Manchester United - Crystal Palace, gott sällskap och mat. I Göteborg. En bättre söndag kan man väl knappast ha? Och som pricken över i:et leder Man U med 2-0 efter bara 19 spelade minuter. Fan så fint!

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags. Dagen jag väntat på i två år. Examen.
Bekräftelsen på att det hårda jobb man lagt ner och de motgångar man under åren stött på har varit värt det. En bekräftelse på att man är ett steg närmre den där stora drömmen som man pratade om på ansökningsintervjun till utbildningen. Det var även igår som jag först insåg vilken personlig utveckling jag gjort och vad det faktiskt är jag har upplevt. När jag först sökte utbildningen var jag oerhört blyg, och rädd. Rädd för att stå i ett klassrum framför en grupp människor jag inte kände och prata. Det var en konstant oro av att göra bort sig. Men igår när tonerna av Bruce Springsteens "Hungry Heart" spelades upp var det min tur att för en kort stund stå i rampljuset, jag klev upp på scenen, tog emot mitt diplom och höll ett väldigt kort tal. Det var ett fåtal meningar, men jag vågade. Jag gjorde det jag aldrig trodde att jag skulle klara av, någonsin. För en del individer kanske det är en bagatell, en liten meningslös sak, men för mig var det ännu en bekräftelse på vad de två senaste åren har givit mig.

När utbildningen inleddes under hösten 2015 så hade jag tappat bort mig själv, alla drömmar jag tidigare haft hade suddats ut. Jag visste inte riktigt vem Emelie Hübner var, jag visste inte vad jag ville eller vad jag stod för. Månaderna därpå kom depressionen smygandes och det har varit två minst sagt tuffa år utanför studierna. Men när jag fick äran att göra praktik i Brynäs IF under våren så väcktes ett hopp och en motivation inom mig. Jag vågade drömma igen, och när jag för en vecka sedan klev ut från kansliet en sista gång så insåg jag att jag hade hittat mig själv igen. Jag hade hittat den där lilla glöden som så länge varit borta och jag började få en förståelse för vad jag ville göra med mitt liv, var jag vill vara om fem - tio år. Men utöver kunskapen, erfarenheten och den personliga utvecklingen så har utbildningen även gett mig vänner för livet och oförglömliga minnen. Team15 har bestått av många olika personligheter från Sveriges alla kanter, men det har varit en helt fantastisk klass. En del individer har man kommit närmre än andra, men varje person är speciell och fin på sitt sätt. Vi är alla unika och egna, men ändå har jag upplevt en sammanhållning som för min del inte fanns på varken högstadiet eller gymnasiet. Jag försökte igår att hålla emot känslorna när det var dags för ett avsked, när festnatten för min del tog slut, för det finns så mycket som man skulle vilja återuppleva men som nu bara är ett minne blott. Men innan vi officiellt lämnar examensdagen och studierna bakom oss, vill jag rikta ett jättestort tack till Team15 och våra fantastiska lärare på Caddie Sport&Business. Det ni har gett mig är ovärderligt och jag kommer alltid bära med mig den inspiration och glädje som ni bidragit till. Jag vill även tacka för allt stöd som en del av er gett mig när dagarna har varit som tuffast, ni vet vilka ni är - så ta åt er. Utan er hade det här aldrig gått. Jag vill givetvis även rikta ett stort tack till mina närmsta vänner och min underbara familj som dag ut och dag in stöttar mig, och alltid tror på mig och mina drömmar. Det har varit en otrolig resa och att få dela den med alla i min närhet har varit obeskrivligt, så tack!

Så hur var egentligen gårdagen? Den var magisk. Ceremoni, finmiddag på Sillen & Makrillen tillsammans med klassen och lärarna följt av en lagom lång festkväll. Idag vaknade jag upp med en bakfylla, men satte ändå igång med både städning och tvätt. Nu inom loppet av ett par minuter kommer bästa vännen, @Mickaaaa hit. Vi ska grilla och senare ikväll ska vi nog bege oss ner till stranden för en liten fotorunda! Under morgondagen åker jag och familjen till Göteborg för Man United-träffen och på måndag börjar jobbsökandet. Det är med andra ord en oslagbar helg!

