Header
View tracker

Jag tänkte skriva och berätta lite grundläggande information om en väldigt omtalad och vad jag tror, den mest kända "konsperationsteorin" i världen. Finns det en plan att skapa en ny världsordning? D.v.s. ett framtida samhälle där det istället bildas en endaste världsregering. Denna världsregering sägs styras av ett hemligt sällskap. De flesta känner till dem under namnet "Illuminati"- de upplysta.

Adam Weishaupt, juris professor i Ingolstadt bildade den mest kända Illuminatiordern 1 maj 1776. Att han har funnits och grundat denna ordern är historieböckerna överens om. Det hemliga sällskapet som främst bestod av humanister, akademiker och självutnämnda fria tänkare förbjöds i slutet av 1700-talet. Ganska omgående talades det om att sällskapet ändå levde kvar. Att bilda en världsregering innebär global dominans och det bildas istället en världsdiktatur. Vi blir styrda, sammansvetsade och får rätta oss efter diktation. Syftet från början var att avskaffa regeringar, privat ägande och religon.

Det finns olika rika familjer som ingår i denna maktelit som sägs leva kvar än i dag, just här och nu i vårt nutida samhälle. Bankfamiljen Rothschild och finansfamiljen Rockefeller är de familjer som ingår i och ofta kommer på tal när man pratar om just makteliten/illuminati. Det finns ett dussintal olika familjer, vissa mer kända än andra. Dessa familjer som består av olika "rangar", högre eller lägre finns i stora utsträckningar över hela världen. De kontrollerar tillsammans all makt och pengar i hela världen. David Rockefeller erkänner på ett humoristiskt sätt i sina memoarer hur hans familj varit inblandad i att skapa en ny världsordning. Andra böcker dokumenterar hur Rockefeller donerade marken som FN:s högkvarter byggdes på. Detta hjälpte Rockefeller familjen att skapa en ny symbol för en ny världsordning enligt Rockefellers agenda.

Dessa familjer styr tillsammans oräkneliga organisationer såsom FN, världsbanken, CIA, NASA och Bilderberg - ett årligt möte med 120-150 inbjudna deltagare som representerar den globala makteliten. På Bilderbergmötet träffas personer inom affärs- och industrivärlden, media och den politiska verksamheten. Agendan för en ny världsordning har arbetats på under hundratals år av dessa människor. Deras mål är att vi som medborgare ska avskaffas våra rättigheter och förslavas. Vad makteliten idag ligger bakom är inte mänskligt. Världskrig, "terrorist"-attacker (såsom 9/11), att göra befolkningen sjuk genom chemtrails (kemikaliespår i himlen som förgiftar luften vi andas), giftig medicinering, kosmetika och skadlig mat (t.ex. stora företag såsom bl.a. Mc Donalds och KFC). De sägs även ha mördat politiker, artisister, journalister, professorer och andra människor som genomskådat och avslöjat dem. Men de är rädda för "oss", vi är för många att hålla koll på. De hade annars vidtagit sina åtgärder men behöver först utrota tillräckligt av befolkningen vilket står högt upp på agendan. För att finansera sina hemliga "operationer" av att skada befolkningen i så stor utsträckning som möjligt samlas det ihop pengar på olagligt sätt. Det kan vara t.ex. skatter som inte finns i lagar, CIA som kontrollerar narkotikahandeln (förbjuds av myndigheterna och drivs i hemlighet av samma myndigheter i andra delar - enormt hyckleri) och centralbankerna trycker upp pengar utan att backa upp dem med något av verklig valuta, såsom guld. Med andra ord så kommer pengarna från tomma luften! Vi "vanliga" människor är på basis och får veta ingenting mer än vad som är nödvändigt.

