I dag är inte den bästa dagen, jag försov mig(även om det var planen för att jag inte skulle behöva redovisa en uppgift jag knappt börjat) och vaknade med en tyngd i mig. Jag måste göra något åt det här men jag vet inte vad, eller hur.
Jag har precis ätit frukost, jag gjorde varm choklad kaffe så det var nice, och jag åt rostade mackor utan pålägg.
Jag började kolla på den nya säsongen av teen wolf i går och på de ny avsnitten av shadowhunters. Älskar karaktärerna i teen wolf även om storyn ibland är lite b, men den nya säsongen verkar bra fast jag vill ha mer scener med stiles, fast det är nog poängen.
jaja puss o hej nu då

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vill byta namn igen. Idag iallafall. Antagligen annat imorn.

Längtade till Stockholm idag igen, ingen nyhet men endå. Idag var det jobbigt på skolan, jag gick hem tidigt och vilade lite, det är bättre nu. Jag träffade en kompis, vi drack te och pratade lite. Sen åt vi middag tillsammans så det var trevligt.

Vill läsa lite, kanske fortsätter med dorian gray eller så börjar jag någon ny bok.

Puss&kram!

Likes

Comments

Jag försov mig och låg kvar i sängen till 13 ish. Men helt ärligt så var att gå till skolan och må dåligt inte så frestande när jag låg där i solen.

Sen efter jag klev upp har jag lyssnat på Little Jinder och längtat tillbaka till Stockholm. Jag har någon konstig hem längtan dit även om jag bara bodde där tills jag var tre och inte kommer ihåg typ någonting. Hem längtan kan ju vara lite för att pappa bor där nere nu men det känns ännu större än det. Låten 'Platsen i mitt hjärta' som hon tolkade på 'så mycket bättre' gör längtan ännu värre även om vi inte ens bodde på söder(det gör inte pappa heller).

Jag gjorde mig själv en liten frukost (banan toast, te, och mandarin) så det är bra iallafall. Jag ska försöka plugga lite nu och förhoppningsvis inte gråta. Puss hej!

Likes

Comments

Jag vill skriva mer, men jag är inge bra på att skriva.

Idag har varit bra hittills. Åt frukost,rostat bröd med banan, och te. Jag vaknade (och klev upp, den ni!) innan solen började gå ner idag i alla fall. Plus det var faktiskt soligt så jag blev lite glad, vintern kan vara ganska fin måste jag erkänna fast jag hatar kylan. Nyligen så är mina element i mitt rum fixade så nu kan man skruva upp värmen i mitt rum så det är varmare än 15 grader, yay inga flera frusna morgnar(inte is kallt iallafall)

Jag måste göra något åt min skolsituation men jag orkar inte. första dagen tillbaka behövde jag lite "retail therapy" så jag köpte tre böcker(klassiker för jag måste upprätthålla min nyfunna pretentiösa identitet) , och fina pappers klämmor(klämmor är ett fult ord märkte jag nu) på lagerhaus och en liten glasburk att ha dem in.

Jag var i Stockholm under jul och nyår, jag saknar det och vill tillbaka. Jag såg på rogue one med pappa och min faster på nyårsafton och jag grät, så mycket. Jag vet inte varför men den filmen träffade mig som ett slag i magen alltså. Jag hade tänkt se om den snart så om någon vill gå med mig på bio säg till, eller något.

Jag fixade mig en ny halv crush i fredags, den lär vara över på måndag men det var lite mysigt under fredags kvällen. Också en halvt (o)relaterad sak, jag har märkt att fina killar gör mig lite mjuk i hjärtat vilket, vad irriterande men vad kan man göra.

De som bor ovanför oss håller på att renovera eller något och det låter ganska mycket ibland.

