Mitt liv kom emellan allt visst. Igår va vi ett gäng hos en kompis och hade kul. Och idag ska jag packa kanske halva dagen och imorgon hela dagen.
Imorgon kommer det vara värst, vi bestämde oss för att sälja vårat sommar ställe som är otroligt speciellt, så nu tar vi vårat pikopak och låter livet gå vidare. Även fast det känns jobbigt, har haft det huset sedan farfar va liten om inte innan det.

Men godmorgon på er, ska göra min favvo smoothie och sedan duscha!

Likes

Comments

Får ju skämma bort mig själv när jag e sjuk och rast lös. Har dränkt mitt hår i olja och färgat mina ögonbryn, tvättat mina smink borstar och gjort snacks till mig själv. Hemma gjord chips och glass, hallon med mörkchoklad. Som sagt jag e rastlös jag när bara sitter hemma!

Likes

Comments

Igår kände jag mig döende så sjuk jag blev efter halva skoldagen. Så jag stannade hemma idag för att vila upp mig för har varit sjuk ett längre tag men inte gått över riktigt helt. För jag kan inte sitta still. Så sitter som vanligt framför youtube och kollar runt på datorn efter inrednings saker till mitt rum. Är sugen på en total makeover här.


Likes

Comments

Överlycklig för att jag har sov morgon. Även fast jag är en morgon människa och vaknade redan kvart i 8 när jag kan vakna halv 10.
Ligger i sängen och ska gå upp göra frukost, speciellt te, har sån rethosta jag måste bli av med. Sen kolla youtube och sakta börja göra mig i ordning!

Likes

Comments

Har inte varit hemma på hela dagen igår och min surf är olyckligt slut, men ny på tisdag!! Därför e bloggningen ganska så seg.
Men va ute med goa vänner igår af, men åkte hem ganska tidigt och kollade på film med mitt hjärta.
Nu sitter jag i sängen och kollar på youtube för ovanlighetens skull, haha nä. Ska om en stund åka till stallet, senare kolla vad denna kvällen har att erbjuda. Puss och kram!

Likes

Comments

Vaknade för ett tag sen, gick upp och gjorde amerikanska pannkakor till mig och mitt hjärta. Men han sten sover fortfarande så mitt sällskap blir lite youtube. Sedan ska jag göra mig i ordning, så får vi se vad dagen har att erbjuda.
Njut av solen ute idag så ses vi hör sen!!!

Likes

Comments