Bara familjen Rockefeller utgör en förmögenhet på ungefär 500 triljoner dollar. Det är denna familj som är den mest aktiva och aggressiva. Rockefeller skapar krig och konflikter. De finansierar och beväpnar olika grupper för att sedan sprida desinformation för att ställa dem mot varandra. Krig kan inte skapas överallt och därför syftar de även på att försvaga vår hälsa, särskilt genom cancer och andra sjukdomar och virus. Numera är det nästan 1 av tre som drabbas av just cancer. De har även skapat virus som AIDS, fågelinfluensan m.m. i sina hemliga laboratorier. De tjänar sedan pengar på vaccin från sina läkemedelsföretag. Samtidigt är naturliga mediciner nertystade och vi skriver ut mer medicin än vad vi någonsin gjort. Mat, kläder och luft som jag nämnt tidigare är också förgiftat. De försöker t.ex. genetiskt manipulera vår mat. Detta görs genom att ta bort så mycket viktiga näringsämnen som möjligt och lägga till skadliga gifter såsom aspartam och annat kemiskt skräp. Allt för att vår hälsa ska försämras.

Var händer det och var finns makteliten? Överallt. De kontrollerar banksystemet, median, nyhetsbyråer, läkemedelsindustrin, oljeindustrin, regeringar, aktiemarknaden, det mesta inom rättväsendet, säkerhetstjänster, arméer och vapenindustrin. De påverkar vetenskap, skolböcker, universitetet och journalism samt Hollywood. Om någon t.ex. uppfinner/avslöjar/tillför hot mot deras agenda köps de oftast ut eller mördas. Men så länge du lever ditt liv lydigt, betalar dina skatter i tid och "sammarbetar" med deras agenda lämnar de dig ifred. Om du ifrågasätter och inte följer riktningen kan ditt liv vändas upp och ner. Tyvärr är det många som skådat detta livsöde då de haft "för mycket" att berätta för "oss". John F. Kennedy, Tupac, Martin Luther King, och Diana, prinsessa av Wales sägs vara några av dem få som mördats under maktelitens namn.

Syftet med deras agenda är att få oss så rädda som möjligt och de används som ett "vapen" mot oss. Terrorism, global uppvärmning, influensor, krig o.s.v. Alla "bra" nyheter göms från oss för att vi som människor ska bli rädda och i dess effekt leder det till hat som i sin tur leder till t.ex. krig.

Världen kollapsar, vad gör vi?

Vi känner oss hjälplösa och paralyserade. Vad är det som egentligen händer runtom oss? Så hemska nyheter på TV. Människor dör till höger och vänster varje dag, det har blivit vår vardagsmat. Vi lyfter knappt på ögonbrynen längre. Vi blir rädda, fruktar för våra liv och förlorar vår kraft. Men det vi måste förstå är att media använder sig av våra känslor - det är deras vapen. Media förvandlar kärlek till rädsla. Inte undra på varför vi människor blir från vettet och tappar förståndet. Men vänta lite... hur vet vi ens att allt vi ser och hör är sant? Vi förlitar oss på TV:N (television - tells lies to my vision) när det bara är en story. Hur vet du att det t.ex. finns 700 miljoner människor i världen? Har du räknat? Nu är det bara ett exempel men you get the point. "Min vän sa ju det och jag såg ju det på TV!". Men... det är bra ett påstående. Precis som allt jag skriver här och nu. Du vet ju faktiskt inte förens du själv är där, på plats och ser med dina egna ögon. Därför är det väldigt viktigt att vi alltid ifrågasätter vad media eller någon överhuvudtaget berättar för oss. Använd kritiskt tänkande! Ge dig själv erfarenhet och ifrågasätt andras.