Likes

Comments

Nu har jag snart varit hemma i mitt vackra Helsingborg i en veckas tid, och inte en lugn stund har jag haft. När jag kom hem i fredags så umgicks jag en stund med familjen och senare på kvällen träffade jag Madde. En barndomsvän som jag inte träffat eller knappt ens pratat med på flera år. Vi käkade lite kvällsmat och sen pratade vi skit fram till klockan fyra på morgonen, helt galet! Dagen därpå var det dags för Helsingborgs IF - IK Frej. Det var mitt första på besök på Olympia sen i höstas och wow vad fin arenan har blivit. Därefter har de senaste dagarna kantats av stress och frustration på grund av de sista uppgifterna i skolan. Men idag gjorde jag min absolut sista presentation och igår lämnade jag in LIA-rapporten om min tid hos Brynäs IF. Det känns lite som när man skulle ta studenten faktiskt, minus flaket och allt stök. Det är faktiskt lite svårt att greppa att jag imorgon vid den här tiden är nyutexaminerad sportmarknadsförare. Vem trodde det för tre år sedan?

Igår efter flera timmars plugg tog jag mig även ner till stranden för att möta upp en klasskamrat och ta en välbehövlig kvällspromenad i solnedgången. Idag efter presentationen skulle jag egentligen åka till Göteborg med två goda vänner men matchen mellan Blåvitt - AIK blev inställd på grund av matchfixing och hot mot spelare. Så otroligt tråkigt, men jag förstår SVFF:s beslut. Jag fick plötsligt planera om min dag och tog en spontan fika med Anna, min klasskamrat, och snart ska jag bege mig iväg till ett soligt Olympia för att bevaka matchen mellan HIF - Norrby. Man får ju passa på att njuta av det fantastiska vädret som västkusten bjuder på!

Imorgon är det som sagt examen, på lördag kommer @Mickaaaa ner till Skåne och på söndag ska jag och familjen på Man United-träff i Göteborg. Med andra ord väntar en helt fantastisk helg!

Likes

Comments

Hockeysäsongen är över sedan nästan tre veckor tillbaka.
Vi förlorade guldet, men vi vann de otroliga framgångarna och har gjort en helt fantastisk resa från premiärmatchen mot Frölunda i september fram till en sjunde avgörande finalmatch i slutet av april inför ett fullsatt Kinnarps Arena mot just nu Sveriges bästa hockeylag, HV71. Anledningen till varför jag säger vi, är för att jag dels som praktikant varit med och fått uppleva de makalösa matcherna som spelats genom hela slutspelet och dels för att jag som Brynässupporter har följt laget under hela grundserien och slutspelet. Under de 11 veckorna som jag har fått bo i Gävle, se Brynäs IF inifrån och följa utvecklingen i föreningen så har mitt hjärta och min passion för Brynäs bara växt. Jag har med tiden insett att det är så mycket mer än bara en sport, och så mycket mer än bara ishockey. Brynäs IF har gett mig 11 veckor som jag alltid kommer bära med mig, oförglömliga minnen i såväl med- som motgång och inte minst så har Brynäs gett mig vänner för livet.

Idag, fredagen den 12 maj. På Brynäs IFs 105:e födelsedag, gjorde jag min sista praktikdag. Det var vemodigt när jag för sista gången packade ihop mina grejer, släckte lampan inne på kontoret och lämnade över nyckeln. Det gjorde faktiskt lite ont i hjärtat, för jag vet vad det är jag lämnar bakom mig. Jag vet att det jag under dessa fantastiska veckorna har upplevt på Gavlerinken Arena, kommer jag aldrig få uppleva igen. Närheten som jag nu så länge har känt till Brynäs IF kommer sakteligen att försvinna ju mer dagarna tickar på och ju större avståndet blir. Alla de timmar jag spenderat på Gavlerinken har betytt otroligt mycket, och varje match har varit en upplevelse i klass för sig själv. När säsongen 2017/2018 inleds i Gavlerinken så kommer jag inte att vara där.

