Vi kan ju ta en tillbakablick på pride 2016. Jag tror den hade varit bättre om jag inte hade miss själva paraden... Det var ju den jag vill se/gå på! Men men... Jag stötte ändå ihop med en del awesome folk! Tog dessvärre inte så många bilder.

Men i år när jag är i Gävle så kommer jag nog ha en bättre outfit och sminka mig lite mer acceptabelt! x)

Likes

Comments

Hej på er, hur vi idag? Jag mår helt okej. Har lite hjärtklappning. Men är nervös inför tågresan till Gävle. Men så blir det alltid! Hade så inatt med när jag skulle försöka sova. Men tillslut så somnade jag - tur det! Ska dubbelkolla min packning så jag inte har glömt något. Sedan ska jag fixa lite snabbt. Så det är inte så mycket jag behöver göra.
Bussen till tågstationen går 12:41. Så den del kanske tänker "men du kan ju ligga kvar i sängen ett tag till" Ja, fast nej. Jag är en sån måste göra saker långt i förväg! Hatar att stressa!

Nu håller Erik på att göra varma mackor till mig då han inte vill att jag ska åka på tom mage på tåget. Hehe söt han är ibland!

Ni får sköta om er & vara snälla mor varandra både nätet & i verkligheten! Kom ihåg: Sprid KÄRLEK inte hat!
Så hörs vi när vi hörs! ❤

Likes

Comments

Redan Torsdag? Fan vad dagarna har gått fort nu då! Eller är det bara jag som tycker det?
Jag ska göra rent mina sminkborstar så dom blir fräscha igen. Lär även dubbelkolla när mitt tåg till Gävle går i morgon. Ska nämligen till Marica då, för ska på PRIDE nu på lördag! Vilka mer ska dit?
Ska också packa det jag ska ha med mig. Kommer troligen packa ner för mycket. Men.. Hellre det en för lite x) haha! För jag vet inte vad jag ska på mig under pride. Så tar väl med mig en del kläder så får Marica vara en smakrådgivare eller nått. Jag kommer kanske att vloga under lördagen. Men det beror på om jag känner för det. Märks hur det blir.

Förutom pride är väl tanken att vi ska på en pizzeria där som har VEGANSKA pizzor! Hur awesome!? Önskar dom kunde ha ha det här i Falun också. Nästan som man skulle kräva det! Alla har rätt till pizza!!

Nej nu ska jag göra rent mina sminkborstar för dom gör inte rent sig själva! Slänga mig i duschen och packa!

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra både på nätet & i verkligheten. Kom ihåg: Sprid KÄRLEK inte hat! 💗

Likes

Comments

Jag ska väl vara den som ska lyckas med allt! Eller så har jag bara maximalt med otur!
Igår så fick jag ångest så bestämde mig (tvingade mig) För att gå ut på en promenad. För tänkte att det kommer nog lindra ångesten. Så efter en stund så gick jag hemåt. Och vad tror ni? Jo när jag ska låsa upp så finns inte hemnyckeln! Jag kollade igenom ALLA fickor, skakade på kläderna. Men nej... Ingen nyckel... Nyckeln till postfacket fanns kvar och den lilla grejer som går till tvätten. Men inte hemnyckeln PANIK!!!!
Jag sätter mig ner och tårarna börjar rinna Ja, jag börja gråta okej? Så jag ringer upp min pojkvän gråtandes och säger att han måste komma hem för att jag inte kommer in i vårat hem. Så han tog första bästa buss som han kunde ta.

Är ganska glad att vi bor högst upp. Och att vi är själva om det. Annars skulle väl grannarna har funderat 😭


Har ni råkat ut för samma sak eller något liknade?


Likes

Comments

På riktigt... Jag blir så jävla förbannad! Detta är inte okej... Det är inte okej att gå hem till en person eller personer bara för att dom är offentliga. Det ger ingen rätt att stå utanför och skrika, kasta saker och förstöra saker! Det är inte okej att ge hat & HOT! Det är inte okej. Det kommer det aldrig att bli!

Joakim Lundell har skrivit ett öppet brev där han skriver vad han och hans familj får gå igenom DAGLIGEN! Man behöver inte gilla Joakim. MEN!!! Det ger en INTE rätten till göra dessa hemska & olagliga saker mot honom och hans familj!

Alltså.. Jag tappar ord! Bara för att han är n offentlig människa så ska verken han eller någon annan offentliga människa få ta så mycket skit!


"Men detta för polisen är något helt nytt, brott som inte skett tidigare på samma sätt.
Dom är vana vid fysiska misshandlar och offer man ser skadorna på.
Dom hänger inte med i internet och allt vad som händer där bakom stängda dörrar.
Det gör inte youtube heller, eller föräldrar eller skolor.
Barnen lämnas oövervakade med personer som sprider hat med"


Tryck HÄÄÄÄÄÄR för att komma till hans öppna brev.

SPRID GÄRNA VIDARE!!!

SPRID KÄRLEK INTE HAT!!!


Likes

Comments

Som rubriken lyder så är det min pojkväns födelsedag idag. Han fyller 20 för 9:onde gången 😉 Efter att jag var klar på psykiatrin så drog jag till affären en vända och köpte ett fikabröd som jag vet Erik tycker om + en tårta! I present fick han en keps som det står "KING" på. Och ja.. Jag har en som det står Queen på 😄 Sedan fick en en karl parfym utav mig. Och den doftar sjukt gott! 😍
Efter han fick sin tårta så la vi oss i soffan, kollade serie & gosade lite. Nu sitter han i ett game och efter det ska han väl ut med sina vänner. Jag blir nog kvar här hemma. Vill inte riskera att förstöra hans kväll om jag skulle få ångest eller något sånt.

Ni får sköta om er & vara snälla mot varandra, kom ihåg: Sprid kärlek inte hat! ❤

Likes

Comments

Hej på er mina underbara unicorns och ni andra! Som vanligt så flyger tiden iväg.
I morgon så fyller Erik år!!! Jag har redan presenter till han fixade. Men resten av dagen är lite oplanerad. Jag ska ju först till psykiatrin (suger att det ska vara just på hans födelsedag) Men tanken är att vi ska fika lite här hemma. Sen har jag sagt att han får ju vara han vill då det är HANS dag. Men han är också lite osäker på vad han vill göra.

Och just har verken jag och han så mycket pengar att röra oss med (jag måste ha pengar så att jag kan ta mig till och från Gävle nu under helgen som kommer) Så vi kan inte göra vad som hest heller... Tips på vad man kan göra? Ja frukost på sängen i alla ära- Men vill göra något "nytt" för frukost på sängen ger vi varandra ändå.

Kom gärna med lite förslag och idéer så jag får lite inspiration!

Likes

Comments

Mitt i allt elände som är så kan jag ju skriva något positivt kanske? Eller ja.. Något lite gladare i alla fall.
Igår så fick vi träffa våran älskade Kevin igen ❤ Vi fick dock bara 3 timmar med han... Och dom timmarna bara flyger iväg! Hur som helst så åt vi lunch först. Jag åt Falafel med pommes! Sedan blev lite shopping isch... Mamma betalde x) Men det blev den del vettiga grejer iaf. Jag införskaffade en sop till mig och Erik! Inte roligaste... Men va fan! Vi vill ju kunna ha lite rent här xD Mot slutet så blev det lite fika. Mys!
Min lillebror har snart växt om mig... Kommer ju känna mig jätte kort! Men, det spelar inge roll hur lång han blir. För han kommer alltid vara min lillebror! Som även är mitt första och största fan 😉

Likes

Comments