Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej mina fina

Söndag igen, vilken innebär söndagsångest, igen. Dock ska jag inte till skolan imorgon utan på ett läkarbesök i Falun, och ett steg närmare att få må bättre. Men stressen för skolan släpper ju knappast för att man inte är där, snarare tvärt om då man missar lektioner som skulle vara bra att gå på... Hoppas att er söndagsångest inte går överstyr och att ni är laddade för en ny vecka iaf. 💕 Våren kommer sakta men säkert och på promenaden hem idag frös jag inte trots att jag bara hade strumpbyxor, det är ju alltid något att glädja sig åt.

Likes

Comments


En fest som spårade lite grann, och som tog slut lite för snabbt. En ungdomsfests definition med andra ord ;) Man kan väl bara säga att stackars Elin fick hantera andra människors spyor på lite för nära håll haha...

Likes

CommentsEn fjäril i nöd
Ropade på mig
Hon bad om att få värme
Och att få flyga igen

Likes

Comments


Hej mina vänner

Även fast jag älskar att fota blir det aldrig av, så det får nästan alltid bli några bilder från Snapchat när jag bloggar, hoppas det är okej.
I tisdags var det internationella kvinnodagen, och de flera kanske såg Frida Kahlo på Snapchat. Älskar ju henne, en sann förebild som inte brydde sig om att vara vacker för andra, eller att ha kläderna omgivningen ville att hon skulle ha. Hon valde sin egen partner trots hennes föräldrars misstycke, och det bästa av allt: när hennes man bedrog henne, låg hon med hans älskarinnor. Rekommenderar filmen om henne, it's wonderful.

Likes

Comments

Jag är en feminist precis som många andra, till mångas förtret. En feministfitta, en PK-unge eller whatever you would like to call it. För faktum kvarstår att jag vill stå upp för att kvinnor ska bli behandlade med samma respekt som män, och därmed få samma rättigheter. Men jag står också upp för att män ska få känna känslor, få en viktig föräldraroll och få släppa på maskuliniteten. För nej, jag hatar inte män, utan hatar macho-kulturen. Men det kanske sa sig självt? För allt det här är ju sen gammalt och det är ingenting nytt jag berättar om. Men trots det behöver vi en ständig påminnelse om vad som pågår runt om oss varje dag, för det kan vara lätt att förbise. Jag orkar knappt rabbla allt om våldtäkter och framställning i media för vi alla VET JU ALLT OM DET. Vi kan vår statiskt och våra källor, men det fortsätter ändå?
Jag antar att ni hörde vad som sas i europeiska parlamentet för några dagar sen, för det cirkulerade rätt mycket på nätet. En gammal man från Polen reser sig och berättar att kvinnor måste tjäna mindre för att de är mindre intelligenta. Det väckte ilska och känslor hos många, med all rätt. En spanjorska reste sig och försvarade alla kvinnor, och alla kvinnor hade hennes rygg.

Idag firar vi alla som kämpar för en värld med respekt, fred och kärlek.

Likes

Comments

Igår kom jag hem vid midnatt efter en dag i Stockholm med skolan. Vi har sett teater, Romeo och Julia. Och ni kanske vet hur mycket jag älskar sånt, så jag hade det minst sagt underbart. Sånt där får en att vilja flytta till Stockholm och se på teater varje vecka. Gick ju faktiskt själv på teater i typ 5 år haha, en del av er kanske inte vet det men så är det. Kanske är det därifrån min kärlek för teater har kommit.
Dagen var härlig iaf, jag skrattade så jag fick ont i magen av mina roliga kompisar och det är väl ändå det bästa som finns? Att kikna av skratt.

(Ser ni hur han kom på mig med att smyga med kameran?)

Likes

Comments

Här ligger jag, natten till måndagen efter ett lov. Känns sådär ändå... Skulle ha pluggat en del nu på lovet, men det blev helt enkelt inte så. Det fanns ingen ork alls, och jag har mest vilat allt tid jag haft. Mått rätt dåligt i ett par dagar, om jag ska vara ärlig. Hade hellre spenderat mitt lov ute på äventyr i snön eller i en annan stad, men det blev som det blev och det går inte att göra så mycket åt.
Idag har jag fått hem min studentmössa, och firat mina bröder som fyllde här i veckan. Mysigt ändå.


Jag vet att bilderna är suddiga och rätt dåliga men säger bara ÄSCH. Man borde säga det lite oftare här i livet. Särkilt en sån som jag som oroar sig alldeles för ofta. Äsch, ha det

Likes

Comments

Min småbrorsor Noah och Gabriel blev 7 år idag, känns jättekonstigt för de var ju bebisar alldeles nyss! Jag älskar dem oerhört fastän de får en att bli helt galen ibland. När man kommer hem och ses efter en vecka och de kommer springandes med en kram blir hjärtat varmt.
Som tur är har se lugnat ner sig lite grann, för något år sen gjorde de hyss så man rev sitt hår... Gjorde stopp i toaletten, kastade glas i golvet, gjorde översvämning överallt de kunde, kastade ut prydnadssaker och liknande från fönstret på andra våningen... ja listan är lång 😅

Likes

Comments