Header


Bröllop är ju livets fest. Älskar kärlek.
Märkte rätt snabbt att min trötthet och mina hormoner gjorde så känslorna inte var i schack, så direkt när de klev in i kyrkan hand i hand, så kom tårarna haha... 💖
Sett fram emot det här bröllopet så länge, och jag tyckte att det blev en väldigt bra dag trots alla omständigheter som är för sorgliga för att ta upp här.
Tycker faktiskt att fler får ta o gifta sig så man får fira kärleken lite oftare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Tanken var att plugga utomhus. Blev mer att välja ut bra låtar till studentflaket istället... och lite photoshoot. ☀️🌿☀️🌿☀️🌿☀️🌿☀️🌿☀️

Likes

Comments


En vacker dag som denna vill man vara ute i solen, men jag får stanna inne så länge och jobba mig igenom alla restuppgifter jag samlat på mig under året. Sitter och gnetar med de sista punkterna i mitt gymnasiearbete samtidigt som jag lyssnar på opponeringen av mina klasskompisars. Det enda jag tänker och andas just nu är frågeställningar, teser och underrubriker, men jag lider inte allt för mycket. I hemlighet tycker jag det här är rätt roligt.

Jag tycker att den sista tiden i skolan är vemodig, för jag trivs väldigt bra på gymnasiet. Har en superhärlig klass och för att inte tala om mina söta lärare. De har blivit lite som en extra familj till mig, som stöttat och skrattat med mig i tre år. Det är ett faktum att studentdagen kommer vara full med tårar, och inte bara av glädje. Kalla mig galen, men är iallafall ärlig.

Ta hand om er

Kram

Likes

Comments


Jag är arg. Rasande och förbannad. Tänka sig, att en sån snäll flicka som jag, kan bli så arg.
Det har spenderats väldigt många timmar på att vara konflikträdd, och att sträva efter att vara alla till lags, men framför allt att vara ledsen. Oj oj oj vad ledsen jag varit när någon har sårat mina känslor. Lika skör som ett pappershus har jag varit, vilket jag förvisso kanske är fortfarande. Men en sak är säker, att en ny sida av mig har skapats. En sida som visar att jag inte tycker att allt är okej, att jag inte accepterar vad som helst, och att jag är mänsklig.
Jag har inte lust att vara någon good girl, och att alltid säga det jag kan stå till svars för dagen efter. Jag vill skrika hur högt som helst från ett jävla berg någon stans långt borta. Jag vill säga sådana saker mitt samvete aldrig låtit mig göra.
Jag tror att jag behöver bete mig illa, mot dom som behandlar mig illa. Och bli förlåten för det.


Likes

Comments


Vad jag behöver är att somna bredvid dig, få kramar av dig, få tröst av dig
Vem har sagt att någonting är enkelt?
Vad jag behöver är att inte behöva dig


Likes

Comments


Med psykologikursen fick vi besöka Säters mentalvårdsmuseum och få en guidad tur. Informationen jag fick med mig därifrån hade jag visserligen redan, men ändå blev jag rätt berörd av historierna från precis samma lokaler för knappt hundra år sedan. Hur långbad och lobotomering var någonting dessa patienter fick utså. Jag kunde nästan känna skräcken som satt i väggarna och hur hela området fick mig att rysa. Fasta paviljongen ska rivas sa de, den platsen där de farligaste männen blev inlåsta. Där över ska det tydligen byggas bostäder, jag vet inte med er, men jag hade inte velat bo där.Väggen med porträtt av patienter i rummet intill berörde mig extra. Man fick ansikten på människorna som bodde där och levde under dessa förhållanden. Tvångssteriliserade och klassade som sinnesslöa och farliga. Det är någonting med deras blickar som får mig att känna någonting speciellt.


Likes

Comments


Veckan som varit har varit rätt dryg. Har varit så himla trött. Hyfsat godmodig, men trött. Trött som ett as rent ut sagt. I början av veckan vaknar jag 14:30 en skoldag och måste ha sovit långt över 12 h. Hur det ens är möjligt vet jag knappt. Det jag vet är att det är omöjligt att hålla mig vaken och att det är mitt psyke som ställer till det för mig. Ska som sagt byta medicin inom kort eftersom det tros vara källan till min trötthet, och nu går jag alltså på halvdos i några veckor, för att ge kroppen en snäll övergång till nästa.

I fredags reste jag mig och gick från filosofilektionen och sprang ner till studiehörnan och kastade mig i en fåtölj och sov där i en timme. Staplande kom jag tillbaka som en zombie till lektionen efter och hade på vägen dit tryckt i mig koffeintabletter och godis. Antar att allt detta gjorde så jag orkade vara kvar i skolan tills jag slutade klockan 2 :P Efter det åkte jag raka vägen hem..... och somnande.

Vi får se vad som väntar runt hörnet

Kram

Likes

Comments


Mitt gymnasiearbete handlar alltså om kön och genus (skräll) ;) Ni som känner mig vet att jag är en uttalad feminist och har alltid tyckt att könsroller och liknande frågor varit intressant. Därför har det känts ganska naturligt att välja just det ämnet när det var dags att sätta igång. För varför göra det svårt för sig och välja något man varken vet något om eller är särskilt intresserad av? Så nu sitter jag här i maj och skriver så fingrarna blöder, eftersom min deadline kommer närmare och närmare och 11 sidor inte räcker... Och alla ni tvåor som just nu läser detta så vill jag bara säga det som alla treor råder er: börja i tid. Annars sitter man ju såhär som jag gör nu, och skriver en fredagskväll på en uppsats man skrivit på hela läsåret. Men frukta icke! Välj ett ämne ni tycker är roligt att skriva om, då känns det inte så farligt i alla fall. (Skriver jag och låtsas som att jag inte håller på att somna framför skärmen och att all motivation är borta)

Feministen Bex har alltså slagit till igen, och tjatar på om samma ämne i skoluppgifterna som hon alltid gjort. För att det är enkelt och bra

Ha det


Likes

Comments

Tittade igenom gamla bilder på min dator och fick syn på dessa! Måste varit våren förra året, kanske året där innan.

En photoshoot med min snygga syrra. Tror att jag är en bra fotograf men i själva verket är det nog bara hon som är väldigt fotogenisk... Ska nog försöka ta upp fotandet igen, det är ju rätt roligt att fota om sommaren då ljuset kommer fram

Likes

Comments

Likes

Comments