Header


Hösten var rivig och rå
och livet i sig kändes vasst

Men jag mindes en röst som sa
att jag var vassare än så


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår fyllde jag hela 19 år! Fick en jättemysig kväll med många av mina fina vänner som ville hänga med mig. Amanda och jag hade ju fixat tapas hela dan och pyntat till förbannelse, och jag skulle lätt kunna påstå att vi är festfixarna nr 1 🥂🎂🎉🎈
Tack snälla alla som grattat eller uppvaktat mig, ni är guld 💌

Likes

Comments


Solen värmde mina kinder imorse. Jag kisade och traskade iväg nerför gatan, med något ostadiga kliv, till jobbet. Värmen var som ett tyst förlåt, och självklart förlät jag en aning för fort.
Himlen och jag var inte i onåd längre.


Likes

Comments


Hej mina kära
Idag har jag hunnit vara på jobbet en sväng, checkat av mitt läkarbesök, varit i Borlänge med Amanda och nu sitter man tillslut i soffan och har ätit både thaimat och glass med min shopaholic till kompis. Försöker hitta saker som får mig att må bra. Mysiga saker med mysiga vänner, som kan få en sargad tjej som denna lugn.
Fyller ju faktiskt 19 på lördag så vi har shoppat lite festprylar som skall användas till helgen. Förhoppningsvis blir det en rolig helg.

Likes

Comments


Jag önskar jag kunde meddela er om att jag är okej. Om att mina val jag tar är rationella och kloka. Om att jag inte alls mår som en påse skit.

Jag önskar jag kunde meddela er om att jag står på benen. Om att jag njuter av höstluften. Om att jag inte använder sömn som en tillflyktsort.

Men det kan jag inte.Likes

Comments


Hej alla!
Idag har jag varit i Uppsala och gjort magnetkameraröntgen på hypofysen. Har alltså en godartad hjärntumör som ska kollas upp och checkas. Inte farlig, men man hajar ju ändå till när man hör ordet hjärntumör. Svaren på bilderna kommer väl på posten om några veckor så då får vi se vad som sägs.
Passade på att hälsa på Elin och se hur hon har det i sin studentkorridor också, och fick känna på studentlivet för en kort sekund. Uppsala är en sån vacker stad, har verkligen underskattat den eftersom jag aldrig riktig har varit inne i stan utan bara åkt igenom. Kanske hamnar där själv nån dag när jag känner för att plugga.

Hoppas ni mår bra

Likes

Comments


TVn är inköpt och gardinerna upphängda, med andra ord börjar det ta sig hemma hos mig! Inatt blir första gången som jag sover här och fina Fanny gör mig sällskap. Känns konstigt, men ändå bra. Min soffa är stor nog för någon i min size att sova på, så ni korta är välkomna att sova här. ;) Fast iofs kan ni lång låta fötterna sticka ut, så ingen diskriminering här inte.

Hoppas ni mår bra och att ni kommer och fikar hos mig
Kram

Likes

Comments


Hej mina vänner

Idag har jag varit i full gång med att flytta kartonger och bygga ihop soffan och en hylla till min nya lägenhet. Än så länge känns det väldigt kalt och tomt men har ändå fått dit mycket saker idag! Imorgon tänkte jag att det blir att flytta de tunga grejerna som säng och garderob, förhoppningsvis med några snälla släktingar.
Lyckades ju spräcka skärmen på min iPhone så den är inskickad på lagning och under tiden fick jag en iPhone 7 i lån, därav dessa bilder med en helt annan kvalité. Portrait-mode gör mig helt lyrisk. Lär passa på att fota så länge till jag har den här.
Hoppas ni har det bra
Kram

Likes

Comments


Igår kväll blev det tjejmiddag i Fannys nya lägenhet. Supermysigt!

Likes

Comments


Äntligen har riktiga blåbär kommit!

Likes

Comments