Hej allihopa!
Jag gillade en kille förut. Han går i min klass. Jag började gilla honom i sjuan tror jag och typ ``slutade`` för några veckor sen. Några veckor efter skolan slutade (när jag slutade åttan). Jag gillade allt med honom. Hans leende, hans skratt, hans klarblåa ögon. Bara så alla vet det så gillar jag honom inte längre. En av anledningarna kanske hade lite att göra med det faktum att han inte gillade mig. Det var lite surt men jag försökte och försökte släppa honom men det gick inte. Mina vänner sa åt mig att släppa honom men det gick inte. Jag vet inte varför jag bara kunde inte släppa honom. Jag tror att när man ska släppa någon man gillat länge räcker det inte med att ens kompisar säger åt en att göra det. Man måste inse det själv. Man måste långsamt börja släppa taget om känslan inom sig tills den dagen känslan upphör helt. Jag tror inte han någonsin kommer gilla mig på det sättet så det är bara bort kastad tid att sitta hemma och tänka på någon som inte tänker på en själv. Ibland kunde jag inte ens plugga pga att jag tänkte på honom. Jag kunde inte plugga. Jag försökte läsa i den dumma no boken men jag kom inte ihåg något. Jag satt där och tänkte på honom. WTF?

Jag vet att det finns så många människor där ute som gillar någon som inte gillar en tillbaka. Jag vet att det är svårt att komma över dem men. Det du måste göra är att titta i spegeln och fråga dig själv:
Förtjänar jag det här? Jag lärde mig att inse att jag förtjänar någon som gillar mig för den jag är. Här sitter jag och riskerar min skolgång för inget. Jag tänkte alltid att han kanske en dag kommer gilla mig, men. Kom igen. Vakna upp! Tänk på DIG SJÄLV! Är det värt det? Jag var nära på att inte klara det där provet pga honom. Jag skyller absolut inte på honom. Men jag menar bara att jag nästa inte klarade provet för att jag tänkte på honom. Jag vet att dina vänner kommer försöka hjälpa dig men detta är en sak du måste inse själv.
DU förtjänar någon som gillar dig, DU förtjänar någon som gör livet lättare, DU förtjänar att vara lycklig.
Jag vet att det kommer ta tid men jag vet också att du kommer komma över det.
Jag är på andra sidan av tunneln och jag badar i solljus. Prova vetja. Du kommer inte ångra dig!


Likes

Comments