Hej på er mina trogna läsare och ni andra! Idag är det inte lika härligt höstväder ute. Snarare tvärt om! Det är gått och det blåser ute, klassiska höstvädret!

Har haft en ur usel natt! Jag la mig i sängen runt 22. Men somnade inte förens runt 03:00 tiden. Så frustrerande! Jag var väldigt trött men ändå så tog det flera timmar innan jag somna!
När jag hade sovit kanske 3 timmar så vaknar jag av världens åsksmäll! Skojar inte när jag säger att det kändes som att den var rakt ovanför oss! Säger som Harry i Jönssonligan- Vilken Jädra Smäll!

Nu ska jag kolla på lite Youtube innan jag gör något annat.
Har förövrigt åkt på hosta så det känns som att jag ska hosta ut mina lungor...

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra så hörs vi när vi hörs! ❤


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er trogna följare & läsare! Hoppas ni mår bra! Jag har lite hosta, blir jätte hes från och till och har slem i halsen som vägrar att försvinna... Too much information kanske men va fan... Man ska ju vara ärlig! Men annars är jag kry i kroppen. Mitt psykiska mående är stabilt atm. Men det kan vända på bara få sekunder!

Härligt höstväder här Falun idag! Solen skiner! Vet inte om jag vågar mig ut med min hals... Men det hade ju varit bra att få lite sol på sig! Kanske får bli en super kort promenad! Vill inte riskera att det blir värre!

Annars har jag inga större planer för dagen. Jag är ledig idag ^^ Hur ofta är man ledig på en Måndag? Erik han jobbar. Som vanligt x) haha!

Ni får sköta om er & vara snälla mor varandra både på nätet & i verkligheten- Kom ihåg: Sprid KÄRLEK inte hat! ❤

Likes

Comments

Godmorgon eller något liknade. Har varit vaken i ca 2 timmar. Men låg kvar i sängen en stund och sedan har jag pratat med Erik i telefon. Han är i Mora hos en kompis. Jag skulle egentligen också ha varit med dit men jag valde att stanna kvar här hemma. Dels för att jag i förrgår mådde skit i kroppen. Jag var yr,skakis,mådde illa och hade huvudvärk. Hade även frossa!
Och igår fick jag ont i halsen, blev hes och började spotta lite blod... 😷 Idag är jag mest hes bara. Har lite grann av en whiskey röst x) Hade inte pallat med att vara med folk...

Mina planer idag är att ta reda på den rena tvätten och lite annat "vuxen" göra. Får se om jag kommer lyckas ta mig ut på en promenad. Solen är ju framme. Så man ska ju passa på att få lite sol på sig när den ändå visar sig!

Nej nu ska jag ta mig en till kopp med kaffe och ta reda på tvätten!

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten, sprid kärlek inte hat! ❤

hur många stör sig på att jag visar magen? 😉

Likes

Comments

Men det var inte igår man uppdaterande här! Hur mår ni? Hoppas ni mår bättre en mig i alla fall!
Jag har hamnat i en piss dålig period! Och nej... Det är inte bara för att det är höst! Så störande med folk som "men det är många som mår dåligt på hösten" Ja det kan hända. Men det är inte orsaken till min dåliga period! Det är dels därför min blogg har ekat tom. För har känt att det inte har varit kul trotts att jag egentligen tycker det!

Jag har ingen aptit heller... Ni som har följt mig ett tag vet att jag inte kan känna någon hunger men att jag ändå blir sugen på olika maträtter. Men det har försvunnit. Mår illa så fort jag får mat i munnen 😷 Tack och lov att vi inte äger någon våg... Hade fått ännu mer ångest av det annars...

Men det finns faktiskt något positivt! Jag har sagt upp från Bruger KIng. Jag trivdes bra där och så. Men jag slutade där p.g.a att jag var tvungen att ta reda på andras skit efter jobbet. Alltså i privatlivet. Vilket gjorde att jag höll på att gå in i väggen! Det gick liksom inte ihop att jobba på en snabbmatskedja & fixa andras liv samtidigt!
Det som är bra att jag har fått ett nytt jobb som Timvikarie inom dagis/förskola! Vilket är hur härligt som helst! Har även sagt till folk att jag inte kan ta reda på andras skit. Det får folk göra själva! Jag har fullt upp med mig!

Det är väl lite så det ser ut för mig just nu. Bara jag kommer ur den här dåliga perioden så ska det nog bli bättre hoppas jag! 😊


Likes

Comments

Ibland får man kolla bakåt. De enda gångerna man ska kolla bakåt är för att se hur LÅNGT man har kommit!
Jag har kommit långt. Även om jag har en bra jävla bit kvar. Så har jag kommit en bra bit på vägen och tagit mig över hinder! Jag är inte i mål en. Men jag är närmar en vad jag var för några år sedan, jag är närmare en vad jag var i går.

