Söndagar i Wien bjussar generellt inte på speciellt mycket - alla affärer håller stängt (förutom lilla matbutiken på Centralstationen, en gudagåva en dag som denna när man glömt handla middag!) och stan verkar gå in i viloläge. Till min och varenda kaffeälskares stora glädje håller fik och restauranger generellt öppet däremot, så en söndagspromenix i vårsolen featuring en rykande het Cappucino tackar man ju inte nej till!

Dessförinnan hann jag testköra mina nya löparpjuck och drog av härliga 9K, bästa sättet att ladda och samla tankarna inför ny vecka. Slevade ihop en snabb omelett till lunch innan vi begav oss, ganska underskattat i matväg måste jag säga?

Resten av söndagen spenderas i spänt läge framför hockey, där LHC möter Brynäs. Tänkte försöka planera veckan lite (två kurser som drar igång imorgon, inte riktigt kommit in i det här med att plugga på distans känner jag), men återstår dock att se hur väl det går att kombinera med en högst engagerad pojkvän sittandes bredvid... Ha en fin söndag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För mig innebär våren en chans till nystart - detta även för min garderob. I samband med vår miniflytt och det begränsade packningsutrymme jag fick förhålla mig till har jag insett vikten i att grunda med bra basplagg (att det skulle krävas ett par månader utanför Sveriges gränser för att inse en sådan simpel sak kan ju dock ifrågasättas...). Ni vet de där säkra korten man alltid kan vända sig till och som passar till allt?

"Klassiker med en touch av Emelie" kommer bli mitt nya mantra, för i sann Säker Stil-anda (trogen poddlyssnare sedan det hela drog igång, tokhyllar denna dynamiska duo!) bör man ju inte virra bort sin personliga stil på vägen. Tänk hållbart, tänkt klassiskt - men glöm inte dig själv!

Likes

Comments

Så var det fredag igen - otroligt hur tiden går! Precis fått i mig lite frulle framför Nyhetsmorgon. I vanlig ordning var det gröt som stod på menyn, men ska ju inte påstå att jag haft något emot en frukost i klass med den ovan...

Schemat för dagen är hittills tomt, förutom lite plugg (med risk för att låta lite väl pretentiös, men oj vad skönt att få lite att göra igen!) och en stund yoga som ska betas av. Om vädret tillåter lutar det åt att jag beger mig ut på en liten fotorunda. Skandal att jag inte packat med mig kameran hittills, måste bli ändring på det!

Nu ska jag göra mig lite kaffe och kolla över ett par artiklar. I brist på annat bjussar jag på ett par telefonbilder (inte den bästa kvalitén, men bättre än inget), enjoy!

Likes

Comments

Råkade svassa in på Mulberry-butiken häromdagen och slogs direkt av att det i butik bjussades på hela 50%. Ingick egentligen inte i planen att något skulle få följa med därifrån (trots halva priset är det ju ganska saftiga priser vi snackar om), men när expediten plockade fram den här godingen kunde jag ju inte annat än att slå till - och oj så nöjd jag är! 

Till det hela hör att jag för ett par år sedan blev av med just en sådan här plånbok och har sedan dess suktat efter en ersättare. Ibland ska man ha tur, så enkelt är det bara.

Likes

Comments