Header

Andra advent idag hörni och jag har redan tänt det andra ljuset (råkade faktiskt tända alla av misstag men som tur var så satt Ling med när jag gjorde det, så hon kunde säga till mig att blåsa ut dom Hahaha) ❄️

Idag så är planen att blogga, äta, hämta Carl vid tågstationen, åka till Järbo och köpa hö och MYSA!! Efter denna helg (två "kalas" efter varandra, ett i fredags och hela släkten kom igårkväll) så behöver jag en lugn kväll. Det förtjänar jag, särskilt med tanke på att jag även hunnit börja på artikelanalysen redan och den ska va inne i Januari. Så det känns himla skönt. Som sagt, jag förtjänar en lugn kväll 💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okey you guys... Nu har trailern till den nya Jurassic World filmen ÄNTLIGEN kommit ut, och allt jag kan säga är...

WOW. Det är helt unbelievable. Jag har sett trailern 5 gånger redan och jag skulle kunna se den hur många gånger som helst. Jag ryser i hela kroppen när jag ser den. Det finns typ inte ens ord vad taggad jag är på att se denna film. Visst, Nick Robinsson verkar inte vara med i denna film (vilket är sad) MEN den verkar jäkligt bra ändå. Nu är det ju dock lite jobbigt med tanke på att den har premiär i Juni... Det är alltså ÖVER ETT HALVÅR dit! Hur ska jag klara mig? Jag kommer ju få psykbryt innan den dagen kommer. Jag får helt enkelt hoppas på att det kommer släppas fler asbra filmer tills dess, så man har något att längta efter i alla fall.

Vem kommer sitta bänkad på bästa plats på premiären när denna kommer då? JO JAG!


Likes

Comments

Ja hörni. När jag vaknade vid halv tio imorse så satte jag igång med mitt arbete igen då jag ville få klart det så fort som möjligt, har inte tid att arbeta något med det i helgen nämligen (pga massa saker), så helt plötsligt får jag ett samtal av pappa och jag kände på mig att det var något fel för om pappa ringer på förmiddagen (vilket ALDRIG händer) så måste det helt enkelt vara något som hänt. Och precis som min magkänsla sa så hade det hänt något, inget litet heller. Det var nämligen så att mamma typ fått väldigt ont i ryggen och i knät på jobbet så hon knappt kunde gå, så pappa hämtade upp mig för att hämta henne, så när mamma äntligen lyckats ta sig in i pappas bil så fick jag mammas bilnycklar så jag kunde åka hem i Dacian, det var även därför jag var tvungen att följa med, eftersom mamma inte kunde köra så var jag tvungen att köra hem mammas bil. Så detta blev ju en ganska stor distraction i mitt pluggande. Men så fort vi kom hem, jag hjälpt mamma att byta om och hon lagt sig på soffan så skyndade jag mig upp till datorn igen och skrev klart mitt arbete (blev nyss klar).

Så det enda som återstår nu innan jag åker till köpis för att handla de sista grejorna till Lisas 18års firande, är att städa mitt rum, min tv hörna och även till kaninerna, samt borsta dom. De måste ju se fina ut nu när det kommer folk ikväll haha. Nej men jag har (som ni kanske ser) en hel del att göra idag. Som tur är så ska jag hämta upp Eva när jag ska till köpis så hon kommer kunna hjälpa mig lite med förberedelserna ikväll, tack och lov. Hon ska även sminka mig till kvällen (är sååå taggad). Men ni kanske förstår att jag inte kommer hinna med så mycket bloggning idag, kanske inte ens något mer alls efter detta inlägg då jag har så mycket att göra. Men hoppas det är okej och hoppas ni får en asbra Fredag!! KRAM ♥


Likes

Comments

Vet ni vad det är för speciell dag imorgon? Ja jo det är Fredag, min syster fyller 18, men inte nog med det så kommer trailern för Jurassic World 2 ut!! (Eller Jurassic World: Fallen Kingdom som den egentligen heter). Jag är så galet taggad. Det har ju vart väldigt mycket hysch hysch kring denna film, alltså det fanns knappt några spår om att det ens skulle bli en tvåa och så helt plötsligt så får man ett mail om att trailern kommer ut nu på Fredag, jag skrek rätt ut när jag läste mailet. Jag blev så fruktansvärt glad och jag ÄR så fruktansvärt glad! Alltså det är helt sinnes. Jag älskar ju verkligen Jurassic Park och Jurassic World filmerna, jag har vuxit upp med dom. Så imorgon kommer bli en helt AMAZING dag, LÄNGTAR!!


