Husets snällaste katt! Men mycket svår att fota, han bara sprang iväg så fick följa efter honom en god stund innan han la sig här och erkände sig besegrad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förra helgen var det härligt väder, och vi åkte ut till Oknö och grillade korv. Joline hade precis blivit frisk från magsjuka så hon var lite trött, men ingen av oss kände att vi kunde sitta inne fler dagar och glo. Och det var väl tur att vi tog vara på vädret, för sen dess har det bara varit mulet och tråkigt. Vill ha vår nu.

Likes

Comments

Idag gjorde jag lyxfrukost! Det är inte så ofta det händer numera. I vanliga fall blir det bara en tråkig smörgås och kaffe, men när jag har ork så svänger jag ihop lite havregrynsgröt också. Men bara om jag har frukt hemma, annars vill jag inte ha! Nu köpte jag en mango häromdagen som råkade gå sönder på vägen hem, så den behövde ätas upp. Den var mycket god på gröten idag med lite linfrön! Och så stekte jag ett ägg och skar upp en avokado och la på mackan. Nu klarar jag mig med en liten fika sen under resten av dagen innan middag ikväll.


Likes

Comments

I torsdags förra veckan åkte jag och Jullis ut till mamma och Mats och hälsade på lite. Och till min förvåning hade de rotat fram mina lådor med Barbie-dockor och allt som hör till!

Jag tror inte ni förstår hur mycket jag lekte med Barbie när jag var liten alltså. Och jag hade så många, och massor med kläder, skor och tillbehör. Det var definitivt det roligaste jag visste när jag var liten! Mycket av allt hade jag ju förträngt, men direkt när vi satte oss och började kolla igenom sakerna så kom allt tillbaka till mig. Alla Barbie-prylarna var en stor del av min barndom så det var jättekul att det kom fram igen! Vi satt nog i närmre en timme och pysslade med dem, och Joline fäste sig direkt vid flera av dockorna och lekte sen nästan hela dagen med dem. Jag ska åka tillbaka en dag kommande vecka nu och tvätta upp allt (det luktade lite garage och det var lite spindelnät i en av lådorna), sen ska Joline få överta allting. Superroligt!

Likes

Comments

Idag fyller min kära lilla mamma år. Tusen grattis!

Likes

Comments

Detta är Zantos. Han är fluffig och mysig, men har kort stubin och är mer långsint än de flesta människor jag träffat. Men han är min lilla älskling! Han sover på min kudde, på mitt huvud som en mössa. Och han ser alltid så sur ut på bild.

Likes

Comments

Året var 2007. Jag var 15 år och "bilddagboken" (numera Dayviews) var dåtidens regerande kanal för oss ungdomar på sociala medier. Jag hade ett jättekrångligt användarnamn med alldeles för många "i" och "z", och ville byta. Men till vad? Jag pausade i mitt pubertala i-landsproblem och beslöt mig för att gå till affären med min bror. Klädde på mig ytterkläderna, och slängde på mig min lila palestinasjal - en given accessoar för oss alternativa och svåra människor back in the days.

"Vafan, har du en såndär EMOFILT?!" brölade brorsan plötsligt.

Emofilt? Aldrig hört talas om. Fast det lät ju lite roligt, och konstigt. Kom hem från affären och bytte användarnamn till "emofilten".


Sen blev jag aldrig av med skiten. Long story short - jag heter Amanda men har ett töntigt internetnamn. Jag är mamma till en dotter född 2013. Jag bor i skogen, och när tiden finns över puttrar jag lite enduro, målar tavlor, fotograferar, lyssnar på metal, eller färgar håret. Byter hårfärg ofta och gärna. Häng med!

Likes

Comments