Hej!

Först och främst så måste jag säga att vad roligt att det är så många som är inne och läser. Kul! Det trodde jag aldrig.
Min helg har varit lugn. Har träffat vänner och verkligen haft det mysigt, har tagit igen lite tid som man i bland (oftast) missar under veckodagarna. Tyvärr blir det så när alla lever så olika liv, det blir svårt att få det att klaffa alltid.
Nu händer det lite de närmsta veckorna. Bl.a. kommer jag att börja jobba igen efter min mammaledighet den 3:e November (vilket är snart) och Julius kommer börja på dagis om ca 1 vecka. Förskola heter det, idag får man inte säga dagis.
Jag tycker faktiskt det känns skönt att få börja jobba igen och att Julius ska börja på förskola känns bra. Tror han kommer stortrivas där!
Julius blir snart 15 månader och jag tycker det blir svårare att aktivera honom. Dels vill man gärna inte göra samma saker varje dag och det finns inte så jätte mycket olika aktiviteter att göra (dels på hösten/vintern då man kanske inte alltid vill va ute).. Fast det finns ändå ens viss charm med alla årstider. Hösten och vintern är mysig då man tänder ljus och dricker massa te men personligen gillar jag sommaren mer.
Nu ska jag försöka sova för mina ögon går i kors. Ha en mysig kväll!
Kram Emylie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

Hej!

För er som inte vet så har jag haft en sned framtand som jag alltid har stört mig på och som jag alltid har haft stort komplex för! Valde därför att retuschera detta och har därför haft tandställning sedan 3 månader tillbaka.

Idag blev allting äntligen färdigt (det tackar jag Tandläkarpraktiken Halmstad för). Jag är så nöjd med resultatet! Nu kan man höra vad jag säger igen.

Ha en mysig kväll!

  • 35 readers

Likes

Comments

Hej! Nu är vi påväg hem efter ett helt underbart dygn på Sankt Jörgen Park i Göteborg. (Kan varmt rekommenderas!).
Det har varit väldigt avkopplande utan stress och måsten och skönt att få umgås bara vi två. Det är första gången vi är i väg helt själva sen Julius föddes och första gången jag sover borta ifrån honom. Julius har sovit över hos sin mormor för första gången och allting har gått bra (känns skönt). Är så väldigt glad och tacksam över alla nära och kära som finns där och ställer upp, vad det än gäller. Ibland borde man kanske stanna upp och reflektera över det man har och inte ta så mycket för givet.

Ha en mysig söndag.

  • 58 readers

Likes

Comments

  • 63 readers

Likes

Comments