Jag glömmer bort att blogga, har så mycket just nu. Krigar med FK, det vet ni ju. Förlåt att jag inte hunnit.
Har så mycket just nu samtidigt. Inte motgångar, men Gud testar nog mig lite. Så mycket samtidigt.

Nu ska vi åka med 4 hundar till veterinären. Vaccination 12 veckors står på schemat och aisha ska få sin också!

Men jag har ätit för mycket med mjölk och gluten. Har jätte ont i magen, när ska jag lära mig jag inte tål det? Smärtan säger mig "ät aldrig igen något med gluten eller mjölk"! Men när jag är sugen säger suget ät allt du ser, det är värt mer än när du får ont för smärtan släpper åtminstone. Haha!!

Jag är rolig jag ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag frågade min man innan om han kunde något fint citat, det dröjde inte länge innan han svarade "ja, men jag kom på det alldeles nyss själv!"

Så citatet löd såhär: När de finns kärlek, så finns det hopp, när det finns hopp så finns det liv, och det livet delar vi.
- S T (hans initialer)

Jag kunde inte låta bli att le och rodna vill jag lova!
Som jag älskar denna mannen!

Likes

Comments

Efter mötet med pshyk igår förmiddag har jag verkligen märkt hur illa försäkringskassan behandlar mig. De funderar slå av mig hela tiden trots jag inte har någon inkomst och faktiskt har jag allt som uppför kriterier för att kunna få aktivitetsersättning. Jag kommer kriga sönder för min rätt så jag anmälde dem igår också på planen där de brast och där dom höll på och jiddra fram och tillbaka. Känns ju som alla andra med nada problem alls får godkänt men vissa bestämmer dem bara sig för att neka. Så är de!
Mitt tredje öga känner att alliansen styr dem och att dem besparar så mycket pengar dem kan helt enkelt, men jag tänker inte hålla käften för i ena brevet ANKLAGADE dem mig för droger, när jag varit helt ren. Läkarna rådde mig till att anmäla det med, till JO. Diskriminering.
Jävla pajaser. Lovar att jag ska vinna detta.

Jag ska ta och pallra mig upp snart faktiskt, ska bara orka. Snälla Gud ge mig lite energi jag är trött fast jag sovit som en stock!

Förövrigt vet jag inte vad som händer idag. Förutom att ha hundarna mysa med hela dagen. Vad ska ni göra idag?!

Bjuder mina fina läsare på en bild på min feta Audi! Ta era 5 lax Volvos era nybörjare :D
Fint ska de va!

Likes

Comments

Jag började röka för ett år sedan när jag flyttat till Uppsala från Blekinge.. Att röka var ultimat för en adhd människa som mig, det blev från första början ett sätt att hantera inre stress. För det första ser man upptagen ut när man tänder ciggen och det är enkel flykt för mig med asperger syndrom, som hatar när folk söker ögonkontakt. Jag blir nervös och tar istället upp en cigg och låtsas ha min fokus på något annat än folken runtomkring mig. Det är största anledningen till varför jag började röka från början. Det kom automatiskt av sig själv när jag omedvetet insåg flera i min omgivning hanterade det på samma sätt.

För det andra är det en lite komisk sak, jag trivs med att kunna ha en anledning till att gå ut på balkongen och få luft. Även om det krävs tjära ner i lungorna ansåg jag det vara värt det. Jag menar hur ofta går man annars ut för ta luft en gång i timmen om man inte röker? Typ aldrig! Man tänker inte tanken ens liksom.

För det tredje så lugnar nikotinet kroppen på ett skönt sätt. Först får man den nikotin kicken och vaknar till och orkar med mer. Skulle lätt kunna jämföra det med att folk behöver kaffe för orka och vakna till.

