🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja hur kommer det sig att man kommer ihåg vissa saker från barndomen eller när man var yngre. Det kan egentligen vara helt meningslösa saker man kommer ihåg. Men sen kan man ha glömt saker som man tänker att det där borde jag kommit ihåg.

Fick kontakt med en kille/man nu på äldre dar som jag dock kommer ihåg från när jag va ca 14 år. Han jobbade på ett ställe och jag praktiserade där genom skolan. Tyckte han var så söt, det kommer jag ihåg. Men det jag inte kommer ihåg alls, det är alltså som bortblåst är som han berättade för ett tag sen att jag hade skrivit kärleksbrev till honom hahaha. Jag tror jag dör så skämmigt det var att höra. Och att jag hade besökt hans arbetsplats och försökt prata med han. Denna man var dock en klok man då jag bara var 14 år och han var 20. Han visade ganska snabbt kalla handen. Men jag kommer inte ihåg nått av detta och det är lite skrämmande. Jag försöker komma ihåg men nä inte nått minne av detta. Idag är denna 20 åring en grymt snygg karl som är såå trevlig och idag vill prata med mig då jag är 32 år haha. Han har många tatueringar och det är sååååå snyggt. Jag älskar karlar med tatueringar. Min egen man har inga alls men jag älskar honom ändå. (försöker få han att göra nån) hahaha. Men jag älskar honom som han är med.

Kram på er

En av mina egna 😘

Likes

Comments

Hej fina ️du!

Vi är några bloggare som vill följa nya fantastiska bloggar men även få inspiration. Så häng med på vår följartåg som går till såhär:

🔹 Följ alla bloggar här nedan och kommentera med ett ️❤
🔹 Vi alla kommer att följa tillbaka, så det är follow for follow som gäller.

Det här följartåget kommer ligga uppe i 24h.

Så häng på och följ dessa fantastiska bloggar här nedan så följer vi tillbaka:

💜
@MotherToAPrince 

💜
@TheQueenieSe 
💜
@bolmgren 
💜
@Archeyyy 
💜
@Denjessica
💜
@Jagochminahjärtan 
💜
@empin 
💜
@EmAndreasson 
💜
@beckalindhe 
💜
@mariastankar 
💜
@guzel 
💜

Likes

Comments

Vissa saker går inte att förklara alls. Men man skulle gärna vilja ha en förklaring själv.

2010 det var året som min farmor valde att ta sitt eget liv. Ett halvår innan hade hennes man min "låtsas" farfar dött. Han blev över 80 år. Efter det hamnade min farmor i en sorts av depression som hon inte kom ur. Så det hela slutade mycket tragiskt. Hon försvann hemifrån och satte sig i skogen med en burk med tabletter.Kan tillägga att vi tror att det var så det gick till. Eftersom hon eller delar av henne hittades i skogen och en burk med tabletter saknades hemma, Men ingen av oss visste var hon var. Hon hade bara lämnat en lapp på köksbordet där det stod - ta hand om hunden och bråka inte. Vi förstod ju allihopa att hon valt den vägen men ingen visste var hon var.

Det skulle ta 2 år för oss att hitta henne eller tyvärr inte hela henne. Men man kunde av dna test eller om det var tandkort få fram av dom skelett delar man hittat att det var hon. 500 meter från hennes hem. Polisen hade sökt över hela det bostadsområdet "påstod" dom.

Jag tror inte på spöken och gör fortfarande inte idag. Men det hände några oförklarliga saker nån månad efter hon försvann. Varje kväll mellan 8 och 9 på kvällen så började en leksak vi hade köra igång och låta. Det konstiga är att den hade inga batterier och den stod på off knapp. Jag blev faktiskt rädd när det för 3 kvällen i rad hände samma sak. Detta höll på i ca en vecka. Hos mamma och pappa så va det ett par gången en penna helt plötsligt började rulla ner för kanten fast den legat still länge. Det hände saker hos oss alla. Jag har länge undrat om det var farmor som sa hej då eller försökte tala om att hon hade det bra nu?? Varför hände det annars?? En leksak kan väl inte börja spela fast den avstängd utan batterier.

