View tracker

Idag är är en sån där dag då jag inte vill göra någonting alls! Vill bara stanna inomhus och inte lyfta ett finger. En sån dag är det idag. Det här med att spela in julvideos har gått åt helvete..Allt har bara krånglat... Men ska ge det en chans till. Kanske inte idag. Men kanske imorgon eller på lördag ska försöka mig på att filma igen!

Blev helt plötsligt emotional! 😖
Kanske borde stanna inomhus. Så det inte blir för mycket för huvudet. För kommer bara att kollapsa om det blir för mycket.

Haha vilket deppigt inlägg det blev... Sak försöka vara lite mer positiv i nästa!
Tills dess får ni sköta om & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten så hörs vi när vi hörs ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Alltid lika kul när datorn och bloggsidan krånglar! Tur det vill funka nu i alla fall så jag kan uppdatera!
Någon mer en mig som brukar ha krångel med nouw? Eller är det bara jag som ska ha ren otur typ jämt?


Igår så möblerade vi om,städa och julpynta lite. Och det tog sin tid! Vi började runt 13:30 tror jag. Sen häll på till typ 21-22 igår! haha.. Idag hade vi tänkt att bygga ett pepparkakshus. Får se hur det går! Ser fram emot att dekorera det! Älskar sånt! Att dekorera är en av dom bästa sakerna jag vet! 😍 Får även se om vi ska julpynta lite mer. Jag ska i alla fall pynta lite inne på Eriks rum :3

Ni får sköta om er& vara snälla mot varandra både på nätet & verkligheten så hörs vi när vi hörs ❤

Haters gonna hate

Likes

Comments

Åh vad tiden går! Redan efter 12 haha! Var jätte seg i morse, vakande med huvudvärk men det börjar gå över nu i alla fall som tur är!
Vad står på schemat idag då? Dra till återvinningen,möblera om och städa! Så det kommer nog ta sin tid. Men jag hoppas att det kommer gå fort. För jag vill spela in lite jul videos. Det är ju redan den 6:e och tiden flyger ju iväg! Har i alla fall 2 video ideer! 😊

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och byta om till vettiga kläder!


Men ni får sköta om er & vara snälla mot varandra så hörs vi när vi hörs 💗

Likes

Comments

För 4 år sedan lämnade de du jordelivet. Inte för att du ville. Du ville leva. Du hade äntligen hitta kärleken i ditt liv! Sen drogs du bara ifrån oss... Det är så orättvist att di inte fick vara kvar här! 😢Du är så himla saknad av så många! Varför fick du inte stanna kvar...?

Vila i frid "Kocken" ❤

Likes

Comments

Livet och verkligheten kom ikapp mig. Där av att bloggen har fått tagit styrk. Sorry! Ibland måste man prioritera andra saker. Även om jag tycker att bloggen är viktig så finns andra saker man måste prioritera före i alla fall. Hoppas ni har överseende och förståelse för det!

Vad händer i livet? Well.. Jag har fortfarande jobb. *tacksam som fan för det* Sen är det massa tankar och funderingar som cirkulerar. Är så trött på denna dubbelmoral jag får av folk! Blir så irriterad... Gaaah!

Men till något positivt nu då, vi fick träffa Kevin lördags! Han är alltid så himla go och glad! Och vilken glädje och energi han ger! Go plutten! Dock vi fick vi bara ha han hemma från kl 11-15:00... Och dom timmarna bara flyger iväg!
Vi år då mat och bakade lussebullar/lussekatter/solbröd, vad man nu vill kalla det! Sen har vi myst! Jag hoppas så mycket att han ska få fira jul med oss!

Likes

Comments

Thath moment när man nästintill är klar med alla julklappar! Har bara en person kvar att köpa till! Sen är jag klar!!! Sen ska ju slå in allt... Men det hinner jag 😉 Är så glad att jag är ut it tid i år. Brukar alltid handla 1-2 veckor INNAN jul haha... Så är ute i god tid för att vara mig! Har ni handlat färdigt?

Btw, är det någon av er som har fått julkänslor en? Det har inte jag. Har inte haft julkänslor på... Många år.
Ändå försöker jag trigga igång det. Genom att lyssna på julmusik och sånt. Men det är ju lika med noll! Sen är jag inget fan av jul heller. Gillar inte julen alls om jag ska vara ärlig. Men det visste ni ju redan (?)

Trotts att julkänslorna är på noll och allt det där, så ska försöka spela in lite juliga videos! Ser så roligt ut när andra gör det!😊

Tips på vad jag kan göra? Något speciellt ni vill se? :)

Likes

Comments

Alltså det här med att ha letat julklappar 2 dagar i rad, har verkligen tömt mig på energi! Kände mig svimfärdig går... Som tur va svimmande jag inte. Men jag häll på att få panikattacker flera gånger! Usch... Så idag ska jag varva ner. Vila gärna lite. Har blivit för mycket intryck för den... Jag är en sådan som tar in ALLT! Ljud, doft, ljud ja allt! Så jag blir lättare trött och slut en andra.
Man skulle kunna tro att jag har är klar med alla julklappar. Men det är jag inte... haha! Ska ta resten imorgon efter jobbet när jag ändå är nere på stan!

Justa ja, kanske vara lite trevlig och önska er alla en trevlig advent då :3

Alltså fikat vi åt igår... De va tame fan goals alltså!

Likes

Comments