Det här blev ganska långt ändå, men nu ska jag försöka gå och äta lunch. ha det bra


Likes

Comments

-det luktar som att va hos tandläkaren
-fönster plats
-konstiga vingar på flygplanet
-mjuka säten
-trött
-luktar kaffe
-choklad muffins (kall)
-fin kille
-gråter (tredje gången idag)
-mörkt

Likes

Comments

Är så sjukt jävla opepp på vinter. Hatar att frysa men det är typ det enda jag gör, mörkt kommer det att bli också. Mörkret stänger in mig men jag älskar ändå mörka nätter. Är livrädd att jag ska börja må sämre med mörkret. Får vänta och se, överleva.

Saknar pappa. Höll på att börja gråta på programmeringen när jag kom att tänka på att jag inte längre kommer komma hem och se honom sitta i soffan och programmera. Vet inte häller när jag kommer träffa honom igen, hoppas vi kan träffas i jul iallafall.

puss o hej!!

Likes

Comments

I'm void and nothing gives me pleasure.

Vet knappt varför jag är vaken längre, typ vaken på rutin, vill utnyttja all tid jag har i livet även om det är att sitta och inte känna någonting alls.

Vill typ alltid göra något drastiskt eller berätta hela min livs historia för någon och hoppas att det får mig att känna något. Är så sjukt duktig på att berätta alldeles för mycket om mig själv för folk, ofta de som inte vill veta heller.

Har ont i huvudet och det är ju också mysigt...heh. Är så spänd och stel hela tiden, det är ju kul det med...
Ska försöka dricka mer vatten och hoppas det hjälper, är så dålig på att komma ihåg att dricka vatten.

puss! hej!

Likes

Comments

Skolan börjar snart..
jag är fucking livrädd
men jag ska klara det här året också.

Åker snart hem från Stockhom och pappa, kommer sakna honom sjukt mycket.
Jag grät idag pga det..men jag klarar av det här också.

Likes

Comments

Jag flög till Stockholm i fredags och hälsade på pappa. Jag var där tills ca 20.45 på måndag( idag???). Tror aldrig jag har velat stanna i Stockholm så mycket som idag (igår??). Vill inte tillbaka hit och gå de sista dagarna i skolan, vill inte! Jag vill gå omkring i Stockholm med någon tills fötterna värker och jag knappt kan stå, men ändå med ett leende och ett glatt hjärta. Vill lära mig stan på riktigt, vill kolla runt i massa roliga butiker, vill bo i en mysig lägenhet, jag vill vara en del av stan.

Jag är ledsen nu, stressad över skolan. kommer jag hinna med mina restuppgifter? Vill inte göra något, jag vill verkligen inte! Har dock de finaste vännerna!! Tyvärr bor de inte i Sverige, vill krama dem sååååååååå mycket!!!!! Jag hoppas det kan hända snart. Jag vet knappt vad som händer längre.

Likes

Comments

när dem säger att jag har blivit bättre så tänker jag, någon märkte det ju så jag måste göra något åt det. men har jag faktiskt blivit bättre? jag lever oftast på dagarna nu iallafall. men kommer det alltid vara så här?

om jag nu har blivit bättre, kommer det bli sämre nu i höst igen? kommer jag alltid vilja svimma minst en gång varje dag? svimma så jag inte behöver vara med något mer, för jag har fortfarande för mycket hopp i livet för att vilja dö på riktigt.

kommer jag alltid känna att jag är på kanten mellan okej och jag kan inte kliva upp ur sängen, mellan okej och att lyssna på någon prata får mig att vilja lägga mig ner och ge upp, mellan okej och att inte vilja fokusera på någonting inte vilja fokusera på ljud eller att se att bara låta allt vara ur fokus och inte vilja ha det tillbaka, mellan okej och inte.

kommer jag någonsin veta på riktigt vad jag känner, att det inte längre flyter ihop till en enda känsla jag inte kan tolka. "är du arg på något?det är en ja eller nej fråga. du kan bara svara ja eller nej",  jag vet inte jag vet inte jag vet inte!

Likes

Comments