Hej, alltså. Kan vi bara låta bli att prata om min usla uppdatering. Jag har bara inte orkat eller haft tid.
Hittade en ny lgh tillslut, stor och fin på 60kvm dock svindyr hyra om man frågar mig, men bra grannar till visso, ingen har dock stört mig men... Jag trivs, så det är okej.
I veckan köpte jag ny bil också, älskar min nya fina Audi det var välbehövligt då min andra bil sa upp sig totalt.

Det är söndag idag och klockan är halv nio, jag ska snart ha tvättstugan. Mm jag vet, söndag morgon skit kul, men thats life.

Vi hörs när vi hörs, närå men ska försöka med all kraft skriva nått inlägg per vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hej!
Jag var tvungen att beställa ett par nya tights, jag får just nu inte träna så ligger lågt på den fronten och är såklart skitledsen över det så var tvungen att klicka hem ett par adidas tights hehe.
Har precis suttit i några samtal och ett av samtalen var bra, ska eventuellt få komma på visning av en lgh. Men vi får se om den passar.. Jag är väldigt noga med utseendet, platsen, priset och framförallt grannarna!! Hua vill inte hamna mellan några idioter denna gång.
Nä hurrni. Nu ska jag ta en dusch och sedan laga lite mat.
Xoxo

Likes

Comments

Alltså hurrni.. Jag råkade ta bort alla inlägg från bloggen!! Hur lyckades jag med det? Inte vet jag... Men det gör mig fan ingenting är ändå så jävla less på att höra "mhm, aha du skrev si och du skrev så.. Blabla" uppdatera din blogg osv.
Nej för vet ni vad, jag har annat att göra och tänker eventuellt byta namn på bloggen eftersom jag har fått "hemliga stalker" och är så fruktansvärt trött på att ständigt vara orolig för vem som läser min blogg.........

Skitsamma idag har jag iallafall fixat ut allt ur lgh, på tisdag får dom tillbaka nycklarna och det ska bli så skönt att slippa ett helvete till hyresvärd 😃 trots att jag mått skit idag har jag ändå städat, men med all fina hjälp från J. Sedan blev det subaway, och massa teve spel, spelande men funderar nu på att sova, är så sjukt trött faktiskt! Hoppas ni får en fin fortsatt påsk. Sovgott.
Xoxo

Likes

Comments