Header


Idag har jag klättrat på klippor, sovit och läst 30 sidor i min bok. Tänkte mig en läs-semester så tog med mig 4 böcker i resväskan. Gick inge vidare, då stressen är svår att göra sig av med.
Här är några smexiga selfies, för idag kände jag mig snygg. Händer inte varje dag, för ibland känner man sig fulast i världen, ibland inte. Beror på.

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Så många somrar i min barndom som jag spenderat just här på Degersand. Bland vågor och tallar, vind och saltvatten. Åland har alltid legat mig varmt om hjärtat, och en del av mig kommer alltid vilja komma tillbaka hit. Känns verkligen som att vara utomlands, vilket Åland iofs är, men räknas inte. Kallar man en Ålänning för finne, blir det höga protester. 😛

Satt med fötterna i sanden nyss och tänkte på att jag faktiskt tackat ja till en lägenhet idag! 15 September flyttar jag in och jag kunde inte varit mer taggad. Varit flera vändor på Ikea och dreglat på dyra möbler som kostar mer än vad jag någonsin haft i plånboken. Tur man fyller år i Oktober så man kan önska sig lite krimskrams ;)

Ha de

Likes

Comments


Popcorn på eld och stoj med kompisar. Att få känna sig som ett litet barn är balsam för själen

Ps, Rekomrnderat Miriam Bryants sommarprat starkt. Perfekt att ha i lurarna när du cyklar till jobbet eller ligger på stranden.

Puss

Likes

Comments


Jag och mina brudar drog till grönan igår! Regnet öste ner och regnponchon fick åka på, men det gjorde inte så mycket eftersom det inte fanns några köer alls. På varma dagar kan man ju få vänta i en timme på att få åka en karusell som inte var värd väntan.
Jag hade iaf jätteroligt trots äckliga pizzor, spöregn och hela tappa telefonen i bergodalbanan-kaoset som några av er hört.
Skäms rätt mycket så unnar er som följer min privata instagram den historien ;)
Kom hem mitt i natten och lyckades sova till halv fyra idag (!!!!). Blir kanske så när en trött tjej som jag kör en heldag på grönan

Hoppas ni har det bra
Kram

Likes

Comments


Vuxit upp med farmors sätt att äta jordgubbar. När man 1, Skär och sockrar, och låter dem stå ett tag. 2, Häller mjölk och ovispad grädde över. 3, Äter istället för middag.
Orimligt gott, tips till er som är trötta på hårt vispad grädde till sura bär 🌤🍓🥇

Likes

Comments


Gör mitt bästa för att leva varje dag. Sommaren är kort, det mesta jobbar man bort

Likes

Comments


Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig


Likes

Comments


Hej mina vänner
Idag har jag varit på lägenhetsvisning nr två och kikat lite, och därmed också funderat rätt så mycket på allt som har med pengar, lån och jobb att göra. Det är inte billigt att bo nu inte, med denna bostadsbrist...
Varit till Östra 19 och hämtat post, fikat med far och Sharon, och varit och betalat min lilla böter på biblioteket. Skyller på att jag jobbar så mycket så att jag inte hinner lämna tillbaka det jag lånar ;)
Min första mini-lön fick jag igår också, och vet inte om man ska unna sig något riktigt fint för all möda precis efter studenten, eller om man ska hålla hårt i pengarna om jag nu skulle lyckas få mig en egen lägenhet... Svårt det där med vuxenvärlden.

Pok

Likes

Comments


Lite gott och blandat!

Likes

Comments