Likes

Comments

Om du fick välja en plats att spendera resten av ditt liv på, vilken plats skulle det då vara? Då måste jag vara "tråkig" och säga Forsbacka. Det finns inget ställe som jag trivs bättre på. Forsbacka är mitt hem, det är här jag hör hemma för evigt och om jag ska vara ärlig så skulle jag inte känna mig jättelycklig över att bo på något annat ställe. Jag har allt här, jag har nära till mina vänner, jag har fina omgivningar, jag har familjen här och framför allt så har jag alla glada minnen här, som jag skapat tillsammans med mina vänner under åren. Forsbacka för mig betyder lika mycket som Fylket betyder för Frodo Baggins Samwise Gamgee. I'll never leave my beloved Forsbacka.

Föredrar du att vara i förhållande eller att vara singel? Alltså jag är ju i ett förhållande nu så nu säger jag förhållande. Det är så mysigt, MEN jag har vart singel i 21 år och jag klarar mig asbra på egen hand. Jag BEHÖVER inte någon annan för att klara mig bra, jag trivs så pass bra i mitt eget sällskap. Att vara singel har ju sina fördelar det med. Men att vara i ett förhållande är för mig bättre.

Vad tycker du är viktigast att en partner ska ha för kvalitéer? Lojalitet för mig är så viktigt. Om jag inte känner att jag kan lita på min partner så skulle jag aldrig kunna vara tillsammans med honom. Alltså det är A och O. Jag skulle aldrig palla att gå runt och vara orolig så fort han inte är med mig.. har vart med om det en gång tidigare (och den personen var jag inte ens tillsammans med..) det var så sjukt jobbigt och jag vill aldrig vara med om det igen. Det förstörde mig som person där och då.

Om du fick välja en maträtt att äta hela livet ut, vad skulle det vara? Tacos. Känns som ett så basic svar, men tacos är så otroligt gott och det är ju många ingredienser, så man kan ju variera liksom.

Du får välja ett resemål att resa till en gång per år för resten av ditt liv, vad väljer du? Well, denna var så svår. Är det bäst att välja ett ställe som man vart på och som man vet att man trivs på, eller ska man vara lite risky och välja en plats som man alltid drömmer om att åka till och som man är 99,9% säker på att man skulle trivas på? I like living on the edge, så då väljer jag mitt drömresemål som jag aldrig vart på än, Maldiverna, för liksom, hur skulle man inte kunna trivas där?

Välj tre kvalitéer hos människor som du stör dig på? Något som jag verkligen hatar och som kan få mig själv att känna mig liten är när folk beter sig som att de är bättre än alla andra, tillexempel tjejer i ens egen ålder som kollar snett på en när man är ute och som pratar att det är dem som gäller och inga andra, fyyyy fan. Jag stör mig även på när folk överreagerar på allt, eller om de gör förhastade slutsatser. Sen det tredje som jag HATAR hos vissa är när folk MEDVETET försöker förstöra mellan två som är i ett förhållande (ja det har hänt mig), alltså åååååh, hur kan man ens göra så? HUR kan man vara så dum i huvudet?! Jag förstår inte.

3 saker om dig som ingen annan vet? Detta är så himla svårt, för jag är ganska öppen som person. Men en sak som kanske inte jättemånga vet är att jag är en väldigt känslig person på insidan. Jag kanske seem all fine på utsidan men ibland så dör jag samtidigt (litterally) på insidan. Det kan finnas mycket emotions bakom detta leende kan jag säga. Jag vet inte om detta gör mig till en stark person eftersom jag lyckas gå vidare med livet även när jag mår skit, men ah. Anledningen till varför jag gör såhär är för att jag HATAR tanken av att folk ska se mig sårbar. Jag hatar även att få "pitty", det gör mig bara mer ledsen osv. Det är hemskt.

