Hej på er! Hur mår ni? Förlåt för att bloggen har stått still. Men det har varit massa i mitt huvud, jag har varit lite ostabil om man säger så.

Helgen har tagit all min kraft!
I fredags så kom det lite folk hit (Eriks vänner) Vi alla drog till en fest lite senare där det blev en del missförstånd och lite drama. Men det löste sig tillslut. Jag vill bara på peka att jag inte ens blev påverkad, jag vart inte ens lullig!

I lördags så var det fest hos någon annan, dom som hade festen ville jätte gärna att jag skulle vara med, så jag hakad på dit. Där blev det också drama. Men efter ett tag så löste det sig. Jag var en av dom var ett stöd.
När kl var 02:30 ca så kände att jag ville hem och sova x) Vilken fest prisse jag är va? ;) Då där emot började känna av alkoholen ytterst lite!

Eftersom jag har träffat folk 2 dagar i rad, så har det blivit för mycket för mitt lilla huvud. Så är helt slut! Tack och lov att jag inte behövde jobba idag så jag kan försöka ta igen mig lite.

Hoppas ni har haft en bra helg! 💗


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag på er mina trogna läsare och ni andra! Idag har jag jobbat från kl 07:30-13:45 så det var en rätt kort dag idag. I morgon börjar jag samma tid men slutar kl 16:00 istället. Så då vet ni det ifall ni undrar varför bloggen är lite tyst av sig 😉

Lite uppdate om min sömnmedicin.. Den suger rent ut sagt! Den gör mig bara lite tröttare en vanligt. Får även hjärtklappning. Den gör även det svårare för mig att att somna+ att när jag väl har lyckats att somna så vaknar jag upp fler tal gånger. "Ge det lite tid" Är det läkarna säger... Varför kan dom inte ge mig en medicin som gör att jag SOMNAR och inte bara blir lite tröttare. För det är med att SOMNA jag behöver hjälp med. Trött blir jag redan. Men det fattar inte läkarna jag har pratat med. Ibland undrar jag om dom ens har någon som helst utbildning...

Nu tänkte jag fixa lite käk och mysa ner mig till Trolltider 💙


Likes

Comments

God eftermiddag på er! Idag har jag varit till psykiatrin på gruppterapi. Dom hjälpmedel man får hjälper inte alls för mig. Vet inte om det bror på att jag har mått dåligt i så pass många år (14 år för att vara exakt) Och att mina dåliga vanor är så pass insatta att det blir att jag tänker att det är effektivt . Vet inte hur jag ska förklara... Men jag hoppas att ni förstår vad jag menar!

Idag är det även 5 år sedan "Kocken" gick bort i en olycka... 😔 Han är så saknad av många & vårat Western Gäng blev sig inte likt utan honom... Men jag hoppas att han har det bra där på andra sidan! Men jädrar vad vi saknar honom!Likes

Comments

Hej på er alla fina! Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår, men min dator hade någon slags uppdatering som tog 100 år! Medans datorn gjorde det så passade jag på att städa hela lägenheten! Vet ni hur skönt det var att vakna upp och slippa känna städångesten!? Det enda jag behöver göra just nu är att plocka ur diskmaskinen.

Då är vi inne på första advent! Ni får tända ett ljus åt mig. För vi har ingen adventsstake eller vad det heter. För vi har inte orkat brytt oss 😏 Eller vi har mera lagt pengar på mat och viktigare saker. Vist det hade varit mysig.. Men jag tror inte vi dör för det! 😄

Det sol här i Falun, så funderar att gå ut på en liten promenad. Så att jag får lite luft och sol på mig! ☀

Önskar er alla en trevlig första advent 🔔💗

Likes

Comments

Go'kväll på er alla fina! Hur mår ni? Själv är jag jätte trött... Min nya sömn medicin gör så att jag vaknar dubblett så mycket en vad jag har gjort innan vilket suger rejält! Jag vet att de tar ett tag innan det ska ge effekt... Men.. Det är inte kul att vakan flera gånger speciellt inte när man ska upp och jobba!

Snön har i alla fall kommit hit till Falun. Det är lagom med snö. Inte för mycket och inte för lite. Så jag tycker att det är bra så x)

Jag var tvungen att jobba idag, där av att det inte har blivit någon uppdatering. Jobbade från 08:45-15:00. Barnen var rätt lugna idag viket var väldigt skönt! Så nu tar jag helg!

Kan vi diskutera att det redan är DECEMBER!? Vart tog tiden vägen liksom!?
Jag kan väl inte vara den enda som tycker att tiden gått fort?

Ta hand om er & glöm inte att sprida kärlek till varandra

Likes

Comments

Suck.. Jag skulle på jobbintervju idag kl 14. Som den tidspessimist man är så såg jag till att vara nere på stan i god tid!

Jag går mot det stället där jag ska vara, träffar på en personal. Jag säger då att jag ska på intervju varpå hon säger "nej" Jag förklarar då att jag har mejlat och fått svar att jag har tid kl 14. Men då säger hon att den jag ska prata med inte är där. Jag frågar henne då om hon kan hälsa honom att jag har varit där. Nej det kunde hon tydligen inte.

Jag gick där ifrån och slängde iväg ett mejl och skrev typ "Hej, jag var tidig ner på stan och den som jobbade kunde tydligen inte hälsa till dig att jag varit där, kan vi boka in en ny dag/tid" Så jag ska dit imorgon igen kl 16.

Sånt här gör mig verkligen irriterad. Hon jag pratade med var även väldigt sur och otrevlig... Ska man jobba med människor så passar det inte att vara sur och otrevlig!
Jaja, bättre lycka imorgon kanske!

Ni får sköta om er & sprida kärlek till varandra så hörs vi ❤

Jag jobbar fortfarande som timviakre för er som undrar :)

Likes

Comments

Alltså waaah! Vi har internet igen! 😄 Så nu är jag back on track med bloggandet igen! Får bara hoppas att jag inte har tappat mitt bloggflow! haha!

Vet ni vad? Idag ska dra iväg på jobbintervju kl 14! Woho! Jag hoppas att jag kommer få tjänsten jag har sökt till så att jag får in extra cash på kontot! 💰 Så ni alla kan väl hålla tummarna?! ❤

Ta hand om er & sprid kärlek till varandra ✨

(bild i repris)

Likes

Comments

Go'kväll. Jag lever en, så ni kan vara lugna! Och jag är fortfarande en bloggare/bloggerska! Men det är ju det är med internatet... Vi har fortfarande inget *suck*😔 Jag hoppas att vi får det snart så jag får upp mitt blogflow igen! Men, om ni vill se eller veta vad jag gör på dagarna så följ mig på INSTAGRAM eller på snap: emofjortis 👻

Jag håller förövrigt på att söka lite extra jobb så jag får in mer pengar på kontot. Eftersom jag inte jobbar så jätte ofta så blir det inte en så fet lön om man säger nu. Min lön som jag fick nu går till mina räkningar sen är pengarna slut! Så känner att jag behöver ett till jobb! Ibland önskar jag att jag var ekonomiskt oberoende!

Hoppas ni har haft en fin helg så önskar jag er en trevlig måndags kväll! <3

Likes

Comments