För ganska exakt en vecka sedan klev Thomas Bulan Berglund, Brynäs IF:s numera föredetta tränare in på mitt kontor. Han tog mig i handen och sa ”Vi har ju inte arbetat så mycket ihop, men tack och lycka till i framtiden. Kör hårt”. Jag tackade och önskade honom lycka till för de utmaningar som nu väntar Thomas Bulan Berglund i Luleå HF. Men det var först när han lämnade kontoret som jag kunde greppa det som just hänt, en av många personer som jag ser upp till hade precis gett mig lyckönskningar innan han klev ut igenom dörren från Brynäs IF:s kansli för troligtvis sista gången. Just det där ögonblicket kommer jag alltid bära med mig och Thomas Bulan Berglund kommer likt Brynäs IF alltid ha en enorm plats i mitt hjärta. Tanken slog mig även där och då att jag en vecka senare skulle få göra samma sak, kliva ut igenom glasdörren till kansliet för sista gången. Men nu är det gjort, och samtidigt som jag skriver detta så sitter jag i bilen på väg hem till Helsingborg igen. Det ska givetvis bli helt underbart att få träffa alla som man under de senaste månaderna saknat otroligt mycket, men det är samtidigt tufft att säga adjö till dem helt fantastiska människorna som jag fått äran att lära känna under dessa elva veckorna. Det som jag fått uppleva här i Gävle och inte minst i Gavlerinken Arena skulle jag inte byta ut mot någonting i hela världen, för som jag sa tidigare så kommer jag alltid att bära med mig det här äventyret och den resan som jag gjort. För när jag satt här, en söndag för ungefär elva veckor sedan, så skrev jag till mina nära vänner att jag inte skulle klara av det här. Jag ringde till min far och bad honom komma och hämta mig redan dagen därpå, jag ville bara hem. Men idag, när det är dags att lämna Gävle på riktigt så kan jag inget annat än att känna en otrolig stolthet och glädje över att faktiskt stannade kvar. Att jag trotsade mina känslor och bara körde på. Givetvis har jag mina nära och kära att tacka för allt stöd jag fått, och för att så pass många människor tror på mig där ute, när jag själv inte gör det.

I slutändan så vill jag rikta ett enormt tack till varenda en av er som jag stött på under dessa månader. Tacka för att ni gett mig en helt ny bild av såväl Gävle som Brynäs IF. Jag har sett sidor som jag aldrig trodde fanns och mött individer som numera har en enormt stor plats i mitt hjärta. Jag har fått möjligheten till att utvecklas på så många sätt, jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle våga. Att jag bara under de första veckorna som praktikant tog steget och våga intervjua spelare som jag så länge sett upp till och avgudat, eller att jag från ingenstans vågade sitta ner och intervjua Thomas Bulan Berglund i över en halvtimme när ingen annan hade tid eller ville. Jag har under min praktik hos Brynäs getts möjligheten att bearbeta mitt annars blyga självförtroende, och jag är verkligen enormt tacksam för allting som Brynäs IF gett mig. Inte bara under dessa elva veckorna, utan även innan dess. Jag lämnar Gävle bakom mig, men det kommer alltid att vara en stor del av den jag idag är och jag kommer bara att ta med mig positiva erfarenheter härifrån. Positiva erfarenheter och nya vänner för livet.

Och till Elin och Kari på kansliet, som under denna perioden varit mina handledare och lärt mig allt det som jag i framtiden kommer att bygga vidare på - ni är fantastiska och jag har aldrig känt mig mer välkommen på en arbetsplats som jag gjort hos er. Jag hoppas att vi stöter på varandra framöver, och inte minst ute i yrkeslivet. Läser ni det här så kan ni ju även hälsa till resten av gänget och tacka för tiden jag haft hos er, den är ovärderlig och ni är en organisation inom Brynäs IF som består av underbara människor.

