View tracker

Pepparkakshus med småkusiner ⭐️🎄🌠

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Något som är så viktigt så viktigt, och som appliceras rätt bra på de runt om mig i mitt liv nu. Glöm aldrig att visa tacksamhet, kärlek och värme till de som hjälpt dig när det varit som svårast. Jag försöker påminna mig om att det är de som spelar roll, resten kan man strunta i.

Likes

Comments

View tracker

Det är som att tröttheten förlamar min kropp. Den fyller varje del av mig, från mina tår ut till varje hårstrå.

Sömnen har blivit en belöning och samtidigt en ofrivillig tillflyktsort. När jag somnar varje eftermiddag vaknar jag inte förrän min kropp är nöjd. Det kan vara efter en timme, två, tre eller fyra. Jag är fast i en oändlig cirkel av trötthet och sömn. Jag vaknar upp en skolmorgon och vill så gärna kliva upp, men det är som om tröttheten förlamar min kropp. Motivationen att gå hemifrån är på minus när jag nästan inte kan hålla mig vaken om dagarna, och jag hoppas att det är förståeligt. Jag tänder lampan och gör ett tappert försök att starta dagen, men mina ögon ser dimmigt, simmigt. Som om världen är för ljus för mig.

Jag stoppar om min förlamade kropp och önskar att den ville hjälpa mig mer, och sen försvinner jag bort igen.

Likes

Comments

Hej mina vänner

Kom just hem från tandläkaren denna mörka novemberkväll. Surt nog var jag förvirrad, glömsk och trött förra veckan så jag missade min tid jag hade i tisdags, så en böter på 300 kronor ramlar snart in 😅 Inga hål hade jag iaf så det är väl alltid något antar jag.

Den här veckan är det Kärleksveckan i skolan, vilket jag tycker är väldigt mysigt. Föreläsningar och aktiviteter om allas rätt att välja vem man vill vara tillsammans med är ju underbart ändå. Många muttrar och tycker det är lite onödigt och drygt med detta "kärlekstjafs" i skolan, men I like it a lot.

Bex

Likes

Comments

Rödvin och kyssar
bjöd mig på skam och lycka
får jag bli älskad?En liten haiku från 2014

Likes

Comments

Min själ är ganska omskakad just nu, jag ska inte ljuga. Trots att jag hamnade här ändå, som jag så länge oroade mig för, så känner jag strimmor av hopp i mellan åt. För jag kan vinna, och jag kommer att vinna. Sorg och sveda är aldrig vackert och hur många metaforer man än klär det i så kommer det aldrig vara något annat än förfärligt. Förfärligt mörkt och hårt och kallt, för många fler än mig. På något sätt hittar jag mig själv på badrumsmattan igen, och i en sinnesstämning som är otäck. Men i år är det trots allt inte lika läskigt. Kanske är det för att jag har någon som håller min hand, och som påminner mig om att allt faktiskt kommer bli bra en dag. Är det inte fint ändå? Hur det största av allt: kärleken, lindrar allt det onda. Livet är till för oss alla.

Bex

Likes

Comments

Jag vankar runt i denna öde stad
i ett november så kallt att händerna domnar
ack jag sväljer och harklar och gråter
Och vill någonstans att november ska somna
Jag vankar runt i denna öde stad
Och letar efter något som håller mig vaken


Bex

Likes

Comments

Idag är det ett år sen jag och Jerker blev ett par, och jag är lika fylld med kärlek som för ett år sedan. Vår historia är rätt gullig ändå, hur vi sneglat på varandra i flera år, och hur våra blickar alltid sa någonting speciellt. Att mitt crush blev min ändå, how lucky am I?! Har sån tur som har någon som behandlar mig med respekt, ömhet och kärlek. Någon som alltid har min rygg och som älskar mig för den jag är. Någon som är min bästa vän, min klippa och som vill mig det allra bästa. Hur underbart är det inte med någon som ger en frid i själen?

Jag älskar dig så hjärtat värker.

Med kärlek
Rebecka

Likes

Comments

Måndag morgon känns verkligen sådär. Med fettigt hår och ögonpåsar går jag till skolan och önskar mig mer sömn. Motivationen är inte på topp när kvällarna blir mörkare och luften kallare, men jag antar att man får ta vara på det fina i vardagen för att orka med. Som mina fina doftljus och lyktor jag fått i födelsedagspresent tex, det gör att mörkret tom känns okej och lite mysigt🕯🕯🕯🍁🍁🍁

Likes

Comments

Jag har plötsligt blivit väldigt taggad på att tatuera mig! Titta på dessa underbara tatueringar jag hittade på nätet, är de inte fina? Blev så kär i dessa, för jag älskar ju rosor trots allt. Och den nedersta är ju den berömda kyssen, "The Kiss" av Gustav Klimt. Den tavlan hängde faktiskt i Elins sovrum i lägenheten i Malaga och jag fick stanna en sekund för att beundra den. Alla har vi nog något sorts mystiskt band till olika saker runt om oss som gör att de tilltalar oss. Kanske har det med ens barndom eller ens innersta känsloliv att göra. Antar att rosor och The Kiss är två av mina.

Likes

Comments