Saknar henne något enormt mycket min farmor. Hon var den vänligaste skäl nån mött. Hon älskade oss alla så högt och avskydde bråk.

kram på er

Likes

Comments

Dååååå va det måndag igen. Tjolahopp va det går fort. Idag är det med en speciell dag. Äldsta sonen som är 10 och går i trean han ska med sin klass cykla till nått som heter Ön här. Det gör man i tredje klass på denna orten. Dit ska dom cykla och sen ska dom sova över där i natt. Detta känns för mig väldigt konstigt. Ja han har varit borta förr men mest med mormor och morfar då dom brukar åka iväg med barnen varje år.
Vid 20 över 5 i morse skuttade han in till oss och tjoade att - mamma idag ska vi cykla till ön. Det ända jag kunde säga var
-ja men klockan är 20 över 5...gå och lägg dig. Han kröp ner i vår säng då mannen skulle gå upp när som helst. Han lyckades iallafall somna om. Haha

Nu ska han iväg själv med klassen. Jag tror det är dags för mig att inse att han börjar bli stor min först födde. Kommer ihåg det som igår när han var bebis och han ät redan 10 år!!! Vad hände???

Nu ska snart jag med iväg då jag har lovat att köra alla barnens och fröknars packning dit så dom slipper ha allt det på cyklarna.

Kram på er

Likes

Comments

Ja just nu har lugnet lagt sig här. Så tyst och skönt. Dom 2 stora barnen är iväg med sin farmor och farfar på turista hemma är i Halmstad. Där har vi lite delade meningar om vad som är kul. Men vi får väl se hur barnen har haft det sen. Mannen är hos mina föräldrar och fortsätter på altanen. Och Albin har precis somnat så då sitter jag här och det är såå tyst och skönt. Det är ett lugn som lagt sig i hela huset. Så just nu sitter jag i soffan och bara tittar ut över det totala kaoset som är. Saker och kläder och ja allt möjligt överallt. Ska man ta tag i det eller bara titta på det? Behöver nog fundera en stund till.

Kram på er

Likes

Comments

När mannen fyllde år så önskade han sig en sån parasoll hängstol eller vad det heter. När hans föräldrar skulle köpa en så hade dom inte ens kommit till butiken. Så han skulle få en så fort den kommit in. Och nu äntligen hade den kommit. Så igår satte vi ihop den men när det skulle provas så ville Albin och sen fick vi inte flytta på honom. Han skulle vara där hela tiden. Flyttade vi honom så blev han as arg. Men idag när barnen är i skolan, mannen jobbar och Albin sover då passar mamman på. Så nu ligger jag här och njuter. Nästan så jag somnar för det var hemskt så skön den var.

Idag är det äntligen fredag wooopa. Såå skönt och så varmt. Detta är underbart

Kram på er

Likes

Comments

Dagen får avslutas med lite goda nötter att snaska på. Svårt och sluta äta dom bara...

Likes

Comments

Något som jag reagerat mycket på dom senaste åren är hur kort tid barn är barn. När vi var små så var vi barn tills man blev tonåring. Så är det inte idag. Jag märker det på dottern som är 7 år att det tänks mer och mer på vad man har på sig. Redan vi 7 år. Det är sanslöst. Jag stoppar det så mycket jag kan. Man måste få vara barn färdig först.

I höstas när det skulle tas skolkort så fick jag även där en chock. Skulle hämta barnen på skolan och vissa klasser var inte färdiga med skolkorten. Tror dom gick i 4:an eller 5:an den klassen som gick förbi mig. Alla tjejerna var så översminkade så dom såg ut som en 20 åring som ska på fest. Knallrött läppstift hade dom. Jag bara stod och tittade på dom helt chockad. 10-11 år gamla barn. Det ska inte vara så här. Dom ska inte tänka på sånt. Dom ska inte bli vuxna när dom är i den åldern.

Jag lekte för tusan med Barbie fortfarande i den åldern. Inte en tanke på smink för 22 år sedan. Jag blir samtidigt rädd för var jag ser. De här utseende fixerade samhället vi lever i idag har gått till överdrift. Det ska inte gå så långt att små tjejer springer runt och försöker se sexiga ut. Dom ska inte tänka på sånt dom ska tänka på att leka, ha kul och sådana saker. Jag ska göra allt i min makt för att för få mina barn att förstå vad som är viktigt i deras ålder och inte tänka på utseendet hela tiden.

Peace and out...

Likes

Comments