Hej på er! Hur mår ni? Jag är inte stabil om jag säger så. Men jag ska i alla fall få träffa en annan läkare i morgon på psykiatrin här i Falun. Bara att hoppas på det bästa! För jag behöver fan hjälp... Helst för 14 år sedan!

Skit samma det var inte det jag skulle skriva om. Jag ska berätta lite om min midsommar.
Jag och Erik drog till Vintjärn. Kände på en gång att jag inte passade in där. P.g.a att det var raggarkultur där om man säger så. Så kom jag där med min alternativa stil och ba"Tja..." x) haha!

På fredagen så blev lite häng med folk, mat & dricka. Senare mot kvällen så blev det en del dans! Vista ni att Erik är riktigt bra på att dansa bugg? Inte alla som har en Karl som kan dansa! Jag åh andra sidan är inte så bra på det... Tur att min pöjk är jävligt bra på att föra!

Sedan vid 00:00 tiden spelade mannen, myten & legenden Billy Opel!!! Fick ättlingen träffa honom i irl! Har velat träffa han sedan jag var liten! x) Kanske lite udda? Men va fan... Det är ju Billy Opel!

På lördagen så vakande vid 5-6 tiden på morgonen. Men jag klev inte upp förrns vid 8 tiden. Så vi höll i gång om man säger så. Mot kvällen blev det grillning. Jag åt vegansk korv. Så jävla gott! 😍

Men när kl var runt 22-23- tiden började Erik inte må så bra. Han frös som en- jag vet inte vad! Så i fixade skjuts hemåt.


Jag tog tyvärr inte så många bilder p.g.a att det har varit svin kallt och regnat som fan!
Hur var eran midsommar? :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er mina underbara unicorns! Hoppas ni mår bra! 😊Har ni några planer inför helgen? Firar ni midsommar?
Varje år så har vi käkat midsommar middag hemma hos mormor och morfar. Men thats it! Sen har jag för mesta dels glott in i en vägg eller ett tak. Förutom när jag var lite och var hemma hos pappa som alltid gjorde en egen midsommarstång som vi hade på gården! Det är något jag saknar så enormt mycket! 😔❤
Just ja! Det var ju en midsommar som jag "firade" hemma hos @Dramatik , saknar det som fan! 💗


Jag har velat lite fram och tillbaka om hur jag skulle göra den här helgen. Om jag skulle åka hem till Malung och äta middag som vanligt eller om jag skulle följa med ut till ett ställe som ligger några mil utan för Falun.
Jag kommer att följa med ut! Kommer bli skönt att göra något annat! Plus att jag och Erik vill "fira" midsommar tillsammans! För vi gjorde ju inte det förra året.

Försöker att tagga igång mig själv just nu, så jag är någorlunda taggad tills vi ska dra!

Likes

Comments

Hem kommen efter ett pass på gymmet. Blev "bara" en timme. Hade velat kötta på längre. Men inte min kropp. Och det är viktig att man lyssnar på den. Brukar ju dock köra MINTS en timme på gymmet. Så jag ska inte vara besviken på mig själv! Hur länge brukar ni minst vara på gymmet? Skulle vara roligt att veta! 😃

Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på film i väntan på att Erik ska komma hem från jobbet!


Men ni får sköta om er & vara snälla mot varandra så hörs vi när vi hörs 💙

Likes

Comments

Det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva bröllopet! Det var så fint & kärleksfullt! Och jag måste erkänna... Jag började gråta i kyrkan. Jag försökte hålla det tillbaka men det gick inte. Det var så fint & jag var så glad för deras skull! 💗✨
Och efter själva vigseln så gick jag fram till Levi och sa "du ät godkänd" x) Måste ju godkänna Lindas karl 😉 Men han verkar vara en bra kille! Dom passar så bra ihop!

Det finns så mycket jag vill skriva. Men det finns inte tillräckligt med ord... Jag började även gråta när folk häll tal för dom. Det var så finta tal 💗

Nu får bilderna tala 😍

Jag & Erik matchade varandra ^^

Likes

Comments

Godmorgon på er mina underbara unicorns! Hoppas ni mår bra & att ni får en fortsatt trevlig dag! 😊
Tänkte att jag skulle släng in ett snabbt inlägg innan jag drar iväg. För som ni vet så ska min släkting & barndomsvän Linda gifta sig i morgon!!! 😍😱💍💗 Ska bli så himla kul!
Och giftermålet kommer att hållas i Stockholm. Så vi kommer att åka dit idag och sova på ett hotell eller något liknade. Mamma kommer hit vid Falun runt 12 tiden och hämtar upp mig & Erik och sedan bär det av till Stockholm!

Så det kan komma att bli lite dålig uppdatering... Men det tror jag att ni förstår!
Det kommer iaf dyka upp en video idag & på söndag ca kl 12:00 Så håll utkik! ^^

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten så hörs vi när vi hörs ❤

Likes

Comments