Idag kämpar jag dock för att hålla mig rökfri och hoppas mina lungor repareras efter ett års daglig rökning. Kan dem ens repareras? Någon som vet?Likes

Comments

Gud vad hungrig jag är. Godmorgon på er. Här är vädret helt dassig och kallt, bara massa moln på på himmelen. Inget sommarväder och man får en känsla av att hösten tränger sig fram när man kollar ut.

Jag själv ska duscha, plocka bajs efter hundar givetvis först för dem är inte rumsrena än. Äckligt men men.. Vi gör så gott vi kan för få de rumsrena, och inatt sov dem faktiskt i sängen.
Där kissar eller bajsar ingen av dem.

Nej nu ska jag vänta in Anki sen ska vi köra till psyket, har tid med doktorn idag samt ska fixa intyg till transportstyrelsen så jag får övningsköra igen. Drygt att vi med diagnoser ska övertyga allt och alla hela tiden, att vi måste, samt att vi alltid ska tryckas ned.

Meddelar er sen hur de går!
Puss på er

Likes

Comments

Kan numera kalla mig stolt Audi ägare, jag och Anki och Sulle åkte till Ludvika idag för att kolla på denna skönheten som kom ut för två dagar sedan på blocket. Redan då var det en billig bil, lyckades pruta ned den såklart och den låg redan ute för skampris men jag fick ned den flera tusen till. Glad för det.
Den är 1998 modell haft två ägare innan mig bara, ingen rost änsålänge och servad och underhållen skattad besiktigad.
Audi har länge varit min drömbil och nu är det körkortet med som ska fixas. Men när jag bestämt mig för något fixar jag det.

Förjävligt har jag huvudvärk, är riktigt trött efter bilresan när vi körde fel håll inom Borlänge hem istället, blev sådan jävla omväg. Måste dessutom köpa bas och stereo till bilen, musik är enormt viktigt för mig, bara en låt kan avgöra mitt humör.

Nu ska jag mysa ned mig med min kille.
Godnatt på er allihopa. Hoppas ni fortsätter följa min blogg nu när Emmy Persson jag verkligen börjat blogga på allvar.
Utan mål för att skriva av mig dock!
Hörs imorgon igen!

Likes

Comments

Jag skickar min kille och hans kusiner på ett mission projekt idag. Dem ska nämligen köpa bil, om allt går som förväntat. Jag tänkte att jag kan köpa en bil sålänge och övningsköra med en vännina till mig här som har tagit kursen, för övningskörning. Jag ska till pshyk imorgon och få de där jäkla läkarutlåtande så jag får börja övningsköra igen sedan tänkte jag kötta plugg och övningsköra ofta som möjligt.
Jag har redan köpt alla böckerna för pluggningen. Så jag har redan börjat i teori böckerna och svarar på frågorna i boken.
Sedan har jag ju haft körkortstillstånd innan men pågrund att jag aldrig lämnade in läkarintygen så blev det indraget efter typ två år haha, dumma mig.

Men man lär sig utav sina misstag och jag har ju inget att förlora på det mer än tid.

Kanske blir lite mer motiverad om jag har en bil och har möjlighet till övningsköra lagligt utanför trafikskolan.

Likes

Comments

Det är inte kul att sälja valpar. Det är ju ändå mina bebisar, jag har förlöst och hjälpt Aisha flaskmata alla 12 valparna. Man är omänsklig om man INTE får känslor för sina valpar. Jag satt på natten och flaskmatade dem allihopa och mös med dem hela tiden. Dem var trösten när jag sålde min häst, Boyka som är en av valparna, var min sedan jag såg han första gången han kom till världen.

För några dagar sedan kom det två stycken kvinnor som ville hälsa på en av valparna, de skulle kolla och eventuellt köpa den enda som är till salu. Det började redan där konstigt, när jag mötte upp dem ute är de första den äldsta kvinnan gör att sätta koppel och koppla henne, utan att hälsa först.
Mollie som valpen heter, fick panik och började studsa och hoppa i kopplet.
Jag försökte förklara att hon aldrig hade haft koppel på sig innan, knappt halsband liksom. En okänd människa för mollie tvingade henne vara i koppel innan hon kände henne.
Sedan säger hon att dem behöver en hund som ger respekt och skrämmer. Sedan förklarade hon det gällde egna privats problem (jag väljer att inte gå ut med dem offentligt!).