Inga tvivel om att det händer mycket ont i världen men man ska inte glömma att "The one who tells the story rules the world." Ingen regering, ingen gud och inte heller någon vis gammal man kommer för att rädda oss. Du är och har ljuset inom dig. Vi alla har en oändlig kraft inom oss själva. När vi människor inser det - vilket många gör i sina uppvaknanden, kommer vi återigen få tillbaks vår kraft. Det är en lång resa dit. Det är självklart att vi blir rädda när det finns en maktelit vars agenda är att utrota oss. Det är självklart att vi blir arga när vår mat, luft och tankar förstörs och förgiftas. Den stora hemligheten är att vi själva är och har kraften för att räddas. Media är ett "spel" och vilken story som helst kan verka riktig bara den är trovärdig. Det är därför vi måste genomskåda vad som sägs. Vad är kärlek och vad är rädsla? Universum bryr sig inte om vem du är, universum är ett oändligt geni som uppfyller dina önskningar om du förstår dess koder. Glöm inte att makteliten är medveten om detta. De vet att vi med bara våra tankar kan kontrollera precis vad vi än vill. Det finns inte dåligt eller bra i universum, bara handlingar och konsekvenser. What goes around comes around. Vi kan inte förvänta oss fred när vi krigar. Krig=handling, konsekvens=kollaps i världen. Det finns en "lag" i universum som är högre än vår tankekraft och det är kärlek. Kärleken vinner alltid över oss. Det finns så många mysterier om hur vår värld är konstruerad. Vi har gett bort våra krafter till vår regering. Glöm inte att de endast har vår kraft när vi är "blinda". När vi öppnar våra ögon blir vi ostoppbara, vi höjer istället vår vibration högre än rädsla. Allt handlar om att vi behöver höja vår frekvens och uppnå en högre level. Det vi ska göra är att släppa taget om det som inte längre ger oss något i livet. Det som hindrar oss från att bli den bästa versionen av oss själva. Det handlar inte bara om kärlek och ljus. Vi behöver sluta gömma oss från "mörkret" och förstå att i mörker finns ljus och i ljus finns mörker. Se två sidor av myntet.

Vi behöver komma ihåg att bara "jag" kan arbeta på mitt egna inre arbete. Vad vi känner på insidan kommer vi även uppleva i det yttre. Tankar ger verklighet. Vi tror att makteliten har makt, våra tankar är uppbyggda så,, det är ju så det ska vara. Vi ger dem vår makt genom att bygga upp rädsla och ignorans i våra tankar. Det är en massillussion. Med tex. symboler får dem oss att tro att dem styr oss överallt, vilket de också gör med godkännande av våra tankar. När våra tankar skapar rädsla bildar "massan" en verklighet tillsammans, alltså vi bildar detta system tillsammans. Allt handlar om vår attityd till vad det innebär för oss, vad det skapar för verklighet. Dagens samhälle är som sagt byggt på rädsla och ignorans. Bara vishet gör dig fri. Ta tillbaka dig själv känslomässigt, fysiskt och mentalt. Vi är hemligheten. Det är antingen rädsla eller kärlek. Vad är ens rädsla? - "False evidence appearing real". Rädsla är den största energitjuven. När det talas om dessa ämne skapas det oftast rädsla. Därför är det viktigt att alltid se en lösning och inte problem. Varför får vi denna kunskap till oss om de inte vill bli upptäckta - då kan vi ju gå emot dem? All information bygger på och skapar rädsla. Det är ju det deras agenda går ut på. Det får oss att känna maktlöshet, vad är vi mot dem? Politiken sätter våra lagar, vi blir förslavade vilket leder till att vi förlorar vår frihet. Förstår vi bara att vi själva fängslar vår frihet öppnas gallret igen. Det handlar om vad vi tillåter göras mot oss.

Vad använder media för att kontrollera oss? Musik, underhållning, nyheter är bara en sekvens av allt det som vi omringas och manipuleras av varje dag. Tillomed ljudfrekvenser i musik kan påverka våra tankar och ignorans. Detta sker för att hålla agendan på plats. Budskapet som når oss sänker vår frekvens utan att vi medvetet känner till det. I många av mainstreammusikens låttexter sjunger/rappar många kända artister om att de har sålt sin själ. "I sold my soul to the devil: that's a crappy deal · Least it came with a few toys like a Happy Meal " - Kanye West. Detta sker genom att signa ett kontrakt och inte veta vad dess innehåll ens är. Varför kallas dom "stjärnor", detta går tillbaks till när man förstod hur stor påverkan stjärnorna har på oss. Precis som dagens kändisar. För varje steg de tar följer vi efter och kopierar. Men vi måste bli vår egen stjärna. Vår egen guru, vår egen visdom. Detta är det enda sätt för att bli fri.