Vad ska man göra för att få dig riktigt arg? Det är faktiskt väldigt svårt att få mig riktigt arg, men för att få mig arg så måste man helt enkelt veta vad man ska trycka på för knappar, oftast är det dom som känner mig riktigt bra som kan få mig arg. Ett exempel som jag alltid har och alltid kommer blow tf up about är om någon säger något dumt om Justin. Alltså det ska man helt enkelt inte göra i närheten av mig om man inte är beredd att gå in i en jävligt het diskussion, en diskussion som jag alltid kommer att vinna eftersom jag ALDRIG kommer att ge mig. Så det är lika bra att inte ens försöka.

Vad ska man göra för att få dig riktigt ledsen? Det är lika här, jag har väldigt svårt att bli ledsen, men det enda som jag kommer på nu som skulle göra mig ledsen är om typ min pojkvän skulle pussa/ligga/strula med en annan tjej. Fast grejen är att jag då även skulle bli fly förbannad. Åh herregud, bara tanken av det för mig att bubbla. Nu kom jag även på en sak som skulle få mig att bli ledsen, om någon skulle få för sig att riva sönder mina Justin Bieber affischer, då skulle jag grina floder...

Vad ska man göra för att få dig riktigt glad? Denna var enklare att svara på, det finns nämligen mycket som får mig glad, blir typ glad av allt. Bara att få ett sms av någon av mina vänner "vill du hitta på något" kan få mig glad, köper du en vattenmelon så blir jag extremt glad osv, det finns verkligen hur mycket som helst. Jag uppskattar ALLT.

Blir du lätt svartsjuk? Hade jag fått denna fråga för cirka 6 månader sedan så hade jag sagt nej. Idag så har jag nog lättare att bli det med tanke på att jag faktiskt har pojkvän. Men jag skulle inte säga att jag lätt blir svartsjuk. Om vi föreställer oss ett scenario där Carl (min pojkvän) och jag är typ ute tillsammans, och jag ser across the room att det är någon tjej som går fram och kladdar på han, så hade jag inte blivit svartsjuk OM det inte var så att HAN också hade börjat kladda på henne. DÅ hade det brunnit. Det handlar bara om vad han gör tillbaka i sådana situationer. För det är ju han jag är med eller hur? Tjejen/tjejerna har ju inte jag något med att göra så de hade jag inte ens blivit arga på. Om det inte är så att jag får reda på att tjejen i fråga VET att vi är tillsammans, då blir det kaos. Sånt hatar jag.

Vad tycker du om otrohet? Absolut värsta jag vet. Nuff said.

Hur viktigt tycker du sex är i ett förhållande? Jag tycker att det är viktigt. Hade man haft ett förhållande där man aldrig har sex så hade i alla fall jag känt att det mer hade blivit som en vänskap och om jag hade börjat känna så så hade jag tillslut friendzonat den pojken och gjort slut, sorry to say. Men JA. Sex är JÄVLIGT viktigt.

Har du helst sex en gång på en dag eller 10 gånger på en dag? Ehm, alltså visst att jag skrev att sex är viktigt, men 10 gånger på en dag seems lika alot. Blir det för mycket så blir det kanske inte så "spännande" heller, så då hade jag valt att ha sex 1 gång per dag faktikst. Man måste ju hinna med annat under en dag förutom att ligga haha.

Har du någonsin haft sex med en person som du idag ångrar att du haft sex med? JA. Herregud, för typ 5 år sedan så va jag med en kille som jag idag mest tänker "wtf var jag med han för?" alltså det finns ingen logik. Fast jag skrattar mest åt det nu om jag ska vara ärlig och det gör mina vänner med hahah. Som tur är så bor inte den personen i samma stad som mig längre så jag slipper oroa mig över att stöta på han på stan i alla fall hehe.

Vad är det mest romantiska du gjort mot någon? Åh herregud, jag vet inte. Det är jättesvårt att säga, jag är ju i mitt första förhållande just nu och vi har bara vart tillsammans sedan Augusti, så jag har inte hunnit gjort så mycket romanstiska saker haha och innan jag blev tillsammans med Carl så tyckte jag inte om någon tillräckligt för att göra något direkt "romantiskt".

Favorit restaurang? Utan tvekan Church Street, både för maten och för inredningen och stämningen.
Likes

Comments

Godmorgon alla fina!

