Du säger till mig att jag är tjej.
Det är som att säga till en fågel, du är en fågel men du ska inte flyga. eller att en bil inte ska köra.
Jag är en människa, och en färg är olika färger men svart som lila uppfyller färgerna sin funktion.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mina fingrar ville ej hålla tillbaka skrivandet mer, min hjärna lika så.
Mitt mod har alltid varit lite för litet, men är verkligen påväg uppåt igen.
Skulle aldrig låta mig själv säga förlåt till någon nånsin igen. För ingen skulle förtjäna det i längden i våran värld.
Enjoy, but skulle du inte dela min åsikt med mig eller mitt skrivande så kan du vända och gå hem igen, är inte intresserad.

Likes

Comments

Hej och godmorgon!
Hur är allt med er?
atm sitter jag i busskuren och fryser ihjäl och väntar på bussen påväg till skolan. Har en väldigt kort dag idag, bara idrott och matte. Vet inte vad som händer efter skolan, blir väl som vanligt ganska spontant

Likes

Comments

Mitt liv kom emellan allt visst. Igår va vi ett gäng hos en kompis och hade kul. Och idag ska jag packa kanske halva dagen och imorgon hela dagen.
Imorgon kommer det vara värst, vi bestämde oss för att sälja vårat sommar ställe som är otroligt speciellt, så nu tar vi vårat pikopak och låter livet gå vidare. Även fast det känns jobbigt, har haft det huset sedan farfar va liten om inte innan det.

Men godmorgon på er, ska göra min favvo smoothie och sedan duscha!

Likes

Comments

Får ju skämma bort mig själv när jag e sjuk och rast lös. Har dränkt mitt hår i olja och färgat mina ögonbryn, tvättat mina smink borstar och gjort snacks till mig själv. Hemma gjord chips och glass, hallon med mörkchoklad. Som sagt jag e rastlös jag när bara sitter hemma!

Likes

Comments

Igår kände jag mig döende så sjuk jag blev efter halva skoldagen. Så jag stannade hemma idag för att vila upp mig för har varit sjuk ett längre tag men inte gått över riktigt helt. För jag kan inte sitta still. Så sitter som vanligt framför youtube och kollar runt på datorn efter inrednings saker till mitt rum. Är sugen på en total makeover här.


Likes

Comments

Överlycklig för att jag har sov morgon. Även fast jag är en morgon människa och vaknade redan kvart i 8 när jag kan vakna halv 10.
Ligger i sängen och ska gå upp göra frukost, speciellt te, har sån rethosta jag måste bli av med. Sen kolla youtube och sakta börja göra mig i ordning!

Likes

Comments