Utbildning betyder educari - latin, "bringing out" varför inte "bringing in"? Detta är meningen då vi ska bli bra slavar till samhället. Är vi inte här för att vara fria? Vi är tyvärr som jag tidigare skrivit en del av detta system då vi tillåter det. Hela ditt liv kan vara en protest. Tänk om vi alla hade gått emot vad vi sägs vara här för att göra. Tänk om vi alla hade enats... mot dem. Vi ger dem vår rädsla för att detta ska fortgå. Vi behöver ifrågasätta. Inse att rädslan är en illusion. "The only way to control a population is by giving them no information or so much information they become confused". Pengarna de använder för att kontrollera oss, skapat av giriga människor är energi. Se pengar som energi. Pengarna kontrollerar oss på alla plan men vi är en del av det. Hur du skapar pengar byggs på dina känslor och tankar. Du skapar pengar beroende på din inre frihet. Det finns inga pengar, du är pengar! Vad som hindrar dig är återigen rädsla. Det är därför pengar skapas från tomma intet, t.ex. sjukdomar som gör att läkemedelsbranschen tjänar oerhört mycket pengar på oss. Många har inte ens en aning om hur mat påverkar vår kropp. Fria dig själv och lev ett så hälsosamt liv du bara kan! De kan inte bygga vidare utan vår hjälp, Vi är som en myrstack, alla drar sitt strå till stacken. Det lilla strået räknas och kommer alltid att göra. Precis som den där enstaka droppen i ett överfyllt glas, det rinner över. Men klandra inte dessa människor som inte har kunskap. Det finns många människor som drabbats av alla möjliga sjukdomar och vänder sig till sin doktor istället för att fråga sig själv. Det handlar om människor som äter t.ex. Mc Donalds varje dag och sänker sitt immunsystem, Läkemedelsbranschen tjänar i sin tur pengar på både dig och din doktor. Allt går hand i hand. Doktorn vet inte bättre, det är ju vad hen lärt sig, att skriva ut mediciner. Inte rådgör en om hur du bäst ska leva ditt liv på ett hälsosamt plan. Medicin botar ju - det är vad vi lärt oss i århundrade! Men sen slutar kanske människor plötsligt stoppa i sig kemikalier som försämrar hälsan och vips... frisk igen. Men vänta... då finns det ju inte några pengar att tjäna längre? Näe, nu får vi skapa fler virus som befolkningen vaccinerar sig mot och får massor av biverkningar
av som vi tjänar pengar på...hahaha! Du försvinner från agendan om du friar dig själv på alla dessa plan. Bidrar du till deras oändligt många branscher vars syfte är att försvaga din hälsa, kommer du alltid vara en del av ekorrhjulet.

Älska dig själv. Du kan skapa kärlek, både mot dig själv och mot oss alla andra. Allt är möjligt, vare sig du tror det eller ej. Öppna dig själv, du har nyckeln. Vi ska inte vara i deras tvångströja, vi tillhör inte där. Allt hänger ihop och kärlek är det enda svaret. Kärlek gör oss ostoppbara!

Jag läser väldigt mycket och följer inspirerande människor på både Youtube och internet. Mycket av den information jag skriver om här i inlägget kommer från dessa personer men även från mig själv. En person jag ofta refererar till är https://ralphsmart.com/, en kille som hjälpt mig att guida mig själv i rätt riktning och öppna mina ögon för att vad jag hoppas på, tillslut bli fri. http://www.vaken.se/ är också en bra alternativ nyhetsportal. Att vara källkritisk är väldigt viktigt, lita inte till blindo på allt jag eller någon annan skriver eller säger. Upptäck själv, läs så mycket du bara kan. Kunskap är makt! Postar lite länkar och videor undertill som kan vara bra för att få ett ordentligt uppvaknande.


