... börjar vi gå mot ljusa tider, älskar när solen skiner  på morgonen och man skilli väg te dagis och jobb , då mår man bra, all denna gråmulet väder gör en deppig,trött,orkelös asså, men nu börjar det vända äntligen , hoppas värmen håller  i sig  mycket n u,, så vi får njuta av värmen så gott det går.. :D  ville bara göra ett innlägg  om det.. va tvungen för jag blir sj glad och mår bra när solen lyser och jimmlen e klarblå.. :D härligt...

 

 

  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

oj nu vart det ett bra tagsedan sen jag bloggade här, haft en del och göra plus jobb och annat som hänt mig, vill inte skriva vad men haft en del jobbiga studer, men jag e stark och repar mej... kan säga att träning och viktner¨gång tagit fart, skönt när man sj ser reultat. så skall bli kul att få shoopanya sommarkläder för i år, när man ändrats  i kroppen :D  det gör en mer moteverad.. och man känner sig mer smidigare på allt nu... härligt när man känner sig smidigare och lättare.

 

ja annars e det finemang, förutom att jag e förbannt trött  på detta skit väder, som e fram och tebaka med snön och kyla, ne nu e värmen varmt välkommen här .. så man slipper dra  på sig massa jobbiga kläder och sånt... sommaren får gärna komma med storm steg...

 

 

hoppas jag fick till ett bra innlägg nu iellefall :D på återseende

  

 

 

 

Likes

Comments

mycket som händer nu framöver. massa saker med min dotter. sen massa jobb. och sen snurrar det runt i skallen på olika saker hit pxj dit. vad jag skall köpa oxh måste ha. osv. så det står mycket i skallen nu. plus att jag e gör taggad för träning nästa vecka. 3 gånger i vecka har ja räknat med. :). med det säger jag natti!.

Likes

Comments

... som handlar om kränkningar om sexualitet hot mot kvinnor privat personer och offentliga kvinnor. gör bra program. tummen upp. !!!. ...glöm inte jag e snyggast i min stad !!!!;)

Likes

Comments

smärta i nacken. säger inte mer. aj

Likes

Comments

idag blir det första  tränings passet på friskis med killen, en tjej från jobbet och hennes bror, skall bli kul.. röra  på apfläsket :);)

Likes

Comments

det blir nog snart en tatuering som jag länge har funderat på.. nu när man jobbar bra kanske man kan få till den nu :D  har min mal av hur den skall bli .. men ett namn blir det iellefall :D 

 Likes

Comments

jaha då e snart januari slut, och feb e varmt välkommen :D fyller 27 år  i feb .. på alla hjärtans dag. annars finns det inte så mycket jag kan säga här. mer en livet rullar  på som vanligt.. :)

 Likes

Comments