Idag är det exakt ett år sedan jag & Erik blev tillsammans! Sjukt vad tiden har gått fort! Tycket nyss att jag träffade och dejtade honom! Och jag som sa att jag skulle vara singel... Well, det gick jätte bra! 😉

Jag tänker inte sitta här & skriva en långa novell om hur mycket han betyder och bla bla! För han vet att jag älskar honom en då utan att jag behöver berätta det för hela världen typ!

Jag vill mest berätta att jag är tacksam över att han har stått ut med mig i ett år. Med alla min panik & ångestattacker! Och all annan skit. Plus att han accepterar att jag är vegetarian. Att jag får ha min egna stil. Att han tar hänsyn till min socialfobi.


Folk har sagt så här till mig:
"Jag förstår inte hur DU kan stå ut med honom"
"Hur kan en så snygg tjej som du vara tillsammans med honom"

1. Jag gillar han för den han är.
2. Mitt utseende har inget med saken att göra

Våra stilar krockar. Han är raggare. Jag är alternative.
vilket göt oss till ett oslagbart par!

Ett år ❤

Likes

Comments

Hej på er, just nu är jag inte så stabil. Mycket tankar & känslor som snurrar runt just nu. Fick att samtal i morse, som.. Jag tror jag vet vad det handlar om men jag är inte helt 100 iaf. Tankarna är ju fan värst. Dom kan lura en så in åt helvete. Skapa problem som inte ens finns.
Jag försöker att tänka på hur jag andas just nu. För att ja inte ska hyperventilera.

Ska kolla på massa Disneyfilmer, det brukar hjälpa

Ni får ta han om er så hörs vi kanske senare <3

Likes

Comments

Karma. Karma kommer till alla oavsett om man vill det eller inte.
Men ibland undrar jag när karma ska ta vissa människor. Varför kan inte karma komma tidigare. En del människor förtjänar en karma som kommer slå dom så hårt!

Vad är grejen med att snacka så himla mycket skit om folk? Vad är grejen med att sprida en massa jävla rykten? Och ni som väjer att tro på rykten och sprider det vidare. Alltså hur kan ni?
Bara för ett person inte haft så lätt i livet och inte alltid har gjort rätt livsval, ger det inte er rätten att sprida falska rykten. Eller påstå att den har gjort en massa saker.

Att sprida rykten och påstå massa saker om en som har hamnat snett i livet... Det är så lågt! Det är så lågt att sätta någon i skiten bara för att den inte alltid har gjort rätt livsval.

Jag är så trött på detta! Så trött på alla som bara är ute etter att förstöra.

Det synd att vissa myndigheter väjer att tro på rykten.
"Är man en gång redan straffad är det lätt att man blir haffad"

Men karma kommer. Den kommer att ta dig så förbannat hårt!

Likes

Comments

Hej på er alla unicorns! Hoppas ni alla har haft en bra dag en så länge!
Efter jobbet idag så var jag så himla trött, så jag var tvungen att vila lite. Sov jätte kostligt inatt. Vaknade till flera gånger och har drömt jätte konstiga drömmar. I alla fall, efter jag hade vilat lite så drog jag ner till affären för att handla lite. Och jävlar vad folk ska stirra! Det är inte att folk bara kollar lite grann. Utan som verkligen stirra! Man ba "har ni aldrig sett en tjej handlat förr eller?" Som min vän skrev "livet som emo" Ja jag är alternativ. Och ja jag vet att folk kan kolla ite extra. Men att stirra ut mig... Det är inte roligt!
Jaja en så länge har ingen lyckats döda mig med blicken!

Någon mer en mig som brukar bli utstirrad?


Likes

Comments

Hejsan på er mina underbara unicorns,hoppas ni mår bra & att ni får en fortsatt trevlig dag! 😊
Igår så gick jag ut på krogen med Nicklas. Så först blev det förfest hemma hos honom. Sen drog vi ner te stan och in på Kingen. Träffade på min polare Mackä och Liam. Dom är ju med i bandet Burn The Plague! Det var jätte kul att höra dom spela igen! Jädrar vad bra dom är! Jag hoppas att dom kommer att gå riktigt långt!

Likes

Comments

Alla har säkert redan sett den redan. Även om detta inte alls är min typ av musik, så fick jag gåshud! Och jag kan relatera så himla mycket!

Likes

Comments

Den här dagen började inte bra. Vaknade vi 8 och bara stirrade upp i taket. Sen började jag gråta för ingenting. Känner mig rätt nedstämd. Jag ska ta och dricka upp mitt kaffe & slänga mig duschen.

Måste försöka bli på bättre humör. Ska ut ikväll. Fört ska jag på förfest hemma hos Niklas sedan ska vi dra till Kingen och se min 2 polares band Burn The Plauge spela där. Dom kommer att tävla ikväll! Så det ska bli spännande att se på!
bilden är tagen från deras facebook sida

Likes

Comments

Hemma igen efter att varit på stan ett tag. Blev att käka lite mat på restaurangen och sedan var Erik tvungen att dra till jobbet. Så jag och Annan har spelat lite pokémon och glott på folk. Det är så himla fint väder ute! Dock lite kallt i luften en, men det är ju bara februari fortfarande så. Det var skönt att få lite frisk luft och lite solljus på sig!
Blir bara att ta det lugnt för min del nu av dagen som är kvar. Erik skulle dra till Borlänge efter jobbet. Han frågade om jag inte skulle haka på. Men kände att nej.. Är inte på de humöret.

Har ni haft en bra dag? Vad ska ni göra ikväll? :)

Likes

Comments

Hejsan på er mina underbara unicorns, hoppas ni mår bra & att ni får en fortsatt trevlig dag 😊Fredag, äntligen! För mig blir det att stanna i Falun denna helg. Ska dra ut på Kingen imorgon. Då 2 av mina gamla polare har ett band och dom ska spela där. Om jag har fattat det rätt så ska dom tävla! Så ska bli spännande! Har inga planer för ikväll. Kanske är lika bra, för hur ska jag annars orka ut imorgon? x)

Erik skulle ha varit ledig idag men så klart så måste dom ha extra hjälp. Han börjar inte förrns kl 14, så han kan ju chilla ett tag! Dock ville Erik käka på restaurangen idag. Så v ska dra dit. Efter det tänkte jag dra tillbaka till lägenheten. Orkar inte med människor.. Men hakar på till restaurangen för att hålla pöjken lite sällskap!

Vd har ni för planer nu inför helgen? :)

Ni får sköta om er 6 vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten så hörs vi när vi hörs ❤

Likes

Comments

Well, har varit lite kreativ idag. Ritade av en bild på mig & Erik. Är inte riktigt nöjd...Men den duger :)

Likes

Comments