Linda och Josephine, Brynäs IF:s matchkommunikatörer och nu även två av mina vänner, jag har sagt det till er förr och jag säger det igen - ni är två av de finaste människorna jag arbetat ihop med. Det har varit otroligt roligt att få lära känna er och inte minst lära av hur ni arbetar med Brynäs IF och vilket fantastiskt engagemang ni lägger ner hos föreningen. Snälla, sluta aldrig!

Therese, jag kommer sakna våra spontana fikastunder, bortaresor och långa samtal om allt mellan himmel och jord. Men glöm aldrig bort att jag tror på dig och det ska bli otroligt roligt att få följa ditt arbete i Brynäs Support Gävle även framöver. Du har haft en står inverkan på mig och kommer alltid att vara en av mina inspirationskällor till att aldrig ge upp. Du är en grymt underbar människa och vi ses i Malmö i september när hockeysäsongen drar igång igen!

Det kan hända att jag just nu har råkat glömma bort någon bland alla de känslor som idag finns inom mig, men om jag har glömt bort dig som läser detta nu, så ta åt dig även du. För varje individ som jag mött på min resa har påverkat mig på ett eller annat sätt. Så tack, till er allihop och framförallt till Brynäs IF.

Väl mött!

Likes

Comments

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!
Idag släpptes spelschemat för hockeysäsongen 2017/2018 och ingen är gladare än jag. Nu kan jag äntligen börja planera in vilka bortamatcher som ska ses och framförallt - om jag kan åka upp till Gävle och se någon hemmamatch. Jag börjar redan känna av saknaden, men försöker njuta av de dygnet jag har kvar i staden och de fåtalet timmar jag har kvar på kansliet. Men imorgon kommer ett lite längre inlägg att dyka upp här på bloggen om just tiden i Brynäs IF med mera, så håll utkik.

I övrigt har det varit en ganska lugn dag, jag har jobbat på och slutfört alla projekt som jag haft i Brynäs under dessa elva veckorna. Efter praktiken kom min far och hämtade upp mig, och nu sitter vi i lägenheten här i Gävle. Jag ska packa det sista under kvällen, vi ska äta middag och sen även titta på Manchester United - Celta Vigo! Imorgon åker jag in till kansliet ganska tidigt för att ta vara på sista tiden med alla fantastiska människor och vid 10-tiden blir det avtackningsfika. Därefter påbörjar vi resan hem till Helsingborg, och min spontana tanke är att fredagen kommer bli väldigt känslosam och psykiskt påfrestande...

Likes

Comments

Lite bilder från gårdagens match på Gavlevallen mellan Gefle IF - Falkenbergs FF. GIF förlorade tråkigt nog med 2-4, men jag vill ändå påstå att det var en väldigt rolig match och underhållande fotboll att bevaka i vårsolen. Jag hade aldrig tidigare varit på Gavlevallen, så det här var en lite debut. Publiksiffran landade på 718 åskådare, med andra ord fanns det inte mycket positivt för Gävleborna att hämta på Vallen igår. Dessutom var det även otroligt kallt!

