Hej hallå alla!
Ja igår jobbade jag igen. Pappa var med igår också. Men igår satt han bara jämte så fick jag göra allt själv och det gick kanon. Är som sagt svårt att hitta husnummer ibland annars går resten bra. Så ikväll är det jobb igen men idag är jag själv. Men det ska nog gå bra.

Nu är jag färdig med alla paketkalendrar till barnen och faktiskt julklapparna med. Gäller att vara ute i god tid så slipper man stressa sen. Ja paketkalendrarna måste ju va färdiga snart. Jag har inte fått hem alla saker än men allt är beställt så sen är det bara att slå in allt och hänga upp. Skönt.

Hoppas ni får en bra fredag.
kram på er alla

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej Alla
Ja nu undrar ni säkert hur det gick igår på min första dag på mitt nya jobb. Jo det gick bra men det var betydligt stressigare än vad jag trodde. Men det var faktiskt väldigt kul med. Men något jag lärt mig är att ta med vattenflaska och nått att tugga på. Så har ni något tips på nått som mättar och man kan äta när man kör bil så mottages gärna det. Men jobbet var inte svårt förutom att tex hitta rätt husnummer. Gps:en visar ju ganska exakt men inte alltid och ibland finns där inget husnummer så då blir det en hel del letande. Nu hade jag ju nån med mig  (min pappa) som jobbar på samma aåställe. Så det kändes ju ändå tryggt men idag ska jag förmodligen själv. Det känns mer pirrigt faktiskt. Han kanske kunde åka med idag med inte säkert. Så idag har jag mest myst med Albin och städat lite. Snart ska jag hämta dottern efter skolan och tänkte även då fixa lånekort på Bibblan  (äntligen). barnen älskar att läsa och när vi läser för dom. Nu kan ju inte jag läsa på kvällarna längre men läser mer än gärna på dagen så får mannen min läsa på kvällarna. På helgerna kan jag ju läsa med.
Nä nu får jag börja förbereda lunchen men kram på er alla.

Likes

Comments

Ja plötsligt händer det faktiskt. Här har jag gått som arbetslös som ja känns som en evighet men sen plötsligt händer det...jag har fått jobb. Dock inte inom ekonomi som jag sökt men ändå. Jag är sååå glad. Nu undrar ni såklart vad för jobb???

Ja det är tyvärr inte som nya statsministern i Sverige. Det är heller inte ekonomiassistent som jag är utbildad till utan.....jag ska jobba som.......budbils chaufför....haha inte vad ni trodde va??

Nu tänker ni säkert...ehhh varför är hon så glad över det jobbet. Är ju inte direkt nått att hänga i julgranen. Men vet ni vad jag är glad för att det är ett jobb. Prova leva på i stort sett 1 lön med 3 barn så blir man ganska glad när man får jobb. Och jag tror det kan bli ganska roligt jobb. Jag är iallafall glad och jag tror jag kommer bli den bäste chauffören dom någonsin skådat haha (Det gäller att få upp sitt självförtroende innan jag börjar). OCH jag börjar redan i morgon. Ska jobba kvällar från 4 på eftermiddagen till ca 8-9 på kvällen. Wooopa wooopa.

kram på er alla

Likes

Comments

Något jag tänker på ibland är det här med pojkar och flickor. Hur det kommer sig att utan påverkan från något håll ändå väljer det som är typiskt dom.

Med vårt första barn Robin så ja där köpte vi ju killsaker såsom bilar, flygplan ja "killiga" saker. När dottern kom så blev det med automatiskt "tjejiga" saker. Men hon hade alla Robins saker med att leka med men valde ändå alltid dockan. Hon gick aldrig fram och lekte med en bil.

Nu med vårt yngsta barn Albin så har han haft väldigt mycket leksaker att välja på. Både "tjejjiga" och "killiga" saker. Han kan gå runt med dockvagn och köra dockan men han total älskar att sätta sig att köra med bilarna. Det är bilar dygnet runt. Med Albin har vi verkligen inte påverkat något då vi inte köpt så mycket leksaker till honom då vi redan har hela huset fullt. Men klart han fått leksaker men kanske inte i samma mängd. Men iallafall hur kommer det sig att utan påverkan att han som kille ändå väljer bilarna framför allt annat. Eller hur kommer det sig att Ebba ser sig som en extra mamma utan påverkan där med.

Redan från tidig ålder så känns det som att det liksom finns i generna. Nu menar jag inte alla barn i hela världen men stor del av barnen enligt min åsikt.....

vad anser ni?

Likes

Comments

Ja idag kom dagen då det skulle pysslas och det kom mer folk än jag trodde på det och vi gick ihop massa pyssel..nu hoppas jag att det går att sälja bara 😊

Likes

Comments

Ja det är så mycket som man verkligen borde göra men som man ibland får lägga åt sidan.

