Måndag morgon känns verkligen sådär. Med fettigt hår och ögonpåsar går jag till skolan och önskar mig mer sömn. Motivationen är inte på topp när kvällarna blir mörkare och luften kallare, men jag antar att man får ta vara på det fina i vardagen för att orka med. Som mina fina doftljus och lyktor jag fått i födelsedagspresent tex, det gör att mörkret tom känns okej och lite mysigt🕯🕯🕯🍁🍁🍁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har plötsligt blivit väldigt taggad på att tatuera mig! Titta på dessa underbara tatueringar jag hittade på nätet, är de inte fina? Blev så kär i dessa, för jag älskar ju rosor trots allt. Och den nedersta är ju den berömda kyssen, "The Kiss" av Gustav Klimt. Den tavlan hängde faktiskt i Elins sovrum i lägenheten i Malaga och jag fick stanna en sekund för att beundra den. Alla har vi nog något sorts mystiskt band till olika saker runt om oss som gör att de tilltalar oss. Kanske har det med ens barndom eller ens innersta känsloliv att göra. Antar att rosor och The Kiss är två av mina.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag blev det lite mer firande hos mor och med den sidan av släkten ❤️ Virvelvindarna till kusiner var supersöta men ganska energikrävande haha... så nu ska jag nog vila lite... Mamma hade gjort massor av tårta, och ni ser ju kanske själva hur gott det var! Roligt att få en egen tårta när man fyller år, det kanske är något som många tar för givet, men man får ofta dela på saker när man föddes samtidigt som sin syrra ;)

Likes

Comments

Igår fyllde jag 18! Jag var så fylld av kärlek hela dagen och har nog aldrig känt mig så älskad. Min söta klass fixade lite kalas med fika och ballonger på dagen och när jag kom hem kom Jerker med ännu fler ballonger och lite presenter. Hur härligt är det inte med ballonger?! Blir så barnsligt glad!
På kvällen gick vi ut och åt med familjen + Jerker och jag fick ta mig en första drink 🍸;)

Vill tacka så himla mycket för alla fina ord och gratulationer jag fått, det värmer så mycket i hjärtat! ❤️ Mina kinder värkte på eftermiddagen av alla leenden ni satte på mina läppar. TACK!
Nu har jag precis kommit hem från Jerker där jag sovit inatt, ska försöka samla ihop alla ballonger och presentpapper som gör mitt rum kaos ✌️

Bex

Likes

Comments


Går in på mina sista timmar som 17-åring och som ett barn nu. Som liten längtade jag efter att bli äldre, och varje år var som en vinst, precis som för många andra. Men sen var jag rätt nöjd med att vara 15, 16 och 17. Jag slutade ha bråttom och kände mig ganska lugn i de åren jag hade och lärde mig rätt snabbt att mognad har inte alltid med dina levnadsår att göra ;) Eftersom jag fyller ganska sent på året har i princip alla mina kompisar hunnit fylla 18, så nu känner jag att det faktiskt är dags för mig också! Nu ska jag nog gå och köpa något lagom fult, roligt och billigt till min tvillingsyster ;)

Bex

Likes

Comments


Jag drömmer om en plats långt, långt bort. Någonstans där jag kan få vara fri på riktigt, och få vara utan skam. Jag har bott i här hela mitt liv och jag tror nog att jag kvävs, det finns ingen plats för mig att kunna leva på riktigt. Dessa gator och kvarter kommer alltid att vara små och trånga, och jag har skjutit på gränserna tillräckligt. Men trots det kommer jag nog alltid se Hedemora som ett hem, någonting bekant och tryggt.
Att få resa utanför landet har alltid varit ren och skär lyx och någonting vi aldrig har haft råd med. Så nu när jag fått gå på Londons gator, snorklat i Greklands klara turkosvatten och suttit på en takvåning i Malagas natt, så har jag fått en försmak på världen. Jag drömmer om att få uppleva mer än Hedemora, mer än folket här, mer än det som ryms i den här staden.


Likes

Comments


En ljusfest för världens barn! Älskar att vår lilla stad faktiskt gör sådana här saker och bidrar till en bättre värld samtidigt som vi får en mysig kväll i detta höstmörker.

Likes

Comments

Idag är det två år sen min vackra farmor lämnade oss. Lite för tidigt tycker jag, hon var ju så pigg i tankarna ändå, det var bara hennes skal som inte riktigt orkade med längre.
Som ung såg hon lite ut som Malin från Saltkråkan och Marilyn Monroe på samma gång. "Som en filmstjärna!" sa många, och jag höll med. Jag har alltid beundrat henne på så många plan, och inte minst för hur osjälvisk och genomsnäll hon alltid var.
Jag saknar henne, jag saknar henne lika mycket som jag saknar farfar. Men att de två nu är tillsammans igen tröstar mig ändå något, för även fast vi inte får ta del av deras värme längre, så får de ta del av varandras. För jag tror på att det är något magiskt med dem och deras kärlek, till varandra och till oss. 

Någonting är det jag känner, någonting underbart finns för mig att ta del av. Det är någonting som gör att jag kan tänka på henne med ett leende och inte med sorg. Jag tror att vi träffas i natten när jag drömmer.


Likes

Comments

Fikat med fina My och fått höra hur hon haft det i Frankrike. Någon dag vill jag också besöka Paris, även fast jag inte kan ett ord franska. Det lär ju bli en utmaning med tanke på fransmän och deras engelska. Men ändå. Kärlekens stad! Kan det bli mer romantiskt?

Likes

Comments