Inatt är faktiskt första natten på ganska länge som jag sovit väldigt bra! Jag tror det är fullmånen som spökat för mig ett par nätter nu, brukar sova dåligt när den är framme. Hur som helst, idag ska jag göra klart ett arbete, blogga och på kvällen ska jag ha ridträning. Jag kommer försöka hinna med så mycket bloggning som möjligt innan den börjar dock, för nu känner jag mig så pepp på att börja blogga som vanligt igen när det "värsta" i skolan är över (för ett tag i alla fall) så nu känner jag att jag har tid med det. Bra va? Men nu ska jag pallra mig ned och ge mat till hundarna innan jag börjar blogga igen, så vi ses snart! ❄️

Likes

Comments

Hejsan Halloj.

Dagen började med att jag fick serverat frukost hos mormor och morfar när jag vaknade där, jag gjorde iordning mig, packade mina saker och sedan gick jag och mormor och frostade av bilen innan jag åkte till skolan. När jag parkerat på skolan, och precis är påväg att ta min väska så ba... damn. Vart f*n är min väska? Då kommer jag på att jag glömt den på garageuppfarten eftersom jag ställde den där när jag frostade av bilen... PANIK. Alltså min puls blev så hög. Så det var bara att åka tillbaka till mormor och morfar och hämta väskan, and guess what? Jag HANN precis i tid, för när jag kom upp på våningen som vi skulle vara så ser jag att alla är påväg in i klassrummet. Så himla skönt att jag inte kom försent!

Efter skolan så åkte jag och Lisa köpis en snabbis, vi båda köpte en varsin choker och jag hämtade även ut ett paket med 3 fishnet tights i från Gina (köpte för 10kr styck på Black Friday). Sen åkte vi till stallet och hade lite dressyrträning på Jumme och Sonny. Jag kan ju bara prata för mig själv så får mig gick det jättebra, Sonny hade tydligen inte ridits något denna vecka så han var ju skapligt lyhörd för framåtdrivande hjälperna, men inte jättelyhörd på de lugnande.. men efter ett tag av engagemang av bakbenen så lyssnade han även på det, så jag är då himla nöjd med honom. Red även barbacka, vilket var så mysigt, föredrar faktiskt nästan alltid att rida barbacka.

Anyways, just nu sitter jag i soffan, har precis kommit in från en promenad med Ling och hundarna. Så jag ska göra lite bloggwork, eftersom jag är "ledig" imorgon så har jag inte någon tid som jag måste gå och lägga mig i sängen och försöka somna i skaplig tid, vilket också betyder att jag kommer ha hela kvällen på mig att blogga! Bra va? Men hörni, snart är det Fredag och vet ni vad det betyder?! Min bästa Ling Ling fyller 18 år!!! ÄNTLIGEN. Det ska ju givetvis fira. Så på fredag kommer det ett gäng hit till oss, planen är väl att vi ska förfesta lite med drinkar här innan vi tar 22 bussen till stan och går ut, blir ju lilla Lings krogdebut, så det ska bli himla kul (hoppas jag i alla fall!). Så nu ska jag planera lite inför festen ♥


Likes

Comments

Det var faktiskt ett ganska bra tag sedan jag var uppe såhär tidigt. Ska alldeles strax åka in till högskolan för att ha examinerande innedag, slutar runt 16... sen ska jag direkt till morfar och plugga inför nästa innedag som är imorgon, så jag vet ej riktigt hur mycket jag kommer hinna blogga idag och imorgon. Men ska försöka få upp något inlägg ikväll i alla fall. Hoppas ni får en awesome dag! ♥


Likes

Comments

Denna måndag började på bästa sätt, bredvid my love ♥ Däremot så var jag tvungen att avsluta mina elevbedömningar som jag började med igår och jag fick klart dem vid 12 ungefär. Carl åkte vid 11 tror jag, så då höll ju jag fortfarande på med plugget, men när jag blev klar så gick jag ut med hundarna, åt lunch och kollade lite på 13reasonswhy. Har även hunnit läsa en del inför morgondagens seminarier på högskolan. Nu sitter jag mest och fördriver tiden då jag vid 17 ska åka till stallet, sedan hämta upp Eva för vi ska på Mary Kay event ikväll, ska bli så himla kul verkligen! LÄNGTAR ♥

Kommer skriva mer ikväll när jag kommer hem, om jag hinner, beror på när eventet slutar.


Likes

Comments