"Antalet cancerfall har för första gången överskridit 60 000 på ett år. Totalt lever nära en halv miljon människor i Sverige som någon gång fått en cancerdiagnos. Vanligast är prostata- och bröstcancer. Cancer i urinblåsa och urinvägar är en cancerform som ökar och är nu den tredje vanligaste för män." - https://www.cancerfonden.se/cancerfondsrapporten/statistik-om-cancer-i-sverige

Artikel, bra att läsa om du precis "vaknat upp"
http://vaken.se/modules/wiwimod/index.php?page=NyVaken&x
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Att ta hand om oss själva och se vilka behov vi har är viktigt för vårt välmående. Jag jobbade t.ex. mycket förra veckan och kände att jag behövde återhämtning för att komma i balans i mitt "jag" igen. Därför valde jag att bara ta det lugnt och fokuserade på saker som jag vet får mig att må bra under de lediga dagar jag hade. Jag åt bra, drack bra och gjorde saker som fick mig att tänka positiva och fina tankar om mig själv och mitt liv (vilket man alltid ska göra). Jag är så tacksam för vad jag har uppnått under denna period av mitt liv. Mitt mående har klättrat från botten upp, Jag förstår vikten av att vara här och nu, inte bak eller fram.

Att vara i skogen är väldigt läkande för min kropp och själ. Jag omringar mig med vackra miljöer eftersom jag själv vill känna/känner samma på insidan. Att bara sätta sig i skogen på en stubbe och kolla på träden kan få mig att känna mig lyrisk. Det är något jag aldrig upplevt som rogivande tidigare men desto mer jag hittar min inre frid börjar jag verkligen uppskatta det lilla i mitt liv. Så har det verkligen inte alltid varit. Jag har öppnat mina ögon genom att mata mig själv med vackra minnen som får mig att känna mig så bra som möjligt på insidan! Jag väljer aktivt här och nu vilka minnen jag vill skapa inför min framtid. Därför är nuet så fruktanvärt viktigt. Det gäller även med vad/vilka jag väljer att ha i min omgivning och vad jag väljer att äta. Du är vad du äter, bokstavligt. Ge din kropp och själ den energi den förtjänar. Om du ger din kropp skräp känner du dig troligen som skräp också. Jag har kommit till insikt hur allt hänger ihop, både kroppsligt och mentalt. Glöm inte att du skapar din framtid här i nuet, varje handling du aktivt väljer att göra/tänka blir din framtid. Just nu skapas din framtid. Om vi reflekterar över vad vi ofta oroar och känner oss stressade över är det något i dåtiden eller framtiden. När vi väljer att släppa taget och har viljan till att ge 100% i vårt nu kommer vi uppleva ett flow av livet. Vi har då möjligheten att skapa ett lyckligare och mer kärleksfullt liv. Vad gör du just nu? Troligen sitter du med din mobil i handen. Gör något som gör dig glad. Det kan vara vad som helst! Tänk en fin tanke om någon du ser på stan. Ge någon en komplimang. Ge någon ett leende, vad som helst. Lyft dig själv för att lyfta den som går bredvid. Tillsammans är vi ett. Jag lovar att du får en kick av positiv glädje om du bara ger någon ett leende på stan. Fortsätt sen så,, fyll dig själv! Är det svårt kan du låtsas tills känslan verkligen känns i dig. Spinn vidare på den känslan! Glöm inte att du är arkitekten i ditt liv och du bestämmer hur din verklighet ska byggas. Alla tankar och handlingar du har tänkt/gjort har tagit dig dit du är idag. Så... blir det ett slott eller ett skjul? Lever du just nu ett liv du inte vill leva? Du har själv skapat det, oavsett om du förstår det eller inte. Se dig själv som en dator. Programmera om dina tankar och välj att "installera program" som tar dig dit du vill. Se varje tanke som ett program som ger dig möjligheten till att handla på ett bättre sätt i din verklighet. Jag försöker t.ex. vara i naturen minst en gång i veckan, så mycket jag bara kan egentligen. Detta gör jag för att det är något jag VILL ha i mitt liv. Jag väljer att omringa mig själv med saker jag vill ha i mitt liv. Jag fokuserar på det jag har här och nu och är evigt tacksam för det. Jag förstår att jag skapar mitt liv med bara min tankekraft som leder till hur jag väljer att handla i livet. Jag, bara jag har makten över att göra detta. Nu är rätt tid för att leva livet till 100%, det är nu eller aldrig.

