Header

Mitt liv just nu alltså...

Jag är en sån person som alltid är antingen as peppad och taggad på livet eller så går bara allt och h*lvete.

De senaste dagarna har jag inte varit så pepp på något. I söndags så gick totte piss dåligt och efter det passet så kände jag att allt jag hade byggt upp med honom bara hade försvunnit. Han gick som en giraff och jag red som en kratta och var skit sur, Sry mamma<33

Bloggen ska bli bättre från och med i dag. Jag är ju ledig i 6 dagar från och med idag och jag kommer nog inte vara hemma, eller vi får se det har med hästjobb o göra. Imorgon så ska Saga tävla, Önska henne lycka till!<3

Jag och en annan kompis ska åka och kolla där med och så klart så ska jag heja på mina klubb kompisar!

Tänkte gå banan och vara med, Hihi lite tävlings sugen för det bästa jag vet är att gå banan typ!<3

Men nu ska jag till skolan ses <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sjukt tråkig rubrik.... Men Godmorgon! Slutar skolan 15.00 idag.. Så ska skynda mig hem å äta sen fort ut och göra stallet. Ska mocka alla boxar, göra alla höpåsar, göra kraftfodret, ge ut halm, ta in hästarna, sopa, fodra och rida. Så där var min dag räddad. Behöver inte sitta still och tänka på vad jag ska hitta på iallafall:') Trean ska endast joggas idag. Jag joggar han ute i skritt och trav. Bort med träningsvärken. Han trimmades hårt igår så han har nog en heeeel del träningsvärk:') Men stretchade honom noggrant i alla ben, ryggen och halsen sen smörjde jag in med liniment för att göra träningsverken lite mildare. Tänkte att jag ska försöka ta ungefär 30-40min idag och borta honom med alla möjliga olika borstar och borsta honom. På onsdag blir det att hämta transport, packa noggrant så bilen inte ser ut som den alltid har gjort- hemsk. Nu ska allt vara organiserat. MÅSTE komma ihåg PASSET och NUMMERLAPPEN. Annars blir det ju inte bra.. På första tävlingen glömde jag kavajen.. Inte lika farligt men vi vände haha. Nu ska ALLT vara planerat. På onsdagen ska Vi ska lasta tidigt så vi jag gjort det. Då får trean äta frukost i transporten medans vi grejar de sista. Men ALLT ska vara packat i transporten och i bilen på ONSDAGEN. Linorna ska vara framme, vattenhink. Okej, kan inte rabbla upp hela min packlista i detta inlägget då det är sjuuuukt mycket. Sååå skönt att Wilma sover över natten innan då hon alltid har vart med på tävlingarna. Nu ska ju trean så själv också så vi måste lasta ännu tidigare ifall han skulle vara svårlastad. Hursomhelst, nu ska jag till lektionen. Hörs sen!

Likes

Comments

Jag vill byta min hoppträning mot en dressyr träning denna veckan så vi får se hur det blir men så här hade jag tänkt att det skulle se ut i alla fall.

Måndag: Dressyr träning, grk

Tisdag:Vila/promenad

Onsdag: Hoppträning??

Torsdag: Lugnt pass, Ställa igenom och jobba mycket fattningar osv.

Fredag: Back träning!

Lördag: Lugnt skogen

Söndag: Nöta bommar med fram och avskrittning i skogen!

Så blir troligt vis veckan för denna lilla skönheten.

​Gammla bilder <3

Likes

Comments

Godmorgon! Ursäkta frånvaron men igår försökte jag posta inlägg men det stod bara och laddade hur länge som helst och det postades aldrig. Men hursomhelst, Igår var trean jättefin och PIGG. Men han känns riktigt bra nu. Red på banan först och sen ut i skogen. Idag får han antingen vila eller bara ut i skogen och lufsa runt. Klättrade igår så han har säkert lite träningsverk.

Nu är det dags för skola, har ett SO-prov att göra. Önska mig lycka till tack;)
Hörs sen:)

Likes

Comments

Igår i skövde så fick jag med mig två tröjor, en foundation och en conciler hem. Nöjd med dagen!

Hann tyvärr inte rida igår men ska trimma igenom honom ordentligt idag på klyftamo järdet tror jag för det är dressyr tävling på klubben. Han ska uppnå vissa "krav" med passet och ska inte vara springig. Lättare sagt än gjort.
Tror inte jag vill göra något med någon kompis idag även om jag har fått frågan. Vill gärna ta det lugnt och städa mitt rum ordentligt samt piffa upp det lite för jag älskar sånt, Hihi.

Vi ses senare <33

Likes

Comments

Blir ändrade planer. Drar till Skövde med en kompis nu❤️

Likes

Comments

Igår så slutade våra lektioner 10:00 för att alla i skolan skulle ta sig ut till skogen vid stallet på orienterings tävling.

Helt ärligt så tyckte jag att orientering var helt ok innan, Men nu har det ändrats.

Jag och min kompis hade valt en tränings bana för att vi inte ville springa själva. Våran start tid var 11:40 så vi stog vid starten där alla startade (trodde vi). Men vi hade fel!

Alla som skulle gå tränings banan skulle gå!!! runt en bana på 2,9 km /3.9 km. Tror ni inte att det var några som gick jääätte långsamt längsbak?

Mina kompisar som inte hade tränings banan sprang på 20-30 min. Vi gick på 1 timma och 25 minuter!!!!!

Åhh jag blir så irriterad för att de hade informerat oss så dåligt. Vi ville springa 2 och två. Inte gå 20 pers i en grupp där ledaren inte hade någon koll.
Direkt efter orienteringen så åkte vi till stallet och red, fixade lite osv.

När jag och min kompis ringde hem så ringde vi tre andra tjejer och frågade om vi skulle ha tjejkväll. Äta pizza och godis osv. Jätte kul och gott. Haha, Just nu är typ allt skit konstigt i min kompis värld.

Kommer mer om det idag.

Valborg är det idag med. I kväll så ska jag fira med några kompisar + deras familjer. Ska bli kul.

Totte ska ridas. Jag vill rida igenom honom i dressyren men han har gått ganska hårt två dagar i rad nu så jag ska ta det lugnt tänkte rida ut i skogen och jobba igenom honom, Stretcha sedan.

Inlägg kommer senare, See ya soon <33

Likes

Comments

Jag är otroligt noggrann med hur det är i stallet. Tränsen ska vara putsade och ihop satta. Sadeln ska ha skydd på och grimskaften ska vara upphängda. Kraschar allt det där så blir jag arg, lätt irriterad och det bara kryper i fingrarna. Samma i tottes spilta (Ja, Tyvärr spilta) så ska vattenkoppen och krubban alltid vara i ordning gjorda. Det får gärna ligga lite färskt gräs där med.

Men med ridningen så är det inte samma sak. Går något dåligt så tar jag inte tag i det direkt utan det blir lite som det blir ibland.

Jag måste börja rida mer. Jag kan inte sitta där och skumpa runt (Överdriver nu). Jag har mål, Både inom hoppning och dressyren och de ska uppnås. Hur ska jag klara målen då?

Jag måste jobba mer! Han ska jobba i form, han ska hoppa felfria rundor på tävling.

Just nu efter gårdagens träning så är jag mer än peppad på att komma ut och tävla!

Från i onsdags <3 Bästa pownie!

Likes

Comments