Promenad runt Kungsholmen. Har jag sagt att jag älskar Stockholm? För det gör jag verkligen, så fin och mysig stad. Till dagen i ära så sken även solen vilket bara gjorde det hela ännu bättre.
Puss från Emelie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För tre veckor sedan var jag och Lollo på Newhouses och Diana Orvings visningar under modeveckan - så mysigt hade vi det! Stockholm bjöd på fantastiskt väder och vi hade en heldag bara hon och jag. Som jag har saknat den tjejen <3 Bilden är tagen på Grand Hotel, visst är utsikten oslagbar?!

Puss från Emelie

Likes

Comments

Ta hand om ditt blonda hår! Jag använder schampo och balsam ur serien Forever Blonde från Paul Mitchell. En gång i veckan vårdar jag håret lite extra med Olaplex för att håret ska hålla sig starkt och sunt! Vilka är dina favoritprodukter?


Love ∞ Emelie

Puss från Emelie

Likes

Comments

När höstmörkret faller på är det lätt att drömma sig bort till dessa vackra ställen i världen. Håller ni med? 


Love ∞ Emelie 

Puss från Emelie

Likes

Comments

Back to reality! Law school - let's do this.

Puss från Emelie

Likes

Comments

Laddar inför tre timmar street jazz på Broadway Dance Center som följs av midsommarfirande på Tao ikväll. Hoppas alla har en fin torsdag!Puss från Emelie

Likes

Comments

I fredags fyllde jag 23 år (!) och hela dagen var full av aktiviteter. Jag fick födelsedagsfika av Maria på morgonen, värdens bästa roomie! Sedan tog vi två klasser på BDC, först hiphop med Roberth Taylor och sedan street jazz med Jordan Washington. Båda klasserna gick så jäkla bra och vi hade jätteroligt båda två. Roberth Taylor har verkligen blivit en av våra favoritlärare på Broadway Dance Center. Hans koreografier är riktigt bra och det är alltid glad och härlig stämning på hans klasser. Var ni på Peace and Loe 2012, när Rihanna uppträdde? Roberth var en av dansarna bakom henne! Han har även medverkat i två säsonger av So You Think You Can Dance och som finalist i America's Got Talent. Att ta klasser för honom är magiskt!!

Senare på fredagskvällen gick vi ut och åt på en restaurang i Central Park som heter Boathouse, tips för er som besöker New York!! Världens mysigaste restaurang med uteservering precis vid vattnet. Riktigt god mat och trevlig personal. Dit ska jag ta med familjen när de kommer och hälsar på.

Efter middagen åkte vi på båttur på Hudson River och senare drog vi till Tao Nightclub, ett perfekt avslut på en perfekt födelsedag. Maria, Felicia och Sally firade mig på bästa sätt, är så glad för dom tjejerna <3Puss från Emelie

Likes

Comments