Header
View tracker

Sådan här fin utsikt hade vi från fästningen i lördags. Vi stod tysta på rad och bara njöt av solnedgången.

Wow, jag har verkligen ingenting intressant att berätta om. I helgen, bortsätt från idag, har jag varit på jobbet. Sov över där från fredag-lördag (vilket jag kommer göra nästa helg igen) och idag orkade jag knappt röra mig ur sängen. Mamma kom upp med en jättegod frukost till mig så jag har bara varit på nedervåningen för att äta middag och fylla på min tekopp. Men som tur är så får jag faktiskt somna nu, vilket jag tänker göra.

God natt på er & hoppas er andra advent har varit mer livfull än min varit!

E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ska strax hoppa upp ur soffan och dra mig till jobbet, borde egentligen skippat detta passet pga plugg men behöver verkligen pengarna tanke på att i 3-4 månader så är fästningen stängd vilket innebär ingen lön.. Funderar på att försöka få till ett extra jobb under de månaderna men är det verkligen värt det?

Likes

Comments

View tracker

Klockan 13:20 satte vi oss i bilen och jag fick äntligen visa pappa och mormor att jag faktiskt kan köra. Vi mötte resten av "släkten" på O'Leary i Mölndal och började med två ronder bowling och sedan satte vi oss och åt grymt god middag.
Efter middagen åkte jag och mamma till rusta för att handla advent dekorationer då vi tyckte det behövdes lite nytt och guldigt! Så jag fick med mig hem ljuslyktan på bilderna ovan som kommer vara som en sorts adventsljusstake bortsett från att alla fyra är tända samtidigt. Fick med mig lite andra tråkiga men nödvändiga saker som inte är värda att visa.
För resten av kvällen gäller det bara något avsnitt av Once Upon A Time innan det är dags för en ny vecka.

Likes

Comments

Lite smått vad som plåtades i Göteborg på förmiddagen idag. Inte super nöjd men det är svårt att koncentrera sig när kameran inte vill samarbeta med mig..

Likes

Comments

Nytvättade lakan, nystädat rum, precis duschat, en hund bredvid mig och pan am på datorn. Det finns absolut inget bättre eller avslappnande. Nu känns allt som vanligt igen, vilket det inte varit på ett bra tag. Imorgon är det upp tidigt för att åka till stan och plåta lite bilder på stan och G. Men nu återstår det några timmars sömn. Kram!

Likes

Comments

Det är lite mer än en månad kvar tills jag äntligen fyller 18 år! Vilket inte bara betyder fest och körkort, utan kanske en till tatuering. MEN. jag har verkligen inte pluggat någon körteori sedan innan sommarlovet, vilket är helt sjukt för jag borde ändå haft så sjukt mycket tid till det! Men icke, när jag väl har pluggat det jag behövt för skolan, är jag så trött i huvudet att jag inte orkar annat än att ligga i sängen med någon bra serier framför mig... Förhoppningarna är att jag ska hinna plugga lite teori på rasterna och innan skolan, har trots allt appen så det borde inte vara så svårt som jag får det att framstå som...

Likes

Comments

Igår kom mitt lass med Nocco skumtomte hem, smart som jag var tänkte jag inte på att Coop brukar vara snabba på att få in nya smaker så beställde hem några & en dag efter hade såklart Coop dem. Hihi men vad gör det?
Första klunken var ju inte alls god, men nu, några burkar senare, börjar jag bli kompis med smaken och tycker faktiskt väldigt mycket om den. Kanske för den smakar väldigt sött & jag älskar godis, hmmm

Likes

Comments