Jag har även lärt mig hur viktigt det är med meditation och koncentration i vårt vardagsliv. Att bara sitta och måla fick mig att verkligen trappa ner. Meditation kan vara var som helst, hur du vill. Bara du stänger ner hjärnan till att vara här i nuet. Jag hittade målarboken (på bilden) på Clas Ohlson. Meditation har en så lättande och läkande effekt. Det är på så vis jag kommit till insikt och öppnat nya världar för mig själv. Jag har ett nytt och finare synsätt. Jag kan skriva ett inlägg som riktar sig åt meditation separat. Jag gör en övning varje dag där jag koncentrerar mig på olika saker, det kan vara vad som helst. Ett löv, ett ljus, en lampa... osv. Tänk på objektets former, färger, textur osv. i några minuter. Då tränar du din inre koncentration och kan använda detta i ditt vardagsliv med allt du gör. Det gör det också lättare för dig att komma in i en djupare form av meditation.

Jag bestämde mig för att detoxa i helgen för att få en extra kick av energi. Valde att köra på flytande föda så jag drack bara smoothies hela dagen. Körde med 1liter vatten på morgonen och tre smoothies under dagens gång. På morgonen drack jag en smoothie jag alltid dricker varje morgon (recept finns i inlägget under)och på lunchen köpte jag en råpressad juice efter jag varit i skogen (köptes på Holy Greens, världens bästa salladsbar). När jag kom hem gjorde jag en smoothie gjord på banan, dadlar, mandelmjölk, mango och lite vatten. Jätte gott. Till kvällen gjorde jag en grön smoothie som inte var sådär jätte god... gjord på lite grönt jag kunde hitta i kylen. Det är ett jätte bra sätt för att inte slänga grönsaker som är lite sådär halvaptitliga. Avokado, spenat, grönkål vatten och spirulina. Innan sängdags fyllde jag på med ytterligare vätska. Jag kokade vatten och hade i ingefära med citron. Det går rakt ner i tarmarna och hjälper till att få igång magen. Jag åt som vanligt dagen därpå igen så det blev inte en ordentligt utförd detox. Jag känner att jag vill vara hemma och fokusera några dagar för att det ska bli så stillsamt som möjligt för min kropp. Detox är bra för oss för att bli av med gamla t.ex. gifter som satt sig i kroppen och tillföra ny energi istället. Detox har utövats flera tusen år, som en slags avgiftning. Detox finns i nästan alla olika slags kulturer men utövas på olika sätt. Genom detox gör du dig av med slaggprodukter och normaliserar tarmfloran. För bästa resultat bör man googla lite själv och se vad som passar sin egen vardag. Motion är också viktigt vid en detox som varar under en lång period. Att äta sunt varje dag är ett aktivt val jag gör. Det är ingen diet och inte något jag gör i en period av mitt liv, det är permanent och en livsstil jag valt. Att äta för att leva är mitt motto i livet. Ta hand om dig själv, du som läser det här. Du är unik och behövlig. Allt startar inom dig själv, du är här av en anledning. Glöm aldrig det!

Likes

Comments

Frukost är något jag inte har ätit förut. Jag har haft svårt för att hitta något som passar mig och är enkelt att tillaga. Jag har oftast inte "haft tid", därav har det uteblivit och hoppats över. Numera äter jag en lätt och snabb frukost som jag verkligen känner mig levande av! Jag äter en chiapudding varje morgon med färsk eller frusen frukt, och toppar oftast med lite nötter. Jag gör alltid två portioner varje kväll då den ska stå över natten. Det sparar mig mycket tid då jag t.ex. lätt kan ta med mig en burk till jobbet, Det finns oändligt många lätta frukost recept men chiapudding är verkligen jätte gott och nog det som jag tycker har fungerat bäst för mig.