Idag skulle jag städa och tvätta en massa tänkte jag men det kändes så himla tråkigt bara tanken på det. Så det hela slutade med koj bygge med barnen istället och så stökigt det blev men oj så skoj vi hade. Vi höll på jättelänge. Vi tömde dock all mannens tejp men vad tusan gör det när man har så skoj. Den blev heller inte så vacker men som sagt barnen hade väldigt roligt. Så nu står vår koja här så fin i vardagsrummet.

Sen blev vi bjudna på lunch av pappa så då slapp jag med städa och tvätta. Vi var där fler timmar än vad vi räknade med. Vi fastnade i att titta på massa filmer och kort på när dom stora barnen var små. Man sitter och ler och nästan fäller en tår när man ser barnen och hur gulliga som var och så får man se sig själv och då börjar man rynka på nästan och skratta åt sig själv ibland. Ibland undrar man hur man tänkte egentligen haha. Men det var väldans trevligt.

Så detta lovet började väldigt bra. I morgon ska jag ha pysseldag med äldsta sonens klass. Dom ska vara med på byns julmarknad i december så jag har kommit på lite olika pyssel som vi kan sälja. Det kommer bilder på det i morgon.

I lördags fick även dom stora barnen träffa deras stora Idol Alex Hermansson. Dom älskar honom och han var och signerade böcker på invigningen av Hallarna här i Halmstad.

kram på er alla

Likes

Comments

Ibland undrar jag om jag ens existerar i ditt liv? Finns jag överhuvudtaget?


När man som vän ställt upp i vått och torrt i stort sett dygnet runt. Försökt vara den bästa för dig, hjälpt dig och försökt säga det rätta. Tröstat dig otaliga gånger, pratat om allt, skrattat ihop så tårarna rinner. Varit den vän som jag hade velat ha tillbaka.

Vad har jag gjort?

Idag verkar jag inte ens existera i ditt liv. Rätt som det var en dag så var det helt tyst. Inte ett samtal, inga meddelanden ingenting. Fick inget svar när jag försökt nå dig. Vad har jag gjort? Eller passar det inte längre nu när andra finns där? Har man bara varit en reserv?

Känns rätt hårt i hjärtat!!

Så mycket tid man lagt åt sidan för dig och nu är man bara luft........

Likes

Comments


Hej hallå allihopa!

Idag blev det inte riktigt som jag tänkt alltså. När jag skulle lämna Albin på dagis så var det visst stängt. Åhh typiskt!! hade glömt att det var stängningsdag idag. Men jaja det var bara att åka hem igen. Ingen skada skedd här inte.

Hade tänkt åka in och storhandla idag i lugn och ro. Va många år sedan sist det hände. Men ja det blev ingen lugn och ro handling heller. Men det blev helt okej ändå. Älskar att umgås med mina barn så jag mår inte dåligt. Men man mår bra ibland av att få andas ut och få lite lugn och ro. Det händer inte för ofta kan ja säga.

Albin var så duktig när vi handlade med så det gick super smidigt. I bilen bestämde vi att vi skulle städa när vi kom hem. Vet inte om Albin vet vad han sa ja till men ändå haha.

Så idag blev en handling/ städ dag och är riktigt nöjd faktiskt med dagens aktiviteter. Kanske inte så roligt men det blev gjort iallafall.

Känner med att en dunderförkylning är på väg. Har nyst precis hela dagen. Fick en sån nys attack innan så jag tror jag nös 5 gånger på rad. Har aldrig varit med om det innan. Haha.

Hoppas eran Måndag varit bra med.

kram på er.
P.S Den 7:e okt så var vi i Göteborg på min

morfars 80 års kalas och min mamma och moster sjöng en sång. Ni

måste verkligen se den. Min mamma som är den blonda.

Kolla här

Likes

Comments

Jaha då var det söndag redan och helgen är snart slut. Denna dag har det regnat nonstopp, meeeen inte hindrade det mig för att gå ut i skogen. I december ska nämligen min äldsta sons klass vara med på byns julmarknad och sälja saker. Så jag ska hålla i pysslet. Det blir julkransar, kottgranar och massa annat kul. Så därför var jag ute idag med dom 2 stora barnen och hunden fick ju följa med såklart och plockade massa saker. Hittade dock inte så mycket tallkottar. Så får ut igen nån dag.

Vi var som dränkta katter när vi kom hem men vi va lika glada för det. Efter denna skogspromenad i ösregn blev vi bjudna på söndags middag hos mamma och pappa.

Nu drar denna dagen och helgen mot sitt slut och vi börjar en ny vecka med nya utmaningar.

kram på er alla

Likes

Comments

Hej
För ett tag sedan lovade jag att lägga ut vår mördar film vi gjorde i somrar och nu äntligen tänker jag göra det. Så titta och njut...haha men bli inte för rädda.

Idag har jag, Robin och Ebba varit inne i staden och shoppat lite och gått pokemon runda. Ja vi gillar pokemon go och jag struntar i vad andra tycker. Vi var inne med min mamma och pappa som också spelar pokemon go. Mamma köpte varsin vinterjacka till barnen. Dom 2 stora ville inte vara med på bild men fick med Albin iallafall. Nu blir det lördagsmys med film och godis.

kram på er alla

Likes

Comments