Heeej! Alltså hörni?! Jag har sån otrolig beslutsångest angående mitt hår.
Jag har ganska länge funderat på att klippa av hålet, alltså inte alltihop utan klippa det till axlarna. Men som sagt så är jag samtidigt väldigt kluven då jag stort sätt aldrig haft "kort" hår.
Jag tycker att de är sjukt snyggt med axel långt hår samtidigt jag tycker att långt hår även är lika snyggt.
Ska jag våga kapa axel långt? Hjälp?!❤

Här nedan kommer bilder på längder jag funderar på.

Likes

Comments

Skönt att den här dagen snart är över, har legat här i sängen några timmar nu och bara väntat på att denna dagen ska ta slut. Inget nytt som hänt, men alla känslorna i min kropp bröts ut idag. Men på ett sätt var det ganska skönt att gråta ut nu när det är väldigt tufft för min del.
Hur som helst så är det fredag imorgon. Sjukt skönt! Om man bortser från nationella igen..😴

Har inga speciella planer för helgen så som det ser ut just nu. Vilket kanske behövs👍💪

Ja detta var ett sjukt kort och ganska ointressant blogginlägg men så kan det vara ibland. Godnatt och massa kramar❤❤

Likes

Comments

Hej! Känns skönt att skriva av mig lite nu efter en dag med nationella och lite blandade känslor. Idag hade vi matte nationella vilket sög. Jag har så himla svårt med matte och jag kan bara säga att detta nationella provet var sjukt svårt om man frågar mig. Men vi har fortsättning på fredag, inte taggad..
Men bortser man från det så har dagen sett lite sådär ut. Jag har gått i skolan och pluggat på som bara den, men så fort jag kom hem stor grät jag. Men varför känner jag inte för att ta upp just nu då det är av privata skäl. Ska dock inte deppa allt för mycket mer nu, så jag ska i försök av att komma på något kul att skriva om.

Juste! Nu börjar det närma sig skolavslutning samt sommarlov!! Är ni taggade?!
Jag känner mig både taggad och stressad över att det inte alls är mycket tid kvar nu. Min tid på grundskolan är snart över, vilket är sjukt skönt! Men samtidigt kommer det att bli väldigt tråkigt att splittras från klassen som man lärt känna väldigt bra på dessa 3 år. Men hur som helst så ska sommarlovet bli sjukt härligt! Hoppas jag.

Men nu sova! Så godnatt på er. Puss och kram alla fina läsare❤❤

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!❤
Nu är de äntligen fredag! YES!
Jag är helt säker på att jag inte är ensam om att känna så.:/ Och just nu när ja skriver det här så sitter jag faktiskt i skolan, inte ett dugg taggad på dagens skoldag.:(
Och grymt stressad är jag också, plus en huvudvärk som gör mig såå irriterad!

Men vi ska inte vara så negativ nu. Fredag ju!
Och på söndag är det Valborg! Har ni några planer inför söndagen? Själv ska jag nog umgås med pojkvännen å kompisar:D

Och nu blir det SO, så vi hörs senare/ imorrn! Puss hej!😘

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Ja det var ju ett litet tag sedan nu.:) och rubriken kanske skulle hetat "Life update" istället, men de känns helt enkelt som en ganska uttjatad rubrik. Plus att jag är som rubriken lyder, slutkörd..
Igår var det nationella prov i fysik, vilket var ganska jobbigt då jag kände mig oroligt trött på morgonen och inte så värst nöjd med min insatts så att säga:)

Som att nån bryr sig?😂

Men till en kort liten life update!
Först och främst har jag och Jonte gjort slut, vilket var för ett tag sedan. Men jag har nu träffat en annan kille i början av 2017, och vi har det jätte mysigt tillsammans.
Och anledningen till att jag inte tagit upp detta innan finns egentligen inte. Men nu vet ni, vilket känns jävligt skönt.:)

Men vad har hänt mer då?
Jo SKOLA! Såå himla mycket plugg för just min del då jag inte är lika snabb i skolan som många andra.

Och nu, dags att sova! Tack och hej för mig!!😝 Vi hörs mer imorgon❤

Likes

Comments

Hej hej finisar!! Gud vilken utmattande dag det har varit idag! Har haft så obeskrivligt ont i ryggen hela dagen och varit/ är helt slut pga de. MEN jag har faktiskt fått saker gjorda på skolan, vilket är jätte bra.;)
Men annars då?
Jo de är snart helg igen!! WIHO! Inget planerat dock, men min impulsivitet hittar nog på något i sista sekund. Hur som helst så ska jag fixa lite blogginlägg som ni kan läsa under helgen.! :D
Men nu telefonsamtal sen dusch! Gonatt gullisar!😘

Likes

Comments

Hej hej bloggen!! Just nu sitter jag i skolan och väntar på lektion. Kändes helt okej imorse faktist, men nu vet jag inte riktigt om jag tycker det längre..
Har verkligen mått dåligt den här veckan. Ångest varje dag och känt som att jag ska säcka ihop i skolan.
Men trots att jag mått skit rent ut sagt varje dag känner jag ett tvång att gå till skolan pga betygen osv..
Schemat idag gör inte så att det känns bättre om man säger så heller. Men aja, ska ta några djupa andetag nu innan jag börjar och hoppas på en dag utan ångestattacker elr liknande. Hoppas ni mår bra!❤️

Bjuder på denna bild på mig och min fina lillebror från i julas❤️

  • 313 readers

Likes

Comments

Hej! Kände att det var dags att uppdatera lite nu. FÖRSTA INLÄGGET 2017!! Snart har en månad av detta året gått, vilket redan känns så jävla sjukt.
Men jag är verkligen mer taggad än någonsin nu.

Men vad har hänt sedan sist?
Själv har jag kämpat på med skolan, vart med kompisar och myst med min familj.❤️
Mitt mående varierar hela tiden som en berg och dalbana emellan varven dock. Men det är bara att bita ihop och kämpa på.

Har även börjat vänja mig vid medicinerna nu, vilket känns skönt. Och mina lärare har börjat ta min ADD på allvar nu. ÄNTLIGEN!! Vill ni förresten att jag ska skriva mer om min ADD? Själv tycker jag att sånt är jätte intressant att läsa om och kan själv tycka att det är ett bra ämne att ta upp. Men bara om ni tycker att det skulle vara intressant att läsa om.

Det var väl allt. Nu ska jag jobba lite matte *SUCK* :/. Hörs mer imorgon! PUSS!!😘

  • 328 readers

Likes

Comments

Hej hörni! Idag sattes betygen och vi har fått tillbaka lite prov osv.
Jag måste erkänna ändå att jag har lite blandade känslor gällande betygen den här terminen. Samtidigt jag är nervös men taggad för att veta vad man kanske har höjt sig i;)
Och själva dagen i sig idag har väl ändå vart rätt bra från min sida. Men hoppas på att morgon dagen levererar ennu mer!

Och HALLÅ HÖRNI? Idag gjorde jag fransförlängning!!
Dehär var alltså min första gång och jag är än så länge jätte nöjd. Jag valde volymfransar då jag ändå vill ha en mer fyllighet och synlighet.:D

  • 386 readers

Likes

Comments