Hejsan!

Så detta är då mitt första blogginlägg och då tänkte jag förklara lite varför jag har skapat denna bloggen. Jag är som sagt överviktig på grund av vissa anledningar såsom att jag har suttit inne mycket förra året, detta året har dock blivit bättre men inte matvanorna. Efter sommaren försökte jag med att inte dricka så mycket läsk och inte äta så mycket godis heller samt gå till gymmet lite då och då vilket funkade! Jag vägde mellan 71-73 kg innan och nu väger jag mellan 66-67 kg, vilket låter väldigt lite men jag är så stolt över det lilla.

Fast nu till julen har jag varit lite slarvig med att hålla det som jag hade innan, har ätit lite mycket sötsaker känns det som och även druckit lite mycket läsk men sånt händer. Jag har iallafall en lista med lite olika nyårslöften som jag ska försöka klara av 2018, jag tänker lägga upp en bild på dem så småningom.

Jag gjorde denna bloggen för min egna skull först och främst, här kan jag då uppdatera mig själv om min viktminskning, vad jag stoppar i mig, hur jag tränar och massor av annat. Jag förväntar mig inte precis att någon läser detta men det skadar iallafall inte att få besök här. Nu måste jag avsluta detta blogginlägg för att det är lite sent nu, ifall jag inte skriver mer innan jul så önskar jag er alla en riktigt god jul. Till er som inte firar jul önskar jag er en fantastisk start på 2018!

Hade bra!

Likes

Comments