Den här dagen har verkligen varit fylld till bredden! Jobbat som en galning hela dagen, för att hinna till kontoret på medarbetarsamtal klockan 15. Vi satt och babblade bra länge. Närmare 1 timme tog det. Jag passade såklart på att ta upp allt mellan himmel och jord, saker som egentligen inte ens hör hemma på ett sånt där samtal, men gäller ju att passa på som sagt. Träffar ju så sällan kontorsfolket nu för tiden...

Joel hade åkt bussen till Hackås idag, med en kompis. Så efter mötet åkte jag oxå dit. Vi åt middag tillsammans och drack lite kaffe innan det var dax för oss att rulla hemöver.

Väl hemma var det bara att hugga tag i snöskottning och stallsysslor.

Klockan 19:30 däckade jag i soffan och såg avsnitt nummer 10 av Farmen.

Jag borde ha somnat för länge sen, men hjärnan går på högvarv och jag har svårt att slappna av. Det ska bli så skönt med helg! Och nu är det nära...

Lilla, söta Trixa som följde med matte på jobbet idag. Min lilla maskot ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag gav mig själv en rak höger idag, när jag skulle dra åt sadelgjorden. 5 minuter innan hade jag sprayat Rosies svans med pälsglans och borstat igenom den ordentligt, vilket gjorde att jag var väldigt hal om händerna...

Att dra sadelgjord då, är inte helt enkelt. Jag tog i för kung och fosterland, vilket jag alltid gör - då Rosie är expert på att blåsa upp sin mage då jag håller på. När jag verkligen tog i allt jag orkade, så tappade jag taget och högernäven for som en projektil rakt upp i mitt face, rätt in i ögat!

Så jävla ont det gjorde!!! Och det blir bara värre och värre ju länge tiden går. Om jag får upp ögat eller inte, i morgon bitti, återstår att se.

Likes

Comments

I kväll har jag och Rosie gått vårt första pass för instruktör! Det var såå himla kul! Tror att Rosie höll med.

Hon var så himla energisk under hela passet. Ganska stressad och springig till en början, men efter halva tiden lugnade hon ner sig en smula.

Vi hade mycket fokus på min sits, då jag själv önskade det. Känns som en bra början, då man inte ridit för instruktör sedan man var 16 år, dvs 21 år sedan!!! Att jag ska sitta rätt är ju en förutsättning för att resten ska funka, menar jag.

Det blev en grundläggande lektion helt på min/våran nivå och jag är så nöjd! Längtar som en tok till nästa gång! Ge mig onsdag!!!!!!

Rosie var dyngsvettig när vi var klara i ridhuset. Skrittade henne hela vägen hem, det tog ca 10 minuter. Hon hann torka på bra under den tiden, så när vi kom hem släppte jag ut henne utan täcke. Måste ju vara skönt att få rulla sig i snön efter ett "hårt" träningspass 😄

Dålig bild eftersom jag använde blixt (hennes ögon ser äckliga ut).

Likes

Comments

Jag har av en slump börjat använda Cetaphil moisturising cream. Varit så extremt torr i ansiktet denna vinter. Sminket har inte sett klokt ut ovanpå min torra hy.

En dag fick jag nog och tänkte att jag var tvungen att prova något. Cetaphil var det enda jag hade hemma, och det stod ju på tuben att den var för både "face & body", så jag smörjde in ansiktet lite försiktigt. Kände genast hur skönt det blev. Det var ca 2 veckor sedan...

Har använt den varje dag sedan dess och jag kommer aldrig att använda något annat, känner jag rent spontant här och nu.

Finns att köpa på apoteket för lite och ingenting. En stor tub eller pumpflaska som innebär att du har ansiktscreme som kommer att räcka i en evighet. I stället för att köpa svindyra märken där du får ca 30 ml i en förpackning, och då behöver du TVÅ, en dag- och en nattcreme!

Det där med "anti-age" är ändå inget som jag tror på, så allt sånt dravel kan dom köra upp nånstans. Så länge huden är återfuktad så behåller den därmed även sin spänst. Min åsikt. Och ett hett tips!

Likes

Comments

Idag är det min älskade pappas födelsedag 😍
Jag vore bara en liten lort utan den här mannen i mitt liv ❤

Likes

Comments

Årets deppigaste dag... sägs det.

Inget jag vill kännas vid. Jag har haft en ovanligt bra måndag med humöret på topp. Då väljer jag hellre att fira "tulpanens dag", som har sin speciella dag just idag ⚘

Likes

Comments

Äntligen ligger jag i sängen med täcket uppdraget så långt det bara går. Den här kvällen går till historien. Kan inte minnas att jag någonsin varit så trött. Kollade till och med om jag hade feber, vilket jag absolut inte hade. 36,4 i vanlig ordning.

Somnade på soffan mellan 19-19:30. Helt utslagen.

Såg veckofinalen av Farmen nu i kväll och hade skämskudden redo. Det är ju pinsamt hur dom beter sig och språket dom använder är ju under all kritik.

Jag och Joel ser Farmen tillsammans måndag-torsdag. Söndagar blir det för sent i och med att han måste komma i säng kl 20, för att orka med skolan.

Till och med han reagerar på deras sätt att vara. Borde vara barnförbjudet banne mig!

Tvätten är hängd och hundarna är rastade för natten. Allt är framplockat och förberett inför morgondagen. Så nu är det hög tid för mig att sova... Zzzzz ❤

Likes

Comments

I 3 veckor har hon stått på vila nu, min fina Rosie.

Jag höll knappt på att få på henne utrustningen idag och än mindre sitta upp.

Otroligt pigg och glad när vi väl tog oss iväg, men aningen stressad hemma och med nerverna på utsidan, tack vare människor som skrek och stojade nere på ån (kanske åkte dom skridskor, vad vet jag).

Nu är det dax att sätta igång henne igen, för tydligen så klarar hon inte av en längre viloperid utan att bli knäpp.

Älskade häst ❤

Likes

Comments

Idag var vi ägnat oss åt uteaktiviteter mest hela dagen. Korvgrillning till lunch i Bergsviken hos mamma och pappa mitt i dan, sen när vi kom hem därifrån kopplade jag Trixa och satte på mig skidorna för att åka en sväng. Micke och Joel begav sig till ishallen för att åka skridskor.

Det har varit bitande kallt hela dagen, allt mellan -15° till 20°, men ändå skönt.

Nu ligger vi i soffan och slötittar på en film, men alltså - jag är så trött så jag kommer att somna snart. Lika bra att säga Go'natt och överge karln för att bege sig en trappa upp. Ska bli skönt att sova.

Avslutar med ett par bilder från dagen...

Likes

Comments

Och det här var första, men verkligen inte sista, kilometern på skidor denna helg! Så himla roligt och otroligt skönt att komma ut och röra på sig!

Jag är såå avundsjuk på Joels skidor! Bästa glidet och värsta superfästet. Är ju "skin" som är grejen, och jag överväger faktiskt att byta ut mina... orka tjorva med valla eller tejp ✋

Kände även att jag skulle vilja ha nya stavar, efter att ha sett Joels. Han trädde lixom på sig en halv handske, som gjorde att han satt fast i staven och som då gav honom lite med stabilitet, kan jag tänka mig.

I morgon ska jag ut och åka med Trixa och jag längtar! Det ska bli så roligt ❤

Likes

Comments