Likes

Comments

Helgen har varit en berg och dalbana, det har verkligen gått upp och ner. Men trots det har jag haft en perfekt sista helg i Gävle. Den kunde nog inte blivit bättre. Fredagen bjöd på 22 grader och sol, vilket var helt magiskt, man fick verkligen sommarvibbar och på gården utanför lägenheten var det folk i rörelse hela dagen för att sola, grilla och bara vara. Jag stannade däremot inne och sysselsatte mig med förberedelser inför lördagen. Jag åkte och handlade, bakade en Key lime pie, drack vitt vin och musiken gick på hög volym hela kvällen. På lördagseftermiddagen kom @seagullcrying upp till Gävle och hälsade på, hon skulle kommit redan under förmiddagen men blev cirka 3 timmar sen på grund av tåg och buss-strul, heja SJ. Iallafall, när Jannike väl anlände till Gävle begav vi oss till Dollarstorue och Ica kvantum för att handla godis och annat gott inför kvällen, därefter träffade vi på min granne Gunnel ute på gården. Det är troligtvis världens bästa granne, vi pratade en stund, hon visade upp sin lägenhet och sen fick jag en liten lycka till-kram eftersom att det är nu är min sista vecka i staden. När vi hade packat upp det vi handlade så slog vi oss ner i soffan, trötta som få. Men det blev en kort vilostund, för vi var ju tvungna att gå iväg och handla mat också givetvis. Vi åt gott och tittade på Grease, sen kantades resten av lördagskvällen av vin, drinkar, godis, paj och roliga klipp i form av stand-up och parlamentet. Det blev med andra ord en ganska lugn tjejkväll med en hel del skitsnack och skratt, precis vad vi båda behövde. Jag och Jannike har tidigare bara haft kontakt på Snapchat, Twitter och Facebook. Vi delar varandras intressen och det var faktiskt av en slump som vi för ett tag sedan började prata, men när vi väl sågs i lördags så kändes det som att vi hade varit vänner i flera år. Vi klickar otroligt bra och Jannike är verkligen en helt underbar människa! Vi har redan planerat in när vi ska ses nästa gång, vilket blir den 27-28 maj när det dels är BBpodd:s fest men även IFK Göteborg - Elfsborg på Gamla Ullevi. Två dagar i Göteborg tackar man ju verkligen aldrig nej till!

Vid 10.30 på söndagen åkte Jannike tillbaka till Göteborg och jag spenderade hela söndagen framför tv:n, och de enda jag aktiverade mig med under dagen var att laga mat, duscha och förbereda inför sista veckan i Gävle. Anledningen till det var för att jag fick outhärdliga magsmärtor, jag knaprade Ipren, drack vatten och försökte röra mig så lite som möjligt för att smärtorna skulle gå över, men inget fungerade. Framemot kvällen började överväga att åka in till akutmottagningen i Gävle för att det blev för jobbigt, men istället så tog jag fler Ipren och låg kvar i soffan. Vid 15-tiden somnade jag på soffan av ren utmattning och missade första halvleken av IFK Göteborg - Kalmar FF, min vanliga tur. Men nu är måndagen här och magsmärtorna släpper lite mer för varje timme som går, vilket är otroligt skönt. Jag började vid 10.10 idag för att om ungefär en timme så ska jag gå över till pressrummet på Gavlevallen och förbereda mig för Superettanmatchen mellan Gefle IF - Falkenbergs FF. Så från en arena till en annan. Jag ska försöka jobba mig igenom hela matchen trots att det är otroligt kallt häruppe idag och det snöar stundtals. Slänger väl upp ett par bilder från matchen här senare i veckan. Nu är tiden iallafall kommen, jag har inlett min sista vecka hos Brynäs IF och nu försöker jag mest göra mig mentalt redo på att jag vid 11-tiden på fredag ska åka hem till Helsingborg. Det är fortfarande väldigt blandade känslor, men hur ser egentligen sista veckan i Gävle ut? Jo det ska jag tala om för er, den är fullspäckad!

Måndag: Gefle IF - Falkenbergs FF, första besöket på Gavlevallen.

Tisdag: Tvätta, packa och annat nödvändigt.

Onsdag: Förhoppningsvis en fotorunda i Gävle tillsammans med Therese. Vill ju hinna fånga staden på bild nu när våren är påväg och det är trots allt en väldigt mysig och vacker stad.

Torsdag: Avsluta alla projekt på praktiken, packa och göra mig redo för fredagens hemresa.

Fredag: Fika, avtackning och hemresa.

Lördag: Helsingborgs IF - IK Frej Täby

Söndag: Slappna av.

