Header


23:10
"Ikväll har jag ont. Så ont som det bara går att ha. Det är en så där brännande, svidande, bankande smärta i bröstet som dunkar i takt med mitt eget hjärta. Dunk dunk. Dunk dunk. Dunk dunk.
Att en människokropp klarar av att gå sönder på just detta vis, är något jag inte kan förstå. Den är inte byggd för hjärtesorg som denna."

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Vaknade imorse av att Fanny och Johan stod vid sänggaveln och sa godmorgon. Som vanligt sov jag ju som en stock så att jag inte vaknat innan 12:30 var ingen skräll. De tog iaf med mig ut på lite sol och bad i Pålsbenning en fin dag som denna.


Likes

Comments


Mina fina vänner! Hur söta är inte dessa tjejer? 😍

Likes

Comments


Dagarna just nu består mest av att jobba och när jag inte gör det vilar jag för att orka med att jobba haha.... Ja ni ser ju hur blek jag är, och det beror inte bara på att jag har ett förfärligt dåligt pigment utan också på att jag är inne på Dollar när solen skiner som mest. Lite surt är det ju att vara inne när värmen väl är här, men det är okej på något sätt ändå, finns ju fler än jag som jobbar denna sommar. Och framför allt är jag väldigt tacksam att jag ens har fått ett jobb! Som dessutom är roligt!
I lördags samlade vi ihop ett tjejgäng och så firade vi Amandas födelsedag vid hennes sommarstuga, god mat och dålig täckning gjorde att vi fick en väldigt mysig kväll! Tjejer är bäst.

Hoppas ni mår bra

pok

Likes

Comments


Ett brev till dig


Det är ju ändå rätt komplicerat det där med relationer, av alla slag. Eller tja, det kan vara helt förfärligt svårt, eller så kan det vara så där härligt enkelt som bara en del kan få det att bli. Man möter så många sorters människor i sitt liv, och vissa bestämmer man sig för att hålla fast vid. Några av alla dessa människor tilltalar en och tillför någonting i ens liv, som ingen annan lyckats med. Vissa människor finns där från början, och andra försvinner någonstans på vägen. Och jag antar att det är okej. Ingenting behöver egentligen vara för alltid för att det ska vara bra. Man kan möta någon på en tågresa, prata i några timmar, och sen aldrig mer ses igen, och det är givande men framför allt okej att det varade i endast tre timmar.
Jag har nog smakat på alla sorters relationer, förutom kanske att själv vara förälder, men vet att någon gång om många år kommer jag veta hur det är också.

Med allt det där sagt, så hoppas jag att du fortfarande läser det här. För jag vill ju, som alltid, bara förklara min kärlek. För det är nog trots allt den jag är, full med kärlek och med en vilja att dela med mig. Jag vill bara berätta att jag träffat några underbart fantastiska människor i alla åldrar, hittills i mitt liv. Så olika men ändå lika. Vad skulle jag blivit utan dem? Som burit mig när jag inte orkat mer.

Och dig som jag älskar mest av alla, vet redan att jag är dig evigt tacksam. Och du vet ju redan att allt det här är skrivet till dig.


Med kärlek
Rebecka


Likes

Comments

På min lediga dag så blev det att sola, läsa och bada på morgonen. Eller ja, passade ju på att sova till efter lunch... Hade väldigt tur att solen sken just idag iaf. ☀️På kvällen har vi firat fina Linda som fyller 30 år!


Likes

Comments

Hej alla 🌤

Två dagar på Dollar Store har gått och starten har varit både rolig och jobbig. Skittrevligt folk men väldigt stressigt eftersom dollar har blivit stans snackis så alla vill ju skynda sig dit för att fynda. Fortfarande snorig och hostig efter förkylningen så när jag kommer hem på kvällen är det huvet ner i kudden och sova några timmar... inte för att naps är någonting ovanligt för mig men haha. Skrev på anställningsavtal idag så vuxenpoängen rullar in dag efter dag. Tänka sig att jag faktiskt jobbar, jag som inte ens hade ork att skriva ett CV i våras! Nöjd ändå, fast det bara gått två dar.

Gick en vända till biblioteket häromdan också, och lånade hem en hög böcker. Tänkte nämligen att jag ska börja läsa igen efter typ tre år av skoljobb som förstört lusten. Känns roligt, som att en del av mig som jag älskade nu får vakna till liv igen 🌸 Hoppas nu på att jag hinner få någon dag ledig då solen skiner så jag kan ligga och läsa på stranden!

Hoppas allt är bra med er

Likes

Comments

Ligger här och tänker tillbaka på studentveckan, balen och allt annat som fick mig att må så himla bra. Mina fina vänner som var så lyckliga och som fick mig så lycklig. Gemenskapen mellan alla studenter oavsett om man kände varandra eller inte var så fin att uppleva. Det var som att alla vi var eniga om att vi förtjänade att må bra efter allt slit. Jag måste säga att jag är stolt över mig själv också, precis som över alla andra. Jag har haft det rätt jobbigt med min psykiska hälsa dessa tre år, och var dessutom nära att sjukskriva mig i ettan. Men trots det står jag här med mina betyg och har gått ut hela gymnasiet. Inte ett enda F, och rätt många betyg där uppe i toppen också. Mina betyg kanske för många inte är något att hurra för, de ligger spridda lite överallt på skalan, men jag hurrar väldigt mycket över dem ska ni veta haha. Jag har lärt mig att inte jämföra mig med andra, utan se vad jag åstadkommit utifrån min situation. Hoppas ni också tänker så 🌻

Här är lite bilder som jag inte tror att jag delat med mig av än 🌸

Puss


Bilderna är tagna av mig själv och mina kompisar, min farbror och Lotta.

Likes

Comments


Hej mina vänner

Hör ligger jag och är dyngförkyld precis som resten av hedemora typ. Vaknade upp med feber i söndags och har sen dess mått rätt pissigt, så det har blivit att ligga i sängen dessa soliga dagar. Så typiskt att livet efter studenten ska starta på detta vis 😅 Aja, förhoppningvis är detta över strax.
Hela studenten och tiden innan har varit som en dröm. Helt underbart och förbannat roligt. Jag lovade mig själv att inte oroa mig för framtiden utan bara ha roligt och leva i varje ögonblick. Lyckades jäkligt bra med det ändå med tanke på hur orolig jag är som människa. Men nu kommer tårarna i efterhand istället när jag tänker på min fina klass och mina fina lärare som jag inte kommer träffa 5 dar i veckan längre. Usch blir ledsen bara jag tänker på det, så jag ska låta bli.
Hoppas ni alla mår bra och är friska och glada, nu ska jag ta en alvedon och lägga mig i sängen igen

Kram

Likes

Comments