View tracker

Sitter i ena soffan med min syster i andra och har mysiga ljus på bordet mitt i vintermörkret. Försöker knåpa ihop nått till mitt gymnasiearbete på inledningen men det är svårt. Behöver typ nån som sitter bredvid mig och säger exakt vad jag ska skriva haha. Idag vann Trump(eten) valet i USA, det är en mörk dag. Vi gick verkligen från Obama till Trump på 1 dygn, från awesome till skit på rekordtid. Och att Putin hoppas på samarbete med Trump.. Katastrof, det skrämmer mig. Och sen vädret?? Det kommer smälta bort kind of typ imorn, men fan alltså jag kom inte ens ut från porten? AAAHHH Stockholms stad måste nog bli mer effektiva när det kommer till plogningen. Men jag är i alla fall glad att jag bara har snön att klaga på, skönt att man inte bor i USA hahah ;) Min bästa vän sa idag "tänk den som fyller år idag, omöjligt att vara glad" hahahah.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Var i Prag under några dagar. Mycket vacker & fint place det där. Kommer sakna solen & de alltid väldigt proppfulla gatorna med turister. Men mest för att det alltid är så oerhört befriande att åka utomlands & glömma alla problem hemma för ett litet tag. Åh<3

Likes

Comments

View tracker

...2 dagar i rad. skönt tänkte jag att det skulle bli i fredags när jag tänkte på att jag skulle jobba båda dagarna på helgen. jobbhelgen går snabbt, helgen avslutas med att jag sitter bänkad framför partiledardebatten på söndagskvällen. känner lugn, "fan vad skönt att inte behöva stressa någonstans imorgon" tänker jag när jag släcker lampan på nattduksbordet.

så nu är det den där första studiedagen. jag har ångest för att tankarna har hunnit med mig, den känns i hela magen.
när jag gör saker hela dagarna så hinner aldrig ångesten ikapp mig. jag blir bara arg & lite ledsen om något inte går som jag vill. hinner oftast inte tänka mer på det. måste göra andra saker. måste fortsätta framåt, tiden går hela tiden.

jag tror jag njuter mer av tillvaron när jag själv får välja när jag ska ha en paus. eller när jag själv ska jobba mycket.

Likes

Comments

Kvällarna jag inte somnar med ångest är kvällarna jag älskar. Känner mig fjäderlätt i bröstkorgen liggandes i sängen. Skulle kunna springa flera kilometer på bandet bara av den energin jag får av den här känslan. Denna känslan är alltid värd för mig.
För att inte få ångest på kvällen måste jag "göra klart dagen". Om jag skjuter på saker jag har lite ångest över till nästa dag förföljer ångesten mig. Den blir större & större för varje timme jag skjuter på saker. Det slutar med att jag gråter, skriker & hatar det jag nog tyckte var ganska enkelt till en början.

Låt inte ångest i någon form att styra dig, eller stoppa dig. KÖR ändå. Kämpa på ändå. Även fast bröstet väger 100 kg & det känns som att du ska falla handlöst framåt vilken sekund.. När du är klar, kommer ångesten försvinna. Jag tror på dig. 

Sov gott :)

Likes

Comments

Mousserande & bilden på mig bredvid beskriver dagen. Ville räcka ut tungan åt dagen när jag satt där med mitt glas. :)

Likes

Comments

Det är inte så kul att vela. Jag vill inte vela. Det tar tid och det ger mig en nervös och orolig känsla i magen. Jag önskade att jag kunde ta rätt beslut snabbt och stå kvar vid dessa. Vill jag något så ska jag nå dit. Vill jag att något ska hända så ska det hända. Effektivitet och beslutsamhet, det vill jag ha mer av i livet. Det skulle kännas ballt.

En arbetskollega sa till mig att du kanske just nu inte är den personen du vill vara. Men det är okej att inte vara det. Så länge du vet vem du vill bli och så länge du jobbar på dig själv varje dag. Det är okej att inte vara nöjd med sig själv jämt. Det kändes skönt för mig att höra det, när jag stod där och gjorde 2 kycklingsallader i lunchruschen en lördag. Pressen på att tallriken skulle bli fin, stressen att de skulle ut så snart som möjligt, blandades med en typ av harmoni. Kul :)

Likes

Comments

Happ. Då var det mindre än en vecka till skolan börjar. Jag vill inte börja skolan igen. Jag känner mig klar med gymnasiet nu. Jag har byggt upp ett liv under sommarlovet jag skulle vilja ha de närmsta åren.
Är mest otaggad på de långa, utdragna & händelselösa halvdagarna som kommer ske. Inte varje dag, men alldeles för ofta. Jag önskade att hälften av alla kurser kunde vara på höstterminen, andra hälften på vårterminen. I slutet av dagen gillar jag när saker är effektivt. Jag vill bli klar nu så att jag kan gå vidare till nästa sak. Har mycket lättare att fokusera när jag måste jobba "snabbt".
Sommarlovet har gått snabbt. Jag är glad över alla dagar men mest över de jag umgåtts med mina vänner & familj samt sett nya saker.
Nu snart är ett nytt år i skolan här. Det är snart dags att ta ett djupt andetag & inte andas ut förens 10 månader senare. More like hålla käft & jobba på. Haha. Puss.

  • 16 readers

Likes

Comments

Tandvärk. Check. Fan vad ont det gör i i tanden någonstans långt fram i munnen på vänster sida. Härligt. Heh. Kom hem från Norge i(förr)går. Norge, typ bästa som hänt mig. Det sämsta var att det var dyrt, det bästa var allt annat. Bokstavligen. Jag vill tillbaks. Min vän pratade om att vi skulle komma tillbaks över nyår. Nyårsfest i norra Norge. Spännande. Jag hoppas det blir av. Jag & min vän Magdalena pratade idag om att åka dit någon gång i vår. Magda ville nog helst på höstlovet. Men då åker jag till Prag med familjen. Åh, jag älskar att resa. Det är pengar som alltid är värda att spendera. Tacksam är jag också över att jag fick resa. Väldigt tacksam & glad.

  • 14 readers

Likes

Comments

Lita på folk, vilket jävla skämt. Får bevisat varje vecka att jag inte ska lita på folk. Folk sviker jämt. Kan räkna på min hand hur många jag litar på till fullo. Jag börjar bli förvånad när saker sker som man bestämt. Det är jobbigt när folk frågar "litar du på mig?". Nej, det gör jag inte. Ta det inte personligt, det handlar inte om dig, det handlar om mig. Det gör mig ledsen när folk helt plötsligt avbokar av, i princip av ingen anledning.

Jag litar på mig själv. Det räcker just nu. Det kommer inte funka i längden, jag vet. Men just nu är att lita på mig själv, något jag lutar mig tillbaks på när folk frågar om jag kan göra något. Att säga "jag gör det" och sen faktiskt göra det. Det är en underbar känsla för mig. 

Likes

Comments