Likes

Comments

Idag kör vi en liten söndagslista... På en torsdag!
Anledningen till det är att jag dessvärre känner mig lite krasslig med feber, förkylning och en påfrestande huvudvärk som vägrar släppa. Men vill ju som sagt försöka få igång bloggen igen, och då är listor ett grymt bra sätt. På grund av att kroppen är lite halvt seg så har jag även valt att arbeta hemifrån idag, så hittills har min dag kantats av olika poddar och rapportskrivning, men imorgon ska jag tillbaka till kansliet igen. Listan som jag idag bjuder på är en liten reselista, och bilderna här ovan är från min och pojkvännens weekend i Berlin i juli 2015. En av de absolut bästa resorna jag gjort!

Vilken är den varmaste respektive kallaste resan du gjort?
- Den varmaste resan är nog när jag och familjen spenderade en vecka i Barcelona, för ungefär 10 år sedan. Sen har inte jag gjort några direkt kalla resor, det är ju isåfall inrikes. Jag föredrar ju att åka till varmare platser.

Hur länge varade din längsta resa?

- En vecka, iallafall om vi bara ska räkna resor som jag minns. När jag var liten åkte vi till Teneriffa, men det är ju ingen resa som jag direkt minns.

Vilka tips skulle du ge till en turist som skulle vilja resa till staden du bor i?
- Om någon skulle turista i Helsingborg, som ändå får räknas som min hemstad, så skulle jag råda personen till att tura. Med andra ord sätta sig på en av Scandlines-båtarna eller Sundsbussen Pernille och åka fram och tillbaka mellan Helsingborg - Helsingör, skittråkigt tänker ni? Men det är fantastiskt att sitta på båten med en iskall öl eller cider i handen, gott sällskap och helt enkelt bara njuta. Man kan ju även kliva av i Helsingör om man skulle känna för det. I övrigt så finns det nog inte så jättemycket att se i Helsingborg mer än Sofiero, Strandpromenaden, Pålsjö, Kärnan och så vidare. Dock finns det ett berikat restaurangliv i Helsingborg, det finns otroligt många olika bra restauranger och uteserveringar att välja mellan!

Favoritland att resa i?
- Jag får nog säga Tyskland faktiskt. Jag har varit i Berlin, Lübeck och Rügen, vilket har varit helt fantastiskt. Det har även funnits planer på att familjen i sommar ska åka ner till Osnabrück och Bremen, där vi har släktingar till familjen, jag hoppas ju verkligen att dessa planer blir av!

Vad är den turistigaste platsen du varit på?
- Checkpoint Charlie i Berlin!

Har du några måsten i reseväskan?
Min kamerautrustning. Jag skulle aldrig någonsin åka på semester och lämna min kamera hemma, jag får ångest av bara tanken, haha!

Vart skulle du vilja åka just nu?
- Italien, jag drömmer ju om att få uppleva den italienska landsbygden, Sicilien och Rom. Sen står även Prag, Santorini och Maldiverna högt upp på listan.

8. Vad är den sämsta resan du gjort?

- Sämsta resan jag gjort var när jag och familjen åkte till Lalandia i Danmark, vi åkte hem en dag tidigare. Mer än så behöver det inte utvecklas.

10. Ett ställde du absolut inte vill åka till?
- Turkiet, det finns betydligt fler länder jag inte vill besöka med Turkiet är iallafall ett, och det är för att jag saknar intresse för landet. Om jag ska åka på en riktigt bra resa måste jag ha ett intresse för väldigt mycket, som till exempel mat, dryck, sevärdheter med mera.

