Hej på er, jag mår lite bättre nu. Är dock fortfarande på lite dåligt humör. Men det har varit en helvetes natt! Tror jag skrev i förra inlägget att jag bara ha sovit en timme. Jag har försökt att få lite mer sömn. Men det gick inte. Har gjort mig en till kopp kaffe och efter den ska jag ta en Oatly dryck, den som är rosa, den är så sjukt god! 😍

Alltså jag är så sjukt glad över att jag är ledig idag. Det hade fan inte gott att jobba med en timmes sömn... Är ledig i morgon också och då hoppas jag att jag kommer få sova!

Nu ska jag bara vänta på att klockan ska bli ett så jag kan tvätta. Så länge få får jag glo på Youtube, film eller nått sånt.

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten så hörs vi när vi hörs ❤
bild från googel

Likes

Comments

Hej på er! Idag är jag inte på humör. Har sovit ca en timme i natt. Min händer alldeles skakis! 😨 Får hoppas det går över snart. Är rätt glad nu att jaf bokade min tvätt tid runt 13: tiden. Så kanske kan lyckas vila lite innan det. Får hoppas!

Är verkligen inte på humör! Så jag ska kolla på Youtube en stund och försöka lunga ner mig...

Likes

Comments

Go'kväll på er! Hur mår ni? Jag mår helt okej,kom hem från gymmet för en liten stund sen. Först blev det lite uppvärmning sedan var jag med på ett Zumba pass som var i ca 60 minuter. Svettigt som fan,men gud så roligt det är! Zumba är dessutom bra träning!

Idag fyllde jag på lite av dess Oatly drycker. Asså dom är så otroligt goda! 😍 Och att dom är veganska är ju helt suveränt!

Nu ska jag njuta av en av dessa, det blir den gröna :3

Likes

Comments

Hej på er mina underbara unicorns,hoppas ni mår bra & att ni får en fortsatt trevlig dag 😊 Idag blev det en liten kortare arbetsdag en beräknat. Jag & en till tjej fick sluta lite tidigare p.g.a att det skulle komma folk som ska anteckna allt man gör. Och som ska se till att man säger rätt o.s.v. Typ kritiker fast det heter något annat. Och dom är tydligen jätte petiga!
Så jag och den andra tjejen kände att det var bäst att dra hemåt så att det inte blir minus poäng bara för att vi kanske skulle råka säga fel tex. Vi blev till med frågade om vi ville dra hem istället om det inte var någon som förstod det :)

Är hemma och chillar lite till musik medans jag dricker kaffe (som jag alltid gör) Tänkte dra till gymmet om en stund och köra igenom kroppsschemat jag fick av min PT.
I morgon är jag ledig men det blir en tvätt dag. Är även ledig på fredag så ska hoppas på att jag får sova lite då.

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten så hörs vi när vi hörs ❤

Likes

Comments

Go'kväll på er! Hur mår ni? Jag mår rätt okej om man bortser från att jag spillde hett vatten på en foten x) Det känns ju lite grann. Jävla klant man är ibland! xD haha! Det är ju tur att det går över i alla fall.

Denna arbetsdag har gått fort tycker jag! Rätt som det va så var kl 15: 00 och jag ba "jaha nu slutar jag" Kommer jobba från 11-15 i morgon med. Sedan är jag ledig Torsdag & Fredag (har dock tvätt dag på torsdag så R.I.P ledighet) Och kommer jobba Lördag & Söndag. Det kommer bli första gången jag kommer att jobba helg så det ska bli intresant!

Nu ska jag bara ta det lite lugnt & kolla på Youtube :)

Men ni får sköta om er & vara snälla mot varandra så hörs vi när vi hörs ❤

Likes

Comments

Godmorgon,mina underbara unicorns,hoppas att ni när bra & att ni får en fortsätt trevlig dag 😊

Idag väntas ett 4 timmars pass. 11-kl 15:00 Så det är rätt chill. Kommer jobba samma tider i morgon med. Sedan är jag ledig resten av veckan. Men jag sa att jag kan jobba om det behövs!

Nej nu lär jag byta om till vettiga kläder! x)

Men ni får sköta om er & vara snälla mot varandra så hörs vi när vi hörs ❤

Likes

Comments

OMG vad denna dryck var god! Idag var första gången jag smakade den and I LOVE IT! 😍 Den är dessutom vegansk! Djurvänligt är aldrig fel! ❤
Den var perfekt efter ca 2 timmars trängspass på gymmet 💪

Likes

Comments

Hej på er, det suger att bloggen får ta stryk p.g.a mitt nya jobb. Men jag hoppas att ni har förståelse för det!

Vilken helg asså... Det blev att jag blev med till stugan. Jag följde trotts att jag kände att mitt psyke inte var stabilt för det.. Men jag tänkte "äsch.. jag är ju bjuden och det kommer inte vara så många där" Så vi drog dit på lördagen, måste ven tillägga att jag bara hade sovit 3 timmar kvällen innan. Jag försökte ta en powernap underdagen men det gick inte.

Väl framme så började vi åt grilla. Jag åt vegansk korv Market Astrid & Aporna. Den var helt okej, den hade kunnat varit gode om man hade haft lite mer kryddor. Sen åt jag grovt korvbröd till. Och ja, jag blev mätt!
Hur som helst, vi åt, alla blev mätta, vi snackade lite skit och drack lite alkoholhaltiga drycker. Allt var frid & fröjd och hur trevligt som helst. Jag hade kul!

Men... när lördagen började gå mot söndagen (ja vi satt uppe hela natten) Så började jag gråta, svårare att andas. Ja för att göra lång story kort. Jag fick en panik attack. Jag sprang ut, ut i skogen i bara tunna strumpor, tunna leggings, kort kjol och ett linne. Jag sprang ut i mörkret.
Det blev så mycket i huvudet att jag ramlar Jag började se saker som inte finns. Jag kände hur rädslan fyllde kroppen. Jag ställer mig upp, går baklänges tillbaka mot stugan igen. Jag ber pappa om hjälp (han är död för er som inte vet)

När jag var lite närmare stugan så hör jag hur dom ropar efter mig. Jag får ut ett gråtandes namn "erik.." Och som tur va hörde han mig. Jag kommer in i stugan igen. Och så snäll som Erik är så bäddade han ner mig ❤

Om man bortser från min panikattack så hade jag det roligt & trevligt!


Så här ser mina bet ut nu efter helgen 👀

Likes

Comments