

Åt tills magen gjorde ont. Varför tar man annars buffé? Det är klart det ska kännas.

Fey kom dit också och åt. Kan inte klaga

Åkte till apoteket i stan sen hem igen. Klockan var ändå ganska mycket.

Testade förresten äta anka. Det var helt okej men mer fett än kött. Kineser äter allt fyfan!;)


Likes

Comments

Och så var det midsommar igen, ännu en anledning för svenskar och svenska invånare att supa sig fulla. Jaa, svenska högtiderna är faktiskt till för att supa tills man ligger och krälar i en buske. Hur pinsamma traditioner har vi svenskar egentligten?

Dansa runt en stor snopp och sjunger att "små grodor är lustiga att se" och ännu skummare saker tillkommer i en och samma låt.

På något sätt tycker jag Labyrints låt odräglig passar in mer, så kanske är det den som blir den nya traditionen att sjunga i framtiden?

Vad tror ni?

Auungelebauuungele labababaaaaa

"ja svär att ja e nykteer brroor tappa ba lababalanseeen gjorde inte ens ont när man mår som ja mår man behöver inga ord."


Hihi ja, själv ligger man hemma och pillar med designen på bloggen. Snart kommer header också dyka upp! Fräckt eller vad!

Likes

Comments

Från och med idag, här och nu, ska jag bli aktiv. Jag kommer inte gå ut officiellt med bloggen fören jag har fått domännamn Emzidelli.se. Jag kommer satsa otroligt mycket på bloggen, står lite stilla på jobbfronten just nu pågrund av olika anledningar faktiskt. 

Förresten, ni kommer dö av garv om jag berättar sakerna som hänt senaste åren. Fyfan vad bäst jag är, jag lyckas alltid med sjukaste sakerna haha!


Likes

Comments

Vardag

Känns som jag har bott i hela Sverige alltså, i Stockholm finns all framgång och alla möjligheter så här stannar jag ett tag till. Planerna just nu är att starta upp mitt officiella liv igen, alltså få bloggen bli så pass stor som förr.. Jag bloggade på www.emmiepersson.se och den växte sig fort stor, och hade antagligen kommit långt idag om jag hade fortsatt spinna vidare på den hobbyn. Men då kom livet mellan och jag stod i massa självvalt trassel, men det var år sedan nu och tiden spriiinger iväg.


Jag stannar här i stockholm, med stora drömmar och förutsättningar. Håller på starta eget företag, letar lokal. Kommer satsa på bloggen också, skaffa domön (Emzidelli.se). Företaget kommer vara prio ett, för där ska min framtid vara att anställa chef, säljare och så vidare. Men prio två kommer bloggen, sen när bloggen är igång kommer jag ta upp modell och skådespelarkarriären. Så still back on truck, and so on.

Flummigt men härligt domännamn Emzidelli va?

I love it, loco thats how i am..

Likes

Comments

Tankar & åsikter

Jag började röka för ett år sedan när jag flyttat till Uppsala från Blekinge.. Att röka var ultimat för en adhd människa som mig, det blev från första början ett sätt att hantera inre stress. För det första ser man upptagen ut när man tänder ciggen och det är enkel flykt för mig med asperger syndrom, som hatar när folk söker ögonkontakt. Jag blir nervös och tar istället upp en cigg och låtsas ha min fokus på något annat än folken runtomkring mig. Det är största anledningen till varför jag började röka från början. Det kom automatiskt av sig själv när jag omedvetet insåg flera i min omgivning hanterade det på samma sätt.

För det andra är det en lite komisk sak, jag trivs med att kunna ha en anledning till att gå ut på balkongen och få luft. Även om det krävs tjära ner i lungorna ansåg jag det vara värt det. Jag menar hur ofta går man annars ut för ta luft en gång i timmen om man inte röker? Typ aldrig! Man tänker inte tanken ens liksom.

För det tredje så lugnar nikotinet kroppen på ett skönt sätt. Först får man den nikotin kicken och vaknar till och orkar med mer. Skulle lätt kunna jämföra det med att folk behöver kaffe för orka och vakna till.

Idag kämpar jag dock för att hålla mig rökfri och hoppas mina lungor repareras efter ett års daglig rökning. Kan dem ens repareras? Någon som vet?Likes

Comments

Vardag

Hej på er. Det var hundra år sedan jag bloggade, ni ska bara veta allt jag gått igenom egentligen sedan jag flyttade till Uppsala. Kanske vågar jag gå ut offentligt med det någon gång, även om jag inte gjort fel så skäms jag över saker jag blivit utsatt för. Men även det bra får man aldrig glömma.

Jag tänker bli aktiv här igen.
Aisha rjuvparades sig med kingston, ja king tog sig ut ur en stor bur och öppnade dörren. Ja det låter ju så ironiskt och komiskt, men det är sant.
De som känner mig vet dessutom att jag inte ljuger.
Ut ploppade 12 valpar. 3 har vi kvar idag och resten är sålda eller bortgivna, så inga pengar blev man rikare. Tre valpar tog achee, för kingston var hans.
Vad ska man säga? Broderskap visar alltid hur starkt eller svagt det är när pengar eller något av värde är iblandat.

Jag har sålt min andra häst också, jag vill satsa på familjelivet istället och jag är säker på vi kommer flytta till hus eller gård snart. Man måste tro, attraktionskraften!
Kommer uppdatera er snart igen!

Likes

Comments