Likes

Comments

Säsongen är över och isaggregaten i Gavlerinken Arena är avslagna.
Det blev ett minst sagt dramatiskt avslut på hockeysäsongen 2016/2017 i Kinnarps Arena i lördags, men jävlar vad stolt jag är. Inför säsongen fick man lyssna på olika individers ständiga teorier om hur Brynäs var ett av lagen som skulle tvingas kvala för att få hålla sig kvar i SHL, eller hur Brynäs som max skulle gå till Play-in/Åttondelen. I januari fick man höra det igen efter en hel del motgångar och tunga förluster. Väldigt få hade ett förtroende för den trupp som Bengtzén hade fått ihop, men oj så fel många hade. Hockeysäsongen sträckte sig fram till slutet på aprilmånad och när vårsolen stod som högst i Jönköping så gjorde vi oss redo för en sjunde avgörande finalmatch mot HV71. Det var väldigt små marginaler och som hindrade Brynäs från att plocka med sig guldet hem till Gävle igen, och i samma sekund som Simon Önerud avgjorde matchen för HV71 kom känslostormen som väntat. Där och då var det en otroligt tung och smärtsam förlust, men ju mer timmarna tickade på och desto fler dagar som gått sedan den där avgörande sekunden så har alltfler börjat inse vilken fantastisk säsong vi precis varit med om. Det har minst sagt varit en berg och dalbana, vi har kastats mellan hopp och förtvivlan sedan premiärmatchen mot Frölunda i höstas. Men det här kan vara början på en ny storhetstid.

Det är ju ett tag sedan jag senast skrev ett inlägg, men en liten paus har varit välbehövlig. Så vad har egentligen hänt sedan bortamatchen i Östersund? Ganska mycket faktiskt. Resan till Östersund var knappt värt besväret, snö, kyla och 1-1 var vad jag fick uppleva på Jämtkraft Arena. Trevligare fotbollsupplevelser har man ju haft. Dagarna därpå spenderades i Gavlerinken samt att det även blev två bortaresor till Jönköping. Med andra ord såg jag sex av de sju finalmatcher som spelades mellan Brynäs - HV71, vilket faktiskt var otroligt häftigt. På kansliet låg vi inte på latsidan, utan det har varit fullt upp inför säsongens sista matcher och nu när allting fått ett slut då är det istället dags för Sillyseason och planering inför nästa säsong. Det är otroligt spännande att se vilka förändringar som görs i alla lag, vilka spelare som lämnar och vilka som stannar kvar. i Brynäs fall har redan fem spelare lämnat herrlaget. Det rör sig om Tomas Zaborsky, Jonathan Pudas (Skellefteå AIK), Bröderna Westerholm (Frölunda HC) och Nick Johnson. Sedan är det ju klart sen tidigare att Roger Melin tar över som huvudtränare nu när Thomas Bulan Berglund presenterats för Luleå HF.

I övrigt är det nu inte många dagar kvar innan jag flyttar hem till Skåne igen. Det är med blandade känslor som examen och avslutet hos Brynäs närmar sig, men ska jag vara helt ärlig så just nu drömmer jag mig bara bort till varma sensommarkvällar på en uteservering i centrala Helsingborg med gott sällskap och drinkar. Jag har haft en fantastisk tid häruppe i Gävle, men nu börjar hemlängtan bli lite för stor faktiskt. Vad som sker framöver är ännu lite oklart och jag har bara ett fåtal saker inplanerad. I helgen får jag besök av finaste @seagullcrying, och då ska vi dra bort till Dollarstore samt ha en liten porträttfotografering i Boulognerskogen här i Gävle. Det förväntas även bli pizza, vin och skitsnack under lördagskvällen. Utöver det så ser jag framemot att få komma hem till Helsingborg, där det första jag ska göra är att cykla hem till min farmor och farfar. Två personer som betyder otroligt mycket för mig som jag saknat enormt under de månaderna jag varit borta!

Andra roligheter som är inplanerade i majmånad är följande:
- Lunch/Fika med bästa @VictoriaJongard
- @Mickaaaa kommer ner till Helsingborg
- Helsingborgs IF - IK Frej Täby.
- Examen.
- BBpodd (min uppdragsgivare) anordnar en fest i Göteborg.
- IFK Göteborg - IF Elfsborg.
- Helsingborgs IF - Syrianska FC

Likes

Comments