Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


För ett år sedan idag klev jag ut genom en dörr och kom aldrig mer tillbaka. Det kanske låter fånigt och odramatiskt med det var faktiskt ingetdera. Det var en fredag eftermiddag, december hade precis anlänt, och jag andades in och gick min väg.
Nog allt är den där dörren och fredagen metaforisk, i hur jag lämnade en situation bakom mig som jag inte längre ville vara en del av, men trots allt så klev jag ut genom den dörren på riktigt också. Det var läskigt men befriande att känna att jag hade makten över min situation för första gången någonsin.
Veckan innan december kom så gick jag runt i nylonstrumpbyxor i skolan, utan skor eller jacka, för att på något sätt få känna mig som hemma någonstans. För hemma hade jag inte på länge vetat vad det inneburit.
Home is where the heart is, säger man ju, men det verkar också precis lika knepigt att förstå.
Ett år senare är jag nästan mer rotlös och vilsen än någonsin, men jakten på definition av ett hem och av att vara hemma fortsätter. Och så småningom så är jag nog tillräckligt hemmastadd i mig själv för att klara vad som helst.


Likes

Comments


Här sitter jag och är trött. Med en ny klänning och en julgran som är 20 min gammal
Mem trots det: feeling kinda blue

Önskar er alla en trevlig helg

Likes

Comments


Idag har jag och Fanny varit i Västerås och besökt actionbadet och käkat på Pinchos! Hur mysigt som helst och supergod mat! Kommer nog vakna imorgon med träningsvärk och ont i plånboken, men det får det vara värt 🤷‍♀️


Likes

Comments


När jag cyklade hem från kvällspasset ikväll var tramptagen lätta och snabba. Det är ju trots allt helg! Jag försöker leva efter klyschorna som säger att man inte ska vänta hela sitt liv. Inte vänta på kvällen, på helgen, på sommaren. Att sluta slösa sin tid på att sitta och vänta och vänta på saker som ändå kommer i sinom tid. Men det är ju svårt att leva som man lär, det vet ju alla. 

Ikväll var det sådär kallt, ruskigt och mörkt på vägen hem, men trots det kände jag mig inte tom inombords. Alex och Sigges podcast spelades rakt ut i novemberluften och på något sätt tar jag mig igenom denna värdelösa månad ändå. En dag i taget.

Likes

Comments

Likes

Comments


Tre tjejer redo för hotellet.
Att få skratta så magen värker är helt enkelt det bästa som finns.

Likes

Comments


Tre grekiska gudinnor sprang igår runt i höstkylan med bara ben för att hitta till en halloweenfest. Var vi inte snygga ändå?! I vissa stunder såg vi lite ut som en blandning av Lucia och ett spöke, men annars tyckte jag att grekiska gudinnor var en passande utstyrsel till oss :p
Kvällen var faktiskt väldigt bra trots att festen blev förstörd av några puckon som bestämde sig för att komma dit och slåss. Typical boys säger jag bara. Hoppas att ni andra också hade en bra halloween 💛

Likes

Comments


Att min lägenhet har ett badkar kan vara något av det bättre sakerna i mitt liv ändå. Promenader + bad är mitt nr 1 tips för att dämpa ångest

Likes

Comments


Igår blev det äventyrsbad, shopping, pizza hut och besök hos Emma som fyllde 19💛 Rätt bra dag med andra ord.

Likes

Comments