Orken till att blogga har inte funnits för här i år hittade sjukdomarna hit. Jag har varit väldigt dålig på att äta mina kosttillskott tabletter men nu ska jag verkligen inte fuska mer. Men skit samma nu är vi friska igen. Det som har hänt senaste är att vi va och tände ett ljus för min saknade pappa/morfar. Han är verkligen saknad önskar man hade 3 önskningar så man kunde få uppleva att umgås med älskade pappa 😍. Vi har även hunnit med att höstpysslat lite innan is och snö kom fast små besviken på vädret då jag hoppas på massor med snö så man kunde åka lite pulka men får hoppas det kommer. Vi har även grattat älskade mamma/mormor ❤️ som blev ett år äldre nu i november därför fick hon finna presenter ifrån oss. Lilleman fick för sig att göra som pippi långstrump gör på sin pappa kasta 🎂 😂 Hon fick först en bulle över sig sen fick hon smaka på tårta i ansiktet 😂Rätt så kul att han fick bus för sig ibland kan man skoja lite 😂. Det som varit värst va att det regna in i vårat hem så man har varit väldigt irriterade över att ringa hit och dit 😈Men tack och lov kom dom så fort dom kunde för att fixa det. Vi har varit en hel del i skogen och gått med så underbart att göra det så man kunde tänka på annat än allt jobbigt som varit. Vi har haft massa film mys med. Vi har i alla fall haft det bra trots en hel del jobbiga saker. Hoppas alla haft det bra?


Jag håller på att fixa en byrå till lilleman med trasiga nappar som jag skruvat dit som knoppar. Ska ta slipa den och se om de går att olja in den eller hur jag ska ta göra med den. 😀 Jag får helt enkelt klura lite på det.

Likes

Comments

Nu är vi inne i förkyldnings tiderna då behöver vi ha i oss lite extra c-vitaminer i våra kroppar.


Eller du kanske har ont i halsen då kan jag rekommendera dessa godingar till halstabletter.

Dessa godingar kan du hitta här ⬇️

http://kund.polargo.com/Empa87

Likes

Comments

Innan jag började med polargo så hade jag ett extremt dåligt immunförsvar det va så dåligt så jag kunde inte ens ta bussen till stan så blev jag jätte förkyld och fick extrem huvudvärk. Jag hade en extrem migrän så jag kunde inte göra någonting utan att bli sjuk. Jag hade en extrem jobbig menssmärtor så jag typ ville ja det är svårt att förklara hur ont man hade och väldigt ont i mina leder fy bubblan vad det gjort ont. Men så en dag så fick jag tips om att äta
Cognicore Daily,
Vitaminox Pro och B-vita+ Formulation. Jag va annti och tänkte nej det kan inte fungera för så mycket kosttillskott och tabletter man har prova så har inte det fungera på mig. Men jag tänkte att jag kan väl ändå ge det ett försök och se om det fungerar bättre. Jag börjar äta det 2009-2010 någon gång där och i min chockhet så fungerade det på mig.I dag så kan jag åka buss till stan utan att bli sjuk. Jag kan träffa människor utan att bli sjuk. Min migrän har jag inte haft på 7-8år. Vist vanlig huvudvärk kan jag ha men det är mindre än vanligt. Menssmärtor känner jag inte av i huvudtaget längre. Jag känner mig mer piggare i dagsläget. Jag orkar mer än innan och lederna känner jag inte av längre . Nu äter jag CN24, krill, swpro och jordgubbs smoothie. Om jag inte äter dessa från polargo så skulle allt komma tillbaka. Som jag prova att  göra så kan jag tala om att fy skam då kommer verkligen all onda tillbaka så tack polargo för att ni räddat min vardag att fungera igen utan plågor ❤️Ett stort tack till er som tipsade detta till mig ❤️

Likes

Comments

Detta gör sulforafan för din kropp!

* Sänker blodsockernivån vid typ 2-diabetes

* Skyddar mot cancer, avlägsnar cancerframkallande ämnen och dödar cancerceller.

* Förhindrar tumörer att växa, speciellt vid bröst och prostatacancer.

* Lindrar symtom vid autism.

* Skyddar lederna och motverkar artros.

* Skyddar hjärnan.

* Skyddar synen.

* Minskar allergiska inflammationer i näsan.

* Tar död på magsårsbakterien helicobacter pylori.

För att denna goda grönsak ska kunna göra någon nytta för dig så krävs det att du äter 2 kg broccoli om dagen.Skulle du klara av att äta så mycket broccoli om dagen?Jag själv skulle inte klara av att göra det då man skulle må illa och lessna på denna godingen tror jag att det skulle bli.

I stället för att äta så mycket broccoli så äter jag CN24. Gå in här och läs om denna godingen här ⬇️

http://kund.polargo.com/Empa87

Likes

Comments