Jag dricker även en smoothie varje morgon, helst innan jag äter något då vi som människor oftast dricker alldeles för lite. Efter det behövs det fyllas på med vatten i kroppen. Jag försöker dricka 1 liter på morgonen och har oftast i lite lime/citron, Vätska är jätte viktigt. Människan består till 70% av vatten. För att vi ska kunna ta upp alla näringsämnen och för att olika delar av kroppen ska kunna kommunicera och påverka varandra är det viktigt för oss att inte bli uttorkade. Vi skulle inte fungera utan vatten i våra kroppar då vattnet fyller ofantligt många funktioner i kroppen. Våra celler, vävnader och blod innehåller t.ex. vatten. Vattnet finns alltså överallt i våra kroppar! Det sägs att vi ska dricka allt från 2 liter till 3 liter vatten per dag beroende på hur mycket vi väger och hur gamla vi är. Detta är bara rekommendationer då det inte finns så stora belägg och forskning kring vad som är "lagom" för oss. Är du törstig är du redan uttorkad. Jag kan tipsa om att ställa in en fylld vattenflaska i kylen som man under dagen dricker från. Det blir då lättare att se hur mycket man druckit och det glöms inte bort på samma sätt. Jag äter själv väldigt vattenrik mat och frukt. Ananas, mango, papaya, spenat, rödbetor är t.ex. vattenrika livsmedel. Det finns oändligt mycket man kan äta för att inte bli uttorkad! I vårt kranvatten finns olyckligtvis väldigt mycket fluor, även i tandkrämer och fluorsköljning. Men det kan jag skriva ett separat inlägg om. Fluor är från början en restprodukt av aluminiumproduktion därav ger det natriumflorid som är avfallet av aluminium. Natriumfluorid är klassat som ett farligt gift och används t.ex. i råttgift. Vi har blivit övertygade om att fluor är nyttigt för våra tänder men vi vet inte hur stor skada det gör oss. Allt handlade från början om pengar till stora företag då de inte visste hur dom skulle göra av sig med giftet och fick oss istället att konsumera allt mer fluor via tandkrämer, vatten och fluorsköljningar. Mer om det en annan gång...

Tillbaka till vad jag äter på morgonen. Till min smoothie häller jag först i 1 halvt glas råpressad juice finns att köpa under namnet "råsaft" (el. göra själv med råsaftcentrifug, billigare i längden) och ett halvt glas mandelmjölk. Jag använder sedan mig av olika pulver som jag själv tycker verkar som mirakelpiller i kroppen. Dessa pulver jag använder är spirulina, chlorella, hamprotein, macapulver och vetegräs.

Chiapuddingen som jag äter efter jag druckit smoothien gör jag på:

2 dl kokosmjölk (jag tycker att Santa Marias ekologiska fungerar bäst). En burk räcker till 2 portioner
3 msk chiafrön
Smaksätt med äkta vaniljpulver och agavesirap (naturligt sötningsmedel från en växt)

Man ska helst mosa fröna så man får i sig så mycket av fröet som möjligt, typ i en mortel om man har.


Lite fakta om dessa superfoods

Spirulina
-

En blågrön spiralformad mikro alg som lever i sötvatten. Den härstammar från Central-Amerika och Afrika. Spirulina tillhör gruppen "superfoods"- då den innehåller en komplett blandning av näringsämnen.

Därför är spirulina nyttigt:


Innehåller protein, B-vitaminer, betakaroten, C- och E-vitamin, antioxidanter och fettsyror
•. Spirulina är rik på mineralerna: Kalium, kalcium, krom, järn, koppar, magnesium, fosfor, selen, natrium och zink
• Innehåller klorofyll som har antiinflammatoriska egenskaper. Klorofyll är mycket gynnsamt för tarmfloran och även avgiftande
• K-vitamin som är viktig för att vårt blod ska kunna koagulera och sänka förhöjda kolesterolvärde finns också i spirulina
• Motverkar eksem och torr hud
• Motverkar strålskador av solen
• Balanserar hormonerna - innehåller fettsyran GLA som motverkar PMS
• Underlättar viktminskning
• Fyller på energilagren och ger omedelbar energi
• Främjar hjärthälsan
• Skyddar mot stress
• Främjar träningskapacitet, träningsresultat samt förbränning
•Spirulina har stor proteinkoncentration, mellan 60-70 procent. Det gör spirulina till en av dom mest proteinrikaste källorna i världen. Innehåller tre gånger så mycket mer protein (per viktenhet) än vad det gör i nötkött


Chlorella

Också en superalg (den mest näringsrika av algerna på vår planet) som:

