Kommer åka till Närcon nu för första gången i år, så kommer bli intressant och se hur det är där nu för första gången.

Hade bestämmt mig först att Cosplaya men nu så ska jag göra en Japansk kläd still och varför jag inte kommer Cosplaya är just för det är dyrt och känns mer värdera att lägga pengar på saker när jag är på Närcon.

Så det blir att jag ska göra en Japansk kläd still istället.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! ヾ(´・ω・`)
Var ett tag sen jag bloggade har mått så där nu det sista så har knappt orkat göra ingenting. |−・;)
Men vad som har hänt är att nu så går jag på en kurs som heter SMF som jag går på en folkhögskola 13 veckor så det är bara tre veckor kvar på denna kursen, men jag har ganska stort problem nu så är knappt taggade för att göra hålla på med det.
Men jag hoppas verkligen att jag kommer må bättre snart igen. ヾ(-_-;)
Och så har jag klippt håret föra veckan är faktiskt väldigt nöjd med det kommer behålla det så ett bra tag.ヽ(*・ω・)ノ
Heheh~ känns konstigt att blogga mitt på natten men Godnatt till alla där ut ♥♥


Likes

Comments

Har inte haft en dator i tre dagar när jag lämnade in min dator till skolan efter jag skrev ut mig.
Men imorgon så kommer jag att köpa en ny dator eftersom min andra egna dator har blivit gammal så dags för en ny dator
o(〃'▽'〃)o

Likes

Comments


Kategori: Action,Vänskap och Komedi

Detta är en Annan Japansk Drama som jag tycker en del om, är lite annorlunda Drama för vissa men om du älskar Japansk Drama eller om du vill testa något som är inte svenskt eller Engelskt så kan jag rekommendera denna för jag har skrattat en del på denna serien och alla är så olika dom som träffas och blir kompisar tillsammans ingen har nästan samma intressen och det som gör det så bra är att dom kan visar att man kan vara kompisar med vem som helst och inget är fel på den personen och att det är inte annorlunda eller fel det man är intresserad av.

Om serien

Detta handlar om sex personer som heter Page,Box,Akira, Taiko,Daruma och Izumu som är otaku som träffas genom en sida som heter "Yui's Lifeguard." som dom pratar med en tjej som heter Yui om deras problem, men helt plötsligt så dör Yui av mystisk död.

Och då bestämmer dom sig att göra det som Yui har kallat Akihabara@Deep som hon vill att Page,Box,Akira,Taiko,Daruma och Izumu ska start och börja skydda ett område som heter Akihabara och att lösa med andra människors problem.

Ord:

Otaku: Det är ord som man använder i Japan, som man ska förklara det så är det en person som tillbringar sin tid att sitta tittar på Anime, Spelar Spel eller Surfar på internet hela tiden var det snällast jag kund säga men det är inget fel på det. 

Akihabara: Det är ett ort eller vad man ska kalla det som ligger i Tokyo som är en del Manga,Anime,elektronik, tv-spel, figurer (Anime Karaktärer eller andra Karaktärer) och mycket mer.är det där.  

Likes

Comments

Har alltid tyckt att det har varit roligt att sminka sig med olika stilar speciellt Koreanskt och Japanskt Makeup stilar efter som jag är helt beroende av Japan och Korea men detta är en Koreansk Makeup stil som heter Ulzzang finns en del stilar med detta men jag gjorde en Tomboy stil (❁´◡`❁)*✲゚*Likes

Comments

Ny skola på måndag känns bra och är sjukt taggad över att börja på en ny klass och träffa nya människor.

Jag hoppas att allt kommer bli bättre än vad det var föra skolan och att alla är lugnare  och snälla men det är det som är viktigaste med allt att man ska trivas med dom personerna som man som man träffas med hela tiden, 

Jag tyckte om skolan första gången jag var där så känns som jag kommer att trivas där med alla och allt. 

Men önska mig lycka till på måndag och alla får ha en bra dag med ヽ(*⌒∇⌒*)ノ  

Likes

Comments

Sitter och väntar på min kompis bil körskola medan hon är ut och kör bil, får komma på något roligt att göra nu (*^^*)

Likes

Comments

Tog bilder med min bästa kompis för några veckor sen men det spelar igen roll.

Var kul att göra det så funderar på att göra det igen snart förhoppningsvis (❁´▽`❁)*✲゚*Likes

Comments

Känslan när man vet att allt kommer ordna sig med skolan, hade mycket svårt med skolan och allt men nu så har jag äntligen hittat en lösning så allt funkar.

Kommer att söka in till Folkhögskola så nu känns det som allt lättar om vad som kommer hända och imorgon så blir det att åka in till Arbetsförmedlingen och prata med dom och vara i stan med en kompis med imorgon så det känns som det kommer bli en bra dag imorgon ヾ(。◕ฺ∀◕ฺ)ノ

 

Likes

Comments


 

Jag börja titta på en japansk Drama som heter Kazoku Game (Familjespel) det handlar om en familj som har problem och pappan som heter Kazushige Numata och hanns fru Kayoko dom har två söner.

Och Shinichi som är bra med sina studier men den andra sonen Shigeyuki är inte så bra på det.

Kazushige och Kayoko är orolig för Shigeyuki.

Och Shigeyuki som inte kanske kommer komma in på gymnasiet och göra saken värre genom att stanna hemma och går inte till skolan.

Men Kazushige och Kayoko hitar en privatlärare på internet som dom tar kontakt med och han heter Yoshimoto.

Och han ska göra så att Shigeyuki ska gå tillbaka till skolan men det är saker som har hänt som gör att han inte vill gå tillbaka till skolan och så är det en del problem med familjen med ೭੧(❛〜❛✿)੭೨

Jag blev ganska chockad på en scen men den är ändå lite små intressant även om man blev lite liv rädd på en scen men nu håller jag på att se på den och jag hoppas den kommer vara bra. (◍•ᴗ•◍)❤

Likes

Comments