RESA

Som ni kanske redan vet så var jag och min familj + min faster och mina kusiner till Florida/USA för ca 1,5 år sedan. Vi hade det så otroligt bra, alltså det går inte ens att diskutera, har nog aldrig vart så lycklig som jag var därborta. Vi hade så himla mycket kul att se framemot varenda dag, det var glädjerus varje dag verkligen. Av alla aktiviteter som vi gjorde så var att besöka Everglades väldigt högt upp på topplistan. Helt sjukt vad fint det var. Till och med vägen dit var fantastisk. Gräs högre än träd, massa vatten, alligatorer och snabba båtar på vattenytan. Ja ni hör ju.. magiskt. Skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva detta igen. Vem vill med?


Likes

Comments

IDOLER, MUSIK


Kommer ni ihåg att jag för ett par månader sedan skrev om en tjej som heter Samatha Harvey som gör covers och som är hur duktig som helst på att sjunga? Well, hon har nu börjat göra covers tillsammans med HRVY, de är så himla gulliga tillsammans och framför allt så klingar deras röster så fantastiskt bra ihop. De har inte hunnit gjort jättemånga covers tillsammans än men av de som finns nu så är detta min absoluta favorit. Får seriöst rysningar av den och jag kan lyssna på den om och om igen.

Likes

Comments

QUEEN OTD

Jag fick nyss en superbra bloggidé från en av mina läsare! (Tusen tack till dig). Hennes kommentar löd såhär: "Du brukar ganska ofta hylla olika kvinnor i dina inlägg, vilket är så bra! Älskar dem inläggen oerhört mycket och vi behöver fler tjejer som dig i bittra Sverige och även i hela världen, fortsätt med det! Skulle därför vara kul om du kunde göra typ ett inlägg per dag där du hyllar en kvinna som du tycker är förtjänt av det! Bara ett tips då dessa inlägg är mina favoriter! ps. älskar din blogg!"

Och självklart kommer jag att börja med detta, det var en helt amazing idé! Jag har ju mina dagliga WeHeartIt posts som jag gör VARJE GÅNG jag bloggar och det kommer jag givetvis att fortsätta med. Men har länge funderat på att skaffa en till typ av inlägg som jag publicerar en gång per dag och därför blev jag så himla glad av denna kommentar, för nu slipper jag gå och fundera längre. Kommer döpa dessa inlägg till "Queen of the day" och har även skapat en till/ny kategori där jag kommer lägga alla dessa inlägg i, så om ni vill kolla på alla "queens" jag lägger / har lagt upp så är det bara att klicka in på den kategorin. Men hörni, nu tycker jag att vi kör igång med första drottningen i denna nya kategori...

Lauren Jauregui

Denna tjej känner ni säkert igen från tjejbandet (mitt favoritband) Fifth Harmony. Ni kanske inte visste det men hon är min favorit av tjejerna i 5H. Don't get me wrong tho, älskar alla tjejerna. Hur som helst, älskar verkligen hur passionerad Lauren är i sådant som verkligen betyder något, jamen tillexempel feminism och politik. Hon gör så mycket för världen och det märks att hon är driven. Sedan är hon ju helt otrolig på att sjunga, like damn girl those notes be poppin'. And also, LOOK AT HER. Hon är så fruktansvärt vacker. Gotta love her.


Likes

Comments

MIN VARDAG, OM MIG

Som rubriken lyder så undrar jag nu: Vad vill ni se på min blogg?

Det kanske är jättesvårt även för er att komma på vad det är ni vill se, det enda jag fått på förfrågan (av väldigt många av er) är mer bilder tagna av mig och på mig haha. Vilket jag ändå förstår då jag sällan visar mig själv här på bloggen och jag vet själv att det är mycket roligare att läsa bloggar där man får se bilder på personen som driver den. Det gör det så mycket mer personligt och roligare att läsa det som står i inläggen då. Så jag lovar att jag ska bli bättre på det. Jag vet även att många av er är taggade på mina YouTube videos och starten på min kanal och jag kan bara säga såhär... I´m working on it.

Men vad kan ni tänkas vilja se då tro? Jag kan ju skriva en lista så kan ni kommentera nedanför detta inlägg, eller ni som känner mig och läser min blogg (vet att ca alla mina vänner läser så) kan ju skriva till mig privat också, det som känns lättast gör ni helt enkelt, men let me know. För det är så mycket roligare om jag skriver inlägg om sådant NI vill läsa. Jag gör ju detta för er med och inte endast för mig själv.

💗 - Bilder från tidigare resor jag gjort

💗 - Reviews på skinroutines/makeup w/ pictures

💗 - Listor (kan vara vad som helst)

💗 - Q & A´s

💗 - Om hästarna och ridningen

💗 - WeHeartIt inlägg (i vanlig ordning haha)

💗 - Mode / Mina favorit outfits från garderoben

💗 - Musik / idoler

Ja denna lista skulle kunna fortsätta för alltid, men jag stannar här för nu har ni fått lite att "tänka över" eller vad man ska säga. Det behöver ju självklart inte vara något från denna lista heller utan det kan ju vara något helt random som ni kommit på själva, det hade nästan vart ännu roligare haha. Och tänk på att jag kan skriva om precis VAD SOM HELST. Så ni behöver inte känna att det finns några "spärrar". Kommentera / önska på bara lovies.Likes

Comments

MIN VARDAG, OM MIG

Hörni, I know it's been a while, men nu har jag faktiskt en riktigt bta anledning till varför jag vart borta.

Det är nämligen så att eftersom vi snart kommer få fiber (vilket innebär att det är massa grävmaskiner osv utanför oss) så kan det lätt hända olyckor, tillexempel som att arbetarna gräver av kabeln till vårt internet... Som ni kanske förstår så var det exakt det som hände. Så nu har vi vart utan internet i över en vecka. Därav den dåliga uppdateringen på både bloggen och på alla andra sociala medier. Men nu ÄNTLIGEN så är internetet tillbaka and so am I. Hoppas ni klarat er hyffsat utan mig ;)

Skämt och sido. Vad har jag gjort denna vecka när jag inte vart aktiv på bloggen då? Jo denna vecka har mestadels bestått av matteplugg, jobb, stall/ridning och att umgås med pojkvännen. Det finns liksom inte så mycket mer att berätta om denna vecka om jag ska vara ärlig. Jag kan dock nämna att tack vare Kai så har jag inte gått under this week, alltså är så stressad över allt just nu, ska inte ta upp det här för det blir bara jobbigt för er att läsa. Men kan verkligen säga att han har hjälpt mig psykiskt att klara mig genom det. Anyways så hoppas jag att ni haft en bra vecka ni med, fast kanske med lite mindre stress än mig haha. (Nu ska jag börja planera nästa veckas inlägg hihi).


Likes

Comments