Igår förmiddag styrde vi bilen mot Öland, sedan en vecka tillbaka hade vi bestämt oss för att boka en weekend i Kalmar.

Vårt första stopp blev som sagt Öland, här letade vi upp en mysig plats vid vattnet för att få lite sol. Vi avslutade Ölandsstoppet i Färjestaden för en mysig lunch.

Sedan bar det av mot Scandic Väst, där vi hade bokat vår natt. Vi checkade in på rummet och tog en siesta innan det blev dags för lite shopping. Väl inne i stan upptäckte vi att de flesta affärerna stängde inom 10 minuter, därav blev det en snabb tur på stan. Vi gick ner mot Kalmarsund för att spana efter restauranger inför kvällen.

Som vanligt valde vi en kedja, nämligen Stars and Stripes. Maten var god! Vi tänkte avrunda kvällen med glass på hotellrummet, vi körde runt nästan hela Kalmar för att hitta den rätta glassen. Väl hittad satt vi på rummet och myste framför en film. Bra avslut på en fullspäckad dag!

Nu har vi precis avnjutit en vällagad frukost, med massa olika alternativ, snart bär det av mot köpcentret innan det är dags att åka på kalas.

Ikväll laddar jag upp för första skolveckan som börjar imorgon!

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Emma Eriksson, jag är 22 år gammal och blivande lärare, Jag har en stor kärlek till att resa och upptäcka nya saker. 2015 gjorde jag min livs resa jorden runt, en resa som jag aldrig kommer att glömma. Nu är det snart dags att sätta pennan i hand och fortsätta med studierna efter denna sommaren. Jag har även ett intresse för träning och hälsa och lever ett aktivt liv, Nyligen anlitade jag en online-PT för att få struktur på min träning och kost. 

På bloggen kommer ni få läsa och mig ,träning, resor och mycket annat kul! Likes

Comments