Förstärker och stimulerar immunförsvaret
• Avgiftar kroppen genom att avlägsna tungmetaller
• Bistår tarmsystemet och förbättrar matsmältningsfunktionen
• Underlättar läkningen av sår, magsår och skadade vävnader
• Fördröjer åldrandet och främjar möjligheten till ett långt och hälsosamt liv
• Skyddar från skadliga fria radikaler som skadar cellerna och kan ge upphov till cancer och andra sjukdomar
• Förbättrar problem med blodsocker
• Eliminerar eller minskar dålig andedräkt
• Förser hjärtvävnader med järn


Hampaprotein

• Växtbaserat proteintillskott som framställs av hampaplantan
• Innehåller nio aminosyror som vi människor behöver få i oss i vår kost
• Innehåller rikligt med kostfiber, mineraler och nyttiga omega-3- fetter


Macapulver

• Energihöjande, gör dig mer pigg och mentalt fokuserad
• Förbettrar uthållighet och styrker immunförsvar
• Innehåller C, B och E vitaminer. Selen, järn, kalcium och mangan, innehåller 8,5% fibrer och mer än 10% protein, varav 19 olika aminosyror
• Ökar sexlusten (kallas för naturens Viagra)
• Har stor hormonreglerande effekt


Vetegräspulver

Vetegräs är det gräs som växer upp när du planterar vete, den är bra mot/för:

• Mot halsont
• Dödar bakterier
• Motverkar förstoppning
• Förebygger tandskador
• Lindrar hudbesvär
• Sänker kolesterolet och blodtrycket
• Stimulerar läkning
• ^Renar lever och tarmar och blod


Chiafrön

Ett frö med turboeffekt

• Innehåller Omega-3, protein och fibrer
• Bra bakteriemat som gynnar tarmen och håller dig mätt länge
• Stärker musklerna då den är proteinrik
• Balanserar blodsockret
• Innehåller nyttiga mineralämnen som kalcium, fosfor och kalium
• Fyllda med antioxidanter, som skyddar kroppens celler mot att skadas av fria radikaler, som annars kan ge upphov till sjukdomar

Än sålänge mår jag jätte bra av att äta/dricka såhär och har hållt igång ett tag nu. Man kan självklart äta vad man vill till frukost, bara man får i sig alla nödvändiga näringsämnen och hittar något som passar livsstilen man själv lever!


Likes

Comments

Det vi människor inte förstår är att vi med bara tankens kraft kan förändra vårt liv. Vi har blivit formade av vårt samhälle till att inte lära oss om vårt inre och sanna jag och därför letar vi inte svar inom oss själva. Vi är ofta inte närvarande i vårt inre och fokuserar på det ytliga där vi hittar brister och drar till oss fler och fler negativa tankar/händelser.. Tänk om allt vi någonsin lärt oss är fel. Tänk om vi är oändliga varelser som bär på oändliga krafter. Det omöjliga du tror och lärt dig är möjligt. Det kanske faktiskt är så att vi behöver programera om vårt tankesätt för att bli vårt rätta biologiska "jag". Våra visioner och tankar blir vår verklighet som vi undermedvetet "måste" leva upp till. Med tankens kraft kan vi bli arkitekter över vår verklighet. Lär vi oss att härska över våra tankar kan vi ta oss var vi än vill.  Det som kan skapas i tanken kan också skapas i verkligheten. För att lyckas behöver vi insikt och visioner, men även rätt beslut som vi också behöver se till att genomföra. Jag har vaknat och insett hur viktigt det är att ifrågasätta. Jag har lärt mig att ifrågasätta allt jag gör och tänker, men också vad som sker runtom kring oss i världen och samhället. Vi är många som börjar inse hur lurade vi har blivit hela vårt liv. Hur vi lever i en illusion där vi springer i ett oändligt ekorrhjul. Hur tar man sig ur då? Det har bara du själv som individ svaret på.

Denna bloggen kommer byggas på egna erfarenheter till vägen av den bästa versionen av mig själv. Kanske kommer jag inspirera och motivera någon på vägen dit. Kanske kommer vi alla en dag hjälpa varandra att gå den vägen vi faktiskt är menade för.

Likes

Comments