Redan där undrade jag för mig själv om de visste vad dem hade tänkt ge sig in på.
Vi gick upp tillsammans. Dem var väldigt trevliga.
Väl inne så hälsade dem på mamman, Aisha. Vilket gick bra.

Vi satt oss ned med valparna på golvet och de andra hanarna hälsade glatt på dem. Mollie visade ingen tendens till att vara intresserad av att bli deras nya familjemedlem. När Mollie började gå därifrån så började äldre kvinnan dra henne i svansen, tillbaka till henne. Mollie skrek rätt ut, min kille från köket som stod med kranen på hörde till och med så han gick för att titta.
Detta hände flertal gånger då mollie gick iväg och när hon väl tog Mollie intill sig så tryckte hon ansiktet mot henne och nervöst pussade mollie henne för att sedan morra och hugga.
Kvinnan betedde sig som hon var en problemhund för att hon inte kunde hantera rasen alls, ingen erfarenhet men hon menade på att trivs hunden med mig kommer den garanterat trivas med henne också! Fast så är det ju inte sa jag.
Men gav upp diskussionen när de berättade om att de faktiskt haft labbe och en portugisisk vattenhund. Så mycket skillnad från en pitbull och till en labbe men märkte att det inte var värt argumentera om det.

Jag sa såklart nej när de erbjöd 5000kr och avlivning om hunden inte blev "bättre" inom 6 månader.
Mollie har inga problem med någon annan, är van vid barn och andra djur såsom katter.
Och i mina ögon så ville Mollie helt klart inte flytta till dem. Vilket jag förstår. Många tabbar från deras sida och nu ryktas det om vilken elak och aggressiv hund Mollie är i hela staden. Så jag tar och skickar en nytagen bild med till er i inlägget på henne!

Likes

Comments

Hej på er. Det var hundra år sedan jag bloggade, ni ska bara veta allt jag gått igenom egentligen sedan jag flyttade till Uppsala. Kanske vågar jag gå ut offentligt med det någon gång, även om jag inte gjort fel så skäms jag över saker jag blivit utsatt för. Men även det bra får man aldrig glömma.

Jag tänker bli aktiv här igen.
Aisha rjuvparades sig med kingston, ja king tog sig ut ur en stor bur och öppnade dörren. Ja det låter ju så ironiskt och komiskt, men det är sant.
De som känner mig vet dessutom att jag inte ljuger.
Ut ploppade 12 valpar. 3 har vi kvar idag och resten är sålda eller bortgivna, så inga pengar blev man rikare. Tre valpar tog achee, för kingston var hans.
Vad ska man säga? Broderskap visar alltid hur starkt eller svagt det är när pengar eller något av värde är iblandat.

Jag har sålt min andra häst också, jag vill satsa på familjelivet istället och jag är säker på vi kommer flytta till hus eller gård snart. Man måste tro, attraktionskraften!
Kommer uppdatera er snart igen!

Likes

Comments

Hej på er. Bloggen är typ halvklar och domänen är inte kopplad än. Men vad gör man inte när man saknar blogga så grovt?

Kan säga att alla som känner mig från min tidigare blogg www.emmiepersson.se vet vem jag är. Har bytt domännamn nu till emzi.se men behöver en dator att byta domänen från hit till nouw.se först.

Jag vet inte ens vart jag ska börja blogga om nu. Jag känner mig som en helt ny människa. Jag har ingenting från mitt förflutna kvar, ny häst, skaffat pojkvän, flyttat till Dalarna sambo med honom, två pitbull och en katt.
Ge mig tips på vad jag ska blogga om, eller om ni har några frågor. Varsågod alla tips och frågor uppskattas!:)

Likes

Comments