View tracker

​Hej!

Nytt år! 
känns helt fantastiskt, säger bara bring it!

Nu ska jag öppna mig rakt igenom varför jag började med att blogga igen efter så många år. Jag har haft ett 2015 som gan ta sig någonstans. Men året har oxå gett mig nya vänner för livet, även visat vilka som finns där i vått och torrt. Året gav mig styrka och nya möjligheter. Men för att komma dit nå den insikten har vartit tufft men vem sa liovet ska va enkelt. 

För ca exakt ett år sedan lämnade jag mitt ex för nästan 3 år och 2 år av dumheter och svek, svek och minnen som sätt sina spår. Men Du för att jag släpper taget om dig och förlåter dig betyder inte att jag inte har glömt men jag är stark, jag är så mycket bättre än dig och jag förtjänar det bästa.

Jag sa upp mig, bytte salong och det har jag gjort 3 gånger under året som gått. kan säga det har varit svin tufft men nu står jag här med min salong och underbara kolleger. en dröm som är sann. En dröm man inte förstår. 

Nu med bloggandet. här ska jag kunna skriva av mig dela med mig av mina nya drömmar och mål i livet. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Nu är salongen verkligen min! Jag kan inte fatta det ☺️ ska bli så himla kul, äntligen få jobba mig uppåt och kämpa för det jag älskar!
Det är mycket finesser, kontrakt hit och dit och massa nya saker men man lär sig.

I det privata har det varit ganska lugnt. Vart full rulle med salongen och glädje runt den.

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! ☀️
Sitter hemma hos mina underbara vänner i Danmark. Har varit här sedan i fredax. Vi har firar min gudson Viggo, myst till de rejält och bara umgås.
Idag bär det hem till stenungsund. Hem och ta tag i allt. Första veckan på den nya salongen och nya kolegor. Kommer bli grymt! // em 💋

  • 4 readers

Likes

Comments

Morning!! ☀️
Mitt första inlägg, min första blogg på 5år.
Haha..
Jag fick för mig att nu ska jag börja blogga igen. Skriva av mig och dela av mig av min resa, speciellt hur det är att driva en salong jag precis har köpt och hur man växer och blir starkare. För mitt år 2015 har varit ett år av motgångar. Men jag har vuxit och kämpt för det jag vill. Därför tänkte jag dela med mig och ge andra insperation. // Em 💋

  • 5 readers

Likes

Comments