Hejhej vid 19.00 ungefär kom vi till Östhammar till Tilde alltså jag Clara och Alma, vi käkade tacos direkt när vi kom hem till henne vilket var jätte gott. Sedan fixade vi oss lite och drog och kolla på innebandy match men nu sitter vi inne i Tildes rum och lyssnar på musik bara. Så kanske inte kommer upp så mycket mer inlägg idag men här kommer lite bilder iallafall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte börja med veckans blogg varje fredag, Den här veckan blir det Clara som blir veckans blogg. Ni hittar bloggen Här

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejhej jag startade morgonen med att ta en dusch sedan frukost med YouTube på medans. Efter det blev det att sminka sig föna håret och klä på sig osv. Jag började 10.15 idag så tog 09.10 bussen hemifrån. Första lektionen jag har idag är smink fast det är bara teori idag så blir bara att anteckna typ.

Likes

Comments

Hejhej nu har jag precis käkat och ska ut och gå med Vilma,det ska bli skönt att få lite frisk luft men när jag gått tänkte jag köra övningar också men vilka är lite oklart jag tare som det kommer så det blir inget långt inlägg nu men jag skriver senare mot kvällen puss hej

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon idag gick jag upp 05.50 jag gick in och hämtade frukost sedan gick jag in till mitt igen. Medans jag åt så kolla jag på YouTube det blev lakidoris vlogg. När jag käkat upp började sminka mig och blev precis klar idag börjar jag 08.30 så jag tar 07.23 bussen hemifrån så kommer lite innan jag börjar. Första lektionen är svenska i ungefär 3 timmar alltså fram till lunchen. Mer update sen ska försöka hinna fota min outfit idag men vi hörs sen hej.

​Till frukost idag blev det en skål med chokladflingor och mjölk och en macka til det, slängde ihop något snabbt för pallar inte fixa något på morgonen.

Likes

Comments

Hejhej idag slutade jag 15.50 då vi fick sluta tidigare men iallafall när jag slutat tog jag bussen hem till Sam och vi gjorde inte så mycket men kom hem för typ 40 minuter sedan så har tvättat bort sminket dragit av kläderna och kastat mig i sängen. Idag har det inte varit värdens bästa uppdatering och inte roliga inlägg heller för den delen men har/är så trött. Hoppas det blir bättre imorgon med bloggandet men tänkte sova nu då jag ska gå upp 05.30 för min buss går 07.10 och jag vill hinna äta frukost och inte behöva stressa men godnatt hörrni och sov gott puss hej.

Likes

Comments

Idag till lunch blev det tacotallrik

Likes

Comments

Låt oss bara tala om höstvädret??? Usch regn regn och ännu mer regn visst det är mysigt med regn men när man är inomhus och inte när man behöver gå nyfixad till bussen sen från bussen till skolan. Men men ska inte klaga för mycket finns värre saker haha peppar upp dagen med musik ist, man blir så himla trött och orkar inte göra något när det är så mörkt vill ha sommar och sol eller vår det vore något!! Jaja det är bara att vänta, Idag slutar jag runt 16:30 så när jag kommit hem blire att käka sen tänkte jag träna.

Likes

Comments