Ibland känner jag en sån oerhörd saknad. Det känns som en ihålig känsla i hjärtat. Jag saknar någon. Jag har saknat någon sen i lördags kväll, då började jag känna den dr ihåliga känslan. Det är när jag träffar personen eller får bekräftat att hen vet att jag finns som saknads-känslan avtar. Men det gör så ont att sakna någon. Jag vill inte sakna någon, för det känns som att jag har varit ifrån någon alldeles för länge. Någon som jag inte vill vara ifrån. Ville jag vara ifrån någon skulle jag känt en bra känsla. Men nu när jag känner en sån saknad gör det så himla ont i mig. Saknads-känslan tar över mig helt och hållet, andra känslor finns knappt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Just nu sitter jag och min syster vid köksbordet och skriver på varsin dator. Åh vad jag älskar detta. Det är lite av min dröm när jag bli stor. Att sitta vid ett stort bord med mina arbetskamrater och jobba. Det är en speciell känsla.

Det händer en hel del, några av mina arbetskamrater från Princess har sagt upp sig och det gör mig lite småledsen. Vi var ett fantastiskt lag och jag är så tacksam att jag fick en fantastisk tid med dom. För min egen del ska jag ge det något arbetspass till innan jag bestämmer mig.

Annars är det snart jullov, och ikväll ska jag ut och dansa med mina vänner. På lördag är det ju julafton, bara jag som inte köpt någon julklapp alls? Haha, planerar att köpa dom på fredag ;). Men på lördag hoppas jag kunna övningsköra med pappa, älskar det!


Likes

Comments

Livet handlar nog om till störst del att leva upp till sina föräldrars, lärares (skoluppgifters betygsmatris), chefers & samhällets krav. När jag får beröm känner jag ingen ångest. Jag känner att jag lever efter att nått upp till & klarat dom där kraven. Dopaminet flödar från bröstet ut i kroppen & det känns som att jag flyger på moln. Jag älskar den känslan.

Jag vill skapa egna krav, så att jag hela tiden återgår till min egna lycka & min egen målsättning. Det är nog en av mina drömmar.Likes

Comments

Avslutade dagen med en kaffe från Starbucks innan jag åkte hem! Det behövdes vill jag lova, är så trött på eftermiddagarna nu för tiden. Igår var jag desperat efter kaffe när jag kom hem hahah. Kolla var fint Kungsgatan är!

Likes

Comments

Sitter i ena soffan med min syster i andra och har mysiga ljus på bordet mitt i vintermörkret. Försöker knåpa ihop nått till mitt gymnasiearbete på inledningen men det är svårt. Behöver typ nån som sitter bredvid mig och säger exakt vad jag ska skriva haha. Idag vann Trump(eten) valet i USA, det är en mörk dag. Vi gick verkligen från Obama till Trump på 1 dygn, från awesome till skit på rekordtid. Och att Putin hoppas på samarbete med Trump.. Katastrof, det skrämmer mig. Och sen vädret?? Det kommer smälta bort kind of typ imorn, men fan alltså jag kom inte ens ut från porten? AAAHHH Stockholms stad måste nog bli mer effektiva när det kommer till plogningen. Men jag är i alla fall glad att jag bara har snön att klaga på, skönt att man inte bor i USA hahah ;) Min bästa vän sa idag "tänk den som fyller år idag, omöjligt att vara glad" hahahah.


Likes

Comments

Var i Prag under några dagar. Mycket vacker & fint place det där. Kommer sakna solen & de alltid väldigt proppfulla gatorna med turister. Men mest för att det alltid är så oerhört befriande att åka utomlands & glömma alla problem hemma för ett litet tag. Åh<3

Likes

Comments

...2 dagar i rad. skönt tänkte jag att det skulle bli i fredags när jag tänkte på att jag skulle jobba båda dagarna på helgen. jobbhelgen går snabbt, helgen avslutas med att jag sitter bänkad framför partiledardebatten på söndagskvällen. känner lugn, "fan vad skönt att inte behöva stressa någonstans imorgon" tänker jag när jag släcker lampan på nattduksbordet.

så nu är det den där första studiedagen. jag har ångest för att tankarna har hunnit med mig, den känns i hela magen.
när jag gör saker hela dagarna så hinner aldrig ångesten ikapp mig. jag blir bara arg & lite ledsen om något inte går som jag vill. hinner oftast inte tänka mer på det. måste göra andra saker. måste fortsätta framåt, tiden går hela tiden.

jag tror jag njuter mer av tillvaron när jag själv får välja när jag ska ha en paus. eller när jag själv ska jobba mycket.

Likes

Comments

Kvällarna jag inte somnar med ångest är kvällarna jag älskar. Känner mig fjäderlätt i bröstkorgen liggandes i sängen. Skulle kunna springa flera kilometer på bandet bara av den energin jag får av den här känslan. Denna känslan är alltid värd för mig.
För att inte få ångest på kvällen måste jag "göra klart dagen". Om jag skjuter på saker jag har lite ångest över till nästa dag förföljer ångesten mig. Den blir större & större för varje timme jag skjuter på saker. Det slutar med att jag gråter, skriker & hatar det jag nog tyckte var ganska enkelt till en början.

Låt inte ångest i någon form att styra dig, eller stoppa dig. KÖR ändå. Kämpa på ändå. Även fast bröstet väger 100 kg & det känns som att du ska falla handlöst framåt vilken sekund.. När du är klar, kommer ångesten försvinna. Jag tror på dig. 

Sov gott :)

Likes

Comments

Mousserande & bilden på mig bredvid beskriver dagen. Ville räcka ut tungan åt dagen när jag satt där med mitt glas. :)

Likes

Comments