Jag har håller på en idag att förvanda min kropp till det bättre! Jag har förlorat en del fett kilon. Och en dag ska mina förlorade fett kilon bli till muskler! För något som många glömmer bort är att muskler väger mer en fett!

Som sagt... Jag är inte där en. Men jag har kommit en bra jävla bit!

NEVER EVER GIVE UP!

Likes

Comments

God'middag eller vad man nu säger! Jag vaknade redan vid 5 i morse och kunde så klart inte somna om -.- Låg dock kvar i sängen till typ 9. Sedan gjorde jag kaffe & har glott på Youtube sen dess. Har så lätt att fasta där! haha!
Sitter nu i soffan med en kopp te! Nej jag dricker inte bara kaffe 😉 Just ja, vi går in i en ny månad! Oktober! bara 2 månader kvar till December... Hur fort går inte tiden?!

Vi får se om jag kommer göra några halloween videos eller inte. Jag har några idéer men jag har inte allt som behövs... Det märks!

Nu ska jag dricka upp min kopp med te och försöka röja upp här... Förstår inte hur det kan bli stökigt på en gång!

Men ni får sköta om er & vara snälla mot varandra så hörs vi när vi hörs! ❤

Likes

Comments

Godmorgon på er mina underbara unicorns! ✨ Hoppas ni sovit bra och att ni mår bra!
Dagens planer är att dra till gymmet, tänkte dra tid om typ en timme om jag inte fastnar framför Youtube 😳 Jag skulle också ha varit på ett möte idag, Men jag fick ett sms från dom där som skev att det var inställt p,g,a sjukdom. Men dom skulle hör av sig om en ny tid. När jag tänker efter så har det fan varit en del möten!


Just ja! Det är även "mat marknad" här i Falun. Det är mat från olika länder. Tyvärr mest kött bara... Vilket suger! Vi vegetarianer & veganer kanske också vill smaka lite olika rätter! Liksom... Dom har känguru hamburgare till exempel.. KÄNGURU!!!! 😷 Men ja jag ska inte lägga mig i vad folk väljer att äta och inte...

Nej nu ska jag lite fram mina träningskäder och kolla när det går någon buss ner till stan!

Men ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten- Kom ihåg: Sprid KÄRLEK inte hat! ❤

Likes

Comments

Igår var det Falu-Pride här i Falun. Jag gick med i paraden tillsammans med min vän "Raggarstreng".
Paraden var helt okej. Men den i Gävle var mycket bättre tycker jag! Det var mer pepp i den! Men jag är ändå impad av att det var många som deltog ändå! Så fint med alla som vill vara med & sprida lite kärlek! ❤

Jag hade tänkt att filma så som jag gjorde under Gävle Pride. Men det blev inte av... Men åh andra sidan behöver man inte filma ALLT! x)

Var någon av er som var på Falu-Pride? :)

Likes

Comments

Då är man 22 bast! Känner mig dock fortfarande som en 15 åring! haha!
Jag "firade" min födelsedag igår med träning som ni kan se i förra inlägget. När Erik kom hem så åt vi "tårta" gjort av granola. soyghurt, kokosolja och massa bär! Glutenfri och vegansk!

Men under tiden Erik var och jobba så var jag helt själv. Det kom inte en enda käft hit. Ingen som som ringde eller skrev om man skulle hitta på något. Så med andra ord, min födelsedag var exakt som alla andra dagar. Värdelöst!
Hade ju varit skönt om jag kunde få ordentligt t frirad någon gång... Men man ska väl inte klaga antar jag!

Min lillebror ringde upp mig i alla fall och önskade mig en fin födelsedag! Sedan pratade jag även med mamma och mormor i telefon igår.

Det var min födelsedag det. En helt vanlig dag som alla andra.

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten- Kom ihåg: Sprid KÄRLEK inte hat!❤

Likes

Comments

Idag fyller jag 22 år, Grattis till mig själv!🎉 Hur firar jag denna dag då? Ja jag vet inte... Just nu sitter jag i soffan med en (hör och häpna) en grön smoothie! Först var jag på ett möte & efter det så drog till gymmet och körde att svettigt pass! Kom hem för en liten stund sen.
Erik jobbar, mina vänner jobbar/pluggar/är inlagda. Så jag kan inte ens vara med MINA vänner. vilket suger lite grann. Solen skiner. Så det är ju något positivt!

Denna dag kommer säkert blir som alla andra...

Jaja, nu ska jag dricka upp min smoothie och fixa något att äta!

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten- Kom ihåg: Sprid Kärlek inte! ❤

Likes

Comments