Det har slitits otaligt många timmar i make-up & hår, framför kameran, backstage och på catwalken. Många drömmer om att bli modeller för att leva glamouröst och helt utan problem. Men så enkelt är det inte.
Det är tidiga calltimes till visningar, höga skavande klackar, frisörer som förstör ditt hår och makeup artister som petar dig i ögat haha.
Jag har under hela min karriär frilansat och har möjligheten att välja vilka jag vill ta jobb för istället för att bli bokad via agentur. Det som är bra med agentur är att du oftast kan boka fler jobb och ta dig längre i karriären vilket såklart är asbra :)


Men, jag är min egna boss och har haft möjligheten till otroligt roliga jobb; Turné med Make Up Store på julgalan 2013, turné med Loréal Professionell under en period i Sverige, pressvisningar med Polhem PR och Make Up Store i Sthlm och hundratals timmar med kampanjplåtningar, webbshop m.m för Lager 157 bla. Gått catwalk för flera tusentals människor i arenor som Annexet Globen, tele2 arena, Scandinavium, Malmö arena m.m.


Det finns alltid baksidor med modellandet, som att ständigt bli tagen/kommenterad/dömd efter ditt utseende. Folk som kommenterar "usch va smal hon är" "hur fan ser modellen ut" "går inte du av på mitten snart" mm är bara några av dem. Det är tufft men man lär sig att inte ta åt sig även om det ibland är surt som fan.. de positiva bitarna med modellandet kommer alltid väga upp det negativa för min del!

Men, detta är några av jobben jag gjort genom åren och fler kommer - next catwalk coming up är onsdag 13 september på make up store, yay!💃🏼💋

Vill du veta något mer så hojta bara till!

Kram/ em

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments